-
[QUOTE=Druddigon man;1158459][size="7"]לא! הייתי בדרכי לעשות את 10 ההודעות האחרונות בפורום!
למה הרסתם..? חח סתם..[/size]
מה קורה יואב..?[/QUOTE]
היי עומר הכול סבבה מה איתך?
[QUOTE=אין על פוקימון;1158460]חרא,סליחה על הביטוי[/QUOTE]
לא סולח XD סתם, למה? מה קרה?
-
[QUOTE=CrashRide;1158465]היי עומר הכול סבבה מה איתך?
לא סולח XD סתם, למה? מה קרה?[/QUOTE]
איזה ילדה אחת משחקת לי אם המצפון ,אבל עזוב לא משנה
-
-
[QUOTE=ZiGzAg;1158467]היי.
מה קורה?[/QUOTE]
היי קודאק אני בסדר מה איתך?
[QUOTE=אין על פוקימון;1158466]איזה ילדה אחת משחקת לי אם המצפון ,אבל עזוב לא משנה[/QUOTE]
ספר... גם לי היו קטעים עם בנות, אני אנסה לעזור כמה שאוכל :)
-
יואב תעדכן את החתימה שלך O:
-
[QUOTE=Naruto;1158469]יואב תעדכן את החתימה שלך O:[/QUOTE]
אין לי כוח D:
-
יואב,למה אתה מדבר אל הכלב שלי? O:
-
[QUOTE=ZiGzAg;1158472]יואב,למה אתה מדבר אל הכלב שלי? O:[/QUOTE]
אתה יודע שאני מתכוון אלייך... חוץ מזה, מאז שאנחנו התחלנו לדבר אני קורא לך קודאק, אני אפסיק עכשיו? ואל תענה לי כן, כי אני לא אפסיק :)
-
-
[QUOTE=CrashRide;1158468]היי קודאק אני בסדר מה איתך?
ספר... גם לי היו קטעים עם בנות, אני אנסה לעזור כמה שאוכל :)[/QUOTE]
אין כל כך מה לעזור, זה אני והביסוס החברתי שלי...
-
יונתן להגידד לך תאמת אחי? לפי דעתי אתה סתם דורך על אנשים ועושה הכל בשביל להיות מנהל או פקח או מנהל ראשי למרות שאני חושב שפורום מתכונים מיותר התחלת פה משו נגד תומר והכל בשביל ליהיות מנהל כל הזמן אתה מזכיר כמה אתה משקיע וזה ולא משנה לך מי אוכל חרא מזה
-
[quote=אין על פוקימון;1158479]אין כל כך מה לעזור, זה אני והביסוס החברתי שלי...[/quote]
אז ספר סתם, אני ושאר משתמשי הפורום נוכל לעודד אותך :)
-
[quote=CrashRide;1158477]אתה יודע שאני מתכוון אלייך... חוץ מזה, מאז שאנחנו התחלנו לדבר אני קורא לך קודאק, אני אפסיק עכשיו? ואל תענה לי כן, כי אני לא אפסיק :)[/quote]
שמע מייקל, אני יודע שאתה מתכוון אליי, אבל תקרא לי אלון!
-
[QUOTE=mor15;1158480]יונתן להגידד לך תאמת אחי? לפי דעתי אתה סתם דורך על אנשים ועושה הכל בשביל להיות מנהל או פקח או מנהל ראשי למרות שאני חושב שפורום מתכונים מיותר התחלת פה משו נגד תומר והכל בשביל ליהיות מנהל כל הזמן אתה מזכיר כמה אתה משקיע וזה ולא משנה לך מי אוכל חרא מזה[/QUOTE]
אני די מסכים,
זה מה שמשתמע מהמעשים שלך יואב גם אם אתה לא רואה את זה.
-
[QUOTE=CrashRide;1158481]אז ספר סתם, אני ושאר משתמשי הפורום נוכל לעודד אותך :)[/QUOTE]
זה לא משהוא שעידוד יכול לעזור בו, עידוד לא יכול לגרום לי להיות "מקובל"
אבל תודה על התמיכה