-
[U][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/U]
[B]ריולו חוזר ונח בתוך הפוכדור שלו.[/B]
[B]אתה מוציא את בוויזל "בויי בווי ! " אתה שומע אותו אומר.[/B]
[B]הוא מוציא גל על-קולי ענק בקול בום שמגיע לכייון מורקרוו 2 .[/B]
[B]המורקרוו מתחמק מזה ולוקח אבן,הוא מתחבא מאחוריה תוך כדי שהוא משתמש בסופה שמעיפה את בוויזל אחורה.[/B]
[B]אתה מבין שזה המורקרוו ההגנתי.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/U]
[B]לולה אומרת "מרשטומפ יותר חשוב..." היא אומרת .[/B]
[B]אתה ניגש אל האיש והוא משחרר את מרשטומפ ואתה נותן לו את הכדור.[/B]
[B]מרשטומפ ניגש ומחבק אותך עם דמעות בעיניו והמפקד מסתלק משם.[/B]
[B]"ילד טוב ולאבי ! ! " לולה אומרת ומצחקקת עם פוקימוניה ושמחה בעוד אתם עצובים.[/B]
[B]אתה לא מבין למה הם כלכך שמחים.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][COLOR=darkred][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/U]
[B]אתה הולך לחנות שמקבל את פניך המוכר [IMG]http://images.wikia.com/pokemon/images/b/bb/Ingo(BW)Sprite.png[/IMG][/B]
[B]הוא שואל "איך אוכל לעזור לך ? " ואתה עונה לו שבאת למרפאים.[/B]
[B]לפתע אתה נתקל במשהו ואתה רואה שזו אבן כחולה כשמיים וחלקה כמים ([IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/plumefossil.png[/IMG])
[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B]---[/B]
[B]המחירים נמצאים בעמוד הראשי..[/B]
-
[QUOTE=KoDaK;1044613][U][COLOR=blue][B]תומר[/B][/COLOR][/U]
[B]לולה אומרת "מרשטומפ יותר חשוב..." היא אומרת .[/B]
[B]אתה ניגש אל האיש והוא משחרר את מרשטומפ ואתה נותן לו את הכדור.[/B]
[B]מרשטומפ ניגש ומחבק אותך עם דמעות בעיניו והמפקד מסתלק משם.[/B]
[B]"ילד טוב ולאבי ! ! " לולה אומרת ומצחקקת עם פוקימוניה ושמחה בעוד אתם עצובים.[/B]
[B]אתה לא מבין למה הם כלכך שמחים.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/QUOTE]
"למה את שמחה לולה?!"אשאל את לולה בכעס, אחבק חזק את מרשטומפ ואז אחזיר אותו לפוקדור שלו תוך כדי שאני הולך למרכז הפוקימונים עצבני בגלל לולה ובגלל הגנבה.
-
[quote]יוגי
ריולו חוזר ונח בתוך הפוכדור שלו.
אתה מוציא את בוויזל "בויי בווי ! " אתה שומע אותו אומר.
הוא מוציא גל על-קולי ענק בקול בום שמגיע לכייון מורקרוו 2 .
המורקרוו מתחמק מזה ולוקח אבן,הוא מתחבא מאחוריה תוך כדי שהוא משתמש בסופה שמעיפה את בוויזל אחורה.
אתה מבין שזה המורקרוו ההגנתי.
מה תעשה?[/quote]
"בוויזל!" אומר לבוויזל "תקפוץ ותשתמש בבום על קולי שוב!" בתקווה שהטכניקה תצליח.
-
[QUOTE=KoDaK;1044613]
[U][COLOR=darkred][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/U]
[B]אתה הולך לחנות שמקבל את פניך המוכר [IMG]http://images.wikia.com/pokemon/images/b/bb/Ingo(BW)Sprite.png[/IMG][/B]
[B]הוא שואל "איך אוכל לעזור לך ? " ואתה עונה לו שבאת למרפאים.[/B]
[B]לפתע אתה נתקל במשהו ואתה רואה שזו אבן כחולה כשמיים וחלקה כמים ([IMG]http://www.serebii.net/itemdex/sprites/plumefossil.png[/IMG])
[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[B]---[/B]
[B]המחירים נמצאים בעמוד הראשי..[/B][/QUOTE]
ואוו,יש לך אבן מעניינת,אתה מוכן להגיד לי מה היא בבקשה?
דנה,מה לדעתך צריך בשביל המסע שלנו?
ואתה תוכל להביא לי בבקשה שיקוי חיים?
אני אקח רק אחד בבקשה-תודה
שאלה לא קשורה-אני יכול ליצור למאנצ'י מתקפות שאני חושב עליהן שלא באמת קיימות במשחקים?
-
[QUOTE=KoDaK;1044594][I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=sienna][B]עידן[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=sienna]האישה נותנת לך מספר ואומרת "אתה מספר 9 ! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה ניגש לאולם ומחייך אל לאון שעומד בקהל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]לפתע ניגש אליך נער עם שיער שחור קצר מכנסיים שחורות וחולצה בצבע אדום עם סימנים שחורים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]"היי אתה ! אתה מספר 9 ? אם כן זאת אומרת שאני איתך..אני מספר 3...אני פרד.." ואתה רואה שלידו עומד זבסטריקה זוהר ענקי ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=523&shiny=1&f2=1[/IMG]) "אז גם לך יש זוהר..אה ?.." הוא אומר בעודו מסתכל על הדרומקה שלך..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/QUOTE]
''אההה'',אומר לכמה שניות ואז התאפס על עצמי ואומר לילד,
''כן זה השותף שלי דרומקה אתה מוכן להילחם?''
לאחר מכן אפנה לדרומקה,
''דרומקה אתה מוכן?,אל תדאג אנחנו יכולים וגם ננצח אותם אני מאמין בך'',
אומר לדרומקה ואתכונן לקרב.
-
[B][SIZE=4][COLOR=royalblue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=royalblue]לולה אומרת "שמחה !? בטח שאני שמחה ! השאלה היא למה אתה כועס ! אני יודעת איפה הכדור ! כשדרגונייר הביא את הכדור ולאבי נגע בו והשתמש [COLOR=navy]במתקפת עקבות ! (מתקפה חדשה ! )[/COLOR] בגלל זה אני שמחה ! עכשיו נדע איפה זה ! חוץ מזה שהוא כיוון את זה לפוקטץ' שלי ! " אתה הולך ומרפא את הפוקימונים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[SIZE=4][COLOR=darkslategray][B]יוגי[/B][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][B]בוויזל משתמש בבום על-קולי ומורקרוו בסופה מה שמעיף את הבום העל-קולי משם .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מורקרוו משתמש בסופה שוב אבל הפעם בוויזל יודע מה לעשות והוא מתחמק ממנו לפתע בוויזל משפריץ מפיו המון מים על המורקרוו אך הוא מתחמק ומתגונן מאחוריי האבן.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]בוויזל למד אקדח מים ![/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מורקרוו משתמש בסופה ומעיף אץ בוויזל על אחת האבנים ופוצע אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=darkred][B]קניצ'י[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=darkred]כן..אבל שיהיו לפי הנוסח ושלא כל 5 שניות הוא יעשה מתקפה חדשה..ואני מרשה לך לחשוב על 3 בלבד ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]לא יותר..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה לוקח שיקוי חיים ומכניס לתיק , "אני אקח..אמממ...10 אלטרה בול ! ! " דנה אומרת ומכניסה לתיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתם הולכים לפרופסור ומחליפים את הקומבי לפתע דנה אומרת "פרופסור שמור לי על קומבי עד סוף המסע.."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]והפרופסור מסכים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]זה לא אתה נגדם..זה אתה והם נגד זוג אחר..הוא הבן זוג שלך ! ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה ופרד הולכים לזירה ואתה רואה שמולך עומדים מאמן ומאמנת שנראים נחושים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]זה פרד,זבסטריקה,דרומקה ואתה נגדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אאתה רואה שלזוג שמולכם יש :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]וובאפט ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=202[/IMG]) וקוויליבה ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=156[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]אתה שומע קול שאומר "התחילו בקרבות !! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]וקוויליבה ו-וובאפט משתמשים במהירות (הכוכבים האלו שיורים) על דרומקה ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote]יוגי
בוויזל משתמש בבום על-קולי ומורקרוו בסופה מה שמעיף את הבום העל-קולי משם .
מורקרוו משתמש בסופה שוב אבל הפעם בוויזל יודע מה לעשות והוא מתחמק ממנו לפתע בוויזל משפריץ מפיו המון מים על המורקרוו אך הוא מתחמק ומתגונן מאחוריי האבן.
בוויזל למד אקדח מים !
מורקרוו משתמש בסופה ומעיף אץ בוויזל על אחת האבנים ופוצע אותו.
מה תעשה?[/quote]
"בוויזל!" אצעק אל בוויזל "רוץ עם התקפה מהירה אל מרקרוו וכשתגיע אליו תשתמש במהירות באקדח מים!" בתקווה שזה יעבוד.
-
[QUOTE=KoDaK;1044594][I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]
[I][U][SIZE=4][COLOR=olive][B]אליס[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=olive]סווידל לא כזה חלש..פשוט :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*כנראה הוא מוטש עוד ממקודם מחיוו ביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*אולי הוא רק תינוק?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]*פידג'י התקיף אותו בכמה מתקפות בלימה שחזקות עליו..חוץ מזה שהוא העיף אותו על אבנים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]---[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]אקון מתקפל ויוצר סוג של אבן, הוא עולה על אחת מהאבנים ו'מחליק' לכיוון פידג'י .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י המופתע לא יודע מה זה ונופל מההתנגשות.[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=olive]ארון למד[/COLOR] [COLOR=navy]החלקת סלע ! (מתקפה חדשה ! )[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=olive]הוא פוגע בו שוב ושוב עם החלקת סלע .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]פידג'י נופל ולא יכול להילחם עוד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[][/B][/QUOTE]
אזרוק עליו פוכדור (או שאזרוק עליו כמה עד שהוא ייתפס) ואז אתחיל ללכת לכיוון העיר הקרובה.
-
[QUOTE=KoDaK;1044626][B][SIZE=4][COLOR=royalblue]תומר[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=royalblue]לולה אומרת "שמחה !? בטח שאני שמחה ! השאלה היא למה אתה כועס ! אני יודעת איפה הכדור ! כשדרגונייר הביא את הכדור ולאבי נגע בו והשתמש [COLOR=navy]במתקפת עקבות ! (מתקפה חדשה ! )[/COLOR] בגלל זה אני שמחה ! עכשיו נדע איפה זה ! חוץ מזה שהוא כיוון את זה לפוקטץ' שלי ! " אתה הולך ומרפא את הפוקימונים..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי לולה מצטער שכעסתי אליך"אומר ללולה במבט שמח וקצת עצוב
"רגע אז איפה נמצאה הכדור הזה?אם באקס-סיטי זה יהיה מצוין כי יש שם מכון!"אוסיף בקפיצה ובשמחה.
-
[QUOTE=KoDaK;1044594][I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]ב
[I][U][SIZE=4][COLOR=red][B]לי[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=red]הקורווס אומר "זו לא בעיה..קח.." והוהא מגיש לך פוכדור חדש..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אני השומר של היער ! אני לא אתן לך לפגוע באף אחד.." הקורווס אומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]הפרופ' אומר לך "יופי..העיקר שהבנת את המסר.." והוא הולך משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]בינתיים הקורווס הולך גם הוא לדרכו אבל אתה יודע שהוא מסתכל עליך ואתה ממשיך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לפתע אתה מבחין בניצוץ של אש מגיע מהצד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
/QUOTE]
אני זז הצידה כדי להתחמק מכדור האש כדי לא להיפגע מימנו ולחטוף כוויה בכופי.לאחר זאת אני מממשיך ללכת בדרך במהירות עד לעיר הבאה
-
קראתי שייש מקום נוסף והחלטתי לחזור אז הנה ההרשמה הישנה שלי:
[COLOR=#ff0000]ספרייט של המאמן\ת[/COLOR][URL="http://www.fastup.co.il/v.php?file=50036201.bmp"][COLOR=#ff0000][IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/50036201.bmp[/IMG][/COLOR][/URL]
[FONT=Arial][COLOR=#ff0000]כינוי בפורום[/COLOR][/FONT][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]הרוח המתמטקאית[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אלמוג[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]גיל [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]15[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מחוז[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]אש[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אופי[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]נבון,דבק במטרתו,עקשן, חבורתי אך נוהג להתווכח.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]רקע[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]סיפורי התחיל ככה,נולדתי למשפחה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]במעמד אמצעי במחוז האש,אביו מורה לאימון פוקימונים ואמו עקרת בית. אלמוג תמיד רצה להתחיל וללמוד בבית הספר של אביו וכך היה. הוא למד איך לתפוס פוקימונים,איך מאמנים אותם והדבר הכי חשוב מבחינתו איך לנצח בקרבות,כל הלמידה הזאת נתנה לו את החשק להתחיל את מסעו כאשר שמע שרגע זה הגיע הוא התלהב ויצא למסע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]זכר[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]התחלתי : [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] – [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]כסף[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]: 1,500 [/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]שקלים[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] , [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ציוד[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] :[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]תיק,פוקדקס,בוחן מתקפות,טלפון,ואוכל לבני אדם ולפוקימונים[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]([/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] !)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]תגי מכון וסרטי תחרות – לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] ! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]בקשות מיוחדות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial] : אין.[/FONT][/COLOR]
-
[quote]לוקאס
"בוודאי חבר ! יש לי כאן מרפאים וגרגרים ..מה תרצה ? " הוא אומר ומראה לך את רשימת הכסף של כל דבר.
(תסתכל בדף הראשי..)[/quote]
"אמממ.... 5 שיקויי חיים ו... תערבב לי 10 ברים מסוגים שונים בבקשה" אומר לו ואחכה לסחורה שלי
-
[QUOTE=KoDaK;1044594][I][U][SIZE=4][COLOR=darkorange][B]בר[/B][/COLOR][/SIZE][/U][/I]
[B][COLOR=darkorange]אתה הולך למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]שלפתע אתה רואה ילד קטן בוכה , אתה ניגש אליו ושואל אותו למה הוא בוכה והוא אומר "איבדתי את רוזליה שלי ! תעזור לי בבקשה ! " והוא ממשיך לבכות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ליאנה הילד הזה צריך עזרה אנחנו חייבים לעזור לו צריכים לחשוב" אגיד לליאנה תוך כדי שאני חושב.
"יש לי רעיון מורקרוו לשמיים" אגיד והוציא את מורקרוו, "ליאנה תוציאי את באטרפרי שלך הוא גם מעופף" אגיד לליאנה.
"ילד יש לך פוקימון מעופף הוא גם יעזור" אשאל את הילד.
לאחר מכן אגיד לכל הפוקימונים המעופפים: "תקשיבו תחפשו את רוזליה מהשמיים זה יהיה יותר קל בזמן שאנחנו מחפשים על האדמה, זה יותר יעיל קדימה בואו נזוז" ונלך לחפש את הרוזליה של הילד
-
[QUOTE=KoDaK;1044492][U][I][SIZE=6][COLOR=black][B]B][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=teal][U][I][B]נוקו[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=teal][B]את זורקת עליו פוכדור :[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]והשתחרר !
[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]את זורקת עליו עוד פוכדור:[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 1..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 2..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]נידנוד 3..[/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]ונתפס ![/B][/COLOR]
[COLOR=teal][B]רם מוציא את הפוקימון שלו ומהפוכדור יוצא באגון עצבני ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=371[/IMG])[/B][/COLOR]
[B][COLOR=teal]מה תעשי?[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקחת את הפוקדור הריק וזורקת את הפוקדור של וורמפל וצועקת "וורמפל צא!"
ואומרת לרם
"רם כול פוקימון יכול להיות נחמד רק אם מטפלים בו כמו שצריך !" אני אומרת וניגשת על באגון אם אוכל פוקימונים ביד
ונותנת לו אותו
-
[QUOTE=KoDaK;1044626][B][SIZE=4][COLOR=royalblue]
[B][SIZE=4][COLOR=sienna]עידן[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=sienna]זה לא אתה נגדם..זה אתה והם נגד זוג אחר..הוא הבן זוג שלך ! ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]--[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אתה ופרד הולכים לזירה ואתה רואה שמולך עומדים מאמן ומאמנת שנראים נחושים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]זה פרד,זבסטריקה,דרומקה ואתה נגדם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]אאתה רואה שלזוג שמולכם יש :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]וובאפט ([IMG]http://www.pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=202[/IMG]) וקוויליבה ([IMG]http://pokesplash.net/pokedex-bw/sprite.php?natid=156[/IMG])[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]אתה שומע קול שאומר "התחילו בקרבות !! "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#a0522d]וקוויליבה ו-וובאפט משתמשים במהירות (הכוכבים האלו שיורים) על דרומקה ! [/COLOR][/B]
[B][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
*סורי אני קשה הבנה אבל הבנתי בסדר חחחח
--------------------------------------------------
''מהר דרומקה תתחמק מהמתקפה הזאת ואז תשתמש בבלימה על וובאפט ואחרי זה תשתמש עליו בשריפה!'',
אומר לדרומקה ואפנה אל פרד,''פרד אתה תלך על קוויליבה ואני על וובאפט בסדר?'',
אומר לפרד נחוש בדעתי לנצח.