-
[QUOTE=bw1234;895015]Maybe you are using Google's translation...[/QUOTE]
I got you dummy! You also use it! I swear I have software that checks if the text is transmitted Google's translation! And you use it! So do not play you "Maybe you use Google's translation"
-
[quote=the necromancer nilasak;895031]יאלה,אני ישלח הודעה לאלכס במזן שהוא יחזור.[/quote]
אז אתה פורש?
-
מחכה,ומחכה,אני פורש...
הפעם אני יקבל באן.
-
-
[QUOTE=מיכאל 357;895011]איזה כיף שסוף-סוף הגיע סוף השבוע.
העומס מהלימודים בלתי נסבל.
הגיעה תקופת המבחנים והעבודות ורק [b]למחצית הקרובה[/b] יש לנו 22 מבחנים.
השבוע היה לנו 3 מבחנים, 2 בחנים (אחד מהם היה פתע) ויש לנו לעוד חודש להכין הרצאה.
אני שמח שלפחות עבר חלק מהעומס...*[/QUOTE]
לנו יש 11 מבחנים בשליש הזה,ביום ראשון יש לי מבחן גדול בערבית,והיה לי היום מבחן בספרות וביום ראשון מבחן באנגלית,בינתיים קיבלתי רק את התוצאה של האנגלית ויצא לי 25+,(יש לנו שני מבחנים באנגלית,באחד מקבלים 75נקודות ובאחד 25,כמובן שזה היה האחד של ה-25 נקודות).
-
[QUOTE=bw1234;895026]If you didn't see...[/QUOTE]
Very long article!
-
[QUOTE=monster;895036]ניר כן או לא?[/QUOTE]
כן,אבל מחכה.
-
[quote=the necromancer nilasak;895039]כן,אבל מחכה.[/quote]
ביי
-
[quote=the charmander;895032]I got you dummy! You also use it! I swear I have software that checks if the text is transmitted Google's translation! And you use it! So do not play you "Maybe you use Google's translation"[/quote]
I am s[COLOR=#000]wear you that I don't use google translate!![/COLOR]
[COLOR=#000]I am student of MA...[/COLOR]
-
[QUOTE=Bronzong;895037]לנו יש 11 מבחנים בשליש הזה,ביום ראשון יש לי מבחן גדול בערבית,והיה לי היום מבחן בספרות וביום ראשון מבחן באנגלית,בינתיים קיבלתי רק את התוצאה של האנגלית ויצא לי 25+,(יש לנו שני מבחנים באנגלית,באחד מקבלים 75נקודות ובאחד 25,כמובן שזה היה האחד של ה-25 נקודות).[/QUOTE]
What grade are you studying?
-
אם זה היה פורום אנגלית לא הייתי נרשם.
אבל עכשיו זה כן,אז אני פשוט ילך.
-
[quote=DorXsceptile;895038]Very long article![/quote]
But very funny too:D:D:D
-
-
-
[quote=yuval2132131;895048]How is going everyone?[/quote]
Fine, thank you.
-
[QUOTE=Bronzong;895037]לנו יש 11 מבחנים בשליש הזה,ביום ראשון יש לי מבחן גדול בערבית,והיה לי היום מבחן בספרות וביום ראשון מבחן באנגלית,בינתיים קיבלתי רק את התוצאה של האנגלית ויצא לי 25+,(יש לנו שני מבחנים באנגלית,באחד מקבלים 75נקודות ובאחד 25,כמובן שזה היה האחד של ה-25 נקודות).[/QUOTE]
לי יש בעוד שבועיים מבחן בערבית.
מבחן באנגלית עוד שבוע וחצי, מבחן במתמטיקה עוד שבוע וחצי, ובשבוע הבא יש בתלמוד, הלכה, ולשון.
עד עכשיו עברנו כבר מבחן אחד במדעים, אחד בספרות, אחד בלשון, אחד בתנ״ך ואחד בתורה.
אני מקווה שילך לי בסדר :)
-
[QUOTE=DorXsceptile;895043]What grade are you studying?[/QUOTE]
I am study in the 7th grade.
-
[quote=yuval2132131;895048]How is going everyone?[/quote]
לא טוב ניר פורש בגלל האנגלית
-
Everybody has good English
I hope the new no"d will raise it
-
-
[quote=yuval2132131;895055]Everybody has good English
I hope the new no"d will raise it[/quote]
גם אני
-
[quote=monster;895054]לא טוב ניר פורש בגלל האנגלית[/quote]
He's just joking...
-
[QUOTE=bw1234;895059]He's just joking...[/QUOTE]
He is not...
-
[quote=bw1234;895059]He's just joking...[/quote]
לא חושב הוא רצה שאלכס ימחוק לו תמתש
-
[quote=מיכאל 357;895051]לי יש בעוד שבועיים מבחן בערבית.
מבחן באנגלית עוד שבוע וחצי, מבחן במתמטיקה עוד שבוע וחצי, ובשבוע הבא יש בתלמוד, הלכה, ולשון.
עד עכשיו עברנו כבר מבחן אחד במדעים, אחד בספרות, אחד בלשון, אחד בתנ״ך ואחד בתורה.
אני מקווה שילך לי בסדר :)[/quote]
תנ"ך ותורה זה לא אותו דבר?,והשבוע יש לי ביום שלישי מבחן בהבעה אבל אני ממש טוב בזה,וגם במטמטיקה שזה המקצוע שאני הכי טוב בו,אז אני רק יזדקק להתכונן על החומר בהבעה איזה שעה,ומחר ומחרותיים אני יחרוש על החומר בערבית,ודרך-אגב שיהיה בהצלחה אל תדאג עוד מעט חנוכה (:
-
@yuval
Don't you dare saying to me that you have monopoly over correction people. Everyone who knows English well enough has the right to do so, as the best way to study something is to try and teach it.
@the charamander (or whoever it is with the google translation detection software)
Did it occur to you that sometimes Google translates correctly, and a person happened to use the exact words Google used..?
-
[quote=monster;895061]לא חושב הוא רצה שאלכס ימחוק לו תמתש[/quote]
[quote=yuval2132131;895060]He is not...[/quote]
Not realy...
He's saying that just to afraid you two...
He's don't realy give up and quit from the forum....
-
If Rotem will accept to open English no"d we'll leave you alone
-
-
-
[QUOTE=Bronzong;895062]תנ"ך ותורה זה לא אותו דבר?,והשבוע יש לי ביום שלישי מבחן בהבעה אבל אני ממש טוב בזה,וגם במטמטיקה שזה המקצוע שאני הכי טוב בו,אז אני רק יזדקק להתכונן על החומר בהבעה איזה שעה,ומחר ומחרותיים אני יחרוש על החומר בערבית,ודרך-אגב שיהיה בהצלחה אל תדאג עוד מעט חנוכה (:[/QUOTE]
אני בבית ספר דתי ולכן תורה ותנ״ך נחשבים לשני מקצועות שונים.
בהצלחה עם המבחנים שלך ואני כבר יסתדר. למדתי להסתדר עם השנים :)
-
[QUOTE=monster;895067]בר חזרת לדבר בעברית[/QUOTE]
כן ~ ועכשיו הוא מוחק את כל מי שמהפורום מהמסן...
-
[QUOTE=LordAbizi;895063]@yuval
Don't you dare saying to me that you have monopoly over correction people. Everyone who knows English well enough has the right to do so, as the best way to study something is to try and teach it.
@the charamander (or whoever it is with the google translation detection software)
Did it occur to you that sometimes Google translates correctly, and a person happened to use the exact words Google used..?[/QUOTE]
listen if will be a new no"d you musn't talk with slangs.
If there is a mistake I will fix it or any one eles that he has good English, not if he [B]thinks[/B] that he has.
I have good English so I will fix right...
-
-
-
-
[QUOTE=bw1234;895064]Not realy...
He's saying that just to afraid you two...
He's don't realy give up and quit from the forum....[/QUOTE]
dude really
and he says
it's present simple
-
ניר, אתה באמת חושב לפרוש בגלל שטות כזאת?
אם אתה בן 18 תתנהג כמו בן 18.
-
[QUOTE=Bronzong;895074]יש,ניר באמת פורש (:[/QUOTE]
אל תגיד את זה,הוא לא נמחק עדיין.
-
[QUOTE=bw1234;895047]But very funny too:D:D:D[/QUOTE]
Yes, you're right ..