[QUOTE=nilasak;843480]אורי,תוריד את התואר![/QUOTE]
לעולם לא מלחמת חפירה במח זה משאתה רוצה
[QUOTE=Safta;843481]אנשי מרשמלו?[/QUOTE]
אנשי המרשמלו -רופאים
Printable View
[QUOTE=nilasak;843480]אורי,תוריד את התואר![/QUOTE]
לעולם לא מלחמת חפירה במח זה משאתה רוצה
[QUOTE=Safta;843481]אנשי מרשמלו?[/QUOTE]
אנשי המרשמלו -רופאים
הגבתי במשחק.
ניר אני מזמין אותך לקרב חפירה במח
[QUOTE=גרודון;843483]לעולם לא מלחמת חפירה במח זה משאתה רוצה
אנשי המרשמלו -רופאים[/QUOTE]
זה בדיחה שלי!
מעתיקן:um_face: לפחות תן קרדיט!
וואי שמעו היום עשיתי הרבה הודעות D:
[quote=גרודון;843483]לעולם לא מלחמת חפירה במח זה משאתה רוצה
אנשי המרשמלו -רופאים[/quote]
איך לא עליתי על זה?...
הנו''ד יבש
נקווה שבקרוב לא,אני רוצה לעקוף את אבי!
[QUOTE=nilasak;843487]זה בדיחה שלי!
מעתיקן:um_face: לפחות תן קרדיט![/QUOTE]
אני אערוך את זה ואני מזמין אותך לקרב חפירה במח
מי שרוצה לדעת משהו חשוב שיכנס לכאן:
[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]עם אתם נכנסים לפרופיל של אנשים אתם יכולים לקרוא דברים כאלה בלי לפתוח את כל הספויילרים[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]
זה יבש זה יבש?! הכינרת שלנו מתייבשת כבר כמה שנים שכחתי כמה (כאילו דא) ועוד 20 שנה היא תתמלא במיץ פטל מתוק כמו מלח :)
[quote=גרודון;843493]אני אערוך את זה ואני מזמין אותך לקרב חפירה במח[/quote]
מוח.
אני מסכים,תתחיל.
למישהו יש סרט טוב לעשות עליו סיקור
דודי אני אוהב אותך
[QUOTE=ido12;843494]מי שרוצה לדעת משהו חשוב שיכנס לכאן:
[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]עם אתם נכנסים לפרופיל של אנשים אתם יכולים לקרוא דברים כאלה בלי לפתוח את כל הספויילרים[/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/QUOTE]
למה לפתוח את כל הספוילרים שאפשר לצוטט אותך?
עשית בערך 20 ספוילרים.