-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]גיבל יוצא למתקפה ישירה בשביל לנסות להפיל את טורקול כמה שיותר מהר,גיבל וטורקול עוד שנייה מתנגשים בחוזקה רבה למדי,אך טורקול משתמש בקרן קרח שפוגעת בטווח אפס בגיבל,בדיוק כמו שצ'רלס אמר לך,אתה רואה את טורקול ואת גיבל מובסים,צ'רלס אומר:"נו הקרב האחרון הוא מונפרנו נגד מונפרנו,צא קדימה!",אתה רואה את המונפרנו של צ'רלס יוצא מין הפוכדור של צ'רלס.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הגיבל שלך הובס,הטורקול של צ'רלס הובס![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;862062][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את באבל שלך מפחדת מין המגבי הזה בגלל שאתה רואה אותו משתמש במתקפה שנקראת עשן פחד,צ'רלס אומר לך:"שני דברים,אחד כן אתה יכול להחליף פוקימונים בזמן הקרב אך זה קרב שלוש על שלוש לא יותר מזה יותר משלושה פוקימונים אסור לך,דבר שני המתקפה ששיגרתי גורמת לפוקימון הנפגע לפחד מכול דבר למספר שניות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"באבל זה אני,לוקאס,המאמן שלך תיזכרי ותצאי מהפחד! עכשיו תשתמשי באקדח מים במלוא הכוח" אומר לה בעצב כאשר אני מנסה לשחרר אותה מהשפעת המתקפה
-
[quote=מאסטר אספיון;862076][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]גיבל יוצא למתקפה ישירה בשביל לנסות להפיל את טורקול כמה שיותר מהר,גיבל וטורקול עוד שנייה מתנגשים בחוזקה רבה למדי,אך טורקול משתמש בקרן קרח שפוגעת בטווח אפס בגיבל,בדיוק כמו שצ'רלס אמר לך,אתה רואה את טורקול ואת גיבל מובסים,צ'רלס אומר:"נו הקרב האחרון הוא מונפרנו נגד מונפרנו,צא קדימה!",אתה רואה את המונפרנו של צ'רלס יוצא מין הפוכדור של צ'רלס.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הגיבל שלך הובס,הטורקול של צ'רלס הובס![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני מחזיר את גיבל ואז מוציא את מונפרנו לקרב ואומר לו"גלגל להבה וצעקהעל מונפרנו של צ'רלס"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;859941][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו-לוגיה מתקרב אליך ואתה לא מרגיש כלום,אתה רואה את שאדו-לוגיה נלחם מול ישות דומה לו אתה רואה את לוגיה האמיתי,אתה רואה את שניהם נלחמים בקרב של אור נגד אופל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אש אומר בזעם כה רב שאפילו צ'רלס נבהל:"פיקאצ'ו עכשיו הוא הגזים,מכת וולט ותשלב את זה יחד עם זנב ברזל,מתקפת מהירות ומכת ברק תיצור זנב מהירות ברק הוולט!",אתה רואה הדף ברקים חזק מאוד ואתה מרגיש רע מאוד ואתה מתעלף,שאתה מתעורר אתה רואה את צ'רלס רוקן מעליך הוא יחד עם קורא השדה כבר מושמד אש ופיקאצ'ו נעלמו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]אש קאצ'ם נעלם מין הקרב![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה ברק עובר למימד אחר אך אתה רואה במהירות רבה ברק נוסף משתגר מין יקום אחר,אתה נזכר את אחד מין המתקפות ששלחת על וולקנר,אתה רואה את דבורן משתמש בעל-חושי על המתקפה שלך והוא שולח אותה אל עבר הדבורן שלך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לדבורן: "קדימה אתה יכול, תשתמש גם בעל חושי על המתקפת הברק הזאת ותיתן את כל מה שיש לך ואל תוותר לדבורן של לון"
ואגיד ללון: "כל הכבוד לך על הלחימה אבל עכשיו הדבורן שלי ינצח את הדבורן שלך"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מבטה חולף על פניך והיא מתחילה לברוח אל תוך היער,אתה רואה אותה רצה שוב לכיוונו של מגבי אך שיש סביבה קליפת מים חזקה שאתה מזהה בתור מתקפת סילון אקווה,אתה רואה את שני הפוקימונים מתנגשים בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]באבל למדה סילון אקווה![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שני המונפרנו מתנגשים זה בזה בגלגלי להבה חזקים למדי,אתה רואה את המונפרנו של צ'רלס ממשיך כמו שצריך אך המונפרנו שלך חלש מאוד מין שני הגלגלי הלהבה האלה,אתה רואה שצ'רלס מחייך ברשע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את העל חושי של הדבורן שלך לא מספיק חזק בשביל לשלוט על הברק שנמצא תחת שליטתו של הדבורן הזוהר של לון,אתה מבין שלון הוא בהחלט יריב ראוי,אתה רואה את דבורן שלך עייף מין הקרב הזה,לון אומר לך:"נו,אתה מוותר?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;862162][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מבטה חולף על פניך והיא מתחילה לברוח אל תוך היער,אתה רואה אותה רצה שוב לכיוונו של מגבי אך שיש סביבה קליפת מים חזקה שאתה מזהה בתור מתקפת סילון אקווה,אתה רואה את שני הפוקימונים מתנגשים בחוזקה רבה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שני המונפרנו מתנגשים זה בזה בגלגלי להבה חזקים למדי,אתה רואה את המונפרנו של צ'רלס ממשיך כמו שצריך אך המונפרנו שלך חלש מאוד מין שני הגלגלי הלהבה האלה,אתה רואה שצ'רלס מחייך ברשע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה את העל חושי של הדבורן שלך לא מספיק חזק בשביל לשלוט על הברק שנמצא תחת שליטתו של הדבורן הזוהר של לון,אתה מבין שלון הוא בהחלט יריב ראוי,אתה רואה את דבורן שלך עייף מין הקרב הזה,לון אומר לך:"נו,אתה מוותר?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לדבורן: "אל תוותר, עכשיו צא למתקפה עתידית שתוכל לעזור לנו בעתיד יכול להיות שלא בקרב הזה אבל שווה לנסות".
ואגיד ללון: "יפה הדבורן שלך ניצח את הדבורן שלי בקרב על המתקפה אבל המתקפה שהדבורן שלי שלח עכשיו יכולה לפגוע קשה בדבורן שלך"
-
[quote=מאסטר אספיון;862162][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב מאוד באבל עכשיו שאת ממש קרובה אליו תשתמשי באקדח מים!" אומר לה בחיוך ואחשוב 'בגלל שסילון האקווה גרם לה להיות קרובה ואקדח מים מטווח אפס,זו מכה קריטית!' אחייך והראה את המשך הקרב
-
[quote=מאסטר אספיון;862162]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
אני אומר למונפרנו"אל תוותר.תמשיך בגלגל להבה אסור לך להפסיד.נסה להפעיל את היכוולת שלך וכך יגביר לך את כוח האש שלך"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מגבי משתמש בסערת אש חזקה מאוד,אתה רואה את הזירה של היער מתחילה לבעור בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה את באבל שלך מתחילה לפחד מאוד מין הלהבות,אתה רואה את צ'רלס נעלם בין הלהבות האלה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את גופו של מונפרנו מתחיל לבעור,צ'רלס אומר לך:"זה מהלך התקפה-הגנה זה נקרא שריון אש,עם השילוב הנכון והמאמן הנכון אפילו לוגיה יכול לפחד מין המתקפה הזו,הלוואי על המונפרנו שלי שידע מתקפה כזאת".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]מונפרנו שלך למד "שריון אש"![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]דבורן לא יכול להשתמש במתקפה עתידית בגלל היותו חלש מדי,לון מסביר לך:"נערי המתקפה הזו גורמת לשאיבת רוב כוחותיו של הפוקימון המשתמש בו,הבנת,בגלל שדבורן חלש מאוד מין הקרב הוא לא יכול להשתמש במתקפה הזו".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;862238][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את מגבי משתמש בסערת אש חזקה מאוד,אתה רואה את הזירה של היער מתחילה לבעור בחוזקה רבה מאוד,אתה רואה את באבל שלך מתחילה לפחד מאוד מין הלהבות,אתה רואה את צ'רלס נעלם בין הלהבות האלה.[/FONT][/COLOR]
"באבל תקשיבי תשתמשי בסילון אקווה קח שהמים יעטפו אותך ואז האש לא תפגע בך ואז תפגעי בו!" אומר לה ואחשוב לעצמי למה צרלס תמיד מסתמך על הזירה
-
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס אומר לך בראש:"לוקאס,תבין אתה תשים פוקימוני מים בזירה חשמלית או פוקימון אש באמצע אגם,לא נכון זו הסיבה שצ'רלס משתמש בזירת אש,זירת אש תגביר את יכולות פוקימוני האש שלו,הבנת אותי לוקאס?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;862238]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את גופו של מונפרנו מתחיל לבעור,צ'רלס אומר לך:"זה מהלך התקפה-הגנה זה נקרא שריון אש,עם השילוב הנכון והמאמן הנכון אפילו לוגיה יכול לפחד מין המתקפה הזו,הלוואי על המונפרנו שלי שידע מתקפה כזאת".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]מונפרנו שלך למד "שריון אש"![/FONT][/COLOR][/B]
אני אומר למונפרנו"יפה למדת מהלך מגניב.עכשיו קדימה רוץאל מונפרנו ותשתמש בשריון אש על מונפרנו של צ'רלס.גמור אותו"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אתה לא יודע מה הסיכון של מתקפת שריון אש נכון!",אתה רואה את מונפרנו של צ'רלס מתחמק מין שריון האש של המונפרנו שלך,אתה רואה את הלהבות העוטפות את מונפרנו שלך נגמרות וגורמות לו להפסיד בקרב,צ'רלס אומר לך:"שריון אש,אם לא משתמשים בו כמו שצריך הוא מביס את הפוקימון שמשתמש בו,מצטער אך הפסדת בקרב המכון הזה,להתראות ליאור".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת בקרב המכון של צ'רלס![/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;862242][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של צ'רלס אומר לך בראש:"לוקאס,תבין אתה תשים פוקימוני מים בזירה חשמלית או פוקימון אש באמצע אגם,לא נכון זו הסיבה שצ'רלס משתמש בזירת אש,זירת אש תגביר את יכולות פוקימוני האש שלו,הבנת אותי לוקאס?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"אז ניצטרך לכבות את האש" אומר ואגיד לבאבל:"באבל תנסי לפזר מים בכל האזור בעזרת שילוב מתקפות" אחייך אלייה והסתכל עם התוכנית שלי עובדת
-
[quote=מאסטר אספיון;862251][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'רלס אומר לך:"אתה לא יודע מה הסיכון של מתקפת שריון אש נכון!",אתה רואה את מונפרנו של צ'רלס מתחמק מין שריון האש של המונפרנו שלך,אתה רואה את הלהבות העוטפות את מונפרנו שלך נגמרות וגורמות לו להפסיד בקרב,צ'רלס אומר לך:"שריון אש,אם לא משתמשים בו כמו שצריך הוא מביס את הפוקימון שמשתמש בו,מצטער אך הפסדת בקרב המכון הזה,להתראות ליאור".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת בקרב המכון של צ'רלס![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לצרלס"הית טוב בפעם הבאה אני אנצח אותך .אתה עוד תראה"אני מחזיר את מונפרנו לפוכדור שלו והולך למרכז הפוקימונים