-
[QUOTE=PO ZON;717571][B]
[B]Tiger[/B]
[B]הראקרוס תוקף בשסע ליילי ופוגע חזק מאוד בגלייגר המופתע שנופל על האדמה של המדבר, גלייגר העצבני קם מהר הוא תוקף בניב אש ופוגע בהראקרוס בחזרה.[/B]
[/B][/QUOTE]
'ניב אש?יש לו כמה מתקפות די חזקות בארסנל' אני חושב לעצמי בחיוך.
"האאקרוס,תקוף במכת קרן ואז זעם!"
-
[quote=PO ZON;717571][B]יגאל[/B]
[B]קאקול מתקשה לזוז הפלייגון פגע בו מאוד חזק, "ילד אני ממליץ לך לברוח מפה או שאחרת עתידך יהיה קבור מתחת לאדמה הזו.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]הראקרוס תוקף בשסע ליילי ופוגע חזק מאוד בגלייגר המופתע שנופל על האדמה של המדבר, גלייגר העצבני קם מהר הוא תוקף בניב אש ופוגע בהראקרוס בחזרה.[/B]
[B]elbaz2008[/B]
[B]בכיף[/B]
[B]--------------------[/B]
[B]באווסול המחושמל תוקף במתקפה מהירה שוב וכאשר הוא עומד לפגוע במריפ היא תוקפת אותו בזנב ברזל ומעיפה אותו על אחד העצים שבאזור נראה שבאווסול נפגע חזק, אבל הוא לא מוותר הוא רץ במהירות אל מריפ ומנסה לתקוף אותה בשריטה מריפ המופתעת נפגעת חזק בפניה.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]גבייט יוצא מהפוקדור הוא מתחיל לקפוץ מאבן לאבן ואז כאשר הוא מתקרב לסנדסלש הוא תוקף אותו בציפורן דרקון, אבל להפתעתך סנדסלש חוסם את המתקפה של גבייט בסיחרור מהיר, נראה שגבייט מופתע, לפתע סנדנלש תוקף במכת בוץ ופוגע בפניו ובעיניו של גבייט שלא מצליח לראות כלום.[/B]
[B]SportMan[/B]
[B]בוקסווב תוקף בנקמה בכל הכוח וקיובון תוקף בחבטת ראש השניים פוגעים זה בזה ונפגעים חזק באותה מידה, אבל לפתע בוקסווב תוקף במתקפה מהירה ופוגע חזק בקיובון שעף על אחד העצים ונפגע חזק מאוד.[/B][/quote]
אני אומר בהתלהבות ובהצעקה: "צא פוכדור!".
-
[quote=PO ZON;717571][B]PokeStyle[/B]
[B]גבייט יוצא מהפוקדור הוא מתחיל לקפוץ מאבן לאבן ואז כאשר הוא מתקרב לסנדסלש הוא תוקף אותו בציפורן דרקון, אבל להפתעתך סנדסלש חוסם את המתקפה של גבייט בסיחרור מהיר, נראה שגבייט מופתע, לפתע סנדנלש תוקף במכת בוץ ופוגע בפניו ובעיניו של גבייט שלא מצליח לראות כלום.[/B]
[B].[/B][/quote]
'אני חייב לנצח את סנדסלש שלה אבל הוא חזק מה אני יכול לעשות?' אחשוב בדאגה
"גיבייט מהר תנסה להוריד את הבוץ מהעיניים שלך ותשתמש בחפירה ואז זעם דרקון"
-
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול בקושי מצליח לקום נראה שהוא מחוסל, לפתע הפלייגון תוקף בסופת חול שפוגעת בך וקוברת אותך באדמה, נוודי האדמה מתחילים ללכת וממשיכים לפוצץ בתים במתקפות חול.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]גלייגר תוקף בהתקשרות ולא נפגע ממכת הקרן , ואז לפתע הראקרוס תוקף במכת קרן ומעיף את גלייגר על אחד מהריי החול, גלייגר מתעצבן מאוד, הוא תוקף במתקפה מהירה ופוגע חזק בהראקרוס המופתע, וכאשר הראקרוס פצוע על החול גלייגר תוקף אותו בחיתוך זעם ופוגע עוד יותר חזק בהראקרוס הפצוע.[/B]
[B]SportMan[/B]
[B]הפוקדור פוגע בקיובון ומכניס אותו לפוקדור, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד, וכעבור כמה דקות הפקודור מפסיק לזוז, תפסתה קיובון, אתה הולך למרכז הפוקימונים ולפתע אתה רואה כמה מאמנים שיוצאים מדוכן החשמל, אתה רואה שהפוקימונים שלהם מחוסלים, נראה שמאמן הדוכן חזק.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]גבייט מנסה בכל הכוח ובסוף מצליח להוריד את הבוץ מהעייניים, הוא תוקף בחפירה אבל האדמה בוצית מדי והוא לא מצליח לחפור, גבייט שוקע, לפתע סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו וכמעט פוגע בגבייט שחוסם את המכה בזעם דרקון ומצליח לזרוק את סנדסלש על אחת האבנים סנדסלש המופתע נפגע, אבל חוזר לקרב במהירות.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;718788][B]י
[B]Tiger[/B]
[B]גלייגר תוקף בהתקשרות ולא נפגע ממכת הקרן , ואז לפתע הראקרוס תוקף במכת קרן ומעיף את גלייגר על אחד מהריי החול, גלייגר מתעצבן מאוד, הוא תוקף במתקפה מהירה ופוגע חזק בהראקרוס המופתע, וכאשר הראקרוס פצוע על החול גלייגר תוקף אותו בחיתוך זעם ופוגע עוד יותר חזק בהראקרוס הפצוע.[/B]
.[/B][/QUOTE]
"הראקרוס,זעם ואז שסע לילי!"
-
[B]Tiger[/B]
[B]הראקרוס תוקף בזעם שוב אבל גלייגר חומק הוא תוקף בניב אש שוב והראקרוס תוקף בשסע ליילי השניים פוגעים זה בזה ונפגעים נראה שהראקרוס נפגע חזק יותר, לפתע הראקרוס מתעלף, הגלייגר מתחיל לצחוק ומתחיל לרוץ אל העיר בלו.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;719370][B]Tiger[/B]
[B]הראקרוס תוקף בזעם שוב אבל גלייגר חומק הוא תוקף בניב אש שוב והראקרוס תוקף בשסע ליילי השניים פוגעים זה בזה ונפגעים נראה שהראקרוס נפגע חזק יותר, לפתע הראקרוס מתעלף, הגלייגר מתחיל לצחוק ומתחיל לרוץ אל העיר בלו.[/B][/QUOTE]
אתה מתכוון לעוף
--
"צא פלממרי!ניקור!"
-
Tiger
כה
-----------
פלאמריי מתחיל לרדוף אחרי הגלייגר ואתה רץ אחריהם, שניה אחת לפני שאתה נכנס לעיר נוצר פיצוץ ענקי מההדף פלאמריי עף ליידים שלך, שהחול מתפוגג אתה רואה את גלייגר, הוא שוקע בתוך החול ולא מצליח לצאת ממנו, הוא צורח מרוב בהלה.
-
[QUOTE=PO ZON;719436]Tiger
כה
-----------
פלאמריי מתחיל לרדוף אחרי הגלייגר ואתה רץ אחריהם, שניה אחת לפני שאתה נכנס לעיר נוצר פיצוץ ענקי מההדף פלאמריי עף ליידים שלך, שהחול מתפוגג אתה רואה את גלייגר, הוא שוקע בתוך החול ולא מצליח לצאת ממנו, הוא צורח מרוב בהלה.[/QUOTE]
אני מתעשת במהירות,ומצווה על פלמריי לעוף אליו ולהרים אותו.
-
[quote=po Zon;718788][b]יגאל[/b]
[b]קאקול בקושי מצליח לקום נראה שהוא מחוסל, לפתע הפלייגון תוקף בסופת חול שפוגעת בך וקוברת אותך באדמה, נוודי האדמה מתחילים ללכת וממשיכים לפוצץ בתים במתקפות חול.[/b]
[/b][/quote]
אני אומר צועק ומבקש עזרה מאנשים ופוקימונים בשביל שישחררו אותי
-
[quote=PO ZON;718788][B]PokeStyle[/B]
[B]גבייט מנסה בכל הכוח ובסוף מצליח להוריד את הבוץ מהעייניים, הוא תוקף בחפירה אבל האדמה בוצית מדי והוא לא מצליח לחפור, גבייט שוקע, לפתע סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו וכמעט פוגע בגבייט שחוסם את המכה בזעם דרקון ומצליח לזרוק את סנדסלש על אחת האבנים סנדסלש המופתע נפגע, אבל חוזר לקרב במהירות.[/B][/quote]
"כל הכבוד גיבייט תשתמש עכשיו בזעם דרקון ואז עוד פעם טפריי דרקון קדימה!"
-
[quote=PO ZON;718788][B]יגאל[/B]
[B]קאקול בקושי מצליח לקום נראה שהוא מחוסל, לפתע הפלייגון תוקף בסופת חול שפוגעת בך וקוברת אותך באדמה, נוודי האדמה מתחילים ללכת וממשיכים לפוצץ בתים במתקפות חול.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]SportMan[/B]
[B]הפוקדור פוגע בקיובון ומכניס אותו לפוקדור, הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד, וכעבור כמה דקות הפקודור מפסיק לזוז, תפסתה קיובון, אתה הולך למרכז הפוקימונים ולפתע אתה רואה כמה מאמנים שיוצאים מדוכן החשמל, אתה רואה שהפוקימונים שלהם מחוסלים, נראה שמאמן הדוכן חזק.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]גבייט מנסה בכל הכוח ובסוף מצליח להוריד את הבוץ מהעייניים, הוא תוקף בחפירה אבל האדמה בוצית מדי והוא לא מצליח לחפור, גבייט שוקע, לפתע סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו וכמעט פוגע בגבייט שחוסם את המכה בזעם דרקון ומצליח לזרוק את סנדסלש על אחת האבנים סנדסלש המופתע נפגע, אבל חוזר לקרב במהירות.[/B][/quote]
אני חושב לעצמי: "וואו, הוא ממש חזק, צריך לנסות לקרוא את הקרב".
-
[B]Tiger[/B]
[B]פלאמריי רץ אל תוך העיר לעזור לגלייגר, לפתע כאשר הוא מגיע לגלייגר משהו מתחיל לתקוף אותו במכות בוץ ופוגע בפלאמריי שמתחיל לשקוע גם הוא בבוץ, הוא וגלייגר מתחילים לצרוח, לפתע אתה רואה צל של דרקון ענקי לפתע אתה שומע צווחה נראה שהפוקימונים באמת בצרה רצינית.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]אתה רואה שאין בכלל אנשים ברחוב כולם ברחו, לפתע קאקול הפצוע מתקרב עליך, הוא תוקף באקח מים ומצליח להוציא אותך מהחול, אבל אז הוא מתעלף, אתה רואה מרחוק את נוודי האדמה הם ממשיכים לפוצץ בתים, ומצד שני אתה רואה בניין גדול יש בוא משהו שמאותת לך בצבעים של כחול.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]גבייט תוקף בזעם דרקון אבל שניה לפני שהוא תוקף סננסלש קופץ אל תוך הבוץ ונעלם בתוכו, גבייט לא יודע מהיכן סנדסלש יצא, לפתע סנדסלש יוצא מאחורי גבייט שתוקף בציפרון דרקון מהר וסנדסלש תווקף בחתך, השניים פוגעים זה בזה אבל נראה שסנדסלש נפגע חזק יותר.[/B]
[B]SportMan[/B]
[B]אתה נכנס לתוך מרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך, אתה רואה שיש לחץ אדיר על הקופות, אתה רואה שכולם מרפאים את הפוקימונים שלהם, "גם אתה הייתה בדוכן החשמל?" שאל אותך אחד המאמנים.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;720708][B]Tiger[/B]
[B]פלאמריי רץ אל תוך העיר לעזור לגלייגר, לפתע כאשר הוא מגיע לגלייגר משהו מתחיל לתקוף אותו במכות בוץ ופוגע בפלאמריי שמתחיל לשקוע גם הוא בבוץ, הוא וגלייגר מתחילים לצרוח, לפתע אתה רואה צל של דרקון ענקי לפתע אתה שומע צווחה נראה שהפוקימונים באמת בצרה רצינית.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני מחזיר במהירות את פלמריי,מוציא אותו מחדש ביחד עם הראקרוס ונמסטים.
לנמסטים אני אומר שיתקוף את הצללית המוזרה בסחרור אש ושיגן על גלייגר,ועל פלמריי והראקרוס מצווה להוציא את גלייגר מהבוץ,ומוסיף לפלמריי שאם הוא רואה שתוקפים אותם,שישתמש במגן על חושי.
-
[B]Tiger[/B]
[B]הפוקימונים שלך רצים לגלייגר אבל לפתע הצללית תוקפת את הפוקימונים שלך בנשימת דרקון ויוצר פיצוץ, לפתע אחרי שהעשן מתפזר אתה רואה שהפוקימונים שלך נעלמו ורק גלייגר נשאר, אתה רץ במהירות למקום לראות מה קרה ואתה רואה שהצללית נעלמה וגלייגר שתוקע בחול צורח ובוכה, לפתע אתה רואה משהו שעף לכיוון בניין גבוה שנמצא בעיר.[/B]