[quote=SportMan;724406]מה קורה מתן?.[/quote]
איתי הכל בסדר ואיתך?
גיא - הטמטום של אחיות...
Printable View
[quote=SportMan;724406]מה קורה מתן?.[/quote]
איתי הכל בסדר ואיתך?
גיא - הטמטום של אחיות...
[quote=MatanS23;724412]איתי הכל בסדר ואיתך?
גיא - הטמטום של אחיות...[/quote]
בסדר,
רוצה להקדיש היום.
[quote=SportMan;724413]בסדר,
רוצה להקדיש היום.[/quote]
יפה, בהצלחה, אני רוצה להקדיש מתישהו בזמן הקרוב XD
[QUOTE=LordAbizi;724404]יופי, לקראת הנסיעה שלי לחו"ל מלכדתי את כל הדברים בשולחן שלי במלכודת סלוטייפ. עכשיו מי שינסה לקחת לי עט או מהדק או מחשבון ימצא שזה דבוק לשולחן!![/QUOTE]
אני אנסה לצמצם את הפער
טוב אני משתעמם קצת... אז אני זז מהמחשב קצת...
[quote=MatanS23;724414]יפה, בהצלחה, אני רוצה להקדיש מתישהו בזמן הקרוב XD[/quote]
אם תכתוב לפחות 50-100 הודעות ביום זה יעזור לך להקדיש, אני רוצה לעשות 200 הודעות אבל לא הולך בכמה ימים האחרונות ואני עושה 100 ומשהו הודעות ביום.
מישהו ראה את ההודעה שמחקתי
היי ליאור
אתה לא ערכת את הדרגה
אתה מפקח על רציחות,אבי מנהל משני
[QUOTE=MatanS23;724412]איתי הכל בסדר ואיתך?
גיא - הטמטום של אחיות...[/QUOTE]
מסכים!
עוד 7 הודעות 500!!!
בשקט בשקט הפער מצטמצם
היי מור,
אני עם אותם מספר הודעות בנו"ד של בר פלוס 2900.
[quote=SportMan;724418]אם תכתוב לפחות 50-100 הודעות ביום זה יעזור לך להקדיש, אני רוצה לעשות 200 הודעות אבל לא הולך בכמה ימים האחרונות ואני עושה 100 ומשהו הודעות ביום.[/quote]
אם, כנראה זה לא יקרה, כי אני לא כל הזמן על הפורום, בדר"כ אני נשאר כאן לכמה זמן ואז הולך לעשות משהו אחר... אני לא יכול להיות תקוע על הנו"ד כל היום...
[QUOTE=Ace;724420]היי ליאור
אתה לא ערכת את הדרגה
אתה מפקח על רציחות,אבי מנהל משני[/QUOTE]
ערכתי
[QUOTE=monster;724426]ערכתי[/QUOTE]
יופי
מזל טוב על חזרתך
זזתי לחמם אוכל,תכף חוזר
[quote=MatanS23;724424]אם, כנראה זה לא יקרה, כי אני לא כל הזמן על הפורום, בדר"כ אני נשאר כאן לכמה זמן ואז הולך לעשות משהו אחר... אני לא יכול להיות תקוע על הנו"ד כל היום...[/quote]
ברור אבל גם אני רק לא כתוב בנו"ד, יש פורום ספורט שאני דואג לו, המשחקים שאני משחק בפורום תח"מ, כל מני נושאים שאני עונה בפורומים שונים.