זה גם קשור למשחק P:
ולמה חוץ ממני?
Printable View
זה גם קשור למשחק P:
ולמה חוץ ממני?
ביום שבת או שישי הייתה לי הפסקת חשמל ואחרי שהחשמל חזר רציתי לשחק בדואלינג נטוורק אבל הוא לא עובד לי,מה אני יכול לעשות?
מישהו רוצה דואל?
[quote=Aporia;1223678]ביום שבת או שישי הייתה לי הפסקת חשמל ואחרי שהחשמל חזר רציתי לשחק בדואלינג נטוורק אבל הוא לא עובד לי,מה אני יכול לעשות?[/quote]
מישהו יכול לענות לי מה לעשות?
[QUOTE=Aporia;1223832]מישהו יכול לענות לי מה לעשות?[/QUOTE]
כשאתה אומר "לא עובד לי", הוא כותב מהשהו: lost connection, database error, משהו בסגנון. אז מה כתוב?
נגיד אני נכנס ליצירת דק זה עושה לי מסך שחור עמום ואחרי כמה שניות זה פועל,אבל אחרי שאני מחפש קלף,מעביר דק או קלף זה עושה לי מסך שחור עמום שלא נעלם ואחרי כמה דקות זה עושה לי לוסט קומניקיישן ואם אני נלחם נגד מישהו זה עושה לי לאט מדי ואז שוב לוסט קומניקיישן
כן, זה קורה לי כל הזמן (חוץ ממאוד מוקדם בבוקר).
עד היום לא הצלחתי למצוא פתרון...אולי בגלל ההפסקת חשמל השתנו איזשהם הגדרות במודם/מחשב/דפדפן. אבל בכללי אין לי מושג, אם תפתור תגיד לי איך כי זה קורה גם לי.
אייס ביקשת קיבלת:
נסה לנתק את הראוטר לחצי דקה-דקה וחבר שוב ותנסה לי זה עבד.
במילים אחרות הדואלינג חזר!
[SIZE=5][COLOR=Black][B][U][COLOR=Red]אאאאאאווווווווווווףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/U]
[SIZE=3]נמעס לי כבר ממה שקורה עם המשחק הזה... פעם, ומאז ומעולם לא היה לי לי אפילו לוסט הכי קטן. גם בשעות הכי מפוצצות.[/SIZE][/B][/COLOR]
[B][COLOR=Black]וכיום מאז שהשתנה מעט המשחק אני אפילו לא מצליח להיכנס לדף הראשי ולהתחבר!
[/COLOR][COLOR=Black][U]אפילו לא לזה!!!![/U][/COLOR]
[COLOR=Red]מה קורה אם המשחק???? יש למישהו פיתרון????[/COLOR][/B][/SIZE]
נתק וחבר מחדש את הראוטר
דואל מישהו?
[quote=Aporia;1224220]נתק וחבר מחדש את הראוטר
דואל מישהו?[/quote]
לא עוזר אחי.. נסיתי 1000 פעם..
אז נסה להתחבר מרשת אחרת אולי.
דואל מישהו?
[size=5]חבריםםם הפורום הוא כללי עכשיו!!!!!
תתקוננו לאנשים חדשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size]
מישהו רוצה דואל נייט?[דו-קרב לילה]
ניב בניתי לך תדק ועשיתי משחק אחד וניצחתי איתה אם זה בסדר מצדך P: