[QUOTE=F|upy;1343509]
אני מחפש אתגר.[/QUOTE]
נו, קרב אחד.
Printable View
[QUOTE=F|upy;1343509]
אני מחפש אתגר.[/QUOTE]
נו, קרב אחד.
[QUOTE=Prxj;1343516]אנאעארף, יש לכם ווינר והיכל תהילה
אפשר גם לעשות פרסים נחמדים, שלא עולים לי לראש כרגע[/QUOTE]
בן אדם, הדרגת ווינר כבר לא קיימת מזמן כבר.. זה ככה נשאר לי בגלל שזכיתי במשהו לפני 4 שנים...
קצת מעצבן אותי היכל התהילה. יש אנשים שנתנו פה תחיים שלהם כמוני וכמו היטמן, ואז סתם אנשים ש'ניהלו פעם' גם מקבלים תתואר. הוא כבר לא מרגיש מיוחד.
וכן פלופי, לא מבין יש לכם בעיה עם זה?
[QUOTE=Gil_Gil;1343519]בן אדם, הדרגת ווינר כבר לא קיימת מזמן כבר.. זה ככה נשאר לי בגלל שזכיתי במשהו לפני 4 שנים ומאז זה נשאר ככה[/QUOTE]
רציני, מה למה אין?! זה יכול להיות אחלה פרס, דרגה יחודית, אולי פורום יחודי לווינרים...
פרסים אפשר לוגואים לחתימה, חתימות, עוד כל מניי דברים... לא חסר
[QUOTE=Prxj;1343521]רציני, מה למה אין?! זה יכול להיות אחלה פרס, דרגה יחודית, אולי פורום יחודי לווינרים...
פרסים אפשר לוגואים לחתימה, חתימות, עוד כל מניי דברים... לא חסר[/QUOTE]
אתה רשום רק מאתמול ואתה כבר מדבר על זה? ומציע מה שיהיה פה? קודם שיהיה לך וותק של חצי שנה/שנה ואז תוכל לדבר כמה שאתה רוצה על הפורום וגם בנוסף להציע דברים כאלה
[QUOTE]קצת מעצבן אותי היכל התהילה. יש אנשים שנתנו פה תחיים שלהם כמוני וכמו היטמן, ואז סתם אנשים ש'ניהלו פעם' גם מקבלים תתואר. הוא כבר לא מרגיש מיוחד.
וכן פלופי, לא מבין יש לכם בעיה עם זה?[/QUOTE]
איזה תואר למשל הם מקבלים? ואם כבר, איך זה שאתה לא פרשת כמו כולם? דיי מוזר שמנהל לשעבר שהשתתף מחלק הפתיחת הפורום בזמנו עוד נמצא פה..
[QUOTE=Gil_Gil;1343523]אתה רשום רק מאתמול ואתה כבר מדבר על זה? ומציע מה שיהיה פה? קודם שיהיה לך וותק של חצי שנה/שנה ואז תוכל לדבר כמה שאתה רוצה על הפורום וגם בנוסף להציע דברים כאלה
איזה תואר למשל הם מקבלים? ואם כבר, איך זה שאתה לא פרשת כמו כולם? דיי מוזר שמנהל לשעבר שהשתתף מחלק הפתיחת הפורום בזמנו עוד נמצא פה..[/QUOTE]
חחח שמע ככה זה האופי שלי, תמיד רוצה לשפר איפה שאפשר...
[QUOTE=Gil_Gil;1343519]בן אדם, הדרגת ווינר כבר לא קיימת מזמן כבר.. זה ככה נשאר לי בגלל שזכיתי במשהו לפני 4 שנים...[/QUOTE]
בטח שיש עוד ווינר אחי... לדוגמה עכשיו erwin פתח תחרות של " דאבל ווינר "בפורום ספורט ואפשר לזכות שם בווינר
[QUOTE=Prxj;1343521]רציני, מה למה אין?! זה יכול להיות אחלה פרס, דרגה יחודית, אולי פורום יחודי לווינרים...
פרסים אפשר לוגואים לחתימה, חתימות, עוד כל מניי דברים... לא חסר[/QUOTE]
יש עוד דרגה כזאת
[QUOTE=Prxj;1343525]חחח שמע ככה זה האופי שלי, תמיד רוצה לשפר איפה שאפשר...[/QUOTE]
זה אני מבין וזה יכול לתרום אבל אתה צריך להיות כמה חודשים אפילו חצי שנה בשביל לדבר על זה ולהציע למנהלים, הם ייצחקו על זה שבן אדם שרק נרשם אתמול אומר להם דברים כאלה..
יש פורום לווינרים
[QUOTE=Gil_Gil;1343529]זה אני מבין וזה יכול לתרום אבל אתה צריך להיות כמה חודשים אפילו חצי שנה בשביל לדבר על זה ולהציע למנהלים, הם ייצחקו על זה שבן אדם שרק נרשם אתמול אומר להם דברים כאלה..[/QUOTE]
סבבה, לא ציפיתי אחרת
אבל רק שתדע שהמקום נראה לי איכותי ופוטנציאלי, ובסה"כ צריך קצת הגדלת ראש בשביל להפוך אותו למה שהוא היה לפני 4 שנים לפי מה שאתה אומר...
[QUOTE=omer2012;1343527]בטח שיש עוד ווינר אחי... לדוגמה עכשיו erwin פתח תחרות של " דאבל ווינר "בפורום ספורט ואפשר לזכות שם בווינר
יש עוד דרגה כזאת[/QUOTE]
תראה לי קישור שיש עוד את הדרגה, כי בשבילי לא הגיוני שהדרגה אצלי בתוקף כבר 4 שנים....
[QUOTE=Gil_Gil;1343533]תראה לי קישור שיש עוד את הדרגה, כי בשבילי לא הגיוני שהדרגה אצלי בתוקף כבר 4 שנים....[/QUOTE]
יש את הדרגה... הנה קישור ל"[URL="http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=34619"]קבוצות המשתמשים[/URL]" אבל מעכשיו לווינר קוראים " חבר כבוד "
[QUOTE=Gil_Gil;1343533]תראה לי קישור שיש עוד את הדרגה, כי בשבילי לא הגיוני שהדרגה אצלי בתוקף כבר 4 שנים....[/QUOTE]
לפי הנעוץ במשוב יש כזאת דרגה.
וההיגיון שלי והידע במערכות מידע אומרים לי שאם לא הייתה כזאת דרגה הפרופיל שלה לא היה נשמר עלייך...
[QUOTE=Prxj;1343535]לפי הנעוץ במשוב יש כזאת דרגה.
וההיגיון שלי והידע במערכות מידע אומרים לי שאם לא הייתה כזאת דרגה הפרופיל שלה לא היה נשמר עלייך...[/QUOTE]
אין מצב שיש ווינר אינסופי... הווינר יכול להיות שבועיים וזה גם יחסית די הרבה...
[QUOTE=omer2012;1343536]אין מצב שיש ווינר אינסופי... הווינר יכול להיות שבועיים וזה גם יחסית די הרבה...[/QUOTE]
תראה, יש לדרגה מונה של זמן אוטומטי שצריך להכניס לו ערך, אם אין כזאת אופציה / לא התקינו ומעלים ומורידים ידנית, אז זה הגיוני מאוד