בא לי לעשות נאזלוק של ברקת P=
Printable View
בא לי לעשות נאזלוק של ברקת P=
כרגיל~ אני מפסיד.. נראה לי אני ארד מהקטע של יוגיהו לאלתר~ Xd
[QUOTE=Monkey D Luffy;1338841]זימון של JUDGMENT DRAGON ויש גם אפקטים שעוזרים שיש לייטסוורנים בגרייב.
אבל לייטסוורן מתעסק בעיקר בשליחה לגרייב ולא בקלפים בגרייב.[/QUOTE]
זהו זה הכול?
דניאל, זה לא זהו, Jd הוא קלף שמנצח קרבות לבד. שלפת ניצחת. זה Ls. זה התמצית שלהם.
ועומר יש לך דק אדיר, מקורי, ולרדת מיוגיהו? ממש לא, זה יהיה טמטום ופיגור.
[QUOTE=Kurohige;1338847]דניאל, זה לא זהו, Jd הוא קלף שמנצח קרבות לבד. שלפת ניצחת. זה Ls. זה התמצית שלהם.
ועומר יש לך דק אדיר, מקורי, ולרדת מיוגיהו? ממש לא, זה יהיה טמטום ופיגור.[/QUOTE]
אבל אני כל הזמן מפסיד :tiresome:
[quote=F!upy;1338849]אבל אני כל הזמן מפסיד :tiresome:[/quote]
כי אתה FAIL חח
סתם אל תדאג תשתפר עם הזמן, גם אני הייתי ככה בהתחלה ואני בטוח שגם אביב וכל שחקן אחר בפורום.
עם הזמן- משתפרים.
[QUOTE=F!upy;1338849]אבל אני כל הזמן מפסיד :tiresome:[/QUOTE]
גם אני מפסיד -.-
זה לא אומר שצריך לפרוש צריך פשוט לנסות להשתפר יותר ולפתח טקטיקות מצוינות :-)
שאלתי וקסאל שובבב
איך אני אמור להשתלב בטורניר... אולי תפתח אקדמיה במקביל?
[QUOTE=RangerForce;1338852]גם אני מפסיד -.-
זה לא אומר שצריך לפרוש צריך פשוט לנסות להשתפר יותר ולפתח טקטיקות מצוינות :-)[/QUOTE]
כן, אתה לפעמים מנצח~
אני נצחתי אולי פעם אחת.. וגם זה קרה בטעות XD
ואיתי, כמה זמן אני משחק מולך במידי פעם? כבר דיי הרבה זמן~ לא משנה עם איזה דק אני משתמש, אני מפסיד XD
עכשיו אני מבין למה אתה מת לשחק מולי.... אתה רוצה לנצח מישהו...
[quote=Monkey D Luffy;1338843]בא לי לעשות נאזלוק של ברקת P=[/quote]
בהצלחה גם אני יעשה מחר :)
[quote=F!upy;1338854]כן, אתה לפעמים מנצח~
אני נצחתי אולי פעם אחת.. וגם זה קרה בטעות XD
ואיתי, כמה זמן אני משחק מולך במידי פעם? כבר דיי הרבה זמן~ לא משנה עם איזה דק אני משתמש, אני מפסיד XD[/quote]
לא נכון פעם היית מנצח אותי מלא -.-
אקדמיה? זה נשמע מצחיק וגאוני גם יחדיו Xd ואסביר לך בערב בדיוק למה זה הטורניר בששבילך אדם.
ועומר [b]אתה מודע שבטורניר זה הטוב מבין 3? משמע אם הפסדת קרב למשה תנצח תשניים הבאים וזה נחשב ניצחון בכל המאטץ'? אני מאמין בך אל תהיה וותרן! [/b]
[quote=Psychic;1338857]בהצלחה גם אני יעשה מחר :)[/quote]
הבעיה היא שגם אני לא יודע מאיפה להוריד וגם שאני לא רוצה להוריד משו למחשב [מניסיון פשוט נהרסו לי 2 מחשבים מהורדות עד עכשיו XD]
[quote=Monkey D Luffy;1338861]הבעיה היא שגם אני לא יודע מאיפה להוריד וגם שאני לא רוצה להוריד משו למחשב [מניסיון פשוט נהרסו לי 2 מחשבים מהורדות עד עכשיו XD][/quote]
כולה ברקת..חחח
יש לי אותם אצלי על המחשב אם אתה רוצה אני יעלה לך