[QUOTE=mor15;1158445]מישהו פה משחק בnaruto Arena?[/QUOTE]
אני
Printable View
[QUOTE=mor15;1158445]מישהו פה משחק בnaruto Arena?[/QUOTE]
אני
[QUOTE=ZiGzAg;1158485]שמע מייקל, אני יודע שאתה מתכוון אליי, אבל תקרא לי אלון![/QUOTE]
בסדר, קודאק :) סתם, מה קורה [B]אלון[/B]? ותפסיק לקרוא לי מייקל!
[QUOTE=Naruto;1158486]אני די מסכים,
זה מה שמשתמע מהמעשים שלך יואב גם אם אתה לא רואה את זה.[/QUOTE]
למה יואב? מה אני קשור? פתחתי במו"ד רק דיון אחד!
עריכה- שיט עשיתי דאבל... דניס או מישהו אתם יכולים לאחד את שתי התגובות?
[QUOTE=CrashRide;1158492]למה יואב? מה אני קשור? פתחתי במו"ד רק דיון אחד![/QUOTE]
למה יואב?
תחשוב לבד,
המעשים שלך הובילו לטענות האלה אז אתה יכול להאשים רק את עצמך..
[quote=אין על פוקימון;1158487]זה לא משהוא שעידוד יכול לעזור בו, עידוד לא יכול לגרום לי להיות "מקובל"
אבל תודה על התמיכה[/quote]
הבעיה שלך זה הדבר הזה אחי?
שמע אני לא יודע אם אני הבנאדם המתאים לייעץ לך על זה כי אף עם לא הרגשתי ככה אבל תנסה לעשות תדברים הבאים:
דבר ראשון שים *** על עולם תראה להם שאתה לא נעלב אם מעליבים אותך, אל תפחד לריב מכות אם מתחילים איתך, אפילו אם תה יודע מראש שתפסיד תראה שאתה לא פראיר של אפחד
דבר שני תנסה להתקרב לכמה ללמוד זה טוב אבל לא יותר מדי שתחרר תהנה תנסה לצאת אם כמה ילדים להתקרב אליהם להסביר להם תמצב שלך להתנהג יותר רגוע עם עצמך לא להתלהב מהכל וכו'..
זה אמור לעזור לך תאמין לי =]
[QUOTE=Naruto;1158494]למה יואב?
תחשוב לבד,
המעשים שלך הובילו לטענות האלה אז אתה יכול להאשים רק את עצמך..[/QUOTE]
איזה מעשים? אני אפילו לא מדבר על מו"ד מחוץ לפורום הזה!
[QUOTE=CrashRide;1158496]איזה מעשים? אני אפילו לא מדבר על מו"ד מחוץ לפורום הזה![/QUOTE]
אין לי מושג מה זה מו"ד ><
תפסיק להשתמש בקיצורים הטיפשיים של דניס
[QUOTE=mor15;1158495]הבעיה שלך זה הדבר הזה אחי?
שמע אני לא יודע אם אני הבנאדם המתאים לייעץ לך על זה כי אף עם לא הרגשתי ככה אבל תנסה לעשות תדברים הבאים:
דבר ראשון שים *** על עולם תראה להם שאתה לא נעלב אם מעליבים אותך, אל תפחד לריב מכות אם מתחילים איתך, אפילו אם תה יודע מראש שתפסיד תראה שאתה לא פראיר של אפחד
דבר שני תנסה להתקרב לכמה ללמוד זה טוב אבל לא יותר מדי שתחרר תהנה תנסה לצאת אם כמה ילדים להתקרב אליהם להסביר להם תמצב שלך להתנהג יותר רגוע עם עצמך לא להתלהב מהכל וכו'..
זה אמור לעזור לך תאמין לי =][/QUOTE]
דבר ראשון תודה, אבל איך אני יכול לגרום להם להזמין אותי ליציאות?
[quote=אין על פוקימון;1158498]דבר ראשון תודה, אבל איך אני יכול לגרום להם להזמין אותי ליציאות?[/quote]
תתקרב אליהם יותר שאל אחד מהם שנראה לך נחמד אם אתה יכול לצאת איתם בערב וזה שם תראה להם שאתה אחלה גבר תתנהג רגוע והכל כאילו אתה רגיל לזה ואתה תשתלב מהיר כשאתה יוצא אתה מכיר אנשים בשניה אחי סמוך עליי
[quote=CrashRide;1158489]בסדר, קודאק :) סתם, מה קורה [B]אלון[/B]? ותפסיק לקרוא לי מייקל![/quote]
חחח עשיתי את זה בכוונה.
הלכתי.
[QUOTE=mor15;1158502]תתקרב אליהם יותר שאל אחד מהם שנראה לך נחמד אם אתה יכול לצאת איתם בערב וזה שם תראה להם שאתה אחלה גבר תתנהג רגוע והכל כאילו אתה רגיל לזה ואתה תשתלב מהיר כשאתה יוצא אתה מכיר אנשים בשניה אחי סמוך עליי[/QUOTE]
אני אסביר מה הבעיה-
יש ילדה מקובלת, שכנה שלי שמצאה חן בעיניי בתור ידידה, הייתה יציא איזה ערב, אחרי היציא כולם באו אליי הביתה
שכולם נכנסו איתי לחדר שלי להביא כמה דברים היא ראתה כל מיני דברים של פוקימון, מאז היא לא בקשר איתי
אבל לא משנה אין לי כוח לדבר על זה אז... על מה מדברים?
[QUOTE=Naruto;1158497]אין לי מושג מה זה מו"ד ><
תפסיק להשתמש בקיצורים הטיפשיים של דניס[/QUOTE]
אני יודע טוב מאוד מה זה מו"ד.... קיצור של מבוכים ודרקונים וכל השה"מים (ששה"ם, דרך אגב,זה קיצור של שליט המבוך)משתמשים בזה. ואני גם משחק במו"ד: אני שה"ם של עולם מערכה שמתרחש בתקופת המיתולוגיה היוונית.
מור סתם משהו, במכות אין מפסיד, ההפסד היחיד הוא רק אם אתה מת בסוף...
[QUOTE=buizel שולט;1158514]מור סתם משהו, במכות אין מפסיד, ההפסד היחיד הוא רק אם אתה מת בסוף...[/QUOTE]
חחחחחחחחחח +1
די למה תמיד אחרי שאני מגיב בנו״ד נהיה יבש???