-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1337155]
[B]אליסה~[/B]
חלאס~ והפעם ברצינות.
ותבחר חפץ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מחזירה את פוצ'יאנה המבולבל לפוקדור ומשחררת את בידוף החוצה, אשר מסתער במהירות לעברה של ליידבה ודוחף אותה עם מתקפה מהירה. ליידבה לא מוותרת לו ומסתערת עליו עם אגרוף מצוי, וחובטת בו ארבע פעמים. בידוף, שעוד חלש מהקרב הקודם שלו מתעלף במקום. את מחזירה את בידוף, ושולחת בחזרה את פו'ציאנה, שנראה שהתאפס על עצמו מהבלבול והוא מסתובב בגבו אל ליידה ומתחיל לזרוק עליה חול, אבל ליידבה פשוט מרחפת מעל החול, אבל רק כדי להינשך ע"י פוצ'יאנה עם הניב רעל שלו.
[/QUOTE]
אמרתי לך כבר אתמול, מאסטרבול+רייר קאנדי:nose_pick:
------------------------
"עכשיו כשאתה נושך אותה, פשוט תטיח אותה על הרצפה בחוזקה!" אני קוראת במרץ, בתקווה שזה יסיים את הקרב
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1337155][B]ניל~[/B]
למיים ג'וניור בערך חצי, ולקלפרי 60% כזה~
קלפרי מנתרת באוויר ופשוט קופצת מעל המתקפה של מיים ג'וניור, ואז מתחילה לנער את ידיה במהירות וכדור אור נוצר מלפניה, ומתוכו נשלחת קרן בועות המתפוצצות על מיים ג'וניור בחוזקה. בעוד הבועות מתפוצצות על מיים ג'וניור, קלפרי מסתערת עליו עם אגרוף מגה ופוגעת בו בחוזקה בבטן ומעיפה אותו לאחור, קלפה קופצת באוויר, מסובבת את גבה אליו בשביל לחבוט בו עם זנבה, אבל בשאריות כוחותיו, מים ג'וניור זוהר בכחול ומטיח בחוזקה את קלפרי בקיר מאחוריה.
[/QUOTE]
"קלפה תסיימי את זה בעזרת מטרונום אחרי המטורנום תעשי כאילו את מתכוונת להשתמש באגרוף מגה אבל בעצם תסתובבי והשתמשי בחבטה"אומר לקלפרי מבלי שדני ישמע.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1337155]
[B]פלינט~[/B]
קרב מכון יותר קשה מקרבות רגילים :wink:
ותבחר שני חפצים!:nose_pick:
טיילו ממשיך לישון בניעימים בזמן שאיגליבאף חובטת בו פעמיים בפניו ואז הוא מתעורר בהפתעה ומזנק במהירות לעברה של איגליבאף, ומפיל אותה על גבה, עף גבוהה באוויר והוא מתחיל לזהור בתכלת בהיר והוא מחזיר לעצמו המון חיים מהמנוחה הזאת. איגליבאף בינתיים שואבת אוויר ועולה באוויר לעברו, והיא מרחפת לעברו עם חבטה, מוכנה בידה.
חח סבבה אבל פשוט כל שיטה שניסיתי נכשלה
ואני אגיד לך עוד היום
"טיילו מצוין!" אקרא ואירגע, "טיילו קדימה כשאיגליפאף באוויר אז היא איטית! תתקדם אליה במהירות ותזנק הצידה כדי לנקר אותה ולהעיף אותה לקרקע! כשהיא תאבד את האוויר ותיפול למטה תצלול לכיוונה עם נהמה כדי להבהיל אותה כדי לנצל את המצב ולתקוף במתקפת כנף! תתחמק מכל מתקפת נגד שהיא שולחת אליך!" אקרא בביטחון
-
[b]אליסה~[/b]
זה שתומר נותן לך פרס לא אומר שאתה באמת מקבל 2 Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פוצ'יאנה מסתובב באוויר ומטיח את ליידבה על האדמה ומחסל אותה במהירות. את מאושרת מהניצחון ולפתע את שומעת צלצול מהפוקידע שלך. את מרימה אותה ורואה שיחה.
את עונה "מה דעתך על הבריחה שלי?" את שומעת את קול מהצד השני.
[b]ניל~[/b]
קלפרי, מנערת את ידיה מצד לצד וכדור אור נוצר מלפניה, ומוך הכדור מתחיל לרדת מבול בזירה, ועד מהרה אתה סחוט מגשם. המטרונום של קלפה, יצר ריקוד גשם.
לאחר המטרונום, קלפה מסתערת לעברו של מיים ג'וניור, עם מה שנראה כמו אגרוף מגה אבל שניות לפני זה משנה את המתקפה לחבטה. אבל אז, בפתאומיות מסך אור בהיר עוטף את מיים ג'וניור והוא הגן על עצמו עם הגנה.
"כל הכבוד מיים ג'וניור! עכשיו בלבול!" קורא דני בהתלהבות והפוקימון שלו זוהר בכחול בהיר ואז בעזרת הכוחות שלו הוא מעיף את קלפה לאחור, שוב.
[b]פלינט~[/b]
עשית רק מהלך אחד לפני זה Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מסתער לעברה של איגליבאף, אבל הוא נהדף ע"י פרץ אוויר מהפה של איגליבאף, אבל הוא לא מוותר והוא מתחיל לנקר אותה והיא נופלת במהירות, משחררת את כל האוויר הכלוא בתוכה ודוחפת את טיילו על תקרת המכון, מונעת ממנו מלזוז. כשהיא נופלת על המזרן הרך, טיילו משתחרר מהדף אוויר של איגליבאף, ואס טס במהירות לעברה של איגליבאף ואז נוהם בפניה ואז במהירות טס לעברה, כשכנפו מתחילה לזהור באור לבן ובהיר ופוגע בה בחוזקה.
"איגליבאף לא מוותרים! רוח קפואה ואז נשיקה מתוקה!" קורא דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח כחולה עם רסיסי קרח עפה במהירות לעברו של טיילו.
-
[QUOTE=F!upy;1337289][b]
[b]ניל~[/b]
קלפרי, מנערת את ידיה מצד לצד וכדור אור נוצר מלפניה, ומוך הכדור מתחיל לרדת מבול בזירה, ועד מהרה אתה סחוט מגשם. המטרונום של קלפה, יצר ריקוד גשם.
לאחר המטרונום, קלפה מסתערת לעברו של מיים ג'וניור, עם מה שנראה כמו אגרוף מגה אבל שניות לפני זה משנה את המתקפה לחבטה. אבל אז, בפתאומיות מסך אור בהיר עוטף את מיים ג'וניור והוא הגן על עצמו עם הגנה.
"כל הכבוד מיים ג'וניור! עכשיו בלבול!" קורא דני בהתלהבות והפוקימון שלו זוהר בכחול בהיר ואז בעזרת הכוחות שלו הוא מעיף את קלפה לאחור, שוב.
[/QUOTE]
"קדימה קלפרי תסיימי את זה עם אגרוף מגה!" אומר.
'קלפה התפתחה חייבים להיות לה מתקפות חדשות'אחשוב לעצמי ואבדוק בפוקידע על המתקפות החדשות של קלפרי.
-
[QUOTE=F!upy;1337289][b]אליסה~[/b]
זה שתומר נותן לך פרס לא אומר שאתה באמת מקבל 2 Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
פוצ'יאנה מסתובב באוויר ומטיח את ליידבה על האדמה ומחסל אותה במהירות. את מאושרת מהניצחון ולפתע את שומעת צלצול מהפוקידע שלך. את מרימה אותה ורואה שיחה.
את עונה "מה דעתך על הבריחה שלי?" את שומעת את קול מהצד השני.
[/QUOTE]
נו אז מאסטרבול מה קשה :X
------------------
"ממש הדאגת אותי שם, אבל לא ציפית למשהו אחר ממך" אענה בהקלה.
"אז איפה אתה עכשיו?"
-
[QUOTE=F!upy;1337289]
[b]פלינט~[/b]
עשית רק מהלך אחד לפני זה Xd
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו מסתער לעברה של איגליבאף, אבל הוא נהדף ע"י פרץ אוויר מהפה של איגליבאף, אבל הוא לא מוותר והוא מתחיל לנקר אותה והיא נופלת במהירות, משחררת את כל האוויר הכלוא בתוכה ודוחפת את טיילו על תקרת המכון, מונעת ממנו מלזוז. כשהיא נופלת על המזרן הרך, טיילו משתחרר מהדף אוויר של איגליבאף, ואס טס במהירות לעברה של איגליבאף ואז נוהם בפניה ואז במהירות טס לעברה, כשכנפו מתחילה לזהור באור לבן ובהיר ופוגע בה בחוזקה.
"איגליבאף לא מוותרים! רוח קפואה ואז נשיקה מתוקה!" קורא דני ואיגליבאף פותחת את פיה ורוח כחולה עם רסיסי קרח עפה במהירות לעברו של טיילו.[/QUOTE]
"טיילו קדימה אל תוותר! בוא נראה אם האימונטם השתלמו! תתחמק מרסיסי הקרח ותעוף לכיוונה של איגליפאף ובעזרת מיקוד אנרגיה תנקר את כל צדדיה של איגליפאף בלי לתת לה זמן להתנגד! לאחר מכן תעלה לאוויר ותהיה מוכן להתחמק מכל מתקפות הנגד של איגליפאף בעזרת מיקוד אנרגיה!" אדריך את טיילו בביטחון, "אתה נהדר תמשיך ככה!" אומר לו בעידוד
-
[B]ניל~[/B]
אתה מכוון על קלפרי את הפוקידע ועד מהרה אתה מגלה שהיא למדה 3 מתקפות חדשות.
שירה~ Sing
אגרוף בלבול~ Dizzy Punch
שמירה~ Safeguard
קלפה מנערת את ראשה ורצה לעברו של מיים ג'וניור, אבל שוב נהדפת עם הכיפת הגנה של מיים ג'וניור.
"קרן טעינה!" קורא דני ונראה מעט לחוץ.
[B]אליסה~[/B]
טוב~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"באזור" הוא אומר ומצחקק צחוק קר ואפל. "את לא באמת מאמינה שאנחנו לא שומרים עליכם מרחוק?" הוא שואל ואת מרגישה את הקור שבקולו. "אני רוצה שתשלחי לי את הפוקימונים שגנבת. פשוט תחפשי את האפשרות בפוקדע שלך, ותשלחי אותם אליי כמה שיותר מהר" הוא אומר בקול קשוח.
[B]פלינט~[/B]
טיילו נוסק כנפיים ועף גבוה, אבל איגליבאף פשוט מתכוונת מחדש והרוח הקפואה והיא פוגעת בו ישירות, למרות שטיילו ממקד אנרגיות. טיילו לא מוותר והוא צולל לעברה של איגליבאף ומתחיל לנקר את גופה, אבל עם המון תושייה איגליבאף מנשקת אותו בלחיו הקטנה.
טיילו נהיה מבולבל מהנשיקה של איגליבאף.
"באמת פלינט, זה שאנחנו חברים לא אומר שאני אקל עליך" דני אומר בחיוך "אני רוצה שתביא את כל כולך!" הוא אומר ברצינות ומצביע עליך.
-
[QUOTE=F!upy;1337331]
[B]אליסה~[/B]
טוב~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"באזור" הוא אומר ומצחקק צחוק קר ואפל. "את לא באמת מאמינה שאנחנו לא שומרים עליכם מרחוק?" הוא שואל ואת מרגישה את הקור שבקולו. "אני רוצה שתשלחי לי את הפוקימונים שגנבת. פשוט תחפשי את האפשרות בפוקדע שלך, ותשלחי אותם אליי כמה שיותר מהר" הוא אומר בקול קשוח.
[/QUOTE]
"אוכל לשלוח רק את סאבליי? אני רוצה קצת את מאריפ. סאבליי גם ככה החזק מביניהם" אני מסבירה ומחפשת את האפשרות. אם הוא מרשה, אשלח את סאבליי בלבד. אם לא, גם את מאריפ.
-
[QUOTE=F!upy;1337331][B]
[B]פלינט~[/B]
טיילו נוסק כנפיים ועף גבוה, אבל איגליבאף פשוט מתכוונת מחדש והרוח הקפואה והיא פוגעת בו ישירות, למרות שטיילו ממקד אנרגיות. טיילו לא מוותר והוא צולל לעברה של איגליבאף ומתחיל לנקר את גופה, אבל עם המון תושייה איגליבאף מנשקת אותו בלחיו הקטנה.
טיילו נהיה מבולבל מהנשיקה של איגליבאף.
"באמת פלינט, זה שאנחנו חברים לא אומר שאני אקל עליך" דני אומר בחיוך "אני רוצה שתביא את כל כולך!" הוא אומר ברצינות ומצביע עליך.[/QUOTE]
הוא רוצה את כל כולי אה? הוא יקבל!! XDD
"אל תקל עליי,אני רוצה לנצח בזכות ולא בחסד!" אומר לו בביטחון ואצביע לעברו, 'רוצה את כל כולי אה? הוא יקבל...' אחשוב לעצמי בנחישות.
"אוקיי טיילו אל תוותר! אני רוצה שתנסה להתרחק מאיגליפאף כמה שיותר! תשתמש במיקוד אנרגיה כדי למקד את כל הבילבול ולהוציא אותו החוצה! תוך כדי שאתה מנסה להוציא את הבילבול בעזרת מיקוד האנרגיה תנסה להשתמש בחוש השמיעה שלך,אם אתה שומע את איגליפאף או מתקפה מתקרבת אליך תנסה לזוז הצידה ולהתחמק!" אקרא ואקווה שהמהלך יצליח, "לאחר מכן תתמקום באוויר מאיגליפאף במרחק של כמה מטרים,אם היא מנסה לתקוף פשוט תתחמק! תמשיך להתחמק מהמתקפות שלה עד שהיא תתחיל להתעייף וברגע הנכון תתקיף במתקפת כנף! אם אתה רואה שהיא מתכוננת לשיר אל תחכה ותנקר אותה מיד! לאחר מכן תעלה לאוויר!" אקרא ואצפה בסקרנות בקרב.
-
[QUOTE=F!upy;1337331][B]ניל~[/B]
אתה מכוון על קלפרי את הפוקידע ועד מהרה אתה מגלה שהיא למדה 3 מתקפות חדשות.
שירה~ Sing
אגרוף בלבול~ Dizzy Punch
שמירה~ Safeguard
קלפה מנערת את ראשה ורצה לעברו של מיים ג'וניור, אבל שוב נהדפת עם הכיפת הגנה של מיים ג'וניור.
"קרן טעינה!" קורא דני ונראה מעט לחוץ.
[/QUOTE]
"קלפרי התחמקי, ומיד תשתמשי בהדרן תעברי לשירה אחר כך תסיימי את זה בעזרת אגרוף מגה !"אומר במהירות בתקווה שהכל ישתלב.
-
[B]אליסה~[/B]
"אמרת שגנבת את שניהם נכון?" שואל קול ואתה עונה בחיוב "ככה או ככה, הם לא יהיו שימושים עבורך. עכשיו תשלחי אותם מידית!" הוא צועק עליך מהטלפון. אתה נלחצת ומפילה את הפוקידע ומתחילה לחטט בפונקציות של הפוקידע במהירות. אחרי כמה רגעים את מוצאת את האפשרות, ואת שולחת את שני הפוקדורים של סאבליי ואת מריפ אל קול. "ילדה טובה" הוא אומר ואז מנתק לך את הטלפון בפנים.
[B]פלינט~[/B]
טיילו עף אחורה ומתחיל לזהור בכתום בהיר, ונראה שהשפעה של המיקוד אנרגיה עזר לו והוא יצא מהשפעת הבלבול של איגליבאף.טיילו מתרכז, ומצליח להתחמק פעמיים ממתקפת הרוח הקפואה של איגליבאף ואז הוא טס לעברה ומשסף אותה עם מכת הכנף שלו ומפיל אותה לאחור.
"איגליבאף, לא מוותרים בקרב הזה פעימת מים בשילוב רוח קפואה!" קורא דני ואיגליבאף שלו פותחת את פיה וכדור מים ענקי נוצר לפניה ואז היא פותחת את הפה שלה שוב והופכת את פעימת המים לכדור קרח ענקי, והיא שולחת אותו במהירות לעברו של טיילו, שמצליח בקושי להתחמק, אבל הכדור מתפוצץ ורסיסי מים עפים לכל עבר ושוטפים את טיילו לחלוטין.
"כזה קרב אני מצפה!" אומר דני בחיוך ונראה שהוא רק מתחיל להתחמם.
[B]ניל~[/B]
קלפרי מוחאת את כפיה במהירות ואז מוחאת כף אחת חזקה ומיים ג'וניור זוהר באדום. באותו רגע קלפרי מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר. השיר המפתה של קלפרי מרדים את מיים ג'וניור. "אוי לא!" קורא מנהיג המכון בזמן שקלפרי רצה לעברו של מיים ג'וניור וחובטת בו בעצמה אדירה בעזרת האגרוף מגה שלה ומחסלת אותו.
"מיים ג'וניור לא יכול להלחם!" קורא השופט ומרים דגל ירוק ומכוון עליך "קלפרי המנצחת!" הוא מכריז בקול.
דני מחזיר את הפוקימון שלו ועוקף את המזרן הירוק וניגש אליך ומושיט את ידו בחיוך "זכית בזה" הוא אומר ופותח את ידו ומראה לך תג מכון [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg812/scaled.php?server=812&filename=beginningu.png&res=crop[/IMG].
-
[QUOTE=F!upy;1337477]
[B]ניל~[/B]
קלפרי מוחאת את כפיה במהירות ואז מוחאת כף אחת חזקה ומיים ג'וניור זוהר באדום. באותו רגע קלפרי מתחילה לשיר בקול צלול ובהיר. השיר המפתה של קלפרי מרדים את מיים ג'וניור. "אוי לא!" קורא מנהיג המכון בזמן שקלפרי רצה לעברו של מיים ג'וניור וחובטת בו בעצמה אדירה בעזרת האגרוף מגה שלה ומחסלת אותו.
"מיים ג'וניור לא יכול להלחם!" קורא השופט ומרים דגל ירוק ומכוון עליך "קלפרי המנצחת!" הוא מכריז בקול.
דני מחזיר את הפוקימון שלו ועוקף את המזרן הירוק וניגש אליך ומושיט את ידו בחיוך "זכית בזה" הוא אומר ופותח את ידו ומראה לך תג מכון [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg812/scaled.php?server=812&filename=beginningu.png&res=crop[/IMG].[/QUOTE]
אקח את התג ואומר בזמן שאני יוצא מהמכון "כדי שתתכונן אחריי תיכנס לפה מאמנת קצת אכזרית,בהצלחה".
'מעניין מה אליסה עשתה בזמן שהיא חיכתה לי' אחשוב לעצמי ואחפש את אליסה ברחבי העיר.
-
[QUOTE=F!upy;1337477][B]אליסה~[/B]
"אמרת שגנבת את שניהם נכון?" שואל קול ואתה עונה בחיוב "ככה או ככה, הם לא יהיו שימושים עבורך. עכשיו תשלחי אותם מידית!" הוא צועק עליך מהטלפון. אתה נלחצת ומפילה את הפוקידע ומתחילה לחטט בפונקציות של הפוקידע במהירות. אחרי כמה רגעים את מוצאת את האפשרות, ואת שולחת את שני הפוקדורים של סאבליי ואת מריפ אל קול. "ילדה טובה" הוא אומר ואז מנתק לך את הטלפון בפנים.
[/QUOTE]
"איזה בן זונה!" אגיד בעצבים ואמשיך להסתובב בדרך 26 בעודי זועמת. לא מספיק שהוא מתייחס אלי כמו אל ילדה, אלא גם כאל המשרתת האישית שלו. מה הוא חושב לעצמו בכלל?
-
[QUOTE=F!upy;1337477][B]
[B]פלינט~[/B]
טיילו עף אחורה ומתחיל לזהור בכתום בהיר, ונראה שהשפעה של המיקוד אנרגיה עזר לו והוא יצא מהשפעת הבלבול של איגליבאף.טיילו מתרכז, ומצליח להתחמק פעמיים ממתקפת הרוח הקפואה של איגליבאף ואז הוא טס לעברה ומשסף אותה עם מכת הכנף שלו ומפיל אותה לאחור.
"איגליבאף, לא מוותרים בקרב הזה פעימת מים בשילוב רוח קפואה!" קורא דני ואיגליבאף שלו פותחת את פיה וכדור מים ענקי נוצר לפניה ואז היא פותחת את הפה שלה שוב והופכת את פעימת המים לכדור קרח ענקי, והיא שולחת אותו במהירות לעברו של טיילו, שמצליח בקושי להתחמק, אבל הכדור מתפוצץ ורסיסי מים עפים לכל עבר ושוטפים את טיילו לחלוטין.
"כזה קרב אני מצפה!" אומר דני בחיוך ונראה שהוא רק מתחיל להתחמם.
[/QUOTE]
"גם אני רק מתחמם!" אשיב לו בביטחון, "טיילו גם אנחנו לא מוותרים! נראה להם שאנחנו חזקים! היית מצוין התחמקת בצורה נהדרת עכשיו אני רוצה שתישאר ליד הקרקע! תחוג סביב אגליפאף בסיבובים ותבלבל אותה עם מהירותך! כל פעם תשנה את מיקומך על ידי תעופה למעלה ולמטה וכשאיגליפאף תנסה לתקוף אותך ובזמן הריכוז שהיא מייצרת מתקפה תגיח מאחוריה ותשתמש במתקפת כנף ותפיל אותה על רגליה! לאחר מכן תתרחק ממנה הכי הרבה שאתה יכול ותשתמש בדגירה! אם היא מנסה לפגוע בך בזמן הדגירה תעלה לאוויר במהירות בעזרת מיקוד אנרגיה! ותזכור! בזמן כל המהלך הזה אם אתה שומע שהיא מתחילה לשיר תעצור הכל ותנקר אותה בפרצופה בכוח!" אדריך את טיילו,איבט ביובאבה ואנסה לקלוט את הבעת פניה במבט חטוף ואחזור לקרב, "טיילו אתה מתמודד מצוין! אל תוותר!" אוסיף כדי להחדיר בו מוטיבציה