-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:12 PM
[b] מקס
ספירו עף למעלה וגורם לרטיקייט ולהחטיא והרוח מזרזת את הנפילה של רטיקיט.
"רטיקייט, תראה לו את הגובה הלא הגיוני שאתה יכול לקפוץ אליו!" אומר פול מורפי, ורטיקייט קופץ ואתה משער ששיא הגובה הוא בערך התיקרה של המכון. [/b][/quote]
"ספירו, שהוא מגיע לגובה שלך תדחוף אותו הצידה ותשתמש ברוח כדי למהר את הנפילה שלו ואז להאיץ אליו בניקור!"
-
דודי
עלי הטער פוגעים ברטיקייט, ולבסוף רטיקייט פוגע גם בבידוף עם ניב העל.
"כעת רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי
תמיר
"השתמש במהירות כדי להתחמק, ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי, בידוף מתחמק מהנגיחה של גיבל, וכעת הוא מתקרב אל גיבל כדי לנשוך אותו.
מקס
ספירו מנסה לממש את מה שאמרת לו, אבל רטיקייט הרבה יותר מסיבי מספירו, ולכן הוא מפיל את ספירו לקרקע כשהוא נוחת עליו.
"חה חה, מצוין!! כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:35 PM
[b] דודי
עלי הטער פוגעים ברטיקייט, ולבסוף רטיקייט פוגע גם בבידוף עם ניב העל.
"כעת רטיקייט השתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי
[/b][/quote]
"שוב עלי טער!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:12 PM
[b] ירין
הפוכדרים נמצאים במעלה המפל, כלומר למעלה.
--
במהלך החמש שניות מיסדרווס יורה צל לילה, ואלקטאבאז מתשמש בחשמליור ועוצר את זה, ולאחר מכן אתם מגיעים למפל ועולים. אתה משער שיקח לכם 20 שניות לעלות את המפל. אתם עולים מעט זמן, ואתה שומע את טנטאקול מתחיל לצעוק בבהלה, ואתה רואה שהוא מחליק, אלקטאבאז תופס את אחת הזרועות של טנטאקול, אבל אז אלקטאבאז מתחיל להחליק. שני האנשים יגיעו למפל בעוד 3 שניות, ובמפל אתם בערך נייחים אחד ביחס לשני. הפתרון לבעיה אינו כל כך פשוט, אם סתם תשלח יד כדי לתפוס את אלקטאבאז, הבחורה עלולה ליפול. הבחורה חייבת להיות חסומה משני צדדים מקבילים, שהם לא מקבילים לאופק. אני יודע שיש פתרון אחד לפחות לבעיה הזאת, אתה מוזמן לנסות את שלך, אבל אם לא תצליח אני מבטיח שבכל זאת איכשהו תשרוד (אלא אם כן הפתרון שלך יהיה עד כדי כך גרוע שאי אפשר לתקן אותו)
[/b][/quote]
אני שם רגל אחת של הנערה במקום של הרגל שלי ואז תופס את אלקטרבז
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 12:35 PM
[b] מקס
ספירו מנסה לממש את מה שאמרת לו, אבל רטיקייט הרבה יותר מסיבי מספירו, ולכן הוא מפיל את ספירו לקרקע כשהוא נוחת עליו.
"חה חה, מצוין!! כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"ספירו, עצור את הנשיכה עם המקור שלך!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 01:35 PM
[b]
תמיר
"השתמש במהירות כדי להתחמק, ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי, בידוף מתחמק מהנגיחה של גיבל, וכעת הוא מתקרב אל גיבל כדי לנשוך אותו. [/b][/quote]
"זעם דרקון!"
-
דודי
רטיקיט מתחמק ממספר העלים ולבסוף פוגע בטורטוויג.
"קדימה רטיקייט, כעת ניב על!" אומר פול מורפי.
ירין
מצוין! לא חשבתי על פתרון כזה, אבל זה נכון. הפתרון שאני חשבתי עליו זה להשען על הבחורה, וכך לתחום אותה בין המקל הזה שמאונך ללוח, ובין עצמך. אבל גם זה טוב. שים לב אבל, שלא משנה הפתרון, אלקטאבאז לא יכול לתקוף כעת כי אחרת כולכם תתחשמלו ותיפלו למוות ודאי.
--
זה עובד והכל מתייצב ואתם עולים. כעבור שלוש שניות הם פוגעים במפל ומתחילים לעלות גם הם, ומיסדרווס שולח צל לילה לעברכם.
מקס
איך הוא בדיוק יעשה דבר כזה? אני מתקשה להבין
--
ספירו, כמוני, התקשה להבין איך מבצעים את זה, ולכן ניקר את רטיקייט, ורטיקייט נשך את ספירו
"כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
תמיר
גיבל משתמש בזעם הדרקון, אבל בידוף מתחמק.
"קדימה בידוף השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 02:15 PM
[b] מקס
איך הוא בדיוק יעשה דבר כזה? אני מתקשה להבין
--
ספירו, כמוני, התקשה להבין איך מבצעים את זה, ולכן ניקר את רטיקייט, ורטיקייט נשך את ספירו
"כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי.
[/b][/quote]
זה תלוי איך הוא עלי, ובחבטת גוף הוא קופץ,לא? אז ספיקו יכול לעוף משם
-
[b]
ירין
מצוין! לא חשבתי על פתרון כזה, אבל זה נכון. הפתרון שאני חשבתי עליו זה להשען על הבחורה, וכך לתחום אותה בין המקל הזה שמאונך ללוח, ובין עצמך. אבל גם זה טוב. שים לב אבל, שלא משנה הפתרון, אלקטאבאז לא יכול לתקוף כעת כי אחרת כולכם תתחשמלו ותיפלו למוות ודאי.
--
זה עובד והכל מתייצב ואתם עולים. כעבור שלוש שניות הם פוגעים במפל ומתחילים לעלות גם הם, ומיסדרווס שולח צל לילה לעברכם.
[/b][/quote]
"טנטקול עצור את צל הלילה עם אקדח מים ועוקץ רעל!" אני אומר
-
[b] דודי
רטיקיט מתחמק ממספר העלים ולבסוף פוגע בטורטוויג.
"קדימה רטיקייט, כעת ניב על!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תיתחמק ואז דחיפה!"
-
מקס
נשיכה -- פתיחת פה, סגירת פה. אם אתה רוצה שהוא ישים את המקור בתוך הפה שלו, אז הוא פשוט ינשך לו את המקור, שזה כנראה גם די כואב. חוץ מזה, תגבוה לא פונקציונאלית בעליל.
ירין
טנטאקול עוצר את המתקפה, ומיסדרווס מתרחק מהמפל מעט, ויורה כדורי צל שפוגעים במפל ולא באופנוע וגורמים להתזת מים עליך, מה שקצת מקשה על הראייה שלך. זמן עד לסוף המפל: 11 שניות.
דודי
טורטוויג מצליח להתחמק ופוגע ברטיקייט.
"רטיקייט כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל קצת להתעייף, כך גם טורטוויג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 03:15 PM
[b] תמיר
גיבל משתמש בזעם הדרקון, אבל בידוף מתחמק.
"קדימה בידוף השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"טופרי דרקון גיבל!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 19 2009, 02:41 PM
[b]
ירין
טנטאקול עוצר את המתקפה, ומיסדרווס מתרחק מהמפל מעט, ויורה כדורי צל שפוגעים במפל ולא באופנוע וגורמים להתזת מים עליך, מה שקצת מקשה על הראייה שלך. זמן עד לסוף המפל: 11 שניות.
[/b][/quote]
אני ממצמץ כדי להסדיר לי את הראיה ואומר ולנלקול להשתמש בעוקץ רל על מיסדרווס
-
[b] דודי
טורטוויג מצליח להתחמק ופוגע ברטיקייט.
"רטיקייט כעת חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחיל קצת להתעייף, כך גם טורטוויג. [/b][/quote]
"נשיכה!"
-
[b] מקס
נשיכה -- פתיחת פה, סגירת פה. אם אתה רוצה שהוא ישים את המקור בתוך הפה שלו, אז הוא פשוט ינשך לו את המקור, שזה כנראה גם די כואב. חוץ מזה, תגבוה לא פונקציונאלית בעליל.
[/b][/quote]
חחח אוקיי אוקיי
--
"ספירו, תברח משם"