[QUOTE=Sin Cara;1116739]אני שנה שעברה בכיתה ז' הייתי בא ב10 והולך ב11 מה אתה מדבר? כיתה ז' זה גן[/QUOTE]
נכון אבל ח זה משהו אחר..
אני זוכר בו' היו חופרים לנו הכנה לתיכון וכל זה כיתה ז זאת הכיתה הכי טוב אחרי א XD
Printable View
[QUOTE=Sin Cara;1116739]אני שנה שעברה בכיתה ז' הייתי בא ב10 והולך ב11 מה אתה מדבר? כיתה ז' זה גן[/QUOTE]
נכון אבל ח זה משהו אחר..
אני זוכר בו' היו חופרים לנו הכנה לתיכון וכל זה כיתה ז זאת הכיתה הכי טוב אחרי א XD
[QUOTE=AquaDesign;1116742]נכון אבל ח זה משהו אחר..
אני זוכר בו' היו חופרים לנו הכנה לתיכון וכל זה כיתה ז זאת הכיתה הכי טוב אחרי א XD[/QUOTE]
שנה הבאה כיתה ט', סעמק זה קשה רצח כי זה שלישים בכל שליש יש לכל מקצוע 2 מבחנים לעזעזל...
[QUOTE=Sin Cara;1116743]שנה הבאה כיתה ט', סעמק זה קשה רצח כי זה שלישים בכל שליש יש לכל מקצוע 2 מבחנים לעזעזל...[/QUOTE]
כן אני יודע..
בדרך כלל אני לא עושה מבחנים
[QUOTE=AquaDesign;1116744]כן אני יודע..
בדרך כלל אני לא עושה מבחנים[/QUOTE]
כן אבל אתה יודע כל העתיד שלך תלוי בזה... למרות שאני רוצה ללכת לפסיכולוגיה וזה ממש קל להתקבל צריך ממוצא 70+ באנגלית ו70+ במתמטיקה כל השאר צריך עובר וזה ממש קל להוציא עובר...
[QUOTE=Sin Cara;1116745]כן אבל אתה יודע כל העתיד שלך תלוי בזה... למרות שאני רוצה ללכת לפסיכולוגיה וזה ממש קל להתקבל צריך ממוצא 70+ באנגלית ו70+ במתמטיקה כל השאר צריך עובר וזה ממש קל להוציא עובר...[/QUOTE]
אני מנסה להשתפר כרגע אני יותר פעיל בספורט אני שחקן כדורגל
באנגלית אני מצויין הייתי שנה במיאמי הבעיה שיש לי שגיות כתיב,אומרים שיש לי זיכרון צילומי
אבל מפריע ולא רציני..
[quote=Sin Cara;1116741]ביי יא קטן (:[/quote]
ביי יא דודי (: מקווה שלא נעלבת Xd סתם
ביי
[quote=AquaDesign;1116744]כן אני יודע..
בדרך כלל אני לא עושה מבחנים[/quote]
ביי יא עדי (: סתם.. חח..ביי
[QUOTE=AquaDesign;1116746]אני מנסה להשתפר כרגע אני יותר פעיל בספורט אני שחקן כדורגל
באנגלית אני מצויין הייתי שנה במיאמי הבעיה שיש לי שגיות כתיב,אומרים שיש לי זיכרון צילומי
אבל מפריע ולא רציני..[/QUOTE]
הייתי כזה עד השנה, לא צריך ללמוד הרבה עד כיתה ח', הכל חרטא, ח' זה בסיס לכיתה ט' אז התחלתי ללמוד השנה.
ביי קודאק..
המטרה שלי בינתיים זה ממוצע 85 כרגע 82..
[QUOTE=DarKodak;1116747]ביי יא דודי (: מקווה שלא נעלבת Xd סתם
ביי
ביי יא עדי (: סתם.. חח..ביי[/QUOTE]
חחחח לילה טוב
כמה זמן לוקח לבנות להתארגן איזה עצבים!!
גם אני פה יא שמנדריקים :d
מה זה בני כמה אתם
[QUOTE=kickass;1116753]מה זה בני כמה אתם[/QUOTE]
אני בן 14..
עריכה:מה קורה עומר?