-
[quote=d-a-l-e-k;1443301]עמית זה לא נכון!ליאון מאוד חשוב לסיום הנו''ד:
ליאון רושם משהו,ואני,אתה [עמית] ודור עושים על זה צחוקים,דרך מושלמת לסיים נו''ד[/quote]
אבל שיפסיק לחפור על התמונה הזאת, שמצידי יביא את הפייקים שגרועים יותר מהציורים שלי בגיל שש..
-
[quote=d-a-l-e-k;1443301]עמית זה לא נכון!ליאון מאוד חשוב לסיום הנו''ד:
ליאון רושם משהו,ואני,אתה [עמית] ודור עושים על זה צחוקים,דרך מושלמת לסיים נו''ד[/quote]
נכון! אז אל תעליב אותי כי אז אני אלך ואז תיהרס השיטה!
ועמית,השתפרתי מאוד,תשאל אפילו את פוזון חוץ מזה ששתיהם תמונות שונות
-
אז זהו...שאם אחד החלקים בשיטה יוצא,שאר החלקים יכולים לתפקד ביותר קלות,בגלל שיהיה יותר קל לסכרן את מה שעושים
-
[quote=d-a-l-e-k;1443304]אז זהו...שאם אחד החלקים בשיטה יוצא,שאר החלקים יכולים לתפקד ביותר קלות,בגלל שיהיה יותר קל לסכרן את מה שעושים[/quote]
אתה מודע שבלעדיי תצטרכו לבחון אחד חדש? ושגם אתה חלק בשיטה? ושאצלך יש עוד שניים שיחליפו?
-
[quote=odin borson;1443303]נכון! אז אל תעליב אותי כי אז אני אלך ואז תיהרס השיטה!
ועמית,השתפרתי מאוד,תשאל אפילו את פוזון חוץ מזה ששתיהם תמונות שונות[/quote]
קודם כל, לא אכפת לי מהדעה של פוזון כשאני מסתכל על עבודות שלך, אני יודע לחשוב לבד.
שנית, אני אומר לך את זה כמישהו שיודע לצייר(לא ממוחשב, אבל אני יודע לצייר יחסית טוב על נייר) ותאמין לי שמבחינת ציור בת דודה שלי בת 6 יכולה לצייר יותר טוב מזה.
פוזון מדבר רק על ההצללות וכל החרטה ברטה של הפיקסול, אני מדבר על איך שזה נראה בכללי.
נכון שכל הקטע של הפקסול יפה ובהצללה השתפרת, אבל בציורים עצמם אתה גרוע.
לא אכפת לי אם אני מעליב אותך או לא, אני אומר לך את האמת ואתה צריך להתמודד איתה ולנסות להשתפר מזה.
-
[quote=deadpool;1443306]קודם כל, לא אכפת לי מהדעה של פוזון כשאני מסתכל על עבודות שלך, אני יודע לחשוב לבד.
שנית, אני אומר לך את זה כמישהו שיודע לצייר(לא ממוחשב, אבל אני יודע לצייר יחסית טוב על נייר) ותאמין לי שמבחינת ציור בת דודה שלי בת 6 יכולה לצייר יותר טוב מזה.
פוזון מדבר רק על ההצללות וכל החרטה ברטה של הפיקסול, אני מדבר על איך שזה נראה בכללי.
נכון שכל הקטע של הפקסול יפה ובהצללה השתפרת, אבל בציורים עצמם אתה גרוע.
לא אכפת לי אם אני מעליב אותך או לא, אני אומר לך את האמת ואתה צריך להתמודד איתה ולנסות להשתפר מזה.[/quote]
תראה,בעבודות האחרונות זה מבוסס ואני לוקח מזה קווי מתאר,תאשים את הצייר המקורי. ציור ממוחשב יותר קשה מציור על נייר ואני גם באמת טוב בציור על נייר.אני מנסה
-
השיטה יכולה לפעול גם אם שני אנשים,כל עוד אני ועמית כאן...the system is unstopable!!!
-
[quote=alice;1443239]לא סתומים
אבל בוא רק נגיד שפורום אנימות שם לא פורח>:
אפרופו מה קרה לחת''מ הוא לא נראה פעיל כל כך
חזרתי כי רציתי לפתוח מ''ת עם שחקנים ברמה קצת..יותר גבוהה (אני מודה שרמת הכתיבה שם לא משהו..) אבל זה רק אני או שהוא לא פעיל כל כך?0-0[/quote]
בסדר לא סתומים , חושבים שיפנית= סינית.
פורום של בני 10.
-
[quote=d-a-l-e-k;1443308]השיטה יכולה לפעול גם אם שני אנשים,כל עוד אני ועמית כאן...the system is unstopable!!![/quote]
אני לא יכול לכעוס עלייך כשאתה רושם משפטים כאלה באנגלית!:d
-
מצידי תיכעס,idgaf על מה שאתה חושב
-
[quote=d-a-l-e-k;1443312]מצידי תיכעס,idgaf על מה שאתה חושב[/quote]
מה זה אומר הדבר הזה באנגלית?
-
-
[QUOTE=Odin Borson;1443307]תראה,בעבודות האחרונות זה מבוסס ואני לוקח מזה קווי מתאר,תאשים את הצייר המקורי. ציור ממוחשב יותר קשה מציור על נייר ואני גם באמת טוב בציור על נייר.אני מנסה[/QUOTE]
אז אני נותן לך אתגר-תנסה לעשות חרב משלך, בלי להעתיק כלום מהאינטרנט.
וחוצמזה אם אתה רואה שהתמונה שאתה לוקח מעפנה תחליף תמונה..
[QUOTE=D-A-L-E-K;1443312]מצידי תיכעס,idgaf על מה שאתה חושב[/QUOTE]
oh no u didn't!!!
-
-
[QUOTE=monster;1443316]אהלן מה נשמע, כולם?[/QUOTE]
ליאורררר!!!!