[QUOTE=Astral;1230291]לא כול כך האמת.[/QUOTE]
מה קרה שאתה לא מתחבר?
Printable View
[QUOTE=Astral;1230291]לא כול כך האמת.[/QUOTE]
מה קרה שאתה לא מתחבר?
אני לא טיפוס של הסיפורים האלה.
[QUOTE=Astral;1230296]אני לא טיפוס של הסיפורים האלה.[/QUOTE]
איזה סיפורים אתה דווקא יותר אוהב?
מישהו פה מדליק חשמל ביום כיפור או שהוא מכבה חשמל ביום כיפור(דעה שלי מוזר)?
ליאור,אני רק מנורות ומאוורר,אני יודע שאני אמור שהנפש צריכה לסבול אבל לא בא לי לחיות באפלה ובחום.
מחשב,טלוויזיה,psp וכו' אני לא מדליק.
ליאור תענה על השאלה.
אוהד,מסתורין,מתח ואימה בעיקר,ולפעמים גם פנטזיה.
[QUOTE=Astral;1230302]ליאור,אני רק מנורות ומאוורר,אני יודע שאני אמור שהנפש צריכה לסבול אבל לא בא לי לחיות באפלה ובחום.
ליאור תענה על השאלה.
אוהד,מסתורין,מתח ואימה בעיקר,ולפעמים גם פנטזיה.[/QUOTE]
למה אתה לא מדליק מחשב?
איזה שאלה?
פשוט ככה.
ותגיד לי למה אתה לא עונה לי לגבי המ''ת
[QUOTE=Astral;1230307]פשוט ככה.
ותגיד לי למה אתה לא עונה לי לגבי המ''ת[/QUOTE]
אני לא ממש טוב ביוגי כפי שראית אז אני לא נרשם
חבל.
וליאור מה קורה עם ה-tf6?
[quote=monster;1230299]מישהו פה מדליק חשמל ביום כיפור או שהוא מכבה חשמל ביום כיפור(דעה שלי מוזר)?[/quote]
אני מתכוון להתעלם באופן מוחלט מכל תקנות יום כיפור.
זה מה שקורה כשאתה מאמין בכל האלים שקיימים. אי אפשר לקיים את החוקים של כולם. אז הפעם האל היהודי מתאכזב שאני לא מקיים את יום כיפור, אבל ביום אחר ישוע הנוצרי יתאכזב מזה שאני לא חוגג את פסחא, וביום אחר אללה יתאכזב שאני לא צם ברמדאן, וביום אחר זאוס יתאכזב מזה שאני לא #^#%$#%$#^$%#% וכיוצא באלו.
Home sweet home.
[QUOTE=Astral;1230302]ליאור,אני רק מנורות ומאוורר,אני יודע שאני אמור שהנפש צריכה לסבול אבל לא בא לי לחיות באפלה ובחום.
ליאור תענה על השאלה.
אוהד,מסתורין,מתח ואימה בעיקר,ולפעמים גם פנטזיה.[/QUOTE]
זה לא כל כך קשור לסבל, גם אלה שלא מדליקים מאווררים ואור ביום כיפור ובשבת לא סובלים מחום ולא חיים בחושך.
מה זה ה"#^#%$#%$#^$%#%" הזה?
[QUOTE=LordAbizi;1230313]אני מתכוון להתעלם באופן מוחלט מכל תקנות יום כיפור.
זה מה שקורה כשאתה מאמין בכל האלים שקיימים. אי אפשר לקיים את החוקים של כולם. אז הפעם האל היהודי מתאכזב שאני לא מקיים את יום כיפור, אבל ביום אחר ישוע הנוצרי יתאכזב מזה שאני לא חוגג את פסחא, וביום אחר אללה יתאכזב שאני לא צם ברמדאן, וביום אחר זאוס יתאכזב מזה שאני לא #^#%$#%$#^$%#% וכיוצא באלו.[/QUOTE]
כול הכבוד לך לורד אביזי שאתה מתעלם מתקנות יום כיפור
[QUOTE=Astral;1230312]חבל.
וליאור מה קורה עם ה-tf6?[/QUOTE]
קרא תגובה בעמוד קודם עניתי לך שם
[quote=Astral;1230316]מה זה ה"#^#%$#%$#^$%#%" הזה?[/quote]
זה אמור להיות איזשהו חג יווני דתי, ומכיוון שאני לא בקיא כל כך בחגים יווניים הלניסטיים, שמתי במקום זה תוים ממלאי מקום.
[QUOTE=Astral;1230316]מה זה ה"#^#%$#%$#^$%#%" הזה?[/QUOTE]
וכולי, וכדומה. וגם אולי חרטה ברטה.
[QUOTE=LordAbizi;1230313]אני מתכוון להתעלם באופן מוחלט מכל תקנות יום כיפור.
זה מה שקורה כשאתה מאמין בכל האלים שקיימים. אי אפשר לקיים את החוקים של כולם. אז הפעם האל היהודי מתאכזב שאני לא מקיים את יום כיפור, אבל ביום אחר ישוע הנוצרי יתאכזב מזה שאני לא חוגג את פסחא, וביום אחר אללה יתאכזב שאני לא צם ברמדאן, וביום אחר זאוס יתאכזב מזה שאני לא #^#%$#%$#^$%#% וכיוצא באלו.[/QUOTE]
אז תבדוק (אבל באמת) מה נשמע לך הכי הגיוני, כי זה לא שהכל צודק, מרבית האמונות סותרות זו את זו
לדוגמא היהדות סותרת את קיומו של אל אחר, ולכן זה לא שאתה צריך לספק את כולם, אם זה באמת היה המצב אז באמת מרבית האנשים היו מתייאשים מזמן.
נ.ב.
הנצרות זאת הדת הכי קלה :big_wink: