[QUOTE=CrashRide;1161393]אחלה...רוצה לשחק עכשיו? סיימתי להתקין.[/QUOTE]
תעשה משתמש...
Printable View
[QUOTE=CrashRide;1161393]אחלה...רוצה לשחק עכשיו? סיימתי להתקין.[/QUOTE]
תעשה משתמש...
[quote=אין על פוקימון;1161394]תעשה משתמש...[/quote]
איך...?
[QUOTE=CrashRide;1161395]איך...?[/QUOTE]
שאתה נכנס למשחק מה זה כותב?
[quote=אין על פוקימון;1161396]שאתה נכנס למשחק מה זה כותב?[/quote]
חלון כזה שכתוב וולקאם טו דארקספור וזה מראה שזה מוריד עוד משהו...
למישהו יש רעיו ןלשילוב?
[QUOTE=CrashRide;1161398]חלון כזה שכתוב וולקאם טו דארקספור וזה מראה שזה מוריד עוד משהו...[/QUOTE]
עכשיו זה מוריד תחכה כמה זמן (שזה מוריד) ואז שזה יסיים תכנס למשחק תעשה משתמש בעזרת מייל סיסמה תאריך לידה וכ"ו ואז אתה תקבל מתחיל תתחיל להלחם תעלה רמות תפתח עוד חייזרים וביניהם גוליאט
[quote=אין על פוקימון;1161400]עכשיו זה מוריד תחכה כמה זמן (שזה מוריד) ואז שזה יסיים תכנס למשחק תעשה משתמש בעזרת מייל סיסמה תאריך לידה וכ"ו ואז אתה תקבל מתחיל תתחיל להלחם תעלה רמות תפתח עוד חייזרים וביניהם גוליאט[/quote]
אוקיי...
יש לי רעיון! נגייס עוד משתמשים למשחק אני ואתה נבנה שלבים וניהיה קבוצת פורום פוקימון (כל מי שנגייס)
[quote=אין על פוקימון;1161402]יש לי רעיון! נגייס עוד משתמשים למשחק אני ואתה נבנה שלבים וניהיה קבוצת פורום פוקימון (כל מי שנגייס)[/quote]
אין בעיה... ואולי גם נעשה קבוצת משימות כזאת (אם ראית\קראת את הקומיקס פעם ליגת הצדק, אז כמו זה :)) שכל פעם שולחים ארבעה אחרים למשימה כזאת, זה יהיה מגניב :)
[QUOTE=CrashRide;1161403]אין בעיה... ואולי גם נעשה קבוצת משימות כזאת (אם ראית\קראת את הקומיקס פעם ליגת הצדק, אז כמו זה :)) שכל פעם שולחים ארבעה אחרים למשימה כזאת, זה יהיה מגניב :)[/QUOTE]
נכון! ובגלל שאתה בבטא אני אעשה שכפול גנטי של שלי ואתן לך
[quote=אין על פוקימון;1161404]נכון! ובגלל שאתה בבטא אני אעשה שכפול גנטי של שלי ואתן לך[/quote]
אפשר?! אם כן, אתה תוכל לעשות שכפול גנטי של כמה שלך...? כדי שיהיוו לי הרבה :)
[QUOTE=CrashRide;1161405]אפשר?! אם כן, אתה תוכל לעשות שכפול גנטי של כמה שלך...? כדי שיהיוו לי הרבה :)[/QUOTE]
אעשה של שיכפולים של שלי יש לי כמה בשלב 100... אתן לך גם פנטום
על מה אתם מדברים?
[QUOTE=Gaara;1161408]על מה אתם מדברים?[/QUOTE]
משחק בשם DARKSPORE
[QUOTE=Gaara;1161399]למישהו יש רעיו ןלשילוב?[/QUOTE]
ג'ולטיק עם ספינארק?
וגם אני צריך דווקא אולי