[QUOTE=May Chan;1303830]וואו יפה 3: אף פעם לא ראיתי משחק שלך.
על מה הוא יהיה? D:[/QUOTE]
גם אני לא יודע ויש לו בחתימה משחק אחד שלו
Printable View
[QUOTE=May Chan;1303830]וואו יפה 3: אף פעם לא ראיתי משחק שלך.
על מה הוא יהיה? D:[/QUOTE]
גם אני לא יודע ויש לו בחתימה משחק אחד שלו
[QUOTE=מאסטר ליאון;1303828][url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=48924[/url] והשם הוא "יומנו של מאלף".
איתי אני יודע ואביזי מזל טוב[/QUOTE]
קראתי. נשמע יפה , אני חושבת שארשם ^^
[QUOTE=LordAbizi;1303816]גיליתי משהו נפלא; אם מקליקים פעמיים על הסמל מכתב של נושא, זה נועל/פותח אותו.
לפי מיטב הבנתי מותר לדבר כמה שרוצים על פורומים מתחרים בתנאי שלא כותבים את השם שלהם או הכתובת שלהם. ואם זה לא פורום מתחרה, אז מותר גם לפרסם את זה (ולכן אני אגיד שאני גולש בפורומים של לוגיקה מתמטית, פונקציות מרוכבות, תורת המידה, ותורת הגרפים של האוניברסיטה הפתוחה, כי הם אינם פורומים מתחרים)[/QUOTE]
לפחות אתה מבין את זה, אלון לא..
[QUOTE=מאסטר ליאון;1303823]ברור שלא על פוקימון, על הסיפור החדש שלי שהיה בלי שם ועכשו יש לו אבל אשנה אחר כך. יש לו רק 3 מקומות אבל אולי אוסיף מקום עם ישלחו בפרטי, יש לו המון דברים טובים וייחודיים[/QUOTE]
מזל שהקשבת לי והחלטת להתרכז רק באחד..
מאי, עד מתי את בלי מחשב?
ואוהד מוסר לך ד"ש.
[QUOTE=May Chan;1303833]קראתי. נשמע יפה , אני חושבת שארשם ^^[/QUOTE]
שלחת את המשחק לאביזי?
[QUOTE=~Donphan~;1303835]מאי, עד מתי את בלי מחשב?
ואוהד מוסר לך ד"ש.[/QUOTE]
אממ לא יודעת. הזמנו טכנאי, הוא אמור להגיע מתישהו בשבוע הקרוב.
ותמסור גם לו P:
[QUOTE=May Chan;1303833]קראתי. נשמע יפה , אני חושבת שארשם ^^[/QUOTE]
יש! והמפלצות האלו לא צפויות(רגע אחד חמוד מאוד, רגע אחר אימא'לה כמה? ורגע נוסף אה!!!!) והם קצה הקרחון. הדמות האהובה עליי היא דווקא ריומה. יונתן, לא ריטסוקה קון מלטש ואביזי בודק אם נותר אחרי הליטוש
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1303836]שלחת את המשחק לאביזי?[/QUOTE]
אני?~
[QUOTE=מאסטר ליאון;1303838]יש! והמפלצות האלו לא צפויות(רגע אחד חמוד מאוד, רגע אחר אימא'לה כמה? ורגע נוסף אה!!!!) והם קצה הקרחון. הדמות האהובה עליי היא דווקא ריומה. יונתן, לא ריטסוקה קון מלטש ואביזי בודק אם נותר אחרי הליטוש[/QUOTE]
מי זה ריומה? D:
[QUOTE=May Chan;1303840]אני?~
מי זה ריומה? D:[/QUOTE]
עדיין לא יודעים(מי שהוא לא אני חח...) אבל הוא מוסיף המון אקשן ווהומור ושחקנים במ"ת יפגשו אותו
[quote=ワンピース;1303813]לכתוב "וואו אני מנהל בפורום אחר" זה לא אסור, זה ספאם כן, אבל זה לא אסור..
תלמד את החוקים לפני שאתה מנסה ללמד אותם..[/quote]
הם אמרו יותר מזה..
הם מעודדים אחרים לעבור (אם לא לפרוש בסופו של דבר) לפורום אחר.
ערב טוב אנשים
[QUOTE=Prince;1303843]ערב טוב אנשים[/QUOTE]
ערב טוב גם לך איש D:
[QUOTE=מאסטר ליאון;1303841]עדיין לא יודעים(מי שהוא לא אני חח...) אבל הוא מוסיף המון אקשן ווהומור ושחקנים במ"ת יפגשו אותו[/QUOTE]
אה יפה D: איך הוא יראה? XD
[QUOTE=~Donphan~;1303842]הם אמרו יותר מזה..
הם מעודדים אחרים לעבור (אם לא לפרוש בסופו של דבר) לפורום אחר.[/QUOTE]
לא הם לא עודדו אף אחד, תקבל את העובדות..
[quote=May Chan;1303830]וואו יפה 3: אף פעם לא ראיתי משחק שלך.
על מה הוא יהיה? D:[/quote]
הוא יהיה על הסיפור שלי, שהגרסא הכי מלאה של הסיפור שלי בפורום נמצאת כאן: [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=44727[/URL]
ודבר שני, יש לינקים למשחקים שלי (שכבר מתים ממזמן) בחתימה.. (ומשום מה לא הורדתי אותם).
ודבר שלישי, אני אסתכל על המשחק שלך מחר (משחק בנושא לא ידוע זה יותר מדי בשבילי היום)
[QUOTE=May Chan;1303845]ערב טוב גם לך איש D:
אה יפה D: איך הוא יראה? XD[/QUOTE]
די חתיך והוא קוסם. בהופעה הראשונה הוא הראה כמה קסמים ואז קסם נהדר "העלמת" המבורגר!
אביזי, זה לריטסוקה קון