[QUOTE=KillerBee;1167220]אני רודף צדק לא רודף שלום, אני אלחם בשביל הצדק שלי ואני לא אהיה צבוע אף פעם[/QUOTE]
אז אתה יכול לשפר לעצמך את הכיתה. אתה לא חייב לפגוע באף אחד סתם ככה בלי סיבה. זאת צביעות מוחלטת מצידך.
Printable View
[QUOTE=KillerBee;1167220]אני רודף צדק לא רודף שלום, אני אלחם בשביל הצדק שלי ואני לא אהיה צבוע אף פעם[/QUOTE]
אז אתה יכול לשפר לעצמך את הכיתה. אתה לא חייב לפגוע באף אחד סתם ככה בלי סיבה. זאת צביעות מוחלטת מצידך.
[quote=גלעד2111;1167224]אז אתה יכול לשפר לעצמך את הכיתה. אתה לא חייב לפגוע באף אחד סתם ככה בלי סיבה.[/quote]
זה עקרוני! אני לא רוצה להרוג אף אחד! אני רוצה לקחת להם את הכיתה ושהם יעברו לכיתה שלנו! צביעות זה שאתה מציג את עצמך כמישהו שאתה לא!
בוקר טוב
כבר הרבה זמן לא קמתי בשעה כזאת :p
יאלה נמאס לי מהריב הזה, אני נגד לוקאס רודף ההרג בכיתה C המעצבן נקודה,
ואני גם ינצח אותו יש לי 4 לפחות איתי
ואני הולכת אני ינסה לחזור עוד בסביבות החצי שעה אבא שלי צריך תמחשב
איזה ריב ?
סבבה.
לוקאס,רקע מעניין יש לך.
אני לא רודף הרג אני רודף צדק וכבוד
[QUOTE=KillerBee;1167225]זה עקרוני! אני לא רוצה להרוג אף אחד! אני רוצה לקחת להם את הכיתה ושהם יעברו לכיתה שלנו![/QUOTE]
זה לא עקרוני בגרוש, זאת צביעות אמיתית. אתה משכנע את עצמך שזה בסדר למרות שכולם מבינים שזה לא.
אם אתה עובד על עצמך לפחות אל תנסה לעבוד גם על אחרים. על עצמך הרבה יותר קל לעבוד מאשר על אחרים.
[quote=גלעד2111;1167231]זה לא עקרוני בגרוש, זאת צביעות אמיתית. אתה משכנע את עצמך שזה בסדר למרות שכולם מבינים שזה לא.
אם אתה עובד על עצמך לפחות אל תנסה לעבוד גם על אחרים. על עצמך הרבה יותר קל לעבוד מאשר על אחרים.[/quote]
אני בסדר, אני לא אהרוג אף אחד בשביל המטרה שלי (חוץ מאוסאי הוא קרצייה ומסוכן מדי) ואני גם חצי מלאך המוות...
אני לא עובד על עצמי, זה אני ועם זה אני אנצח
לכן אני עם סיגל.
לתפוס מאחורה בחורה ולתת לה מכות זה הכי
אי צדק מבחינתי.
אני לא חושב שצריכים להרוג את אוסאי, הוא לא עשה לי כלום, למה שאני יעשה
לו משהו?
[QUOTE=Daniel;1167235]לכן אני עם סיגל.
לתפוס מאחורה בחורה ולתת לה מכות זה הכי
אי צדק מבחינתי.
אני לא חושב שצריכים להרוג את אוסאי, הוא לא עשה לי כלום, למה שאני יעשה
לו משהו?[/QUOTE]
הוא מסוכן ומעצבן, אני שוביניסט מה ציפית ממני :D
כמובן להרוג אותו.
אבל אני לא יעשה משהו למישהו שלא עשה לי כלום.
[QUOTE=Daniel;1167237]כמובן להרוג אותו.
אבל אני לא יעשה משהו למישהו שלא עשה לי כלום.[/QUOTE]
עכשיו גם אם אתה תרצה להיכנס לקבוצה שלי אני לא אתן לך אתה מת מבחינתי
אנשים, אם מאי לא מתעוררת עוד חצי שעה, אני הולך!
טוב נו, גם אם היא כן תתעורר תוך חצי שעה אני הולך. אבל אז לפחות אני אספיק להגיב במ"ת...
ואתם לא תראו אותי להמון זמן...
[QUOTE=KillerBee;1167238]עכשיו גם אם אתה תרצה להיכנס לקבוצה שלי אני לא אתן לך אתה מת מבחינתי[/QUOTE]
YOU GOING DAWN