[quote=פיל נאנס;1323853]וואי, כמה זמן לא שיחקתי במ"ת XD
יש לי פתאום חשק להכין אחד[/quote]
חחחח מכיר תהרגשה הזאת.
Printable View
[quote=פיל נאנס;1323853]וואי, כמה זמן לא שיחקתי במ"ת XD
חחחח מכיר תהרגשה הזאת.
[quote=פיל נאנס;1323848]היי, זה רק אני או שאתה ממש חתיך?[/quote]
[quote=פיל נאנס;1323853]וואי, כמה זמן לא שיחקתי במ"ת Xd
לי יש מ"ת שלי שקרוב לאישור נראה לי,ושלחתי רק אתמול!(יש מספיק מידע והכול,רק אביזי מוצא פגמים בעלילה) ועל מה המ"ת?
[quote=מאסטר ליאון;1323855]לי יש מ"ת שלי שקרוב לאישור נראה לי,ושלחתי רק אתמול!(יש מספיק מידע והכול,רק אביזי מוצא פגמים בעלילה) ועל מה המ"ת?[/quote]
קרוב לאישור זה שבוע או שבועיים ?
[quote=פיל נאנס;1323856]קול.[/quote]
על שינזו(יש הסבר עם כל מה [b]שצריך[/b] לדעת), לשמור לך מקום? ואתה קולט שכל השאר לא יצאו לפועל כי נמאס לי והיו המון פגמים?
עריכה:
רומה,לא בטוח כמה זמן
[quote=מאסטר ליאון;1323859]על שינזו(יש הסבר עם כל מה [B]שצריך[/B] לדעת), לשמור לך מקום? ואתה קולט שכל השאר לא יצאו לפועל כי נמאס לי והיו המון פגמים?
עריכה:
רומה,לא בטוח כמה זמן[/quote]
אני לא בטוח שהוא שאל על מה שהמ"ת שלך.
[QUOTE=The Sir;1323861]אני לא בטוח שהוא שאל על מה שהמ"ת שלך.[/QUOTE]
רציתי לומר לו פשוט,אתה יודע מה זה שינזו?
[quote=פיל נאנס;1323864]לא.[/quote]
אני התקדמתי מאז שראית אותי בפעם האחרונה,אז אתה חוזר?
התחיל עכשיו המשחק השלישי בדו קרב של גלפנד אננד. אני אנסה לראות אותו עד כמה שהאינטרנט שלי יאפשר.
Nigel Short לא מפרשן את המשחק הזה, חבל. לא יצא לי לראות את השם של זה שמפרשן את לצד Dirk Jan Ten Guezendman עדיין...
[quote=LordAbizi;1323868]התחיל עכשיו המשחק השלישי בדו קרב של גלפנד אננד. אני אנסה לראות אותו עד כמה שהאינטרנט שלי יאפשר.
Nigel Short לא מפרשן את המשחק הזה, חבל. לא יצא לי לראות את השם של זה שמפרשן את לצד Dirk Jan Ten Guezendman עדיין...[/quote]
אולי קודם תענה על הה"פ שלי כי בפעם הקודמת היית מחזיר תשובה פעם ביום ובסוף יצא שבמקום חצי שעה זה לקח שבוע שלם.
[quote=LordAbizi;1323831]אני לא יודע.
אתמול למדתי במהלך יום עיון לשופטי שחמט, שכשחקן שואל "כמה מסעים עברו מאז", או "כמה מסעים נותרו עד ל", השופט חייב להתעלם מהשאלה.
שיקול דעת דומה אני אפעיל כאן.[/quote]
וואו שופטי שחמט?! כבוד כבוד!!!
על מה אתה יכול לשפוט?
[quote=Blackbeard;1323871]וואו שופטי שחמט?! כבוד כבוד!!!
על מה אתה יכול לשפוט?[/quote]
להביא לך טופס הרשמה למ"ת שיפתח ככל הנראה ברגע שאביזי יחזיר לי תשובה.
עוד שוקל האם יכול להירשם במצבי, למרות שמקסימום אוותר על להגיב בנודים.
אביזי היכן אתה צופה?
[QUOTE=Blackbeard;1323874]עוד שוקל האם יכול להירשם במצבי, למרות שמקסימום אוותר על להגיב בנודים.
אביזי היכן אתה צופה?[/QUOTE]
אל תוותר על הנו"ד! אתה יודע מה זה שינזו?
[quote=Blackbeard;1323874]עוד שוקל האם יכול להירשם במצבי, למרות שמקסימום אוותר על להגיב בנודים.
אביזי היכן אתה צופה?[/quote]
איך זה שתגיב במ"ת ימנע ממך מלהגיב בנו"ד.?
[quote=פיל נאנס;1323848]היי, זה רק אני או שאתה ממש חתיך?[/quote]
אני ממש חתיך 3>