אני לא אגיב היום במשחק..
אני הולך תכף ואין לי כוח..
Printable View
אני לא אגיב היום במשחק..
אני הולך תכף ואין לי כוח..
דניס ערכתי לפי הבקשה שלך Xd
חחח טוב
מותר להשתמש בקלף פיצול באמצע שלב הקרב?
לא
רק באחד מהmp.
בשלב הקרב רק תוקפים ומשתמשים ביכולות שאמורות לפעול כשמושמדים/תוקפים/מותקפים או במלכודות/קסמים מהירים
אז אני לא יכול לתקוף עם מפלצת משולבת ואז איכשהו לפצל אותה ולתקוף עם החלקים שלה? (לא בהכרח עם קלף פיצול,בכל דרך שהיא)
אז אני רשום?
לא אתה לא יכול
אוהד אני אסתכל מחר
הוא יכול,זה קלף קסם זריז,הוא יכול להפעיל את זה הישר מהיד אבל רק בתור שלו,אם הוא שם את זה בזירה הוא צריך לחכות עד סוף התור,ג'יידן השתמש בטריק הזה עשרות פעמים בשביל להביס את יריביו
אהה אוקיי
הלכתי
וואי איזה רקע ארוך:
[QUOTE]רקע: נולדתי למשפחה ענייה, אמא מובטלת ואבא אלכוהוליסט, לא נותנים ביחד הכנסה גבוהה במיוחד. אמי בעבר הייתה מדריכת סיורים באי טרוקו, באי שבו נולדתי, אך היא הפסיקה לעבוד לאחר "התקרית". היה זה כאשר הייתי בן חמש, הפריצה הראשונה לביתי, עד אז רק שמעתי על אותם חבורת שודדים ארורים. *דינג!* נשמע צלצול הפעמון שבדלת, לקול הנקישות במדרגות הבנתי שאמא שלי ממהרת לפתוח. אותי זה לא עניין במיוחד, המשכתי לשחק עם בולט, ה[URL="http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/135.gif"][COLOR=#3d88b1]ג'ולטיאון[/COLOR][/URL] המשפחתי שלנו, השותף למסע של אבי. "שלום, באנו להתרים לילדים נזקקים" בחור גדול, שרירי אך גם עב כרס, נעמד מול פתח ביתנו. "כמובן" אמי אמרה וקראה לקים, אחותי הקטנה בשנה, שתביא לה את הארנק, קים מיהרה להביא לה את הארנק. באותה עת, שמעתי צליל *ווש* בקומה למעלה, ידעתי שזה לא אבי, כי הוא היה אמור להיות בשעה כזאת בעבודתו, הוא היה צלם פוקימונים. בולט, שהבחין שמשהו לא כשורה, זינק במעלה המדרגות, רצתי בזריזות אחריו. איש דק ונמוך, עמד לפנינו וחשף שיניים, הוא היה בדרכו החוצה, מחזיק את החלון פתוח. "מי אתה? מה אתה עושה בבית שלי?" שאלתי אותו, בגלל כובע הצמר תהיתי אם זה סנטה קלאוס, אבל אז הנחתי שלא מהעובדה שזה לא חג המולד. "תתרחק ואל תספר לאיש" הוא הרים אקדח לכיווני, נלחצתי "ואם תספר.." הוא המשיך, ועשה קול של יריה, רמז מספיק ברור. הוא הסתלק מהחלון, עם כמה מהעגילים היקרים של אמי, עגילים אותם קיבלה בירושה מאמא, שכבר נפטרה מזמן. האיש שבא להתרים, לפי מה שספרה לי אמי, החליט שהוא לא ייתרים בבית הזה, מכיוון שאין לנו כסף שאנחנו צריכים לתרום. כמובן, שאמא שלי לא הייתה אומרת שאנחנו עניים לילד בן חמש, אז היא נסחה זאת בצורה כזאת. זה המשיך כך, כל פעם היה בא אדם ומעסיק את אמי בזמן שאחר היה גונב חפצים, הוריי היו מתוסכלים מהחפצים הנעלמים. הייתי נוהג להכין מלכודות, לאותו איש שהיה גונב, עד גיל עשר, הגנבים סבלו הרבה כאב, אך זה אף פעם לא עצר אותם לחלוטין. בגיל עשר, היה זה הקש ששבר את גב הגמל, הפעם הם גם אילצו את אמא שלי להתרים, וגם לקחו משהו אף יקר יותר מכל שאר החפצים של ביתי ביחד. *דינג* הפעמון צלצל, אותו איש, מלפני חמש שנים- גבוה, שמן ושרירי נעמד בפתח הבית, הפעם הייתי בן עשר, בולט היה קצת יותר זקן, הוא בדיוק התעורר ושיחק איתי עם כדור. אותו צליל *ווש* מוכר נשמע מהקומה למעלה, לא הקדשתי לצליל עניין, ואז עברה חצי דקה, שמעתי משהו דופק על הקיר בחולשה, וצליל רגליים נגררות "ניק" שמעתי קול חלוש ומעוות, זינקתי בריצה עם בולט, למעלה. אחותי נגררה החוצה מהחלון, קים בת התשע, שסתמו את פיה כאשר קראה לי בחוסר אונים. "זה הנקמה" שמעתי לחישה מבחוץ, אחד השודדים אמר לי "המלכודות שלך יעלו לכם ביוקר" ונסע משם עם מכוניתו וקים. הוריי נדרשו לשלם כופר, ואויימתי שאם אניח מלכודות אחותי תמות, לא הרשתי לעצמי דבר כזה, פחדתי להניח עוד מלכודת מאותו יום. להוריי לא היה מספיק כסף לשלם את הכופר, מהעת שמלאו לי תשע שנים אבי התמכר לאלכוהול ועבד פחות ופחות מדי חודש, ואילו אמי, מעת שמלאו לי 12 שנים פוטרה מעבודתה. הייתי חולם מדי לילה, שבמהלך מסעי אציל את קים, ואפטר מאותה חבורת שודדים. אותם שודדים הופיעו בתדירות יותר נמוכה לאחר החטיפה, אחרי שמלאו לי 15 שנים הם כבר לא הופיעו.
[/QUOTE]
עכשיו כתבתי/ערכתי רקע ישן שלי לרקע הזה
ביי דניס
איך קוראים לקלף פיצול באנגלית?
[QUOTE=scizor-x;1225411]איך קוראים לקלף פיצול באנגלית?[/QUOTE]
אחי נראה לי שמחר נמשיך עם השישייה בPO לא היום,אין לי כוח סבבה?
הי כולם. ראש השנה עוד מעט.
[quote=scizor-x;1225411]איך קוראים לקלף פיצול באנגלית?[/quote]
De-Fusion