-
[b]ארתור~[/b]
2 התקפות בלבד בתור!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטארלי מתחמק בעזרת מתקפה מהירה וההתקפה של טיילו ותוקף עם מתקפת כנף שמפספסת את טיילו "ניקור!" מצווה המאמן וטיילו צולל לעבר סטארלי ומנקר אותו בגבו.
[b]אורון~[/b]
"ערפיח!" מצווה מיד המאמן. הנדוואר משתמש בערפיח שממלא את הזירה בזמן שקרנידוס משתמש במיקוד אנרגיה וכאשר הוא מסיים הוא לא מבחין היכן הנדוואר "להביור!" מצווה המאמן והנדוואר שולח להביור שפוגע בגבו של קרנידוס, שמתעצבן.
[b]עומר~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על וורמפל המעולף. וורמפל נשאב פנימה והפוכדור מתחיל להתנועע מספר שניות, ולבסוף נעצר. וורמפל נלכד!
"טריקו!" קורא טריקו ומניף את ידו בשמחה באוויר.
[b]קורן~[/b]
מאריפ יוצאת ומשתמשת בגל רעם שמתקרב לעבר פוליוואג. פוליוואג קופץ הצידה בשנייה האחרונה ומשתמש בבועות שפוגעות במאריפ.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 03:36 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה שולף פוכדור ריק ומשליך אותו על וורמפל המעולף. וורמפל נשאב פנימה והפוכדור מתחיל להתנועע מספר שניות, ולבסוף נעצר. וורמפל נלכד!
"טריקו!" קורא טריקו ומניף את ידו בשמחה באוויר.
[/b][/quote]
"יופי טריקו!" אני אומר ושוב הולך למרכז פוקימונים XD
ואז חוזר לשביל ומקווה שלא יהיו יותר הפתעות XD
-
[b]
[b]אורון~[/b]
"ערפיח!" מצווה מיד המאמן. הנדוואר משתמש בערפיח שממלא את הזירה בזמן שקרנידוס משתמש במיקוד אנרגיה וכאשר הוא מסיים הוא לא מבחין היכן הנדוואר "להביור!" מצווה המאמן והנדוואר שולח להביור שפוגע בגבו של קרנידוס, שמתעצבן.
[/b][/quote]
~אין לי מה לעשות קרנידוס ל יכול לעשות כלום במצב אזה~ אני חושב ואז אומר "קרנידוס צא אם נגיחה לעבר המקום שמימנו נשלח הלהביור "
-
[b] [b]ארתור~[/b]
2 התקפות בלבד בתור!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
סטארלי מתחמק בעזרת מתקפה מהירה וההתקפה של טיילו ותוקף עם מתקפת כנף שמפספסת את טיילו "ניקור!" מצווה המאמן וטיילו צולל לעבר סטארלי ומנקר אותו בגבו. [/b][/quote]
סליחה :(
-
[color=red][SIZE=3]שימו לב - פותח עמוד 50 יקבל חפץ לבחירתו![/color][/SIZE]
[b]ארתור~[/b]
סטארלי מגיב עם מתקפת כנף ומעיף מגבו את טיילו ומיד משתמש במתקפה מהירה ופוגע בחוזקה בטיילו "אל תוותר! עבור לצוות כפול!" מצווה המאמן וטיילו מיד משתכפל, וכעת מסביב לסטארלי יש 10 כפילים של טיילו "תקוף עם מתקפה מהירה!" מצווה המאמן.
[b]אורון~[/b]
קרנידוס מסתובב ותוקף עם נגיחה את הכיוון ממנו פגע בו הלהביור, אך הנדוואר לא שם "נשיכה!" מצווה המאמן והנדוואר מפתיע את קרנידוס משומקום ונושך אותו בראשו, וקרנידוס מגיב בכאב "אתה פשוט חלש" אומר המאמן ברשעות.
[b]עומר~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ויוצא שוב לדרכך, הפעם צועד ישירות אל עבר העיר ויולט. אתה צועד בדרך 30, ולאחר שעתיים מגיע להתפצלות - דרך 31 משמאלך, ומולך נמצאת מערת החושך.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 04:05 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה חוזר למרכז הפוקימונים, שם אתה מרפא את הפוקימונים שלך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ויוצא שוב לדרכך, הפעם צועד ישירות אל עבר העיר ויולט. אתה צועד בדרך 30, ולאחר שעתיים מגיע להתפצלות - דרך 31 משמאלך, ומולך נמצאת מערת החושך. [/b][/quote]
'אוי מגניב!' אני חושב לעצמי וניכנס פנימה
-
[b]
[b]אורון~[/b]
קרנידוס מסתובב ותוקף עם נגיחה את הכיוון ממנו פגע בו הלהביור, אך הנדוואר לא שם "נשיכה!" מצווה המאמן והנדוואר מפתיע את קרנידוס משומקום ונושך אותו בראשו, וקרנידוס מגיב בכאב "אתה פשוט חלש" אומר המאמן ברשעות.
[/b][/quote]
"תשתמש בפזילה ואז עוד פעם נגיחה"אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 02:25 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
טוטודייל משתמש בזעם ואז באקדח מים, ואייפום סופג פגיעה ישירה ונפצע די קשה. הוא קם לאט לאט, ומשתמש בשריטות שפוגעות בטוטודייל.
[/b][/quote]
"טודייל מהר שוב פזילה ואז אקדח מים!" אני אומר
-
[b] [b]ארתור~[/b]
סטארלי מגיב עם מתקפת כנף ומעיף מגבו את טיילו ומיד משתמש במתקפה מהירה ופוגע בחוזקה בטיילו "אל תוותר! עבור לצוות כפול!" מצווה המאמן וטיילו מיד משתכפל, וכעת מסביב לסטארלי יש 10 כפילים של טיילו "תקוף עם מתקפה מהירה!" מצווה המאמן. [/b][/quote]
"תשתמש במתקפה מהירה כדי להגיע למעלה לפני שהם ייפגעו בך ואז תשתמש במכת כנף על הסטארלי שהשתמש במתקפה מהירה"
-
[b]ארתור~[/b]
סטארלי משתמש במתקפה מהירה ועף למעלה, כאשר 10 מהכפילים מתנגשים אחד בשני ומבוטלים, והאמיתי נופל למטה, וסטארלי צולל ופוגע בו עם מתקפת כנף שמחסלת אותו "לא, טיילו!" קורא המאמן בעצב. הוא מחזיר את טיילו, נפרד ממך וממשיך בדרכו הלאה.
[b]ירין~[/b]
טוטודייל משתמש שוב בפזילה ומרתיע את איפום עוד יותר, ואז שולח אקדח מים שממנו איפום לא מצליחים להתחמק והוא נפגע חזק, מעוף אחורנית ומתעלף.
[b]אורון~[/b]
קרנידוס משתמש בפזילה ומצליח להרתיע את הנדוואר מעט "השב עם נשיכה!" מצווה המאמן. קרנידוס תוקף עם נגיחה והנדוואר עם נשיכה ושתי ההתקפות נפגשות, פוגעות בפוקימונים. הנדוואר נפצע בינוני, בעוד קרנידוס נפצע קשה "בוא נסיים את זה. להביור!" מצווה המאמן, והנדוואר פותח את הפיו ומשחרר להביור לעבר קרנידוס.
[b]עומר~[/b]
אתה נכנס פנימה ומתחיל להסתובב בתוך המערה. אתה צועד לך, קצת בחושך, כשלפתע מפתיע אותך זובאט. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 04:48 PM
[b]
[b]ירין~[/b]
טוטודייל משתמש שוב בפזילה ומרתיע את איפום עוד יותר, ואז שולח אקדח מים שממנו איפום לא מצליחים להתחמק והוא נפגע חזק, מעוף אחורנית ומתעלף.
[/b][/quote]
"פוכדור צא! כל הכבוד טוטי!" אני אומר בשמחה
-
[b]
[b]אורון~[/b]
קרנידוס משתמש בפזילה ומצליח להרתיע את הנדוואר מעט "השב עם נשיכה!" מצווה המאמן. קרנידוס תוקף עם נגיחה והנדוואר עם נשיכה ושתי ההתקפות נפגשות, פוגעות בפוקימונים. הנדוואר נפצע בינוני, בעוד קרנידוס נפצע קשה "בוא נסיים את זה. להביור!" מצווה המאמן, והנדוואר פותח את הפיו ומשחרר להביור לעבר קרנידוס.
[/b][/quote]
"קרנידוס קדימה עוד מעמץ קטן תתחמק ואז תשתמש בכול הכוח אל הנדוואר בנגיחה" אני אומר ומקווה טוב
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה נכנס פנימה ומתחיל להסתובב בתוך המערה. אתה צועד לך, קצת בחושך, כשלפתע מפתיע אותך זובאט. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa041.png[/img] [/b][/quote]
אני מתעלם ממנו וממשיך ללכת.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
סטארלי משתמש במתקפה מהירה ועף למעלה, כאשר 10 מהכפילים מתנגשים אחד בשני ומבוטלים, והאמיתי נופל למטה, וסטארלי צולל ופוגע בו עם מתקפת כנף שמחסלת אותו "לא, טיילו!" קורא המאמן בעצב. הוא מחזיר את טיילו, נפרד ממך וממשיך בדרכו הלאה. [/b][/quote]
"יפה מאוד סטארלי" אומר לה ואז אגיד לה "בואי נלך לרפאות אותך" ואקח את סטארלי בידיים שלי למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותה
-
[b]עומר~[/b]
אתה ממשיך לצעוד לך בתוך המערה, ולאחר כמה מטרים אתה נתקל לך בג'יודוד עצבני [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa074.png[/img]
[b]אורון~[/b]
קרנידוס מצליח להתחמק, ואז הוא רץ במהירות קדימה ומשתמש בהיתקלות יורדת (TAKE DOWN) שפוגעת ישירותב הנדוואר, מעיפה אותו על המאמן, והם עפים רחוק מהמקום. התיק שלך נותר במקום.
[b]ירין~[/b]
אתה שולח פוכדור לעברו של אייפום והוא נשאב פנימה. הפוכדור נע מצד לצד ולבסוף נעצר. אייפום נלכד!
טוטודייל שמח מכך, שהוא מתחיל לשלוח לאוויר אקדחי מים, ואחד מהם פוגע בך XD.
[b]ארתור~[/b]
אתה לוקח את סטארלי בידיים שלך, כשלפתע אתה מבחין מרחוק במרכז פוקימונים באמצע הדרך. אתה צועד לעברו וכעבור רבע שעה מגיע אליו. אתה נכנס פנימה וניגש אל האחות גו'י, היא מברכת אותך לשלום ולוקחת את סטארלי לטיפול, וכעבור חצי שעה מחזירה לך אותו בריא ושלם. "העיר ויולט לא רחוקה מכאן" היא אומרת לך "מרחק של שעה וחצי עד שעתיים הליכה" היא מוסיפה.