-
[quote=hit man;1455298]שטויות, אם באמת היה לכם רע, הייתם דורשים להוריד אותי מניהול.
בינתיים כל מה שאני רואה זה שינון של אותן טקטיקות שאני עצמי עשיתי להנהלה במשך שנים.[/quote]
אנחנו רוצים אבל רותם לא פה והוא כ''כ משוכנע שצריך להשאיר אותך
[quote=monster;1455299]מותר לי להישאר במטוס ולהתרסק איתו אפילו שאני אוהב אנימה?[/quote]
אם אתה רוצה,אבל האבדה תהיה קשה מדי
-
[quote=hit man;1455298]שטויות, אם באמת היה לכם רע, הייתם דורשים להוריד אותי מניהול.
בינתיים כל מה שאני רואה זה שינון של אותן טקטיקות שאני עצמי עשיתי להנהלה במשך שנים.[/quote]
הטבע האנושי הוא להתבשל בסבל של עצמנו.
רק באנימות התקווה מנצח את הייאוש על ידי אמונה.
במציאות כולם סובלים ונותנים לסבל לנצח. אם נפתח נושאים נגדך זה רק יעשה לנו טוב, וזה לא משרת את המטרה של אף אחד.
-
[quote=lordabizi;1455303]הטבע האנושי הוא להתבשל בסבל של עצמנו.
[b]
רק באנימות התקווה מנצח את הייאוש על ידי אמונה.[/b]
במציאות כולם סובלים ונותנים לסבל לנצח. אם נפתח נושאים נגדך זה רק יעשה לנו טוב, וזה לא משרת את המטרה של אף אחד.[/quote]
או ע''י תקווה [המבין יבין]
-
[quote=alien;1455302]אנחנו רוצים אבל רותם לא פה והוא כ''כ משוכנע שצריך להשאיר אותך
אם אתה רוצה,אבל האבדה תהיה קשה מדי[/quote]
אני כזה חשוב לפורום?
-
-
[quote=lordabizi;1455292]אני מבין מה קרה פה!
היטמן חטף את אייל גולן, ולכן רותם נכנע לכל הדרישות שלו!!
זה ההסבר היחידי!![/quote]
חחחחחחחחח
אביזי אני אוהב אותך
-
ברוח הירידות על הניהול של נסטי,מישהו לא חשב על העניין שלי? מתאים לי להיות מנהל? עשיתי משהו בזה? עזרתי למישהו?
-
אתה בחירה יותר טובה מפיוזטי זה בטוח
-
-
[quote=togfi;1455311]נועם אתה צ'יוואווה!!![/quote]
בן אדם...אנחנו באמצע מלחמה,אל תפריע או שתצטרף
-
[quote=odin borson;1455309]ברוח הירידות על הניהול של נסטי,מישהו לא חשב על העניין שלי? מתאים לי להיות מנהל? עשיתי משהו בזה? עזרתי למישהו?[/quote]
כן, מגיע לך אתה מנסה להשקיע ואתה לא שבועיים בפורום ויש לך ניסיון.
-
[quote=alien;1455310]אתה בחירה יותר טובה מפיוזטי זה בטוח[/quote]
העריכה מצחיקה דווקא. אני מתכוון בפני עצמי
-
[quote=canaan;1455308]חחחחחחחחח
אביזי אני אוהב אותך[/quote]
הייתי עונה לך על זה אלא שמתחיל הפרק החדש של סאות'פארק אז אני אתעלם מהקיום שלך ל-20 ומשהו הדקות הקרובות.
-
[quote=lordabizi;1455315]הייתי עונה לך על זה אלא שמתחיל הפרק החדש של סאות'פארק אז אני אתעלם מהקיום שלך ל-20 ומשהו הדקות הקרובות.[/quote]
סבבה, אבל דיר באלאק אם אתה לא עונה לי אחרי הפרק!
-
[quote=alien;1455312]בן אדם...אנחנו באמצע מלחמה,אל תפריע או שתצטרף[/quote]
אני מצטרף
לאגודת נועם הוא צ'יוואווה