עכשיו זה בסדר, מקווה שהבנת את הנקודה.
Printable View
עכשיו זה בסדר, מקווה שהבנת את הנקודה.
בוקר טוב
עוד דקה צהריים
עריכה:צהריים!!!
כן אני לא יודע אם זה הגיוני להניח שכל בני האדם בעולם של המשחק שלי מסוגלים לבצע action hijack (במונחים של sleeping dogs. ומי שלא מבין למה הכוונה ורוצה לדעת שיגגל), אבל המשחק שלי יהפוך להרבה יותר כיפי אם כן ולכן אני מניח את ההנחה הזו.
שלום לכולם!
כן, ברור שאפשר לרכב על ארקניין. אם קיבה רוכב על אקאמרו וארקניין קצת יותר גדול מאקאמרו לדעתי אז אפשר לרכב על ארקניין. אבל זה לא פוקימון שמתאים לרתימת עגלות. לזה אני חושב שמתאימים יותר רפידש וטאורוס. אני חושב שגם מגניום הוא פוקימון שלרכב עליו יכול קצת להאיץ אותך אבל הוא לא מתחרה במהירויות של ארקניין רפידש וטאורוס. אז לא יהיה הרבה גיוון בפוקימונים שעליהם בני אדם ירכבו...
[quote=lordabizi;1452516]כן, ברור שאפשר לרכב על ארקניין. אם קיבה רוכב על אקאמרו וארקניין קצת יותר גדול מאקאמרו לדעתי אז אפשר לרכב על ארקניין. אבל זה לא פוקימון שמתאים לרתימת עגלות. לזה אני חושב שמתאימים יותר רפידש וטאורוס. אני חושב שגם מגניום הוא פוקימון שלרכב עליו יכול קצת להאיץ אותך אבל הוא לא מתחרה במהירויות של ארקניין רפידש וטאורוס. אז לא יהיה הרבה גיוון בפוקימונים שעליהם בני אדם ירכבו...[/quote]
זה אפשרי שאחרי שצ'רמנדר שלי יתפתח לצ'ריזארד אני אנסה ללמד אותו לעוף?
כתבתי על זה משהו במפורש. אני לא חושב שיש לי מה להוסיף על מה שכתבתי.
(הסעיף האחרון בגוש הטקסט הכתום)
[quote=lordabizi;1452518]כתבתי על זה משהו במפורש. אני לא חושב שיש לי מה להוסיף על מה שכתבתי.
(הסעיף האחרון בגוש הטקסט הכתום)[/quote]
כן טוב לא משנה כרגע שאני אגיע לדברים כאלה אני אשאל
אני אצפה שאם תגיע אי פעם לשלב שבו יהיה לך צ'ריזרד (כלומר אם המשחק יחיה די זמן), אז אתה כבר תכיר את המידע של המשחק שלי כל כך טוב שאתה תדע לענות על השאלה שלך.
כי התשובה לשאלה שלך כתובה במפורש בגוף המשחק, אותו אתה קראת והבנת לפי מיטב הבנתך.
ובאופן בלתי קשור בעליל:
בפלישה של פיין לקונוהא יש את הקטע שבו טסונאדה מפעילה את הנקודה הכחולה על המצח שלה ואחרי זה נכנסת לקומה. בעצם טסונאדה לא השתמשה בזה כמו בפעם הראשונה (נגד אורצ'ימארו) כדי לחדש את התאים שלה, אלא הפעם היא השתמשה בזה רק כי היא הייתה צריכה boost ענק של צ'אקרה כדי להגן על כולם. ולכן השימוש בנקודה הכחולה לא קיצר את תוחלת החיים שלה בפעם ההיא.
אני צודק?
אני אניח שאביזי, כמו רוב האנשים באינטרנט, רק משקר על היותו לא בנאדם ממאדים. לכן זה גורם לי לחשוב "מי המטורף הזה שמסוגל לחשוב כמו אביזי?!", ולכן זה מוביל אותי למסקנה הפשוטה שאביזי באמת גר במאדים.
מגל,הוא לא [b]ממאדים [/b]הוא מכדור הארץ כמונו,אבל בעזרתם הכוחות שלו הוא הגיע למאדים,עכשיו הוא גר שם
[right]באמת אנשים,אתם לא לומדים היסטוריה [color=white]מפוברקת[/color]
[/right]
אני בכוונה נמנע מלספר את האמת אודותיי. נשאיר את זה לדורות הבאים של היסטוריונים.
אני מהאנשים היחידים שיודעים את השם הפרטי האמיתי של אביזי
טוב, למזלי אני לא טרול ולא עוץ לי גוץ לי אז פיסת המידע הזה לא תעזור לך כל כך...