[QUOTE=LordAbizi;1400308]את? ברצלונה? ולא התאבדת..?
הנה המדריך שלי:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51948[/URL][/QUOTE]
חחחח כבר כמעט עשיתי את זה
לפחות לא היינו צריכים בסוף לנסוע לאיזה משחק
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1400308]את? ברצלונה? ולא התאבדת..?
הנה המדריך שלי:
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51948[/URL][/QUOTE]
חחחח כבר כמעט עשיתי את זה
לפחות לא היינו צריכים בסוף לנסוע לאיזה משחק
[quote=Captain;1400316]חחחח כבר כמעט עשיתי את זה
לפחות לא היינו צריכים בסוף לנסוע לאיזה משחק[/quote]
גם את חזרת עכשיו מחו"ל?
איך היה בבארסה? :O
נו אדם בוא למסן
אני צריך שתעזור לי
[quote=Captain;1400316]חחחח כבר כמעט עשיתי את זה
לפחות לא היינו צריכים בסוף לנסוע לאיזה משחק[/quote]
כי כשאני הייתי בפריז לפני שנים כה רבות, עוד אפילו לפני שהבנתי שאני שונא את הצרפתים, העיר פריז גרמה לי להיות חולה מאוד, ובמהלך כל הטיול בפריז שמתי את העיניים שלי על פחי אשפה ברחובות שאני אוכל לרוץ אליהם ולהקיא במקרה הצורך.
למזלי האלים המתמטיים נטו לי חסד ולא הייתי צריך להפגין חולשה אל מול האויב הגדול ביותר שלי, מגדל אייפל.
מסקנה: להיות בעיר שאדם מחשיב כמקור כל הרשע בעולם גורמת לאדם הזה לחוש ברע, ומקרבת אותו אל המוות.
[QUOTE=Ezreal;1400318]גם את חזרת עכשיו מחו"ל?
איך היה בבארסה? :O[/QUOTE]
פשוט גועל נפש
חחחח סתם היה כיף
וואי גם היה שם בחדשות בלי סוף את החלק שפויול שבר את היד
די זה מזעזע ולא מפסיקים לשדר את זה
[CENTER][SIZE=7][COLOR=blue]מי שלא נוסע לפולין הוא הבן אדם הכי פראייר וטיפש ביקום[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[quote=Ezreal;1400328][CENTER][SIZE=7][COLOR=blue]מי שלא נוסע לפולין הוא הבן אדם הכי פראייר וטיפש ביקום[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]
אני מנסה איכשהו לעקוץ אותך על זה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה מתוחכם מספיק, אז אני פשוט אחכה שהמומחים בעקיצות יגיעו לכאן ויעשו את זה במקומי.
הנה הלכו להם הערבים עכשיו רק הסיאמים נשארו וניצחתי (הסיאמים מאוד לא מפותחים להביס אותם יהיה קל מאוד)
הכי פראיייר? טוב שזה לא עולה 5000 שקל..
וגם ככה חפרו לי יותר מדי על השואה.
אגב אל תימנעו מלראות Sora No Otoshimono בגלל שטל אוהבת את זה משומה היא ראתה אנימה טובה לא מבין איך היא הגיעה לאחת האנימות הכי טובות..
[quote=!!!;1400331]הנה הלכו להם הערבים עכשיו רק הסיאמים נשארו וניצחתי (הסיאמים מאוד לא מפותחים להביס אותם יהיה קל מאוד)[/quote]
כן, איכשהו בכל המשחקים שלי יוצא שהם כאלו מדינה מסכנה שנכבשת על ידי כולם.... (גם היכולת שלהם דורגה על ידי כ-MEH. לא זוכר מה היחידות המיוחדות שלהם...)
אילן,היא ראתה גם דאת' נוט
[quote=Ilan;1400333]הכי פראיייר? טוב שזה לא עולה 5000 שקל..
וגם ככה חפרו לי יותר מדי על השואה.
אגב אל תימנעו מלראות Sora No Otoshimono בגלל שטל אוהבת את זה משומה היא ראתה אנימה טובה לא מבין איך היא הגיעה לאחת האנימות הכי טובות..[/quote]
5000 זה רק הנסיעה לשם .
אבל זה כלום לעומת מה שחווים שם , ותאמת הטיול הזה היה אפילו שווה הרבה יותר.
לפולין אין מחיר
[quote=Ezreal;1400337]5000 זה רק הנסיעה לשם .
אבל זה כלום לעומת מה שחווים שם , ותאמת הטיול הזה היה אפילו שווה הרבה יותר.
לפולין אין מחיר[/quote]
בני אדם שעדיין מרגישים דברים... זה תמיד מצחיק אותי לחשוב על זה.
[QUOTE=LordAbizi;1400334]כן, איכשהו בכל המשחקים שלי יוצא שהם כאלו מדינה מסכנה שנכבשת על ידי כולם.... (גם היכולת שלהם דורגה על ידי כ-MEH. לא זוכר מה היחידות המיוחדות שלהם...)[/QUOTE]
אני מדבר על המדינה של אסקיה לא על הערבים באמת..... מזה MEH?
הסיאמים הם מדינה די גדולה בגודל שלי כמעט... אבל החיילים שלהם לא מפותחים יש להם הכי חזק רובאי ברמה 3 אחד ולי יש כבר אינפנטרי ומלא הדבר היחידי שעומד בדרכי הוא שלושה כפרי ברברים צמודים אחד לשני שהתעצלתי לטפל בהם מבערך 800 לפני הספירה אבל אולי הסיאמים כבר הרסו אותם
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400336]אילן,היא ראתה גם דאת' נוט[/QUOTE]
אני לא מבין איך היא מגיעה לאנימות הטובות האלה ואמרנו שיש לה טעם רע באנימות..