-
[quote=nivX10;865310][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"אוקיי תשמע, אני צריך שתגיד לאוניקס לעלות גבוהה כמה שהוא יכול ולתמוך עם ראשו בתקרת המערה, לאחר מכן אני צריך שתתרכז.. דונפן שלי ירה קרן על לעבר לעבר הסמל של סוויקום, ואתה תפקוד על פיפלאפ להכנס לתוך זה עם ניקור מקדחה שישבור את החלק עם הסמל של סוויקום! זו הדרך היחידה!" אומר טוד ומסתכל עליך במבט רציני שקול..[/COLOR]
[COLOR=teal]"אתה מוכן?" הוא מוסיף לשאול..[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע הוא שולח את דונפן לקרן על.. אוניקס מחזיק את המערה מלמעלה הסמל של סוויקום מתחיל להסדק.[/COLOR]
[COLOR=teal]"זה הזמן!" קורא טוד בקול![/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוב! קדימה פרנפלאפ תשתמש בניקור מקדחה על הסמל של סוויקון!" אצעק
-
[QUOTE=nivX10;865300][COLOR=Black][U]
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
סליחה שהטעתי אותך זה אייפום זכר >.<
- - - - - - - - - - -
אייפום עדיין כועס עליך מאוד והולך מן המקום מבלי לומר דבר.. הוא כעוס ומאוכזב מזה שהפסיד.
הוא הולך ליד שיח קטן ומוזנח, מתיישב לידו ודמעה זולגת מעיניו.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני ניגש אל איפום ואומר לו"אני מצטער שוב שהרסתי לך את העץ האהוב עליך.אבל עכשיו קיבלת תפרי שאתה אוהב.אז למה אתה עדין עצוב?"
-
[QUOTE=nivX10;865310][COLOR=Teal][U][B]
[COLOR=Navy][U][B]ג'ון:[/B][/U]
מאדקיפ מזנק לאחור ומתחמק ממש ברגע האחרון, הרעש של הפגיעה של זנב הרעל בקרקע מעירה את מקסים והוא יוצא החוצה מהאוהל..
משפשף את עיניו ומפהק, "הההאאאא... מה הרעש הזהה?!?" שואל במבט תשוש על פניו, לפתע הוא מבחין במצב ומיד אומר "אני כבר חוזר תעסיק אותו!"
מאדקיפ ממשיך להתחמק ולבסוף אתה מחליט לתקוף באקדח מים ולפתע מגיח עוד אקדח מים! זה אוקטילרי[/COLOR][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/m2wi43gzmyui.png[/IMG][/URL][COLOR=Navy] של מקסים.
שניכם תוקפים אותו, והוא עף לאחור בחזקה על עץ, הוא נרתע מההתקפה ובורח!
מקסים קורץ לך..
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יופי, עכשיו נראה לי שהוא יהיה תוספת טובה לצוות שלי!" אני אומר ורודף אחריו, "מאדקיפ פצצת בוץ!" אני צועק.
-
[COLOR=SlateGray][B]שחר:[/B]
אתה ניגש אל קאטרפי עם פרצוף מאוכזב מעצמך ומבקש את סליחתו, הוא מסתכל עלייך ומחליט לסלוח לך.. לאחר מכן הוא מחייך עליך "קקאאאטרפי" הוא קורא בעליזות!
אתם מתחבקים, ואז צ'יקרוטיה צצה לפתע ומצטרפת לחיבוק הקבוצתי, לאחר מכן קאטרפי וצ'יקוריטה מסתכלים עליך במבט נחוש.
הם רוצים לצאת ולחזור לדרך 001 ולהתאמן קצת!
[/COLOR] [B][COLOR=SlateGray]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[COLOR=Teal]אדם:[/COLOR][/B][COLOR=Teal]
פרינפלאפ מסתכל עליך ועושה כן עם הראש לאחר מכן הוא קופץ ומתחיל להסתחרר, מקורו נעשה גדול וזוהר באור לבן וחזק והוא נכנס אל תוך קרן העל.
פרינפלאפ ודונפן משתמשים בכל כוחם, לא נחים!
אתה חושב לעצמך "קדימה פרינפלאפ אני מאמין בך!" אתה חושב לעצמך בלב..
לפתע זה נשבר, ואז כל הפסל זוהר באור לבן וחזק שתפזר בכל האזור, אור מסנוון שגורם לכולכם לעצום את העיניים!
לפתע אתה פוקח אותם, רואה את כל הפוקימונים שלכם.. הפסל נעלם, והמערה כמו חדשה!
לפתע רוני רץ ושואל מה קרה פה לאן הכל נעלם?!
[/COLOR] [B][COLOR=Teal]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR]
[/B]
[spoiler]איפה כתוב לך שזה הפרי האהוב עליו? כתבתי שנפל עליו פרי שעילף אותו.. באקראי..ידוע לך שהוא בוכה על העץ.
אחי שם לב למה שאני כותב.. זה לא פעם ראשונה..[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - -
אתה ניגש עליו והוא מרחיק אותך, לפתע ארנון ניגש עליו.. הוא פותח את ידו ומראה לו זרע של משהוא..
לפתע אומר ארנון בחיוך רחב "אתה רואה אייפום?! זה זרע מהפרי של העץ שנהרס.. שתול אותו באדמה ותדאג לו והוא יקבל חיים מחדש!"
ארנון מלטף את ראשו, לפתע אייפום מחייך, הוא מודה לארנון ורץ לשתול אותו.
ארנון משאיל לו בקבוק מים שיהיה לו במה להשקות ואתם ממשיכים בדרך, לפתע ארנון שואל אותך "תגיד למה עשית את זה לאייפום פוצצת לו את העץ?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
אווו... עוד מהלך יפה, טוב טוב אתה!:wink:
- - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על סקורפי להשתמש בחפירה, ולאחר מלחמה קטנה בכאב שלו הוא מצליח, צ'אטוט מתעצבן ומתחיל לסרוק ולתקוף במתקפת כנף את הקרקע..
"סקורפי עוקץ רעל עכשיו!" אתה קורא בעוז ולפתע סקורפי מזנק החוצה, הוא פוער את פיו ושולח עוקץ רעל אל צ'אטוט!
צ'אטוט מצליח להתנגד ומשתמש בצל לילה, לפתע עשן סגול מקיף את סקורפי והוא נרדם.
צ'אטוט עולה גבוה לאוויר וטוען מתקפת שמיים (sky attack בסרבי) מסוכנת מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה רץ על טוטודייל וטיילו ואתם מתחבקים חיבוק קבוצתי שכזה, אתה מאושר מאוד ומחמיא לכם על הקרב.
לאחר מכן אתה ניגש לג'ייסון, הוא לוחץ את ידך ואתה מודה לו על הכל, "נקווה שנפגש שוב בהמשך,לא אשכח אותך!" אתה אומר לו בחיוך..
"אנחנו עוד ניפגש, ואז אנצח אותך!" הוא מצחקק וקורץ לך.
לאחר מכן הוא ממשיך בדרכו ומנופף לך לשלום, לפתע אתה מבחין בירידה תלולה ושם מדבר חם יבש גדול ומדהים ביופיו, אתה מסתכל מלמעלה על הנוף פותח את המפה ורואה שזו דרך 002!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;865870][COLOR=SlateGray][B]
[/B]
[spoiler]איפה כתוב לך שזה הפרי האהוב עליו? כתבתי שנפל עליו פרי שעילף אותו.. באקראי..ידוע לך שהוא בוכה על העץ.
אחי שם לב למה שאני כותב.. זה לא פעם ראשונה..[/spoiler]- - - - - - - - - - - - - -
אתה ניגש עליו והוא מרחיק אותך, לפתע ארנון ניגש עליו.. הוא פותח את ידו ומראה לו זרע של משהוא..
לפתע אומר ארנון בחיוך רחב "אתה רואה אייפום?! זה זרע מהפרי של העץ שנהרס.. שתול אותו באדמה ותדאג לו והוא יקבל חיים מחדש!"
ארנון מלטף את ראשו, לפתע אייפום מחייך, הוא מודה לארנון ורץ לשתול אותו.
ארנון משאיל לו בקבוק מים שיהיה לו במה להשקות ואתם ממשיכים בדרך, לפתע ארנון שואל אותך "תגיד למה עשית את זה לאייפום פוצצת לו את העץ?"
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לארנון"אה זה.סתם בי בא לי.פוקימוני נורמל צריכים להיכחד מהעולם וגם פוקימוני חרק.אז פוצצתי תעץ"
-
[QUOTE=nivX10;865870][COLOR=SlateGray][B]
אווו... עוד מהלך יפה, טוב טוב אתה!:wink:
- - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על סקורפי להשתמש בחפירה, ולאחר מלחמה קטנה בכאב שלו הוא מצליח, צ'אטוט מתעצבן ומתחיל לסרוק ולתקוף במתקפת כנף את הקרקע..
"סקורפי עוקץ רעל עכשיו!" אתה קורא בעוז ולפתע סקורפי מזנק החוצה, הוא פוער את פיו ושולח עוקץ רעל אל צ'אטוט!
צ'אטוט מצליח להתנגד ומשתמש בצל לילה, לפתע עשן סגול מקיף את סקורפי והוא נרדם.
צ'אטוט עולה גבוה לאוויר וטוען מתקפת שמיים (sky attack בסרבי) מסוכנת מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
איך צ'אטוט הרדים את סקורופי? וההרעלה צריכה להשפיע
"סקורופי! תתעורר! קדימה! תנסה בכל הכוח!" אקרא לעברו,אנסה שישמע אותי "איך שאתה קם תשתמש בזנב רעל ותחבוט באדמה כדי לעוף לאוויר וישר עוקצי רעל!" אומר לו
-
[quote=nivX10;865870][B][COLOR=teal]אדם:[/COLOR][/B]
[COLOR=teal]פרינפלאפ מסתכל עליך ועושה כן עם הראש לאחר מכן הוא קופץ ומתחיל להסתחרר, מקורו נעשה גדול וזוהר באור לבן וחזק והוא נכנס אל תוך קרן העל.[/COLOR]
[COLOR=teal]פרינפלאפ ודונפן משתמשים בכל כוחם, לא נחים! [/COLOR]
[COLOR=teal]אתה חושב לעצמך "קדימה פרינפלאפ אני מאמין בך!" אתה חושב לעצמך בלב..[/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע זה נשבר, ואז כל הפסל זוהר באור לבן וחזק שתפזר בכל האזור, אור מסנוון שגורם לכולכם לעצום את העיניים![/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע אתה פוקח אותם, רואה את כל הפוקימונים שלכם.. הפסל נעלם, והמערה כמו חדשה![/COLOR]
[COLOR=teal]לפתע רוני רץ ושואל מה קרה פה לאן הכל נעלם?![/COLOR]
[B][COLOR=teal]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR][/B]
[/quote]
'וואו מה קרה עכשיו?' ואקח לי כמה רגעים לעקל את מה שקרה
"אני חושב שבגלל שהרסנו את הפסל אז השער גם נהרס והכל חזר לקדמותו,אני צודק טוד?" אשאל
-
[quote=nivX10;865870][COLOR=slategray][B]שחר:[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray]אתה ניגש אל קאטרפי עם פרצוף מאוכזב מעצמך ומבקש את סליחתו, הוא מסתכל עלייך ומחליט לסלוח לך.. לאחר מכן הוא מחייך עליך "קקאאאטרפי" הוא קורא בעליזות![/COLOR]
[COLOR=slategray]אתם מתחבקים, ואז צ'יקרוטיה צצה לפתע ומצטרפת לחיבוק הקבוצתי, לאחר מכן קאטרפי וצ'יקוריטה מסתכלים עליך במבט נחוש.[/COLOR]
[COLOR=slategray]הם רוצים לצאת ולחזור לדרך 001 ולהתאמן קצת![/COLOR]
[B][COLOR=slategray]מה תעשה? איך תגיב?[/COLOR][/B]
[/quote]
" כל הכבוד חברים שלי " אני מסתכל עליהם ונצוות לי העיניים
" תודה רבה לך אחות ג'וי אני מאוד מודה לך " אני מסתכל עליה ומחייך
" קדימה חמודי בואו נצא מכאן ונתחיל להתאמן לקראת קרב המכון הראשון שלנו! " שאני מרים יד למעלה ומסמל התקפה
ד"א מה המתקפה שקיבלתי?
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]אתה רץ על טוטודייל וטיילו ואתם מתחבקים חיבוק קבוצתי שכזה, אתה מאושר מאוד ומחמיא לכם על הקרב.
לאחר מכן אתה ניגש לג'ייסון, הוא לוחץ את ידך ואתה מודה לו על הכל, "נקווה שנפגש שוב בהמשך,לא אשכח אותך!" אתה אומר לו בחיוך..
"אנחנו עוד ניפגש, ואז אנצח אותך!" הוא מצחקק וקורץ לך.
לאחר מכן הוא ממשיך בדרכו ומנופף לך לשלום, לפתע אתה מבחין בירידה תלולה ושם מדבר חם יבש גדול ומדהים ביופיו, אתה מסתכל מלמעלה על הנוף פותח את המפה ורואה שזו דרך 002!
[b]מה תעשה?[/b][/color] [/quote]"וואו!"אומר בפליאה ואתפעל מיופיו של המדבר האינסופי המרהיב
"זה נראה ארוך וקשה!אבל אין משהו שיעצור אותנו נכון?"אשאל ואחייך אל פוקימוניי
"קדימה!שנצא או מה?"אומר להם עם נפנוף עם רושי לעבר המדבר
"קדימה!"אשאג תוך כדיי ריצה עם פוקימוניי למדבר העצום
-
[quote]דן:
אתה מתקדם לעבר החול המוזר הזה בזיהרות וסקרנות רבים,לפתע זה מרחיב את הגודל של זה ושואב אותך לבפנים החול מתפורר טובעני ואינו יציב.. ואתה לא מצליח לתפס ולעלות!
שם בפנים את מבחין ב-בלטוי, הוא כנראה משתמש בקבר חול כדי לצוד לו ארוחה, עם לא תעשה משהוא אתה תיהיה המנה הראשונה!
מה תעשה?[/quote]
אני אוצי את טורציק ואומר לו תשתמש בגחלת ובמכה מהירה לאחר מיכן אתחיל ללכת אחורה.
-
אתה יודע מה? זו גישה ממש גזענית.. לי יש אייפום שהוא מסוג רגיל והוא ממש חזק, ראית מה האייפום הזה עשה לך? כמעט חיסל לך שתיי פוקימונים, עם לא הפרי הזה גם ארון היה מפסיד ואתה יודע את זה!" אומר ארון בכעס..
נראה כי נעלב ממך, אתם מתחילים לריב ולהתווכח ומחליתים כל- אחד ללכת לכיוון אחר!
הוא הולך לשמאל ואתה לימין ולפתע מבלי לשים לב, אתה נתקל בשורש ונופל לתוך ירידה גדולה ותלולה, אתה מתגלגל למטה נחבט ונשרט.
אתה מנסה לעמוד ולחזור לדרך בחזרה אך נחבלת בקרסול.. וקשה לך מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]אדם:[/B][/U]
"צודק בהחלט!" אומר טוד בחיוך "וואוו אנחנו חיים לא יאמן!" נאנך באושר ומתחיל לצחוק, אתה מבחין שהקרסול שלו נפגעה.. (כמו שקרא לך בהתחלה!)
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה יורד למטה והירידה תלולה אך זה לא איכפת לך.. אתה רץ בהתלהבות עוד מהקרב, כמעט נופל את טיילו תופס אותך..
אתה מגיע למטה ומביט לאורך עכשיו.. רואה המון פוקימונים:[/COLOR][SIZE=2][COLOR=DarkGreen][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/m0vjmu4gt2iz.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=DarkGreen][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gjlm2bhyrz5m.png[/IMG][/URL][/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/myyzyzqzxwzt.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen]
הם נראים קשוחים ובריאים מאוד, מעלה בך התרגשות רבה!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
אתה צועק לעבר סקורפי, מנסה להעיר אותו בכל הכוח אך ללא שום הצלחה, צ'אטוט מוכן עם המתקפה ב-100%.
הוא יוצא לעבר סקורפי, אך לפתע סקורפי מתגלגל בשנתו הצידה מן הצעקות שלך "סקוווררפי סקורר!..." הוא אומר במין סערוריות שכזאת.. מתכוון להגיד משהוא כמו "לא רוצה לקום!.."
צ'אטוט לא מוותר הוא עולה שובב ויוצא במתקפת שמיים, אך סקורפי סוף סוף קם, אתה שולח אותו לנזב רעל והוא תוקף הוא וצ'אטוט מתנגשים..
מכה קטלנית חטפו שניהם, הם עומדים זה מול זה מתנשמים.. לפתע סקורפי מתעלף ולאחר מכן מיד צ'אטוט!
"צ'אטוט ניצח בקרב מיפני שהתעלף אחרון!" צועק ספייק מהצד.. לפתע קופצת ליסה ורצה לחבק את צ'אוטו בחזקה ולמעוך אותו!
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=SlateGray][U][B]שחר:[/B][/U]
אתה יוצא וחוזר לדרך 001, צ'יקוריטה וקאטרפי אחריך מחוייכים ובטוחים בעצמם, לפתע מן השיחים מנתר לו לתומו וונונט[/COLOR] [COLOR=SlateGray][SIZE=2][URL="http://www.siz.co.il/"][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/hyzymjfjjhhz.png[/IMG][/URL][/SIZE].
לפתע הוא מבחין בך, הוא מסתכל עלייך בסקרנות.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Olive][U][B]דן:[/B][/U]
מעכשיו עברו 4 עדכונים, תוכל להתשמש בקקנייה..
- - - - - - - - - -
אתה מוציא את טורצ'יק בזריזות,הוא תוקף בגלחת ומזיק לבלטוי ומעט אותו קצת.
לאחר מכן טורצ'יק קופץ עליו חזרה ושולח מתקפה מהירה אך בלטוי מנזק עליו עם כדור ג'יירו ומעיף אותו!
למזלך הוא הפסיק עם קבר החול ועכשיו אתה יכול לעמוד בצורה נורמאלית..
טורצ'יק קם על רגליו ומנער את ראשו הוא מחכה לתגובה ובלטוי יוצא שוב בכדור ג'יירו!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[quote=nivX10;867979][COLOR=teal][U][B]אדם:[/B][/U][/COLOR]
[COLOR=teal]"צודק בהחלט!" אומר טוד בחיוך "וואוו אנחנו חיים לא יאמן!" נאנך באושר ומתחיל לצחוק, אתה מבחין שהקרסול שלו נפגעה.. (כמו שקרא לך בהתחלה!)[/COLOR]
[COLOR=teal][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"אני מבין שאחרי הכל גם אתה נפצעת" אגיד בחיוך ואקח את ידו של טוד והעלעה אותו על אוניקס
אני עולה על אוניקס ואומר לו:"קדימה אוניקס בוא נצא מפה"
"ד"א טוד לאן אתה צריך ללכת עכשיו? כי אחרי שהמערה והפסל נשברו אין לך מה לחפש כאן יותר" אגיד בחחיוך
-
[QUOTE=nivX10;867979][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה יודע מה? זו גישה ממש גזענית.. לי יש אייפום שהוא מסוג רגיל והוא ממש חזק, ראית מה האייפום הזה עשה לך? כמעט חיסל לך שתיי פוקימונים, עם לא הפרי הזה גם ארון היה מפסיד ואתה יודע את זה!" אומר ארון בכעס..
נראה כי נעלב ממך, אתם מתחילים לריב ולהתווכח ומחליתים כל- אחד ללכת לכיוון אחר!
הוא הולך לשמאל ואתה לימין ולפתע מבלי לשים לב, אתה נתקל בשורש ונופל לתוך ירידה גדולה ותלולה, אתה מתגלגל למטה נחבט ונשרט.
אתה מנסה לעמוד ולחזור לדרך בחזרה אך נחבלת בקרסול.. וקשה לך מאוד!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצאר ואומר לו"אוקי לך חפש מישהו שיכול לעזור לי"
-
[COLOR=Red][I][SIZE=3][B]זה לג'ון בלבד, גרמתי לו לפספס שתי עדכונים באשמתי המלאה ומגיע לו עדכון!
השאר יקבלו אחר כך אני ממהר לשכונה לשחק כדורגל.:)[/B][/SIZE][/I][/COLOR]
אתה מסתכל לך על הווידל הזה רץ במהירות לחפש לו מסטור, אתה רואה בוא כחבר צוות חדש למסע שלך ולא מרפא ממנו!
אתה ממשיך לרוץ אחריו ופוקד על מאדקיפ לירות פצצת בוץ, הוא מחמיץ אך הבוץ שנמרח על העץ גורם לו להחליק למטה.
מדקיפ מנסה שוב והפעם פוגע, לו סתם אלה היישר בגבו ו"מדביק" אותו לעץ..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=nivX10;868284][COLOR=Red][I][SIZE=3][B]זה לג'ון בלבד, גרמתי לו לפספס שתי עדכונים באשמתי המלאה ומגיע לו עדכון!
השאר יקבלו אחר כך אני ממהר לשכונה לשחק כדורגל.:)[/B][/SIZE][/I][/COLOR]
אתה מסתכל לך על הווידל הזה רץ במהירות לחפש לו מסטור, אתה רואה בוא כחבר צוות חדש למסע שלך ולא מרפא ממנו!
אתה ממשיך לרוץ אחריו ופוקד על מאדקיפ לירות פצצת בוץ, הוא מחמיץ אך הבוץ שנמרח על העץ גורם לו להחליק למטה.
מדקיפ מנסה שוב והפעם פוגע, לו סתם אלה היישר בגבו ו"מדביק" אותו לעץ..
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"עכשיו מאדקיפ, אקדח מים בכל הכוח!" אני פוקד.