-
[QUOTE=ttrrtte;1278272]
תומאס-''עם אתה כל כך רוצה פיקאצ'ו אולי נלך לפוק'בוב'' היא אומרת, אתה מסתכל בה במבט תמוהה ועיניה של לילך נפערות, ''אתה לא יודע מה זה הפוק'בוב?! זאת חנות פוקימונים, לבעלים קוראים בוב בוא כבר'' היא גוררת אותך ואתה נעמד מול חנות קטנה ויפה בעלת שלט גדול, לילך ניגשת לאיש גדול מימדים וומרת ''שלום בוב מזמן לא התראנו! יש לך אולי פיצ'ו?w' האיש הגדול שמסתבר שהוא בוב אומר ''או לילך מלא זמן לא התראנו! בואו אחריי'' אתם עוקבים אחרי בוב שאומר ''בדיוק אתמול רוז הטילה ביצה'' אומר בוב ומצביע על ראיצ'ו קטנה ישנה בפינה, הוא מראה לך ביצה צהובה ושואל ''מעוניין?<''
[/QUOTE]
"תמיד" אני אומר בקול רם אך מתחרט
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1278272]
מקס-סומק עולה בלחייה של הנערה והיא אומרת בחיוך מובך ''בוא רק נאמר שלמדתי שלהתאמן בראש צוק זה לא רעיון טוב כל כך'', היא מחייכת ואומרת ''לי קוראים דבש, בגלל שיש לי עייני דבש'' אומרת דבש ושואלת לשמך
[/QUOTE]
"דבש זה שם יפה" אני אומר בחנפנות "שמי מקס"
אני מסתכל על הנערה בחיוך "איך הגעת בדיוק ולמה לראש צוק?"
-
מרקוס-''כן בטח...'' ממלמלת מאיה, ''לאן הולכים עכשיו מימי?'' שואל טום את מאיה, אתה משתדל שלא לצחוק למשמע הכינוי שטום ''הדביק'' למאיה, מאיה מחייכת חיוך נעים ואומרת ''מכיוון ששלושתינו פוקימונים המרכז לא יללך, משום מה לא נראה לי נותנים שם חדרים רק לפוקימונים, אני חושבת שנצטרך למצא מקום לינה אחר יש רעיונות?'' היא שואלת אותך
תומאס-''הפיצ'ו שיבקע מהביצה יהיה חזר ביותר שיגדל, רוז היא ראיצ'ו מהירה וחזרה ביותר ולאבא, ריק, יש יכולת סיבולת עצומה'' אומר בוב, הוא מגיש לך את הביצה בגאווה ואומר ''זה יהיה 500 ש''ח בבקשה''
מקס-''אמ..טוב...יש לי באגון.. והם ידועים בטירוף שלהם לנסות ועוף למרות שרק כשהם מתפתחים יש להם כנפיים, והבאגון שלי...טוב...החליט לנסות לעוף מקצה הצוק, הרוזרייד שלי ניסתה לעצור אותו אבל...נגררה איתו אתה כבר מבין את ההמשך'' היא אומרת לך בחיוך ביישני, האחות ג'וי בדיוק ניגשת אלייכם ומחזירה לכם את הפוקדורים, דבש זורקת שני פוקדורים לאוויר, ומהם יוצאים שני פוקימונים- באגון לבוש סוודר כחול וחמוד המשווה לו מראה מדהים וחמוד, ורוזרייד בעלת כתר ורדים על ראשה, ''אתם בסדר?'' שואלת אותם דבש בדאגה, שניהם מהנהנים ודבש נוזפת בבאגון על המעשה המטופש שלו. ''טוב..אתה יודע איפה יש מקום אימון בטוח ללא צוק?'' שואלת אותך דבש בחיוך
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1278519]
תומאס-''הפיצ'ו שיבקע מהביצה יהיה חזר ביותר שיגדל, רוז היא ראיצ'ו מהירה וחזרה ביותר ולאבא, ריק, יש יכולת סיבולת עצומה'' אומר בוב, הוא מגיש לך את הביצה בגאווה ואומר ''זה יהיה 500 ש''ח בבקשה''
[/QUOTE]
"בסדר קח" אני אומר בצחוק ונותן לו "אני מת שהוא יבקע"
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1278519]מרקוס-''כן בטח...'' ממלמלת מאיה, ''לאן הולכים עכשיו מימי?'' שואל טום את מאיה, אתה משתדל שלא לצחוק למשמע הכינוי שטום ''הדביק'' למאיה, מאיה מחייכת חיוך נעים ואומרת ''מכיוון ששלושתינו פוקימונים המרכז לא יללך, משום מה לא נראה לי נותנים שם חדרים רק לפוקימונים, אני חושבת שנצטרך למצא מקום לינה אחר יש רעיונות?'' היא שואלת אותך
מקס-''אמ..טוב...יש לי באגון.. והם ידועים בטירוף שלהם לנסות ועוף למרות שרק כשהם מתפתחים יש להם כנפיים, והבאגון שלי...טוב...החליט לנסות לעוף מקצה הצוק, הרוזרייד שלי ניסתה לעצור אותו אבל...נגררה איתו אתה כבר מבין את ההמשך'' היא אומרת לך בחיוך ביישני, האחות ג'וי בדיוק ניגשת אלייכם ומחזירה לכם את הפוקדורים, דבש זורקת שני פוקדורים לאוויר, ומהם יוצאים שני פוקימונים- באגון לבוש סוודר כחול וחמוד המשווה לו מראה מדהים וחמוד, ורוזרייד בעלת כתר ורדים על ראשה, ''אתם בסדר?'' שואלת אותם דבש בדאגה, שניהם מהנהנים ודבש נוזפת בבאגון על המעשה המטופש שלו. ''טוב..אתה יודע איפה יש מקום אימון בטוח ללא צוק?'' שואלת אותך דבש בחיוך[/QUOTE]
"כן אבל את לא תאהבי אותו" אומר בחיוך.
-
תומאס-אתה משלם לבוב 500 ש''ח מכספך ומכניס את הביצה לתיק, אתה יוצא החוצה יחד עם לילך ואתם רואים שכבר מאוחר, אתה לוקחים חדר אצ האחות ג'וי ומחליטים להמשיך בדרך מחר, אתה מתעורר לקול נפ רם, לילך עדיין ישנה, כל החדר הפוך- הוילונות קרועים, הספות מלוטשות, כל כלי הזכוכית שבורים וכל הפוקימונים מתרוצצים אנה ואנה במרדף אחרי השני, אך מיד נעצרים כאשר אתה קם, מסתכלים סביבים ומתחילים להסמיק
מרקוס-מאיה מסתעלת עלייך כלא מבינה, ''איזה רעיון מרקוס? כל עוד זה מקום חמים ויבש לא תהיה לי כל בעיה'', היא מחכה לתשובתך
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1278640]תומאס-אתה משלם לבוב 500 ש''ח מכספך ומכניס את הביצה לתיק, אתה יוצא החוצה יחד עם לילך ואתם רואים שכבר מאוחר, אתה לוקחים חדר אצ האחות ג'וי ומחליטים להמשיך בדרך מחר, אתה מתעורר לקול נפ רם, לילך עדיין ישנה, כל החדר הפוך- הוילונות קרועים, הספות מלוטשות, כל כלי הזכוכית שבורים וכל הפוקימונים מתרוצצים אנה ואנה במרדף אחרי השני, אך מיד נעצרים כאשר אתה קם, מסתכלים סביבים ומתחילים להסמיק
מרקוס-מאיה מסתעלת עלייך כלא מבינה, ''איזה רעיון מרקוס? כל עוד זה מקום חמים ויבש לא תהיה לי כל בעיה'', היא מחכה לתשובתך[/QUOTE]
"לחזור לפוקדור ולהיתפס כדי לשכור או רעיון אחר שמצחיק" אומר בהקלה.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1278640]תומאס-אתה משלם לבוב 500 ש''ח מכספך ומכניס את הביצה לתיק, אתה יוצא החוצה יחד עם לילך ואתם רואים שכבר מאוחר, אתה לוקחים חדר אצ האחות ג'וי ומחליטים להמשיך בדרך מחר, אתה מתעורר לקול נפ רם, לילך עדיין ישנה, כל החדר הפוך- הוילונות קרועים, הספות מלוטשות, כל כלי הזכוכית שבורים וכל הפוקימונים מתרוצצים אנה ואנה במרדף אחרי השני, אך מיד נעצרים כאשר אתה קם, מסתכלים סביבים ומתחילים להסמיק
[/QUOTE]
"מה אתם עושים תסדרו כאן קצת ומחר נעשה קרבות" אני אומר ברצינות ומדליק את הטלוויזיה
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1278519]
מקס-''אמ..טוב...יש לי באגון.. והם ידועים בטירוף שלהם לנסות ועוף למרות שרק כשהם מתפתחים יש להם כנפיים, והבאגון שלי...טוב...החליט לנסות לעוף מקצה הצוק, הרוזרייד שלי ניסתה לעצור אותו אבל...נגררה איתו אתה כבר מבין את ההמשך'' היא אומרת לך בחיוך ביישני, האחות ג'וי בדיוק ניגשת אלייכם ומחזירה לכם את הפוקדורים, דבש זורקת שני פוקדורים לאוויר, ומהם יוצאים שני פוקימונים- באגון לבוש סוודר כחול וחמוד המשווה לו מראה מדהים וחמוד, ורוזרייד בעלת כתר ורדים על ראשה, ''אתם בסדר?'' שואלת אותם דבש בדאגה, שניהם מהנהנים ודבש נוזפת בבאגון על המעשה המטופש שלו. ''טוב..אתה יודע איפה יש מקום אימון בטוח ללא צוק?'' שואלת אותך דבש בחיוך[/QUOTE]
"את יכולה לבוא איתי.. אני בדרך לעיר המכון הראשונה" אני מציע "בדרך נוכל להתאמן עם את רוצה"
"צאו להכיר!" אני זורק את הפוקדורים ואז סאנדשרו וצ'ארמנדר מופיעים ליד באגון ורוזרייד ומתחילים להכיר
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1278272]סקוט-אני בשוק! כתבת ''לא קרה '' במקום ''אל קרה'' אני גאה בך!
''אוקיי'' אומרת מאי, ואתה, מאי ומישל מסדרים הכל, שאתם מסיימים, מאי מתנצלת וניגשת לאמבטיה לרגע מעט להתרענן, מישל מסתכלת בך, ואתה שם לב שלרגע נראה כאילו ישנן שתי להבות קטנות בוערות בתוך העיינים שלה, אך הן מיד נכבות מישל לוחשת לך ''תדאג בבקשה שלא ישחקו פה יותר מחבואים ותופסת ג'וי תהרוג אותנו'', מאי בדיוק יוצאת מן המקלחת מאורגנת ולבושה, אתם רואים שלט לכך שיש תחרות בקרוב, מישל שואלת אותך ואת מאי עם היא יכולה להשתתף
[/QUOTE]
"אוקיי. אבל קודם אני רוהצ ללכת למכון, כמו שאמרנו. אתם יודעות איזה מכון שי בעיר הזאת?" אני שואל אותם בעניין. אחרי שהם עונות לי אני מתארגן ויוצא מהמרכז לכיוון המכון בעוד משיל ומאי הולכות לתחרות.
-
מרקוס-מאיה מסתכלת עלייך בחשדנות, היא קופצת לאחור כאשר גמה מקומר ואומרת לך בכעס ''אתה רוצה לחזור נכון? אתה חושב שזה פיקניק? אז לך, אחר כך אל תגיד שלא הזהרתי אותך, היא מעמיסה את טום על גבה, ורצה אל תוך היער במהירות ענרית ותוך מס' שניות אתה בוהה בעצים ונמצא לבד על השביל
תומאס- הפוקימונים שלך מיד מתחילים לטאטא ולנקות, לסדר ולתפור, ותוך מס' דקות החדר חוזר למצבו המקורי, ביינתים לילך קמה מפהקת, לפתע עייני נפקחות בבהלה, אתה שם לב שהיא מאזינה היטב למשהו ומריחה את האזור למרות שהיא בצורתה האנושית, ''הם פה! הם חזרו לתפוס אותי ברח ברח ברח'' היא צווחת בדיוק שחלון החדר מתפוצץ וחמישה אנשים עטויים מדים שחורים, ובראשם איש אשר נראה שונה מן השאר, ''רון..'' אומרת לילך בבהלה
מקס- ''אמ..כן בטח'' אומבר דבש ומסמיקה מעט, הפוקימונים שלכם לוחצים יידים ומשחקים מעט, אתם יוצאים מן מרכז הפוקימונים ודבש שואלת ''מקס, היית כבר במכון העיר? עם לא אז נלך עכשיו, אני כבר זכיתי בתג שלי'' היא מראה ללך תג אפור-חום חסר צורה
סקוט-''כן יש'' אומרת לך מאי ומכוונת אותך אל המכון, אתה הולך על פי הוראותיה ומגיע למכון, בתקווה לנצח כמה שיותר מהר ולהספיק לראות את התחרות, מנהיג המכון עומד מולך ומוציא וופוריאון, ''ופוריאון פעימת מים בכל הכח!!!'' אומר מנהיג המכון
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279001]מרקוס-מאיה מסתכלת עלייך בחשדנות, היא קופצת לאחור כאשר גמה מקומר ואומרת לך בכעס ''אתה רוצה לחזור נכון? אתה חושב שזה פיקניק? אז לך, אחר כך אל תגיד שלא הזהרתי אותך, היא מעמיסה את טום על גבה, ורצה אל תוך היער במהירות ענרית ותוך מס' שניות אתה בוהה בעצים ונמצא לבד על השביל
תומאס- הפוקימונים שלך מיד מתחילים לטאטא ולנקות, לסדר ולתפור, ותוך מס' דקות החדר חוזר למצבו המקורי, ביינתים לילך קמה מפהקת, לפתע עייני נפקחות בבהלה, אתה שם לב שהיא מאזינה היטב למשהו ומריחה את האזור למרות שהיא בצורתה האנושית, ''הם פה! הם חזרו לתפוס אותי ברח ברח ברח'' היא צווחת בדיוק שחלון החדר מתפוצץ וחמישה אנשים עטויים מדים שחורים, ובראשם איש אשר נראה שונה מן השאר, ''רון..'' אומרת לילך בבהלה
מקס- ''אמ..כן בטח'' אומבר דבש ומסמיקה מעט, הפוקימונים שלכם לוחצים יידים ומשחקים מעט, אתם יוצאים מן מרכז הפוקימונים ודבש שואלת ''מקס, היית כבר במכון העיר? עם לא אז נלך עכשיו, אני כבר זכיתי בתג שלי'' היא מראה ללך תג אפור-חום חסר צורה
סקוט-''כן יש'' אומרת לך מאי ומכוונת אותך אל המכון, אתה הולך על פי הוראותיה ומגיע למכון, בתקווה לנצח כמה שיותר מהר ולהספיק לראות את התחרות, מנהיג המכון עומד מולך ומוציא וופוריאון, ''ופוריאון פעימת מים בכל הכח!!!'' אומר מנהיג המכון[/QUOTE]
"מי צריך אותה אני לא רוצה לחזר ולאוצה להציל אותה בעצם אני אלכוד אותה אסתנן לטיי אר חשמל ואלכוד אותה או שאחזור מאיה בואי" אומר ואשגר את מאיה לשם.
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279001]
סקוט-''כן יש'' אומרת לך מאי ומכוונת אותך אל המכון, אתה הולך על פי הוראותיה ומגיע למכון, בתקווה לנצח כמה שיותר מהר ולהספיק לראות את התחרות, מנהיג המכון עומד מולך ומוציא וופוריאון, ''ופוריאון פעימת מים בכל הכח!!!'' אומר מנהיג המכון[/QUOTE]
"אוקיי,צא גסטליי! תשתמש ביכולות הרוח שלך,ואז כדור צל משולב בפעימת אופל!" אני צועק לגסטליי בחיוך.'הממ. נקווה שהוא יצליח לנצח פה.' אני אומר בדאגה.
-
מרקוס-אתה רואה לרגע חושך, רק חושך, ואז אור אתה עומד במקום אליו רצית להשתגר, מאיה לידך מטושטשת לגמרי היא קמה ומנקה את פרסותיה אשר התלכלכו בבוץ, היא מסתכלת עלייך בזעם מהול פחד, ''מרקוס, איפה אנחנו? מרקוס?!''
סקוט-גאסטלי משתמש בכדור צל ופעימת אופל אשר משתלבים יחדיו ויוצרים גל אופק ובמרכזו כדור, ''וופוריאון תתחמק!'' אתה שומע אץ מנהיג המכון, ''וופו'' עונה וופוריאון ומתחמק הצידה, אך גל האופל מתפרש על כל הזיה ולא ניתן לברוח ממנו, ועל כן וופוריאון נפגע ועף לאחור, ''יפה מאוד!'' אתה משבח את גאסטלי שמחכה לפקודתך הבאה, ''וופוריאון גלישה!'' נשמע קול מניג המכון
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1279059]מרקוס-אתה רואה לרגע חושך, רק חושך, ואז אור אתה עומד במקום אליו רצית להשתגר, מאיה לידך מטושטשת לגמרי היא קמה ומנקה את פרסותיה אשר התלכלכו בבוץ, היא מסתכלת עלייך בזעם מהול פחד, ''מרקוס, איפה אנחנו? מרקוס?!''
סקוט-גאסטלי משתמש בכדור צל ופעימת אופל אשר משתלבים יחדיו ויוצרים גל אופק ובמרכזו כדור, ''וופוריאון תתחמק!'' אתה שומע אץ מנהיג המכון, ''וופו'' עונה וופוריאון ומתחמק הצידה, אך גל האופל מתפרש על כל הזיה ולא ניתן לברוח ממנו, ועל כן וופוריאון נפגע ועף לאחור, ''יפה מאוד!'' אתה משבח את גאסטלי שמחכה לפקודתך הבאה, ''וופוריאון גלישה!'' נשמע קול מניג המכון[/QUOTE]
"אנחנו איפה שהייתי אז לאן את רוצה לבוא?" אומר באדישות.
*אביזי מחובר סוף סוף