סוף סוף מישהו שמסכים איתי D:
Printable View
סוף סוף מישהו שמסכים איתי D:
ארגג, אני חייב לשים לסוף לאידיוטיזם הזה שהנושא של המשחק באמת משנה משהו...
[QUOTE=Naruto;1122355]סוף סוף מישהו שמסכים איתי D:[/QUOTE]
לעומת זאת לפני 11 שנים הייתי אומר לך שאתה טועה ופוקימון זה הדבר הכי טוב בעולם ..
לחשוב שאיש בן 18 וחצי יגיד שפוקימון זה טוב,[COLOR="Red"] ~אני מזועזע~[/COLOR]
[quote=Alfasi;1122358]לעומת זאת לפני 11 שנים הייתי אומר לך שאתה טועה ופוקימון זה הדבר הכי טוב בעולם ..
לחשוב שאיש בן 18 וחצי יגיד שפוקימון זה טוב,[COLOR=Red] ~אני מזועזע~[/COLOR][/quote]
בדיוק אותו הדבר, אני בן 17 ושונא את הדבר המגעיל הזה שנקרא פוקימון
[QUOTE=Naruto;1122360]בדיוק אותו הדבר, אני בן 17 ושונא את הדבר המגעיל הזה שנקרא פוקימון[/QUOTE]
אצלך זה לא הכי פסה, אצלי זה שאתה עוד 3-4 חודשים כבר בלימודים אקדמים ואתה אומר לכולם שאתה אוהב פוקימון, גם למרות שאנשים מבוגרים "אוהבים" מוסר יעשו עלי חרם..
[quote=Alfasi;1122363]אצלך זה לא הכי פסה, אצלי זה שאתה עוד 3-4 חודשים כבר בלימודים אקדמים ואתה אומר לכולם שאתה אוהב פוקימון, גם למרות שאנשים מבוגרים "אוהבים" מוסר יעשו עלי חרם..[/quote]
מבין אותך, זה מביך להגיד בגיל כזה שאתה אוהב פוקימון..
אבל ביפן זה משהו אחר, אנשים בלי 40 רואים את החרא הזה וגם מלבשים בתחפושות של פוקימונים בכנסים O:
[QUOTE=Naruto;1122364]מבין אותך, זה מביך להגיד בגיל כזה שאתה אוהב פוקימון..
אבל ביפן זה משהו אחר, אנשים בלי 40 רואים את החרא הזה וגם מלבשים בתחפושות של פוקימונים בכנסים O:[/QUOTE]
אבל אני לא אוהב פוקימון lol
תיקנתי את הטופס למה שיגרום לך ללכת לבית חולים.. :O
אז אתם משנים את ההעדפות שלכם בהתאם למה שהחברה רוצה שתעדיפו?
זה לא נכון! עלינו למרוד בחברה, ולגרום לה להפסיק לכפות את הערכים שלה עלינו!
[quote=Alfasi;1122366]אבל אני לא אוהב פוקימון lol
תיקנתי את הטופס למה שיגרום לך ללכת לבית חולים.. :O[/quote]
גם אני לא, רק הסברתי את המצב P:
ואני אקרא את זה עכשיו
[quote=LordAbizi;1122370]אז אתם משנים את ההעדפות שלכם בהתאם למה שהחברה רוצה שתעדיפו?
זה לא נכון! עלינו למרוד בחברה, ולגרום לה להפסיק לכפות את הערכים שלה עלינו![/quote]
לא שינינו כלום, אנחנו לא אוהבים את זה, נקודה O:
[quote=Naruto;1122372]גם אני לא, רק הסברתי את המצב P:
ואני אקרא את זה עכשיו
לא שינינו כלום, אנחנו לא אוהבים את זה, נקודה O:[/quote]
אז אם מימיך לא הבעת עניין רב בפורום פוקימון, איך לעזאזל הגעת לפורום של פוקימון?
אני טס ללהקה .
בקרוב יש לנו שבוע עם -3 הופעות- זה מטורף !
[quote=LordAbizi;1122374]אז אם מימיך לא הבעת עניין רב בפורום פוקימון, איך לעזאזל הגעת לפורום של פוקימון?[/quote]
כי בעבר התעניינתי בזה קצת אבל עכשיו איבדתי את כל מה שהתעניינתי בו בשנושא הזה וזהו.. אני לא פה בשביל פוקימון S:
[quote=Naruto;1122377]כי בעבר התעניינתי בזה קצת אבל עכשיו איבדתי את כל מה שהתעניינתי בו בשנושא הזה וזהו.. אני לא פה בשביל פוקימון S:[/quote]
לא אמרתי את זה.
אני פשוט מנסה להבין למה אנשים מפסיקים לאהוב פוקימון באורח פתאומי. ואני מנחש שזה הכל בגלל החברה שמנסה לרמוס את רצונות הפרט, ולכפות את הרצון שלה על כולנו. זוהי תופעה נוראית, שנגדה עלינו להלחם, על ידי זה שכולנו נשתגע, וכך נמרוד בחברה.
[quote=LordAbizi;1122380]לא אמרתי את זה.
אני פשוט מנסה להבין למה אנשים מפסיקים לאהוב פוקימון באורח פתאומי. ואני מנחש שזה הכל בגלל החברה שמנסה לרמוס את רצונות הפרט, ולכפות את הרצון שלה על כולנו. זוהי תופעה נוראית, שנגדה עלינו להלחם, על ידי זה שכולנו נשתגע, וכך נמרוד בחברה.[/quote]
במקרה שלי זאת לא הסיבה..
הסיבה מאוד פשוטה, הסדרה והפוקימונים התדרדרו יותר מדי וזה כבר לא מעניין, סתם תינוקי ומגעיל..
[quote=Naruto;1122385]במקרה שלי זאת לא הסיבה..
הסיבה מאוד פשוטה, הסדרה והפוקימונים התדרדרו יותר מדי וזה כבר לא מעניין, סתם תינוקי ומגעיל..[/quote]
אם נתאמץ מספיק, נגיע למסקנה שמה שאמרתי הוא אכן הסיבה, שהרי, מאיפה קיבלת את המושג בנוגע למה זה "תינוקי ומגעיל"? ממה שהחברה כפתה עליך.