-
[quote=שלושה מחוזות;1029129][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טוני אומרלך"אוקי אז אני בעד גם להיכס למבנה הזה.אני מקווה שנשרוד את כול המכשולים שיש בו".אתם נכנסים לתוך המבנה.הדלת של המבנה נפתחת לקראותכם.אתם מגיעים לחדר ענק שכמעט אין בו כלום.קול אומר לך"ברוכים הבאים למוות שלכם.אם תרצו לצאת מהבניין עליכם לעבור את כול 4המבחנים שיש.אם תצליחו לעבור את כולם תוכלו לצאת מבניין .בנוסף הפוקימונים שלכם יכולים להתחזק מהמבחנים שלנו.מוכנים למבחן ה1 שלכם?"[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"קדימה!" אני אומר בנחישות ומסתכל לתקרה.[/B]
[B]" אתה מוכן!" אני שואל את טוני ומתכונן לקרב קטלני במיוחד![/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
טוני אומר לך"ברור שאני מוכן למה שהיה לנו בעוד שנייה".הקול אומר לכם"מכיוון שאתם שנים אז כול אחד מכם ילחם.המבחן ה1 הוא קרב צללים.כול אחד מכם צריך להביס לוחם צללים.ועכשיו אסביר מה זה קרב צללים.קרב צללים זה כאשר הפוקימון שלך נפגע גם אתה חוטף אותו נזק.זהירות תוכלו למות מזה.עכשיו תפגשו תיריבים שלכם.צלו וצלי".מולכם מופיעם שתי לוחמים מפחידם שאומרים"הקרב היה 1 על 1".צלי נלחם נגדך וצלו נגד טוני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מצליח בזמן להתחמק מן אבקת הרעל של באטארפי לפני שהאבקה תפעל עליו.סייטר הולך לאחורה ואז משתמש בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות לברזלות וחזקות ממש.הוא רץ לעבר באטארפי עם כנפי המתכת שלו.באטארפי לא מצליח להתחמק מכנפיי המתכת של סייטר ונפגע קשה.ג'ק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על סייטר".באטרפי מעל סייטר ומשחרר עליו אבקת שינה שיכולה להרדים אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו.בזמן הזה מנצל'קאס נפגע מהפלי של סאלאמנס.אתה מוציא את ויבל לקרב במקום צ'איזארד שלך.ויבל יוצא לקרב..מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח את ויבל.הוא הופך את ידו לאגרוף קרח.ויבל תוקף ברסיסי קרח ובאגרוף קרח את סאלאמנס.סאלאמנס לא מצליח ונפגע קשה מזה.הוא מתאושש במהירות ואז עף ישירות לעבר ויבל שלך בניב אש קטלני במיוחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה אומר לו שאתה רוצה להרוג אותך.אתה מנסה לפרק את גופו אך אתה לא מצליח.גיראטינה אומר לך"בתור נבחר יש לך מטרות זדוניות מאוד.אבל אפילו עם הכוחות החדשיים שלך לא תצליח להביס אותי.אני חזק מאוד.עדיף שלא תנסה להרוג אותי יותר.טוב אני מחזיר אותך לעולם שלך.אנחנו עוד ניפגש אולי בעתיד הרחוק".הבזק אור גיראטינה שולח לעברך.אתה מוצא את עצמך בעיר בג שאותה הרסת בעצמך.[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות;1029161][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טוני אומר לך"ברור שאני מוכן למה שהיה לנו בעוד שנייה".הקול אומר לכם"מכיוון שאתם שנים אז כול אחד מכם ילחם.המבחן ה1 הוא קרב צללים.כול אחד מכם צריך להביס לוחם צללים.ועכשיו אסביר מה זה קרב צללים.קרב צללים זה כאשר הפוקימון שלך נפגע גם אתה חוטף אותו נזק.זהירות תוכלו למות מזה.עכשיו תפגשו תיריבים שלכם.צלו וצלי".מולכם מופיעם שתי לוחמים מפחידם שאומרים"הקרב היה 1 על 1".צלי נלחם נגדך וצלו נגד טוני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue].[/COLOR][/B][/quote]
[B]"שלגון אתה מוכן!?" אני שואל את שלגון בתור שאלה רטורית,[/B]
[B]"שלגון תתכונן לקרב קשה, אנחנו לא הולכים להפסיד!" אני אומר לשלגון ומוכן שצלי יוציא את הפוקימון שלו.[/B]
-
[quote]ניר
אתה אומר לו שאתה רוצה להרוג אותך.אתה מנסה לפרק את גופו אך אתה לא מצליח.גיראטינה אומר לך"בתור נבחר יש לך מטרות זדוניות מאוד.אבל אפילו עם הכוחות החדשיים שלך לא תצליח להביס אותי.אני חזק מאוד.עדיף שלא תנסה להרוג אותי יותר.טוב אני מחזיר אותך לעולם שלך.אנחנו עוד ניפגש אולי בעתיד הרחוק".הבזק אור גיראטינה שולח לעברך.אתה מוצא את עצמך בעיר בג שאותה הרסת בעצמך. [/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים (הדבר היחיד שלא הרסתי..) ושם מחליף את דרפיון בנאזלף ואת סיזור בקרובאט. אני מוציא את נזלף ונותן לו אבן עשב, ואז ממשיך ולוקח את הציוד שנמצא באזור שאי אפשר להיות בו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029161][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו.בזמן הזה מנצל'קאס נפגע מהפלי של סאלאמנס.אתה מוציא את ויבל לקרב במקום צ'איזארד שלך.ויבל יוצא לקרב..מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח את ויבל.הוא הופך את ידו לאגרוף קרח.ויבל תוקף ברסיסי קרח ובאגרוף קרח את סאלאמנס.סאלאמנס לא מצליח ונפגע קשה מזה.הוא מתאושש במהירות ואז עף ישירות לעבר ויבל שלך בניב אש קטלני במיוחד.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ויבל תשתמש בכדור צל כדי שסלאמנס יבלע את הכדור צל ואז תקוף באגרוף קרח על סלאמנס!אתה מסוגל ויבל!אני אוהב אותך!"אצעק לעבר ויבל בעידוד רב
ואז אגיד למאנצ'לאקס בעידוד:"אם סלאמנס מתחמק מהמתקפה של ויבל תתקע אותו בסופת חול ואז תקוף בקרן קרח על סלאמנס!אתה מסוגל מאנצ'לאקס!אני אוהב אותך!"
-
[quote]ברוס
סייטר מצליח בזמן להתחמק מן אבקת הרעל של באטארפי לפני שהאבקה תפעל עליו.סייטר הולך לאחורה ואז משתמש בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות לברזלות וחזקות ממש.הוא רץ לעבר באטארפי עם כנפי המתכת שלו.באטארפי לא מצליח להתחמק מכנפיי המתכת של סייטר ונפגע קשה.ג'ק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על סייטר".באטרפי מעל סייטר ומשחרר עליו אבקת שינה שיכולה להרדים אותו.
[/quote]
"סייטר-תעיף את אבקת השינה אל באטרפרי עם הכנפיים שלך ואז תשתמש במספרי אקס חזקים במיוחד על באטרפרי!" אומר לסייטר.
-
[quote=שלושה מחוזות;1029060][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מתקרב אל המיכל של גראודון ואז נשען עליו בקלילות.איזה קול אומר לך"שלום אייס".לאחר כמה שניות אתה מבין שגראודון מדבר איתך בטלפטיה מוחית.הוא ממשיך לדבר איתך"אייס יופי שבאת לפגוש אותי.רציתי להזהיר אותך מצוות ניוטק.הם בסעתיד יתכננו לגנוב אותי ולהשתמש בי בכוחתי.ולא רק אותי הם יחטפו.הם מנסים לחטוף את כול האגדים כדי שהאגדיים יעזרו להם להעיר את 3 האגדים שיצרות תמחוזות.בינתיים לצצות ניוטק יש 2 אגדיים אצלם.עליך ועל שאר הנבחרים להגן עלינו הפוקימונים האגדיים.[/COLOR][/B][/quote]
'נבחרים?' אחשוב לעצמי בראשי 'מה זאת אומרת נבחרים? סאלי היא גם נבחרת?'
-
[COLOR=Green][B]אייס
גראודון ממשיך לדבר איתך בטלפטיה"נבחרים זה 8 או 7 ילדים שהתחילו את מסעם ב3 המחוזות השונים.ועלים להביס את צוות ניוטק ולא ללת להם לתפוס אגדיים.בנוסף עליהם גם לעזור לאגדיים השונים שהם פוגשים.אתה נבחרת ממאות ילדים מלהייות נבחר.לנבחרים גם יש כוחות מיוחדים.אםם אין לך כאלו אתה תקבל אותם מגיראטינה.בקרוב תפגוש אותו.סאלי לא נבחרת היא לא נבחרה להיות נבחרת אך היא יכולה לעזור לך במסע שלך"[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה.הוא מצליח להעיף את אבקת השינה שבאטארפי מעיף עליו לעבר באטארפי.באטארפי לא מצליח להתחמק מאבקת השינה של עצמו והוא נרדם על הזירה.סייטר מנצל זאת ורץ לעברבאטארפי במספרי איקס.באטארפי ישן ולא מתחמק מזה.מספרי האיקס פוגעים בבאטארפי ומביסים אותו.ג'ק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ויורד מהזירה.השופט אומר"המנצח הואברוס.הקרב הבא שלך בעוד 5 דקות"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
וייבל זורק כדור צל לעבר סאלאמנס.סאלאמנס לא בולע את כדור הצל אלה פשוט מתחמק מימנו.ויבל לא מצליח להתחמק מניב האש שלו ונפגע קשה.ויבל מסה להשתמש באגרוף קרח על סאלאמנס אך הוא לא מצליח.מנצ'לקאס מקפיא לו תיד.ויבל תוקף באגרוף קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול ובקרן קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מצליח להתחמק מזה ותוקף בפלי את מנצ'לקאס.[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה הולך למרכז הפוקימונים של העיר בג שאותו עוד לא הרסת.אתה נכנס למרכזושם ניגש למכונת החלפות.במכונה אתה מחליף את דראפיון בנזליף שלך.ואת סיזור בקרובאט.אתה מוציא החוצה את הזליף.אתה שם עליו אבן עלה.נזליף מתחיל להתפתח לשיפטרי. נזליךף התפתח לשיפטי ולמד סופת עלים.אתה מחזיר את שיפטרי לפוכדור שלו ואז אתה הולך למקום שבוא הסתרת תציוד של.אתה מגיע לדרך 4 ומוצא את הציוד שהסתרת[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחליט להשתמש בשלגון בקרב.שלגון נעמד מלפניך ומוכן להילחם נגד הפוקימון של צלי.ביינתים טוני מוציא את סקפטטיל שלו שנלחם נגד באנט של צלו.צלי זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/354.png[/IMG]באנט מפחיד.להבות כחולות מקיפות אותכם ולא נותנות לכם לצאת.צלי אומר"קרב הצללים התחיל אין דרך חזרה.תקוף ראשון"[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה הולך למרכז הפוקימונים של העיר בג שאותו עוד לא הרסת.אתה נכנס למרכזושם ניגש למכונת החלפות.במכונה אתה מחליף את דראפיון בנזליף שלך.ואת סיזור בקרובאט.אתה מוציא החוצה את הזליף.אתה שם עליו אבן עלה.נזליף מתחיל להתפתח לשיפטרי. נזליךף התפתח לשיפטי ולמד סופת עלים.אתה מחזיר את שיפטרי לפוכדור שלו ואז אתה הולך למקום שבוא הסתרת תציוד של.אתה מגיע לדרך 4 ומוצא את הציוד שהסתרת[/quote]
אני לוקח את הציוד, לובש אותו וממשיך לדרך הבאה.
-
[quote=שלושה מחוזות;1029231][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]גראודון ממשיך לדבר איתך בטלפטיה"נבחרים זה 8 או 7 ילדים שהתחילו את מסעם ב3 המחוזות השונים.ועלים להביס את צוות ניוטק ולא ללת להם לתפוס אגדיים.בנוסף עליהם גם לעזור לאגדיים השונים שהם פוגשים.אתה נבחרת ממאות ילדים מלהייות נבחר.לנבחרים גם יש כוחות מיוחדים.אםם אין לך כאלו אתה תקבל אותם מגיראטינה.בקרוב תפגוש אותו.סאלי לא נבחרת היא לא נבחרה להיות נבחרת אך היא יכולה לעזור לך במסע שלך"[/COLOR][/B][/quote]
'אז אתה רומז שאני צריך לחלץ אותך מפה?' אשאל במחשבה 'רגע! מי בוחר את הנבחרים בכלל?'
-
[B][COLOR="Green"]אייס
גראודון ממשיך לדבר איתך בטלפטיה"אני לא רומז שאתה צריך להציל אותי.אני לא צריך הצלה.המאבטחים של המקדש מגניים עלי.אבל על פוקימונים אגדיים אחרים בטח יצטרכו להגנה מפני צוות ניוטק.ומי שבחר מי הוא הנבחר הוא אראסוס.מלך האגדיים.לאחר שהוא גילה מי הנבחרים הוא אמר את זה לכול האגדיים שקיימים בעולם.כך אני יודע שאתה אחד הנבחרים"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה לוקח את הציוד שהסתרת ואתה לובש אותו.אתה מתחיל להמשיך ללכת בדרך 4.כשלפתע אתה רואה בית קטן באמצע הדרך.עם מס' חלונות.אתה רואה מאמן עם אמםאוליון שלו יוצא מן הבית מאושר מאוד ממה שהיה בבית.אתה רואה שלט ואתה קורא אותו"אבנר מלמד התקפות.פה נמצא מלמד התקפות היחידי שנמצא במחוז המים.אבנר מלמדד רק פוקימון אחד שלכם מתקפה וזה התחלתי שלכם."[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה לוקח את הציוד שהסתרת ואתה לובש אותו.אתה מתחיל להמשיך ללכת בדרך 4.כשלפתע אתה רואה בית קטן באמצע הדרך.עם מס' חלונות.אתה רואה מאמן עם אמםאוליון שלו יוצא מן הבית מאושר מאוד ממה שהיה בבית.אתה רואה שלט ואתה קורא אותו"אבנר מלמד התקפות.פה נמצא מלמד התקפות היחידי שנמצא במחוז המים.אבנר מלמדד רק פוקימון אחד שלכם מתקפה וזה התחלתי שלכם."[/quote]
אני עושה כלוב חשמל לאמפוליון, שומר אותו ואז נכנס לבית של אבנר ואומר לו: "אני צריך שתלמד לי את מרשטופ את המתקפה הכי טובה שאתה יכול ללמד, קדימה!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028561][B][COLOR="Green"]בר
אתה עוזב את הבניין שחוסם לך את המשך הדרך בדרך 2.אתה חוזר אחורה לדרך 2 ומחפש מקום אימון עם הרבה עצים ואבנים גדולות.לאחר כמה דקות של הליכה בדרך 2אתה מוצא את המקום המושלם שחיפשת בו להילחם עם פולויראט שלך.אתה נכנכס למקום עם העצים והאבנים הגדולים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סאלי אומרת לך"כנראה שיש להם מכשירים להנדת הגראודון שנמצא פה.אך אנחנו לא רואים אותם כנארה".אתה ניגש לוח שכתוב עליו מידע על גראודון וקורא את המידע" גראודון פוקימון האדמה שהוא אגדי בעצמו.הוא מבוס על מקור יהדות על בהמות.לפני הרבה הרבה זמן גראודון ניסה ביחד עם קיוגר להשמיד את האנושות.אך ריקוזה עצר את שניהם.קיוגר וגראודון נכנסו לתרדמת ולא יצא מימנה עד היום".אתם נכנסים לחדר ושם אתם רואים את גראודון ישן לו במיכל זכוכית ענק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
מאמאסווין משתמש ברסיסי קרח.הוא מעיף רסיסי קרח רבים לעבר הידרוגן.רסיסי הקרח פוגעים בהידרוגן ובכנפיו ומועות מימנו לעוף.הידרוגן נופל על הזירה ומתעלף ישר בפגיעה.מלך האופל מחזיר את הידרוגן לפוכדור שלו.דאקראי אומר"הידרוגן לא יכול להילחם.המנצח הוא מאמאסווין.ניר ניצח את מלך האופל בקרב ולכן הוא זוכה בכוחות האופל שמלך האופל יתן לו ממש עוד מעט.".דאקראי אומר לך"יפה ניר.ניצחת מלך היום"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה עולה לזירת הקרב ואז אתה מוציא את סייטר שילחם נגד פינסיר של לי.השופט אומר"המפסיד הוא זה שמתעלף ראישון בקרב.תתחילו בקרב.בהצלחה לשניכם בקרב".סייטר מיד רץ לעבר פינסיר ומשתמש עליו בכנף מתכת.כנפיו של פינסיר הופכות למתכת.פינסיר מנסה להתחמק מכנף המתכת של פינסיר אך לא מצליח בזה ונפגע קשה.פינסיר מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא רץ לעבר סייטר ומשתמש באגרוף ממוקד על סייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אסור 3מתקפות בהמשך
ספיל משתמש בגילגול.הוא מתגלגל על הזירה ומצליח להתחמק מן כדור האנרגיה של סקפטייל.בנוסף ספיל מתגלגל לעבר סקפטייל ופוגע בו עם מתקפת הילגול שלו.סקפטייל נפגע קשה מזה.לאחר מכן ספיל תוקף באקדח מים את זירת הקרב.אקדח המים פוגע בזירה והופכך אותה לרטובה ולבוצית.הרגלייים של סקפטיל נתקעות בבוץ של הזירה.עכשיו הוא לא יכול להתחמק מהתקפות של ספיל.סקפטייל יורה עלי טער לעבר ספילל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על הווריקן של סוואנה.זנב הברזל של ראיצ'ו פוגע בהוריקן ומחזיר אותו לעבר סוואנה.סוואנה מצליח לבטל את ההוריקן של עצמו.ראיצ'ו תוקף במכת ברק מפתיעה את סוואנה.סוואנה לא מצליח להתחמק מן מכת הברק של ראיצ'ו ונפגע קשה.אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו ובמקומו מוציא את ויבל.ויבל תוקף בברסיסי קרח את סיגליפ.סיגליפ לא מצליח להתחמק מרסיסי הקח ונפגע.לאחר מכן ויבל תוקף בציפורני מתכת את סיגליפ.סיגליפ מתחמק מזה.סוואנה תוקף בקרן בועות אאת ויבל.סיגליפ בעל חושי את ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
הונצ'קרו מכין כדור צל ואז משגר אותו לעבר פעימת המים של סאימיטוד.כדור הצל פוגע בספעימת המים ושובר את פעימת המים שלו.לאחר מכן הונצ'קרו עף לעבסר סאימיטוד ותוקף אותו בדופק אפל.הדופק האפל פוגע בסאימיטוד.סאימיוד נפגע ומתעלף על הזירה.ודא מחזיר את סאימיטוד לפוכדור שלו ואומר לך"ניצחת אותי בקרב אתה רשאי לעזוב את המבנה".מאחורי ודא נפתחת דלת הישר אל דרך 2.ודא נעלם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את הונצ'קרו ואומר ''קדימה מיל וגיבל בוא נצא מכאן'' ואנחנו רצים ליציאה ומחפש פוקימון כדי לאמן את גיבל
-
אתה מחזיר את הונצ'קרו לפוכדור שלו.מיל אומרת לך"היה לך קרב מדהים נגד ודא.נהנתי להסתכל בו.אוקי הגיע הזמן להמשיך במסע שלך".אתה משאיר את גיבל בחוץ.אתה,מיל וגיבל יוצאים מן הבננין ואתם מגיעים להמשך דרך 2.אתם ממשיכים ללכת בדרך 2ואתה מחפש פוקימון לאימון גיבל.תוך כמה שניות של חיפוש את מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/179.png[/IMG] מריפ שהולך בדרך 2[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מייצר כלב חשמל גדול שיכלא את אמפאוליון בתוכו.כלב החשמל רץ לעבר אמופוליאון.אמפולויאן לא מצליח להתחמק מן כלב החשמל שאתה שולח לעבר.כלב החשמל תופס את אמפולויאן ולא נותן לו לצאת.ממאמן מבוהל ולא יודע מה לעשות.אתה נכנס לבית שם אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/179.png[/IMG] את אבנר.אבנר אומר לך"מרשטופ אה?.קח[url]http://www.serebii.net/pokedex-bw/259.shtml[/url] את העלון הזה ותגיד לי איזה מתקפה תרצה שהוא ילמד".אבנר מביא לך עלון שבוא נמצאים כול המתקפות שמרשטופ לומד.תבדוק פה תמתקפות [I][/COLOR][/B]
-
[QUOTE]ניר
אתה מייצר כלב חשמל גדול שיכלא את אמפאוליון בתוכו.כלב החשמל רץ לעבר אמופוליאון.אמפולויאן לא מצליח להתחמק מן כלב החשמל שאתה שולח לעבר.כלב החשמל תופס את אמפולויאן ולא נותן לו לצאת.ממאמן מבוהל ולא יודע מה לעשות.אתה נכנס לבית שם אתה רואה את אבנר.אבנר אומר לך"מרשטופ אה?.קח[url]http://www.serebii.net/pokedex-bw/259.shtml[/url] את העלון הזה ותגיד לי איזה מתקפה תרצה שהוא ילמד".אבנר מביא לך עלון שבוא נמצאים כול המתקפות שמרשטופ לומד.תבדוק פה תמתקפות [i] [/QUOTE]
אני אומר לאבנר:"אני רוצה שתלמד אותו אבנים חדות, אגרוף קרח ורעידת אדמה." אגיד בקול ואוציא כסף להראות כמה אני יכול לשלם.
-
[quote=שלושה מחוזות;1029231]
[COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]אתה מחליט להשתמש בשלגון בקרב.שלגון נעמד מלפניך ומוכן להילחם נגד הפוקימון של צלי.ביינתים טוני מוציא את סקפטטיל שלו שנלחם נגד באנט של צלו.צלי זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/354.png[/IMG]באנט מפחיד.להבות כחולות מקיפות אותכם ולא נותנות לכם לצאת.צלי אומר"קרב הצללים התחיל אין דרך חזרה.תקוף ראשון"[/COLOR][/B][/quote]
[B]"טעות מרה עשית, אתה הולך להצטער על זה!" אני אומר בנחישות,[/B]
[B]"שלגון תקוף בזעם דרקון בכל הכוח קדימה, בל תזכור תן לו להתקרב אליך!" אני אומר לשלגון ומחכה שיתקוף[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029231][COLOR=Green][B][COLOR=Red][B]תומר
וייבל זורק כדור צל לעבר סאלאמנס.סאלאמנס לא בולע את כדור הצל אלה פשוט מתחמק מימנו.ויבל לא מצליח להתחמק מניב האש שלו ונפגע קשה.ויבל מסה להשתמש באגרוף קרח על סאלאמנס אך הוא לא מצליח.מנצ'לקאס מקפיא לו תיד.ויבל תוקף באגרוף קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול ובקרן קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מצליח להתחמק מזה ותוקף בפלי את מנצ'לקאס.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח על השמיים כדי שהוא יקפאו ואז תשלח סופת חול עם קרן קרח על כול הצדדים על סלאמנס!אתה מסוגל לזה!"אצעק למאנצ'לאקס בעידוד
ואז אגיד לויבל בעידוד:"תשתמש ברסיסי קרח עם כדור צל על סלאמנס במהירות!אתה מסוגל לזה!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029060][B][COLOR="Green"]בר
אתה שמח מזה שפולויראט למד אגרוף קרח וגם פולוירט שמח שלמד מתקפה חדשה.אתה מעווד את פולויראט להשתמש באגרוף קרח על האבנים שבמקום שאתם נמצאים.פולויראט מקשיב לך הוא תוקף באגרוף קרח את האבן.האבן נפגעת מאגרוף הקרח שלו וקופאת.פולויראט משתמש באגרוף קרח על עוד אבן.אגרוף הקרח שלו קופא עוד אבן לקרח.פולויראט שמח שהקפיא 2 אבנים עם אגרוף הקרח שלו.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אדיר חבר, היית מעולה מגיעה לך מנוחה חזור" אגיד והחזיר את פוליראט לפוכדור שלו.
"הגיע הזמן לאמן קצת את טראפינץ', הלך לחפש פוקימונים להתאמן איתם" אגיד והלך לחפש פוקימונים כדי להיתאמן עם טראפינץ'.
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה שמח על זה שפולויראט התחזק מהאימונים שנתת לו לעשות.אתה מחזיר את פולויראט שינוח קצת בפוכדור שלו.אתה מחליט שעכשיו תאמן את טראפחינץ'.לכן אתה הולך בדרך 2 ומחפש פוקימונים לאימון טאפינץ'.לאחר זמן קצר אתה פוגש בדרכך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/179.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/180.png[/IMG] ופלאפי שמשחקים ביניהם במכות חשמל קטנות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר האוויר שנמצא באוויר.סאלאמנס מתחמק מזה.קרןן הקרח פוגעת באוויר וקופאת אותו.סאלאמנס עף לעבר מנצ'לקאס בפלי.מנצ'ל'קאס מתחמק מזה.לעומת זאת וידל נפגע מהפלי של סאלאמנס.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול ובקרן קרח את סאלאמנס.נוצר סופת קרח שנעה במהירות לעבר סאלאמנס.סאחלאמנס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ויבל משתמש ברסיסי קרח ובכדור צל על סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.הוא תוקף בזנב דרקון את ויבל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה מחכה שבאנט יתקרב לעבר שלגון שלך.באנט מתחיל לרוץ לעבר שלגון שלך.שלגון מחכה לרגע המתאים שהוא היה קרוב אליו.שלגון מוצא את הרגע הזה ותוקף בזעם דרקון חזק את באנט.באנט לא מספיק להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס.באנט נפגע קשה מזה.צלי אומר"באנט אש רפאים על סאלאמנס".באנט מייצר 10 להבות כחולות.שזה אש הרפאים של באנט. ואז שולח אות אש הרפאים לעבר שלגון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אבנר אומר לך"אמרתי לך ואחזור על זה אם לא שמעת.אני אלמד את מרשטופ שלך מתקפה אחת.מבין אלו שאמרת לי הרגגע.אז תבחר מהמתקפות שאמרת לי הרגע מתקפה אחת.ואז אלמד את מרשטופ את המתקפה שתבחר.אני מלמד פוקימונים תמורת סכום לא יקר.זה עולה כולה 30 שקלים.אז בחר מתקפה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029616][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר האוויר שנמצא באוויר.סאלאמנס מתחמק מזה.קרןן הקרח פוגעת באוויר וקופאת אותו.סאלאמנס עף לעבר מנצ'לקאס בפלי.מנצ'ל'קאס מתחמק מזה.לעומת זאת וידל נפגע מהפלי של סאלאמנס.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול ובקרן קרח את סאלאמנס.נוצר סופת קרח שנעה במהירות לעבר סאלאמנס.סאחלאמנס לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.ויבל משתמש ברסיסי קרח ובכדור צל על סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.הוא תוקף בזנב דרקון את ויבל.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח על הזנב של סלאמנס!ואז תתקע אותו בספות חול!"אצעק לעבר מאנצ'לאקס
ואז אגיד לויבל:"ויבל תשתמש במתקפה מהירה עם רסיסי קרח על סלאמנס!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029616][B][COLOR="Green"]בר
אתה שמח על זה שפולויראט התחזק מהאימונים שנתת לו לעשות.אתה מחזיר את פולויראט שינוח קצת בפוכדור שלו.אתה מחליט שעכשיו תאמן את טראפחינץ'.לכן אתה הולך בדרך 2 ומחפש פוקימונים לאימון טאפינץ'.לאחר זמן קצר אתה פוגש בדרכך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/179.png[/IMG] [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/180.png[/IMG] ופלאפי שמשחקים ביניהם במכות חשמל קטנות.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"טראפינץ' צא חבר!" אגיד והוציא את טראפינץ'.
"תקשיב הם שתיים אבל אתה תוכל לנצח אותם הם מסוג חשמל חשמל לא פועל עליך אתה תצליח אפקט ההפתעה בידנו קדימה תשתמש בחפירה, תתקרב הליהם תצא מהבור בין שניהם מהאדמה תקפוץ גבוהה בסיבוב ותשתמש בפצצות בוץ בסיבוב קדימה אתה תצליח זה דיי מסובך אבל אתה תצליח" אגיד לו בעידוד
-
[quote]ניר
אבנר אומר לך"אמרתי לך ואחזור על זה אם לא שמעת.אני אלמד את מרשטופ שלך מתקפה אחת.מבין אלו שאמרת לי הרגגע.אז תבחר מהמתקפות שאמרת לי הרגע מתקפה אחת.ואז אלמד את מרשטופ את המתקפה שתבחר.אני מלמד פוקימונים תמורת סכום לא יקר.זה עולה כולה 30 שקלים.אז בחר מתקפה" [/quote]
אני אומר לו: "אבנים חדות" ואז אסתכל על מרטופ לומד את המתקפה ואצא לי לחפש איזה פוקימון טוב
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029343][B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
אתה מחזיר את הונצ'קרו לפוכדור שלו.מיל אומרת לך"היה לך קרב מדהים נגד ודא.נהנתי להסתכל בו.אוקי הגיע הזמן להמשיך במסע שלך".אתה משאיר את גיבל בחוץ.אתה,מיל וגיבל יוצאים מן הבננין ואתם מגיעים להמשך דרך 2.אתם ממשיכים ללכת בדרך 2ואתה מחפש פוקימון לאימון גיבל.תוך כמה שניות של חיפוש את מוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/179.png[/IMG] מריפ שהולך בדרך 2[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מייצר כלב חשמל גדול שיכלא את אמפאוליון בתוכו.כלב החשמל רץ לעבר אמופוליאון.אמפולויאן לא מצליח להתחמק מן כלב החשמל שאתה שולח לעבר.כלב החשמל תופס את אמפולויאן ולא נותן לו לצאת.ממאמן מבוהל ולא יודע מה לעשות.אתה נכנס לבית שם אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/179.png[/IMG] את אבנר.אבנר אומר לך"מרשטופ אה?.קח[url]http://www.serebii.net/pokedex-bw/259.shtml[/url] את העלון הזה ותגיד לי איזה מתקפה תרצה שהוא ילמד".אבנר מביא לך עלון שבוא נמצאים כול המתקפות שמרשטופ לומד.תבדוק פה תמתקפות [I][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר גיבל ''זה הזמן שלך לנצח'' ואני מוסיף ''תתקוף בחפירה ואחרי זה בשבירת לבנים'' ואני מחפש אולי יש עוד פוקימונים שגיבל יכול להילחם נגדם
-
[quote=שלושה מחוזות;1029616]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מחכה שבאנט יתקרב לעבר [SIZE=3][U]שלגון[/U][/SIZE] שלך.באנט מתחיל לרוץ לעבר [U][SIZE=3]שלגון [/SIZE][/U]שלך.[U][SIZE=3]שלגון[/SIZE][/U] מחכה לרגע המתאים שהוא היה קרוב אליו.[U][SIZE=3]שלגון[/SIZE][/U] מוצא את הרגע הזה ותוקף בזעם דרקון חזק את באנט.באנט לא מספיק להתחמק מזעם הדרקון של [U][SIZE=3][COLOR=red]סאלאמנס[/COLOR][/SIZE][/U].באנט נפגע קשה מזה.צלי אומר"באנט אש רפאים על [U][SIZE=3][COLOR=red]סאלאמנס[/COLOR][/SIZE][/U]".באנט מייצר 10 להבות כחולות.שזה אש הרפאים של באנט. ואז שולח אות אש הרפאים לעבר [SIZE=3][U]שלגון[/U][/SIZE] שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]אחי עשה טובה ותחליט עם יש לי סאלמנס או שלגון O_ם...[/B]
[B]--------------------------------------------------[/B]
[B]"שלגון/סאלמנס תתחמק ואז תשתמש בראשייה ואז בניב אש!" אני אומר לסאלמנס/שלגון.[/B]
-
[quote]ברוס
סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה.הוא מצליח להעיף את אבקת השינה שבאטארפי מעיף עליו לעבר באטארפי.באטארפי לא מצליח להתחמק מאבקת השינה של עצמו והוא נרדם על הזירה.סייטר מנצל זאת ורץ לעברבאטארפי במספרי איקס.באטארפי ישן ולא מתחמק מזה.מספרי האיקס פוגעים בבאטארפי ומביסים אותו.ג'ק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ויורד מהזירה.השופט אומר"המנצח הואברוס.הקרב הבא שלך בעוד 5 דקות"[/quote]
"יש!ניצחנו!" אומר לסייטר ואחזירו לפוכדור.
לאחר מכן אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את סייטר.
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון אניי מתבלבל מסלאמנס אחר שנמצא במשחק
---------------------------------------------------------------------
שלגון מנסה להתחמק מאש הרפאים של באנט.הוא מצליח להתחמק מאש הרפאים של באנט בקלות.לאחר מכן שלגון רץ לעבר באנט בראשיה.באנט קופץ לגובה ומצליח להתחמק מהראשיה של שלגון.שלגון תוקף בניב אש את באנט.באנט לא שם לב לשלגון שתוקף אותו בניב אש ולכן הוא לא מצליח להתחמק מהניב אש.באנט נפגע קשה מאוד מהניב אש.באנט מתאוש מהפגיעה ואז משגר כדור צל לעבר שלגון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
גיבל מאמין שהוא יעול להביס תמריפ הפראי.גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז יוצא מן הבור ותוקף את מריפ בחוזקה.מריפ לא מצליח להתחמק מהחפירה של גיבל ונפגע.לאחר מכן גיבל תוקף בשבירת לבנים את מריפ.מריפ לא מצליח להתחמק מזה גם ונפגע קשה.מריפ מתאושש מן הפגיעה של שבירת הלבנים.מריפ משתמש בברק.הוא משגר ברק לעבר גיבל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אבנר אומר לך"אוקי אלמד את מרשטופ שלך אבנים חדות.תחזור בעוד חצי שעה מעכשיו.".אתה מסתכל על שיטת הלימוד של אבנר.אבנר קודם מסביר למרששטופ מה זה אבנים חדות ואז מתחיל ללמד אותו מעשית.ניר אתה יוצא מהבית ורואה את אמפולויאן מעוף כבר.לידו המאמן שלו אומר לך"הי למה פגעת באמפולויאן שלי.אתה תשלם על זה.תוציא את כלב החשמל הזה מפוקימון המים שלי אמפולויאן".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את טראפינץ' שלך החוצה לקרב שילחם נגד מריפ ופלאפי.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ואז נכנס לבור שחפר ואז יוצא מהבור ומפתיע את שני פוקימוני החשמל.טראפינץ קופץ לגבוה בסיבוב .טראפינץ' משמש פצצת בוץ סיבובית על פלאפי ומרפיפ.שני הפוקימונים לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים קשה.מריפ ופלאפי משתמשים במכת ברק על על טראפינץ' שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח על זנב הדרקון של סאלאמנס.קרן הקרח פוגעת בזנב הדרקון ומבטלת את זנב הדרקון של סאלאמנס.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול על סאלאמנס.סופת החול לוכדת את סאלאמנס שנפגע מימנה.ויבל תוקף בהתקפה מהירה עם רסיסי קרח על סאלאמנס.שני המתקפות פוגעת בסאלאמנס.סאלאמנס מצליח להשתחרר מן סופת החול הוא תוקף בקרן על את מנצ'לקאס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שמח שניצחת בקרב וגם סייטר שמח.אתה מחזיר את סייטר לפוטכדור שלו ויורד מהזירה.אתה הולך למרכז הפוקימונים .אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לתחרות.שם השופט אומר "הקרב הבא הוא גין עם ביוטפלי שלה נגד ברוס וסייטר".אתה רואה בחורה יפה עולה לזירה עם הסיוטפלי שלה המהמם.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אבנר אומר לך"אוקי אלמד את מרשטופ שלך אבנים חדות.תחזור בעוד חצי שעה מעכשיו.".אתה מסתכל על שיטת הלימוד של אבנר.אבנר קודם מסביר למרששטופ מה זה אבנים חדות ואז מתחיל ללמד אותו מעשית.ניר אתה יוצא מהבית ורואה את אמפולויאן מעוף כבר.לידו המאמן שלו אומר לך"הי למה פגעת באמפולויאן שלי.אתה תשלם על זה.תוציא את כלב החשמל הזה מפוקימון המים שלי אמפולויאן".[/quote]
"לא רוצה.." אגיד למאמן, אוציא רובה וארה בו.
-
[quote]ברוס
אתה שמח שניצחת בקרב וגם סייטר שמח.אתה מחזיר את סייטר לפוטכדור שלו ויורד מהזירה.אתה הולך למרכז הפוקימונים .אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לתחרות.שם השופט אומר "הקרב הבא הוא גין עם ביוטפלי שלה נגד ברוס וסייטר".אתה רואה בחורה יפה עולה לזירה עם הסיוטפלי שלה המהמם.[/quote]
אני לא רוצה להגיד מילים לא יפות בתגובה הזאת,כי אתם יודעים מה אני חושב,אז צינזרתי..
--------------------------------------
אני שורק בלב וחושב לעצמי 'וואוו!איזו יפה!' ולאחר מכן אוציא את סייטר ואגיד לו:"סייטר-השתמש בכנף מתכת על ביוטיפליי!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029651][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]
תומר
מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח על זנב הדרקון של סאלאמנס.קרן הקרח פוגעת בזנב הדרקון ומבטלת את זנב הדרקון של סאלאמנס.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול על סאלאמנס.סופת החול לוכדת את סאלאמנס שנפגע מימנה.ויבל תוקף בהתקפה מהירה עם רסיסי קרח על סאלאמנס.שני המתקפות פוגעת בסאלאמנס.סאלאמנס מצליח להשתחרר מן סופת החול הוא תוקף בקרן על את מנצ'לקאס שלך.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וביל תשתמש בכדור צל ורסיסי קרח כדי להעיף את הקרן על ואז תקוף שוב בכדור צל עם רסיסי קרח על סלאמנס!ואתה מאנצ'לאקס תתחמק מהמתקפה ואז תקוף שוב בקרן קרח עם סופת חול על סלאמנס!"אצעק לעבר ויבל ומאנצ'לאקס.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029651][B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון אניי מתבלבל מסלאמנס אחר שנמצא במשחק
---------------------------------------------------------------------
שלגון מנסה להתחמק מאש הרפאים של באנט.הוא מצליח להתחמק מאש הרפאים של באנט בקלות.לאחר מכן שלגון רץ לעבר באנט בראשיה.באנט קופץ לגובה ומצליח להתחמק מהראשיה של שלגון.שלגון תוקף בניב אש את באנט.באנט לא שם לב לשלגון שתוקף אותו בניב אש ולכן הוא לא מצליח להתחמק מהניב אש.באנט נפגע קשה מאוד מהניב אש.באנט מתאוש מהפגיעה ואז משגר כדור צל לעבר שלגון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
גיבל מאמין שהוא יעול להביס תמריפ הפראי.גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז יוצא מן הבור ותוקף את מריפ בחוזקה.מריפ לא מצליח להתחמק מהחפירה של גיבל ונפגע.לאחר מכן גיבל תוקף בשבירת לבנים את מריפ.מריפ לא מצליח להתחמק מזה גם ונפגע קשה.מריפ מתאושש מן הפגיעה של שבירת הלבנים.מריפ משתמש בברק.הוא משגר ברק לעבר גיבל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אבנר אומר לך"אוקי אלמד את מרשטופ שלך אבנים חדות.תחזור בעוד חצי שעה מעכשיו.".אתה מסתכל על שיטת הלימוד של אבנר.אבנר קודם מסביר למרששטופ מה זה אבנים חדות ואז מתחיל ללמד אותו מעשית.ניר אתה יוצא מהבית ורואה את אמפולויאן מעוף כבר.לידו המאמן שלו אומר לך"הי למה פגעת באמפולויאן שלי.אתה תשלם על זה.תוציא את כלב החשמל הזה מפוקימון המים שלי אמפולויאן".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את טראפינץ' שלך החוצה לקרב שילחם נגד מריפ ופלאפי.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ואז נכנס לבור שחפר ואז יוצא מהבור ומפתיע את שני פוקימוני החשמל.טראפינץ קופץ לגבוה בסיבוב .טראפינץ' משמש פצצת בוץ סיבובית על פלאפי ומרפיפ.שני הפוקימונים לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים קשה.מריפ ופלאפי משתמשים במכת ברק על על טראפינץ' שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שמח שניצחת בקרב וגם סייטר שמח.אתה מחזיר את סייטר לפוטכדור שלו ויורד מהזירה.אתה הולך למרכז הפוקימונים .אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לתחרות.שם השופט אומר "הקרב הבא הוא גין עם ביוטפלי שלה נגד ברוס וסייטר".אתה רואה בחורה יפה עולה לזירה עם הסיוטפלי שלה המהמם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
''גיבל אל תחמוק ותתקוף בשבירת לבנים פעמיים'' אני צועק לו
-
[quote=שלושה מחוזות;1029651][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון אניי מתבלבל מסלאמנס אחר שנמצא במשחק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]---------------------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון מנסה להתחמק מאש הרפאים של באנט.הוא מצליח להתחמק מאש הרפאים של באנט בקלות.לאחר מכן שלגון רץ לעבר באנט בראשיה.באנט קופץ לגובה ומצליח להתחמק מהראשיה של שלגון.שלגון תוקף בניב אש את באנט.באנט לא שם לב לשלגון שתוקף אותו בניב אש ולכן הוא לא מצליח להתחמק מהניב אש.באנט נפגע קשה מאוד מהניב אש.באנט מתאוש מהפגיעה ואז משגר כדור צל לעבר שלגון.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"שלגון תקשיב, תרוץ בכל הכוח אל עבר כדור הצל ואז תשתמש בראשיה שתעיף את כדור הצל תמשיך לרוץ בכל המהירות לעבר באנט ותתקוף בזעם דרקון! אני אומר לשלגון בנחישות.[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029651]
[B][COLOR="Green"]בר
[/QUOTE]
"קדימה טראפינץ' אתה מסוג אדמה תספוג את מכות החשמל ותפתיע את פלאפי ומאריפ ולאחר מכן תשתמש בסופת חול ופצצות בוץ על סופת החול מה שיצור סופת בוץ דביקה שתרתיע את פלאפי ומאריפ" אגיד לטראפינץ'
-
[COLOR=Green][B]בר
טראפינץ' סופג את שני מכות הברק של מריפ ופלאפי בגופו.טראפינץ' יוצא מזה ללא כול פגע מכיוון שהוא סוג אדמה.טראפינץ' מייצר סופת חול ואז משלב פצצות בוץ עם סופת החול שהוא יצר.הוא מייצר סופת בוץ קטלנית שנעה במהירות לעבר מריפ ופלאפי.מריפ ופלאפי לא מצליחים להתחמק מסופת הבוץ ונפגעים קשה.מריפ כמעט מפסידבקרב.שניהם משתמשים בכדורי חשמל.הם משגרים כדורי חשמל גדולים לעבר טראפינץ' שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
שלגון רץ בכול הכוח ואז הוא מתנגש בחוזקה בכדור הצל של באנט.הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר באנט.אך באנט מתחמק מכדור הצל של עצמו.שלגון ממשיך לרוץ לעבר באנט.כשהואקרוב לבאנט הוא תוקף את באנט בזעם דרקון.זעם הדרקוןפוגע קשה בבאנט.אתה רואה שגם צלי נפגע מזעם הדרקון של שלגון.צלי אומר"באנט ציפורן צל על שלגון".באנט רץ לעבר שלגון כשהוא משתמש בציפורן צל גדולה על שלגון שלך.
[COLOR=MediumTurquoise]
איתי
גיבל לא מתחמק ממכת הברק.הוא סופג את מכת הברק לתוך גופו.גיבל יוא מזה ללא כול פגע מכיון שחישמל לא משפיע על סוג אדמה.גיבל רץ לעבר מריפ בשבירת לבנים.מריפ מצליח להתחמק משבירת הלבנים של גיבל.גיבל שוב רץ לעבר מריפ בשבירת לבנים.הפעם מיפ לא מצליח להתחמק מהתקפה של גיבל ונפגע בגופו.מריפמתאוש.מריפ משתמש בהתקפה מהירה.הוא רץ במהירות לעבר גיבל שלך.
[COLOR=Red]תומר
ויבל שולח כדורי צל ורסיסי קרח על קרן העל של סאאלאמנס.קרן העל חזקה יותר מכדורי הצל ורסיסי הקרח ומשמידה תמתקפות.ויבל לא מצליח להתחמק מקרן העל של סאלאמנס ונפגע.ויבל תוקף שוב בבכדורי צל ורססיסי קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות רבה.מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח ובסופת חול את סאלאמנס של אני.סאלאמנס מצליח להתחמק גם מזה בקלות.אני אומרת"סאלאמס תקוף בניב אש את ויבל".סאלראמנס עף לעבר ויבל כשהוא תוקף בניב אש שיכול לפגוע בויבל שלך.
[COLOR=Navy]ברוס
אתה עולה לזירה.לאחר מכן אתה מוציא את סייטר החוצה לקרב.סייטר יוצא החוצה לקרב.מיד שהוא יוצא לקרב הוא תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מצליח להתחמק מכנף מתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי"רוח כסופה על סייטר".ביוטפלי משתמש ברוח כסופה חזקה מאוד על סייטר.הוא מעיף לעברו רוח כסופה חזקה מאוד שיכולה לפגוע בסיטר.
[COLOR=Blue]ניר
אתה מחייב בשלילה למאמן.אתה מוציא רובה ואז יורה בילד.הילד מצליח להתחמק מן היריות של הרובה שלך.אתה יורה בו שוב.הפעם הילד לא תחמק מהיריות ונפגע קשה בגופו.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולחפש פוקימונים לאחר כמהזמן אתה מגיע לשטח של הר אקוס.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הראקוס מקום מושלם בשביל פוקימוני מים".עוד 25 דקות עוברות חצי שעה לאימון מרשטופ.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029690][COLOR=Green][B]בר
טראפינץ' סופג את שני מכות הברק של מריפ ופלאפי בגופו.טראפינץ' יוצא מזה ללא כול פגע מכיוון שהוא סוג אדמה.טראפינץ' מייצר סופת חול ואז משלב פצצות בוץ עם סופת החול שהוא יצר.הוא מייצר סופת בוץ קטלנית שנעה במהירות לעבר מריפ ופלאפי.מריפ ופלאפי לא מצליחים להתחמק מסופת הבוץ ונפגעים קשה.מריפ כמעט מפסידבקרב.שניהם משתמשים בכדורי חשמל.הם משגרים כדורי חשמל גדולים לעבר טראפינץ' שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
שלגון רץ בכול הכוח ואז הוא מתנגש בחוזקה בכדור הצל של באנט.הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר באנט.אך באנט מתחמק מכדור הצל של עצמו.שלגון ממשיך לרוץ לעבר באנט.כשהואקרוב לבאנט הוא תוקף את באנט בזעם דרקון.זעם הדרקוןפוגע קשה בבאנט.אתה רואה שגם צלי נפגע מזעם הדרקון של שלגון.צלי אומר"באנט ציפורן צל על שלגון".באנט רץ לעבר שלגון כשהוא משתמש בציפורן צל גדולה על שלגון שלך.
[COLOR=MediumTurquoise]
איתי
גיבל לא מתחמק ממכת הברק.הוא סופג את מכת הברק לתוך גופו.גיבל יוא מזה ללא כול פגע מכיון שחישמל לא משפיע על סוג אדמה.גיבל רץ לעבר מריפ בשבירת לבנים.מריפ מצליח להתחמק משבירת הלבנים של גיבל.גיבל שוב רץ לעבר מריפ בשבירת לבנים.הפעם מיפ לא מצליח להתחמק מהתקפה של גיבל ונפגע בגופו.מריפמתאוש.מריפ משתמש בהתקפה מהירה.הוא רץ במהירות לעבר גיבל שלך.
[COLOR=Red]תומר
ויבל שולח כדורי צל ורסיסי קרח על קרן העל של סאאלאמנס.קרן העל חזקה יותר מכדורי הצל ורסיסי הקרח ומשמידה תמתקפות.ויבל לא מצליח להתחמק מקרן העל של סאלאמנס ונפגע.ויבל תוקף שוב בבכדורי צל ורססיסי קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות רבה.מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח ובסופת חול את סאלאמנס של אני.סאלאמנס מצליח להתחמק גם מזה בקלות.אני אומרת"סאלאמס תקוף בניב אש את ויבל".סאלראמנס עף לעבר ויבל כשהוא תוקף בניב אש שיכול לפגוע בויבל שלך.
[COLOR=Navy]ברוס
אתה עולה לזירה.לאחר מכן אתה מוציא את סייטר החוצה לקרב.סייטר יוצא החוצה לקרב.מיד שהוא יוצא לקרב הוא תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מצליח להתחמק מכנף מתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי"רוח כסופה על סייטר".ביוטפלי משתמש ברוח כסופה חזקה מאוד על סייטר.הוא מעיף לעברו רוח כסופה חזקה מאוד שיכולה לפגוע בסיטר.
[COLOR=Blue]ניר
אתה מחייב בשלילה למאמן.אתה מוציא רובה ואז יורה בילד.הילד מצליח להתחמק מן היריות של הרובה שלך.אתה יורה בו שוב.הפעם הילד לא תחמק מהיריות ונפגע קשה בגופו.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולחפש פוקימונים לאחר כמהזמן אתה מגיע לשטח של הר אקוס.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הראקוס מקום מושלם בשביל פוקימוני מים".עוד 25 דקות עוברות חצי שעה לאימון מרשטופ.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגיבל ''תתקוף בחפירה ואז בשבירת לבנים''
-
[COLOR=green][SIZE=3][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=green]שלגון רץ בכול הכוח ואז הוא מתנגש בחוזקה בכדור הצל של באנט.הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר באנט.אך באנט מתחמק מכדור הצל של עצמו.שלגון ממשיך לרוץ לעבר באנט.כשהואקרוב לבאנט הוא תוקף את באנט בזעם דרקון.זעם הדרקוןפוגע קשה בבאנט.אתה רואה שגם צלי נפגע מזעם הדרקון של שלגון.צלי אומר"באנט ציפורן צל על שלגון".באנט רץ לעבר שלגון כשהוא משתמש בציפורן צל גדולה על שלגון שלך.[/COLOR][/B]
[COLOR=green]
[B][COLOR=green].[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][B]"שלגון תתחמק ותגמור את הקרב הזה בעזרת ראשייה חזרה בבטן שלו!" אני אומר לשלגון באומץ רב אבל גםבפחד רב ומחכה שהוא יתקוף[/B][/COLOR]
-
[quote]ברוס
אתה עולה לזירה.לאחר מכן אתה מוציא את סייטר החוצה לקרב.סייטר יוצא החוצה לקרב.מיד שהוא יוצא לקרב הוא תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מצליח להתחמק מכנף מתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי"רוח כסופה על סייטר".ביוטפלי משתמש ברוח כסופה חזקה מאוד על סייטר.הוא מעיף לעברו רוח כסופה חזקה מאוד שיכולה לפגוע בסיטר.[/quote]
"סייטר-תעיף את הרוח הכסופה אל ביוטיפליי חזרה ולאחר מכן תשתמש במספרי אקס!" אומר לסייטר.
-
[quote]ניר
אתה מחייב בשלילה למאמן.אתה מוציא רובה ואז יורה בילד.הילד מצליח להתחמק מן היריות של הרובה שלך.אתה יורה בו שוב.הפעם הילד לא תחמק מהיריות ונפגע קשה בגופו.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולחפש פוקימונים לאחר כמהזמן אתה מגיע לשטח של הר אקוס.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הראקוס מקום מושלם בשביל פוקימוני מים".עוד 25 דקות עוברות חצי שעה לאימון מרשטופ.[/quote]
אני חוזר בחזרה בדרך והולך במשך 5 דקות עד שאני מגיע למרשטופ. לאחר מכן אני לוקח אותו בלי לשלם והולך להר אקוס. אני מחפש פוקימונים טובים לליחמה שיפתחו את מרשטופ או סתם חומרים טובים לאופנוע.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029690][COLOR=Green][B][COLOR=Red]תומר
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
"ויבל תתחמק מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה ואז תשלח רסיסי קרח על סלאמנס!"אצעק לעבר ויבל
ואז אגיד למאנצ'לאקס:"מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח עם מכת בטן על סלאמנס!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל מנסה להתחמק מניב האש של סאלאאמנס בעזרת מתקפה מהירה.סניזל מצליח להתחמק מניב האש ללא כול פגע.ויבלח שולח רסיסי קרח לעבר סאלאמנס.סאלאמנס בעזרת זנבו מעיף אותם לתקרה.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר סאלאמנס.סאלאמנס עף במהירות סביב קרן הקרח וכך הוא מתחמק מימנה.אני אומרת"סאלאמנס ניב אש על אחד מהם".סאלאמנס בוחר לעוף לעבר ויבל.הוא עף לעבר ויבל במתקפת ניב האש שלו שוב פעם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נולך לבית של אבנר.תוך 5 דקות אתה מגיע לבית שלו.אתה נכנס לבית שלו ורואה שמרשטופ אמצע האימונים על אבנים חדות.אתה לוקח את מרשטופ ומנסה לצאת בלי לשלם.אבנר אומר לך"תצטרך לשלם".הוא משתמש בזריזות ידים ולוקח מימך 30 דקל.אתה יוצא מהית שלו והולך עם מרשטופ להר אקוס.אתה מגיע במהירות להר אקוס.כשאתה נכנס לשטח הר אקוס.אתה שם לב שמהשהו מוזר קורה למרשטופ.מרשטופ ניהה עייף.אתה רואה קרן כחולה יוצאת מהר אקוס. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה וכך הוא מצליח להחיר את הרוח הכסופה של ביוטפלי לעצמו.ביוטפלי מצליח להתחמק מן הרוח הכסופה של עצמו.סייטר משלב א ידו בצורת איקס ואז הוא תוקף במספרי איקס את ביוטפלי של ג'ין.ביוטפלי מצליח במהירות להתחמק ממספרי האיקס של סיטר.לאחר מכן ביוטפלי עף לעבר סייטר ומשתמש עליו שוב ברוח כסופה.רוח הכסופה עומדת לפגוע בסייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון מנסה להתחמק מציפורן הצל של באנט.שלגון מצליח להתחמק מציפורן הצל של באנט.לאחר מכן שלגון רץ במהירות רבה לעבר באנט.כשהוא קרוב לבאנט הוא תוקף אותו שוב בראשיה חזקה מאוד.באנט שובב פעם לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלכון ונפגע חזק.צלי חטף את אותו נזק שחטף באנט.באנט מתאושש במהירות.הוא משתמש כדור צל.הוא מכין כדור צל חזק ואז מעיף אותו על שלגון שלךך.[/COLOR][/B]
גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור במהירות ואז נכנס אליו.גיבל מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מריפ.לאחר מכן גיבל יוצא מן הבור שלו ותוקף בשבירת לבנים את מריפ.מריפ לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים של גיבל.מריפ נפגע משבירת הלבנים ומתעף בקרב.גיבל שמח שניצח בקרב.מיל אומרת לך"כול הכבוד לגיבל שלך.הוא הצליח להביס פוקימון מסוג חשמל.אני חושבת שעד קרב אחד הוא יתפתח"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029725][B][COLOR="Red"]תומר
ויבל מנסה להתחמק מניב האש של סאלאאמנס בעזרת מתקפה מהירה.סניזל מצליח להתחמק מניב האש ללא כול פגע.ויבלח שולח רסיסי קרח לעבר סאלאמנס.סאלאמנס בעזרת זנבו מעיף אותם לתקרה.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר סאלאמנס.סאלאמנס עף במהירות סביב קרן הקרח וכך הוא מתחמק מימנה.אני אומרת"סאלאמנס ניב אש על אחד מהם".סאלאמנס בוחר לעוף לעבר ויבל.הוא עף לעבר ויבל במתקפת ניב האש שלו שוב פעם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נולך לבית של אבנר.תוך 5 דקות אתה מגיע לבית שלו.אתה נכנס לבית שלו ורואה שמרשטופ אמצע האימונים על אבנים חדות.אתה לוקח את מרשטופ ומנסה לצאת בלי לשלם.אבנר אומר לך"תצטרך לשלם".הוא משתמש בזריזות ידים ולוקח מימך 30 דקל.אתה יוצא מהית שלו והולך עם מרשטופ להר אקוס.אתה מגיע במהירות להר אקוס.כשאתה נכנס לשטח הר אקוס.אתה שם לב שמהשהו מוזר קורה למרשטופ.מרשטופ ניהה עייף.אתה רואה קרן כחולה יוצאת מהר אקוס. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה וכך הוא מצליח להחיר את הרוח הכסופה של ביוטפלי לעצמו.ביוטפלי מצליח להתחמק מן הרוח הכסופה של עצמו.סייטר משלב א ידו בצורת איקס ואז הוא תוקף במספרי איקס את ביוטפלי של ג'ין.ביוטפלי מצליח במהירות להתחמק ממספרי האיקס של סיטר.לאחר מכן ביוטפלי עף לעבר סייטר ומשתמש עליו שוב ברוח כסופה.רוח הכסופה עומדת לפגוע בסייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון מנסה להתחמק מציפורן הצל של באנט.שלגון מצליח להתחמק מציפורן הצל של באנט.לאחר מכן שלגון רץ במהירות רבה לעבר באנט.כשהוא קרוב לבאנט הוא תוקף אותו שוב בראשיה חזקה מאוד.באנט שובב פעם לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלכון ונפגע חזק.צלי חטף את אותו נזק שחטף באנט.באנט מתאושש במהירות.הוא משתמש כדור צל.הוא מכין כדור צל חזק ואז מעיף אותו על שלגון שלךך.[/COLOR][/B]
גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור במהירות ואז נכנס אליו.גיבל מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מריפ.לאחר מכן גיבל יוצא מן הבור שלו ותוקף בשבירת לבנים את מריפ.מריפ לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים של גיבל.מריפ נפגע משבירת הלבנים ומתעף בקרב.גיבל שמח שניצח בקרב.מיל אומרת לך"כול הכבוד לגיבל שלך.הוא הצליח להביס פוקימון מסוג חשמל.אני חושבת שעד קרב אחד הוא יתפתח"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגיבל ''בוא נחפש עוד פוקימון חשמל'' ואני והוא הולכים לחפש