-
[b][color=red]אליס-[/color][/b]
טוב~
[b][color=green]רייבן-[/color][/b]
"בשמחה" היא אומרת ואתם מרפאים את הפוקימונים שלכם. "טוב אני הולכת לתפוס מקום!" היא אומרת בחיוך והולכת ונעלמת.
כעבור כמה דקות קוראים לך לעלות על הבמה.
הלחץ.
המתח.
ההתרגשות.
הכל מתערבבים ביחד.
אתה עולה לבמה ומלך נעמדת בחורה [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/236.png[/img] שנראת רצינית למדי. היא מוציא וויגליטאף ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa040.png[/img]) ונידוקווין ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa031.png[/img])
-
דיוויס-
"טוב הקימו ארבע אחד ביער איילין והכי קרוב לפה הוא בדרך 34 שהיא טיפה בהמשך" היא אומרת בחיוך.
"בסדר" אני אומר ולוקח את הפוקימונים שלי, ומחפש את דרך 34.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 11:57 PM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אלקטריק מישתמש בגל הלם שפוגע באיגליבאף,שעדיין ישנה, ואז תוקף אותה במהירות בנשיכה שמעירה אותה. איגליבאף שולחת פעימת מים שגורמת לאלקטריק להיסתחרר. [/b][/quote]
"גל הלם נוסף, ואז רוץ לעברה, התחמק מההתקפות ושלח גל רעם!"
-
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
אתם הולכים שעה ארוכה ומגיעים לנהר עצום בגודלו שאת גדתו השנייה אתם רואים מרחוק. אתם ממשיכים ללכת ורואים שלט ענק "נהר גרידוס סכנה!" ובהמשך הדרך חנות קטנה שכתוב עליה "השכרה". מה תעשו?
[b][color=darkred] תומאס-[/color][/b]
אלקטריק שולח גל הלם ופוגע בבאיגליפף. איגליבאף שולחת עוד פעימות מים שאלקטריק מתחמק מרובן אבל ניפג מהאחרונה. הוא תוקף אותה בגל רעם חזק. איגליבאף חלשה אבל עדיין עומדת. איגליבאף שולחת כדור צל אימתני לעבר אלקטריק.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 11:09 PM
[b] [b][color=red]אליס-[/color][/b]
טוב~
"זה ילמד אתכם לא להתעסק עם פוקימונים חלשים מכם!" אני אומרת בתוקפנות, 'אני מניחה שקומבי תהיה בסדר תוך כמה זמן.' אני חושבת לעצמי וממשיכה ללכת.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 01:35 AM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
אתם הולכים שעה ארוכה ומגיעים לנהר עצום בגודלו שאת גדתו השנייה אתם רואים מרחוק. אתם ממשיכים ללכת ורואים שלט ענק "נהר גרידוס סכנה!" ובהמשך הדרך חנות קטנה שכתוב עליה "השכרה". מה תעשו?
[/b][/quote]
"פראליגאטר יודע גלישה, אני חושב גם שהוא מספיק גדול בשביל שלשתנו, אבל אין לי מושג אם הוא חזק מספיק" אני אומר.
"כנראה שנסחר שירה" אני אומר ומתקדם אל עבר החנות.
-
סבבה P:
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 01:53 AM
[b]
*סירה
"אנחנו רוצים לשכור סירה, כמה זה עולה?" אני שואל אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 12:42 AM
[b]
[b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
דסקונייר יוצא ומפחיד טיפה את איגליבאף ואז תוקף באגרוף צל, אבל המתקפה לא עובדת עליה. גם איגליבאף וגם דסקונייר שולחים על חושי ונפגים מעט. איגליבאף שולחת פעימת מים לעבר דסקונייר. [/b][/quote]
"התמקות צללים ופיצוץ פוקוס" אני אומר.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 11:53 PM
[b] [b][color=red]אליס-[/color][/b]
סבבה P:
"זה בטח פוקימון.. מענין איזה." אני אומרת מעט בלחש ובבלבול, אני מתקדמת אל השיח ומנסה לזהות באיזה פוקימון מדובר.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 10:54 PM
[b] [b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
אתה סוקר את הבית. אין שם נפש חייה,חוץ ממך כמובן. מה תעשה? [/b][/quote]
"אם האח דולק יכול להיות להם הלכו לאן שהוא ועוד מעט יחזרו "אני חושב ומחכה בשביל לראות אם מישהו מגיעה .
-
האיש משפשף בסנטרו וחושב כמה דקות בשקט. "טוב. כל אחד מכם 300$ לשעה" הוא אומר עם חיוך זדוני.
מתקפות רוח לא עובדות עליה =\
דסקונייר יוצא עם היתחמקות צללים, אבל המתקפה איננה עובדת עליה ונפגע מהפעימת מים. דסקונייר שולח פיצוץ פוקוס. איגליבאף ניפגעת קשה. איגליבאף מישתמשת בשירה ומרדימה את דסקונייר, ומשתמש בשינה. שני הפוקימונים ישנים. איגליבאף מישתמש בנחירה ודסקונייר נפגע קלות.
ראיתי 3:
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 11:33 AM
אתה יושב שעתיים ואף אחד לא מגיע. אתה רעב מאוד וממש מאוחר. [/b][/quote]
"טוב יכול להיות שהם יצאו לחופשה או משהו "אני חושב .
אני מתחיל לחפש את המטבח שאני מוצא אני מכין לי משהו קטן לאכול .
אחר כך אני הולך לישון במיטה שראיתי מקודם.
---------
עוד מעט יגיעו 3 אורסרינג עצבניים נכון ?
זהבה ושלושת הדובים :)
-
[b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
אם אתה רוצה אני יכול לארגן את זה :D
אתה לא מוצא מטבח רק את האחש שעליו מתבשל סיר גדול. אתה פותח את הסיר ורואה תבשיל חם מתבשל לו. אתה מוצא כמה צלחות ולוקח לך ולפוקימונים שלך את האוכל. אתה הולך לישון וקם בבוקר, עדיין אף אחד לא חזר. מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 01:35 AM
[b] [b][color=darkred] תומאס-[/color][/b]
אלקטריק שולח גל הלם ופוגע בבאיגליפף. איגליבאף שולחת עוד פעימות מים שאלקטריק מתחמק מרובן אבל ניפג מהאחרונה. הוא תוקף אותה בגל רעם חזק. איגליבאף חלשה אבל עדיין עומדת. איגליבאף שולחת כדור צל אימתני לעבר אלקטריק. [/b][/quote]
"כדור צל!?" אני קורא מופתע "שאגה! לאחר מכן, גל רעם!" אני מצווה עליו.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 11:53 AM
אם אתה רוצה אני יכול לארגן את זה :D
אתה לא מוצא מטבח רק את האחש שעליו מתבשל סיר גדול. אתה פותח את הסיר ורואה תבשיל חם מתבשל לו. אתה מוצא כמה צלחות ולוקח לך ולפוקימונים שלך את האוכל. אתה הולך לישון וקם בבוקר, עדיין אף אחד לא חזר. מה תעשה? [/b][/quote]
:D אני עדיף כמה אורסארינג נחמדים שלא יודעים איפה לשים את הטאידאורסה שלהם D: ויתנו לי אותו D:
--------------
"מעניין למה אף אחד עדיין לא בא "אני חושב לעצמי .
"טוב זה לא ענייני "אני חושב ומתחיל ללכת לכיוון הדלת .
-
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
הוא מחייך "אם תרצה אני גם יכול להראות לך את המתקפות היותר חזקות שלה" הוא אומר וצוחק לעצמו. באותו זמן אלקטריק שואג לעבר איגליבאף ואז שולח גל רעם. איגליבאף משותקת, אבל עדיין על הרגליים ושולחת עוד פעימת מים.
נחשוב עליך~ :P
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 12:58 PM
נחשוב עליך~ :P
"ספיל צא !"אני אומר .
אני מתקרב אל השיח ובודק מה זה .
----
מה הפעם אנטי :P :rolleyes:
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 01:09 AM
[b] [b][color=green]רייבן-[/color][/b]
"בשמחה" היא אומרת ואתם מרפאים את הפוקימונים שלכם. "טוב אני הולכת לתפוס מקום!" היא אומרת בחיוך והולכת ונעלמת.
כעבור כמה דקות קוראים לך לעלות על הבמה.
הלחץ.
המתח.
ההתרגשות.
הכל מתערבבים ביחד.
אתה עולה לבמה ומלך נעמדת בחורה [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/236.png[/img] שנראת רצינית למדי. היא מוציא וויגליטאף ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa040.png[/img]) ונידוקווין ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa031.png[/img]) [/b][/quote]
"שלום לך" אני עולה על הבמה. "צאו! סורסקיט, לוטאד!"
"לוטאד, תשתמש בעלי טער וטוס עליהם. תשתמש בהרבה צרחות שיבלבלו אותם, והם גם לא ידעו מאיפה הם באות!"
"סורסקיט, אתה תשתמש בבועות ואז בקרן בועות, הבועות ישבשו את הראייה שלהם והם יתקשו לראות! אחר כך קפוץ על הבועות ותשתמש בקרן על חושית!"
-
מתוך השיח קופצת טנגלה ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa114.png[/img])
לוטד מישתמש בעלי טער וגולש עליהם ומשתמש בצווחות מחרישות אוזניים. נידוקווין מנסה להעיף את לוטד בעזרת אגרוף ממוקד וכמעט פוגעת. סורסקיט מנצל את ההיזדמנות ושולח אלפי בועות לעברן. הן שתיהן לא רואות את סורסקיט מקיץ אליהן ופוגע בוויגליטאף בקרן על חושית. נידוקווין וויגליטאף מנפצות את הבועות בעזרת להביור. וויגליטאף שולחת כדור ברק לעבר סורסקיט ונידוקווין מישתמשת באגוף ממוקד על לוטד.
-
האיש משפשף בסנטרו וחושב כמה דקות בשקט. "טוב. כל אחד מכם 300$ לשעה" הוא אומר עם חיוך זדוני. [/b][/quote]
"מה זה?!" אני צורח עליו.
"יש לי מלא פוקימונים מים שיכולים לקחת אותנו בקלות אל הקצה השני של הנהר, אבל חשבנו שיהיה כיף בסירה. 300 דולר זה מוגזם, ואין לי בעיה שלא לשכור אחת!" אני אומר לו.
-
בשנייה שאתה אומר את זה שאגות עזות נישמעות מבחוץ. אתם יוצאים החוצה ולא יוצא מ חמישה עשר גרידוסים ענקיים([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa130.png[/img]) נלחמים שם בפראות וזעם. הצבע יורד לך מהפנים. האיש יוצא החוצה החיוך "אז מה אמרת?"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 04:24 PM
בשנייה שאתה אומר את זה שאגות עזות נישמעות מבחוץ. אתם יוצאים החוצה ולא יוצא מ חמישה עשר גרידוסים ענקיים([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa130.png[/img]) נלחמים שם בפראות וזעם. הצבע יורד לך מהפנים. האיש יוצא החוצה החיוך "אז מה אמרת?" [/b][/quote]
"אמרתי שנשחה על פוקימוני מים, אנחנו לא נשכור סירה במחיר כזה. ואפשר לחשוב שם ניקח סירה הם לא יתקפו אותנו"
-
"אז זהו שהם לא" הוא אומר "הסירות מלאות בחומרי דחייה של פוקימונים" הוא אומר וממשיך "אתה בטוח?"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 04:48 PM
"אז זהו שהם לא" הוא אומר "הסירות מלאות בחומרי דחייה של פוקימונים" הוא אומר וממשיך "אתה בטוח?" [/b][/quote]
"ואיך אני אדע שאתה לא משקר?"
-
"כנראה תיהיה צריך לנסות" הוא אומר
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 04:55 PM
"כנראה תיהיה צריך לנסות" הוא אומר [/b][/quote]
"בסדר גמור. פלארי, טאקר, הולכים" אני אומר והול מהאזור.
"פראליגאטר, צא! אתה חושב שתוכל להעביר את כולנו לצד השני של הנהר?
-
פראליגאטר מהנהן. אתם עולים עליו בצפיפות רבה. עשר דקות אחרי שאתם שטים, השאגות חוזרות והגרידוסים עולים מחדש על פני המים.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 05:05 PM
פראליגאטר מהנהן. אתם עולים עליו בצפיפות רבה. עשר דקות אחרי שאתם שטים, השאגות חוזרות והגרידוסים עולים מחדש על פני המים. [/b][/quote]
"פראליגאטר, תנסה להשתמש בסילון אקווה בשביל לצבור מהירות, ככה שהם לא יכולו לפגוע בך!"
-
פראליגאטר מיתמש ובעביר אותכם רבע מהדרך, אבל יותר ויותר גרידוסים מגיעים ותוקפים אחד את השני. אתם כלואים בינהם.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 05:09 PM
פראליגאטר מיתמש ובעביר אותכם רבע מהדרך, אבל יותר ויותר גרידוסים מגיעים ותוקפים אחד את השני. אתם כלואים בינהם. [/b][/quote]
"פראליגאטר, תשתמש בסילון אקווה בשביל להגיע למעלה, ותשתמש כל הזמן בהבחנה למקרה שהם ינסו לתקוף, ואז תמשיך לעבור אותם מלמעלה עם סילון אקווה!"
-
פראליגאטר משתמש בסילון אקווה, אבל אף אחד מכם לא החזיק ואתה,טאקר ופלרי נופלים למטה. אתה מתעורר לאחר זמן מה, לבד ורטוב. אתה מבחין שהפוקדורים שלך לא איתך.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 12:58 PM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
הוא מחייך "אם תרצה אני גם יכול להראות לך את המתקפות היותר חזקות שלה" הוא אומר וצוחק לעצמו. באותו זמן אלקטריק שואג לעבר איגליבאף ואז שולח גל רעם. איגליבאף משותקת, אבל עדיין על הרגליים ושולחת עוד פעימת מים. [/b][/quote]
"מכת ברק על הקרקע כדי שתעיף אותך למעלה, ואז צלול לעברו ושלח גל הלם!" אני מצווה עליו.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 02:16 PM
מתוך השיח קופצת טנגלה ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa114.png[/img]) [/b][/quote]
"ספיל תשתמש באקדח מים ואז שהוא רטוב באבקת שלג בשביל להקפיא אותו "אני אומר לספיל .
"אחר כך תשתמש בכדור קרח "אני מוסיף.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 05:49 PM
פראליגאטר משתמש בסילון אקווה, אבל אף אחד מכם לא החזיק ואתה,טאקר ופלרי נופלים למטה. אתה מתעורר לאחר זמן מה, לבד ורטוב. אתה מבחין שהפוקדורים שלך לא איתך. [/b][/quote]
"לעזאזל!" אני צועק וקם מהר מהאדמה.
"פראליגאטר! נידוקווין! פלארי! טאקר!" אני צועק ומחתיל להילחץ.
-
[b]
מתקפות רוח לא עובדות עליה =\
דסקונייר יוצא עם היתחמקות צללים, אבל המתקפה איננה עובדת עליה ונפגע מהפעימת מים. דסקונייר שולח פיצוץ פוקוס. איגליבאף ניפגעת קשה. איגליבאף מישתמשת בשירה ומרדימה את דסקונייר, ומשתמש בשינה. שני הפוקימונים ישנים. איגליבאף מישתמש בנחירה ודסקונייר נפגע קלות.
[/b][/quote]
"דסקונייר קדימה תתעורר" אני צועק.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 28 2009, 02:16 PM
[b] [b][color=green]רייבן-[/color][/b]
לוטד מישתמש בעלי טער וגולש עליהם ומשתמש בצווחות מחרישות אוזניים. נידוקווין מנסה להעיף את לוטד בעזרת אגרוף ממוקד וכמעט פוגעת. סורסקיט מנצל את ההיזדמנות ושולח אלפי בועות לעברן. הן שתיהן לא רואות את סורסקיט מקיץ אליהן ופוגע בוויגליטאף בקרן על חושית. נידוקווין וויגליטאף מנפצות את הבועות בעזרת להביור. וויגליטאף שולחת כדור ברק לעבר סורסקיט ונידוקווין מישתמשת באגוף ממוקד על לוטד. [/b][/quote]
"לוטאד! לפני שהיא מכה אותך תשתמש בעלי טער ואז באקדח מים!"
"סורסקיט, תתחמק מכדור הרעם ושלח על וויגליטאף קרן בועות!"
-
[b][font=Arial][color=#FF1493][SIZE=3]סליחה על חוסר העידכון היום, לכן יש איוונט בעמוד 140!!!@#$!$%$@^&YGEG%^*&*)&^5754[/font][/color][/SIZE][/b]
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
אלקטריק מישתמש במכת חשמל על הקרקע וטס באוויר. הוא מתחיל לצלול במהירות לעבר איגליבאף. אבל לפני שהוא פוגע היא מישתמשת בצוות כפול ומפתיעה אותו עם פעימת מים. אלקטריק ניפגע מעט אבל עדיין עומד.
ספיל יוצא ומישתמש באקדח מים, אבל טנגלה מתחמקת ומישתמשת באבקת שינה. ספיל ישן. טנגלה שולחת עליו עלי טער ופוגעת בספיל.
אתה קורא בקול, אבל אין קול ואין עונה. אתה מיסתכל לנהר ורואה שהגרידוסים עדיין נלחמים, או שמה זה קרב אחר?
אתה נלחץ עוד יותר.
מה תעשה?
איגליבאף מתעוררת לפני, עדיין טיפה מנומנמת ושולחת כדור צל שפוגע בדסקונייר. דסקונייר מההלם והחוזק של המתקפה מתעורר, עדיין מנומנם אבל ער.
לוטד שולח במהירות עשרות עלי טער שפוצעים את נידוקווין ואז מתיז עליה אקדח מים. נידוקווין לא מוותרת ושולחת כוח אדמה על לוטדף שניפגע.
בצד השניסורסקיט שולח קרן בועות על וויגליטאף שמישתמשת בקול היפר ומנפצת אותן בקלות. וויגליטאף שולחת להביור על סורסקיט.
[b][font=Arial][SIZE=4][color=red]אנשים תתחילו לקנות דברים! והוספתי גם המצאת מתקפות! אז קדימה תתחילו להתעדכן ולשפר את המשחק שלכם!![/font][/color][/SIZE][/b]
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 29 2009, 12:38 AM
אתה קורא בקול, אבל אין קול ואין עונה. אתה מיסתכל לנהר ורואה שהגרידוסים עדיין נלחמים, או שמה זה קרב אחר?
אתה נלחץ עוד יותר.
מה תעשה? [/b][/quote]
"פראליגאטר!" אני צועק ומתחיל לרוץ לאורך המקום שאני נמצא בו, מסתכל לצדדים בשביל לנסות להבחין במשהו מוכר.
"טאקר, פלארי, פראליגאטר!!!" אני ממשיל לצעוק נואשות.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 29 2009, 12:38 AM
[b]
איגליבאף מתעוררת לפני, עדיין טיפה מנומנמת ושולחת כדור צל שפוגע בדסקונייר. דסקונייר מההלם והחוזק של המתקפה מתעורר, עדיין מנומנם אבל ער.
[/b][/quote]
"קרן בילבול ואגרוף רעם"אני פוקד.