[QUOTE=yairb1a;1240532]מגל-יוצא לו עלי תער שכמעט ומעלפים את אוניקס...ברונ\זר משתמש בקרן על חושית שמחלישה את האוניקס השני...ושתי האוניקסים זורקים אבנים עליהם וברונזר מתאושש וגרין מתאושש במהירות...[/QUOTE]
קדימה תנסה עלי להב.
Printable View
[QUOTE=yairb1a;1240532]מגל-יוצא לו עלי תער שכמעט ומעלפים את אוניקס...ברונ\זר משתמש בקרן על חושית שמחלישה את האוניקס השני...ושתי האוניקסים זורקים אבנים עליהם וברונזר מתאושש וגרין מתאושש במהירות...[/QUOTE]
קדימה תנסה עלי להב.
טל-את קמה ורואה את שני ואת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr130.png[/IMG] "איפה אני???" שני גם אומרת "הי זאת שוב את שהצלתי אותך!" האיש אומר "אל תסתבכי בצרות!!!" הוא אומר...
מגל-גרין מנסה ויוצא לו [B]עלי להב![/B] שמחסלות את 2 האוניקסים....
[QUOTE=yairb1a;1240535]
מגל-גרין מנסה ויוצא לו [B]עלי להב![/B] שמחסלות את 2 האוניקסים....[/QUOTE]
יש גרין למדת עלי להב בוא נמשיך.
מגל-אתם ממשיכים בדרך ורואים סולם...אתם יורדים בו ורואים מרחוק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/IMG] שהולך באיטיות...
[QUOTE=yairb1a;1240540]מגל-אתם ממשיכים בדרך ורואים סולם...אתם יורדים בו ורואים מרחוק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr096.png[/IMG] שהולך באיטיות...[/QUOTE]
מי אתה ומה אתה עושה אשאל אותו.
''זה מביך להינצל פעמיים על ידי אות איש..'' אומר תול כדי הסמקה ואז אשאל שוב ''תקשיב..טוב.. אני ליף אתה מבין.. אני דיץץטוב... '' ואז אקח נשימה עמוקה ואומר '' הכת שלי לבנות בלבד אבל... רואים שיש לך יכולות תרצה להצטרף?''
מגל-אני מחפש אחרי בסיס סודי שצריך להיות כאן....אומרים שעמוק במערה האפלה יש בסיס סודי!!!" הוא אומר במיסטוריות...
טל-"אני נגד כתות!" הוא אומר ,אני עובד בשביל עצמי! וחוץ מיזה אני חושב שאת צריכה לעזוב את צוות ktf אני כבר יטפל בהם!!!" הוא אומר ועף מהמקום עם הפיג'יוט שלו...
''לעולם לא..'' אצעק מאחוריו ואומר לשני ''תבדקי בבקשה איפה בטא2''
[QUOTE=yairb1a;1240546]מגל-אני מחפש אחרי בסיס סודי שצריך להיות כאן....אומרים שעמוק במערה האפלה יש בסיס סודי!!!" הוא אומר במיסטוריות...
[/QUOTE]
אז יש כאן בסיס סודי אומר לגראודון ואומר לו שחייבים למצוא אותו.
טל-"טוב..." שני אומרת בהתרגשות ומתקשרת למיכל "הלו...את לא מבינה מה קרה לנו....מה יש דרך שעוקפת על המערה???....טוב ביי" "הייתה דרך שעוקפת את המערה ולא הלכנו בה...מיכל עוד מעט תבוא..." היא אומרץת לך...
מגל-"כן!" האיש אומר "מכאן!" הוא אומר ומצביע לכיוון סולם...אתם יורדים בו ורואים קומה חשוכה מאוד ו3 דרכים מפותולות..."מכאן!" הפרופסור אומר והולך לכיוון הדרך האמצעית...
[QUOTE=yairb1a;1240550]
מגל-"כן!" האיש אומר "מכאן!" הוא אומר ומצביע לכיוון סולם...אתם יורדים בו ורואים קומה חשוכה מאוד ו3 דרכים מפותולות..."מכאן!" הפרופסור אומר והולך לכיוון הדרך האמצעית...[/QUOTE]
אני אלך לדרך האמצעית.
''בסדר..'' אבל שמעתי שיש ''חבר וותיק'' שלי *אהמ*מגל*אהמ* שבדרך לבסיס בואי נלך דקה
מגל-אתם הולכים והולכים...פתאום הדרך נהיית צרה ונמוכה...פתאום אתם שומעיםים "אה!!!!" "החוקר נפל!" שי אומר "זאת לא הדרך הנכונה!" ואתם חוזרים להתחלה...
טל-"השתגעת!?!?" שני אומרת "את חושבת שיש לי כח למקום המפחיד הזה??? בחיים אני לא חוזרת לשם!!!" היא אומרת ומיכל מגיעה...
''חכו פה'' אומר ואכנס למערה עם ספארקי
[QUOTE=yairb1a;1240557]מגל-אתם הולכים והולכים...פתאום הדרך נהיית צרה ונמוכה...פתאום אתם שומעיםים "אה!!!!" "החוקר נפל!" שי אומר "זאת לא הדרך הנכונה!" ואתם חוזרים להתחלה...
[/QUOTE]
אני אוציא את דמפי ואומר לו להשתמש בחושים החדים שלו כדי לאתר את הדרך הנכונה.