-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]הכלב לא נראה שמח, אבל הוא לא מתנגד כשאתה מרים אותו. הוא מלקק אותך טיפה ומתחיל לשרוט ברגליים שלו ולנבוח, כדי שתוריד אותו[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]אתם עפים בשקט כמה זמן עד שאייס סופסוף מתחיל לדבר. "הבחור שנתקלנו בו, ג'ייקוב? הוא גרם לי לחשוב קצת."[/COLOR][/B][/spoiler]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597815][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]הכלב לא נראה שמח, אבל הוא לא מתנגד כשאתה מרים אותו. הוא מלקק אותך טיפה ומתחיל לשרוט ברגליים שלו ולנבוח, כדי שתוריד אותו[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=DimGray]אתם עפים בשקט כמה זמן עד שאייס סופסוף מתחיל לדבר. "הבחור שנתקלנו בו, ג'ייקוב? הוא גרם לי לחשוב קצת."[/COLOR][/B][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]אסתכל עליו יותר מקרוב,אם יש לו קולר ועליו תגית שם. "מעניין איך קוראים לו."[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597815]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]אתם עפים בשקט כמה זמן עד שאייס סופסוף מתחיל לדבר. "הבחור שנתקלנו בו, ג'ייקוב? הוא גרם לי לחשוב קצת."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"על מה ?"אשאל אותו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]אין לו קולר[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"הבחור הזה? ג'ייקוב? הוא רוצח. הוא רצח את אשתי, הוא רצח את הבת שלי, הוא רצח שני אינפרנלים שהיו קרובים אליי. אני הגעתי למסקנה. אני לא בורח מהעיר. אני הולך לתפוס אותו, ולהרוג אותו."[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597820][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=Purple]אין לו קולר[/COLOR][/B][/spoiler]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"הבחור הזה? ג'ייקוב? הוא רוצח. הוא רצח את אשתי, הוא רצח את הבת שלי, הוא רצח שני אינפרנלים שהיו קרובים אליי. אני הגעתי למסקנה. אני לא בורח מהעיר. אני הולך לתפוס אותו, ולהרוג אותו."[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אניח את הכלב על הרצפה ואצא מהמכון. אחזור הביתה.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597820]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"הבחור הזה? ג'ייקוב? הוא רוצח. הוא רצח את אשתי, הוא רצח את הבת שלי, הוא רצח שני אינפרנלים שהיו קרובים אליי. אני הגעתי למסקנה. אני לא בורח מהעיר. אני הולך לתפוס אותו, ולהרוג אותו."[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"וכל זה בשביל האוסף המטומטם שלו ?"אומר לאייס.
"אני אעזור לך עם אתה צריך "הוסיף
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"הוא בטח אמר לך." אייס אומר. "זה לא עניין של לאסוף, זה עניין של הכול או כלום."[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה מניח את הכלב. השעה היא כבר שעת אחר צהריים. אתה הולך בדרך הבייתה ובדרך רואה במסך הטלוויזיה שהתרחש עוד פיגוע. אחד שדומה מאוד לראשונים, נוצר מעין מכתש בברונקס.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597837][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]"הוא בטח אמר לך." אייס אומר. "זה לא עניין של לאסוף, זה עניין של הכול או כלום."[/B][/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"אני חושב שאני יכול להסתדר רק עם הכוח שלי "אומר לו .
"זה סתם קטע מטומטם של יחסי כוחות "הוסיף.
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]אייס עושה פרצוף דומה לזה :um_face:. "שוב, זה לא עניין של יחסי כוחות. לא איכפת לו מהכוחות עצמם. איכפת לו רק שיהיו לו את כולם."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597847][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]אייס עושה פרצוף דומה לזה :um_face:. "שוב, זה לא עניין של יחסי כוחות. לא איכפת לו מהכוחות עצמם. איכפת לו רק שיהיו לו את כולם."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"אתה יודע במקרה כמה כוחות כבר יש לו ?"אשאל את אייס .
"כמה פעמים כבר נלחמת נגדו ?"הוסיף .
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"[/B][/COLOR][COLOR=DimGray][B]זאת הפעם הרביעית. יש 13 כוחות, ולהערכתי יש לו 6 כוחות."[/B][/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597855][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray][B]"[/B][/COLOR][COLOR=dimgray][B]זאת הפעם הרביעית. יש 13 כוחות, ולהערכתי יש לו 6 כוחות."[/B][/COLOR][/spoiler][/quote]
"הבנתי,אז לאן נילך ?"אשאל את אייס
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=DimGray]"לא מעניין אותך למה הוא רוצה להגיע ל13?" שואל אייס בהפתעה.[/COLOR][/B][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;597837][COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray][B]"הוא בטח אמר לך." אייס אומר. "זה לא עניין של לאסוף, זה עניין של הכול או כלום."[/B][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][B][COLOR=Purple]אתה מניח את הכלב. השעה היא כבר שעת אחר צהריים. אתה הולך בדרך הבייתה ובדרך רואה במסך הטלוויזיה שהתרחש עוד פיגוע. אחד שדומה מאוד לראשונים, נוצר מעין מכתש בברונקס.[/COLOR][/B][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]'מכתש בברונקס? אני חייב לראות את זה.' אחשוב לעצמי ואלך אל הברונקס.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;597863][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][B][COLOR=dimgray]"לא מעניין אותך למה הוא רוצה להגיע ל13?" שואל אייס בהפתעה.[/COLOR][/B][/spoiler][/quote]
"בשביל להיות מיוחד הוא כבר אמר לי "אומר לאייס .
[/SPOILER]