[quote=חמין זה נאדים;1270037]אלוהים אדירים... או בשפה של פקצות- OMG[/quote]
אחד נפל, נותרו 22,840.
Printable View
[quote=חמין זה נאדים;1270037]אלוהים אדירים... או בשפה של פקצות- OMG[/quote]
אחד נפל, נותרו 22,840.
[QUOTE=LordAbizi;1270038]אחד נפל, נותרו 22,840.[/QUOTE]
למה נפל? אני אשמח להירשם למשחק כזה...
אשכרה ספרת את כל המשתמשים שיש בפורום? :what:
[quote=חמין זה נאדים;1270039]למה נפל? אני אשמח להירשם למשחק כזה...
אשכרה ספרת את כל המשתמשים שיש בפורום? :what:[/quote]
זה כתוב בדף הראשי של הפורום. (בדוק זאת!)
לא, אתה לא תשמח להרשם למשחק כזה. עם טופס ההרשמה לא יהרוג אותך, אז כל מה שלפניו בטוח יהרוג אותך. זה משחק של שבעה עמודי וורד....
מגל אתה מוכן להגיב בשרשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=Amitlv;1270041]מגל אתה מוכן להגיב בשרשור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
אני הגבתי לך בה"פ בצורה אביזית מאוד
אני הגבתי בצורה "Amitlvית" מאוד
זה המשתמש הכי חדש [URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=25644[/URL] הוא משתמש 25644,אם נספור את אלה שמחקו להם את המשתמש יש קצת יותר מ-25700 נראה לי
[quote=Aichi Sendou;1270047]זה המשתמש הכי חדש [URL]http://www.myforum.co.il/member.php?u=25644[/URL] הוא משתמש 25644,אם נספור את אלה שמחקו להם את המשתמש יש קצת יותר מ-25700 נראה לי[/quote]
ובכל זאת, אם תרד מספיק מטה תגיע לשורה "סטטיסטיקות myForum", ושמה תוכל למצוא "משתמשים: 22,843". פירוש הדבר שבין התגובה הקודמת לעכשיו נוסף עוד משתמש שעליי להרוג באמצעות המשחק שלי.
[quote=חמין זה נאדים;1270037]אלוהים אדירים... או בשפה של פקצות- OMG
אלון- אני יודע שזה 3 ימים כי היא אמרה לי... אנחנו מדברים בסקייפ...[/quote]
אהא.
טוב, תמסור לה ש3 ימים זה בכלל לא הרבה ושיש לה מזל שזה ככה.
לעשות משחק שמבוסס על מבוכים ודרקונים?
[quote=scizor-x;1270053]לעשות משחק שמבוסס על מבוכים ודרקונים?[/quote]
אתה תמיד יכול [B]לעשות [/B]את המשחק. השאלה האם אתה רוצה לשלוח אותו לאישור ולפרסם אותו. כי אם אתה פסיכופט כמוני שיכתוב משחק תפקידים שאף אחד לא יכול לשחק בו חוץ ממני, אז לא כדאי לפרסם את המשחק, אלא רק לשמור אותו My Documents. זה כבר המשחק השני שלי שלא ראה אור שיושב שם ומחכה לעתיד.
[quote=LordAbizi;1270054]אתה תמיד יכול [B]לעשות [/B]את המשחק. השאלה האם אתה רוצה לשלוח אותו לאישור ולפרסם אותו. כי אם אתה פסיכופט כמוני שיכתוב משחק תפקידים שאף אחד לא יכול לשחק בו חוץ ממני, אז לא כדאי לפרסם את המשחק, אלא רק לשמור אותו My Documents. זה כבר המשחק השני שלי שלא ראה אור שיושב שם ומחכה לעתיד.[/quote]
אם הייתי מבין על מה הנושא של המ"ת שלך הייתי בשמחה מנסה להירשם..
לא אכפת לי מה הנושא, אבל אני צריך לדעת מהו.
אני כול כך משועמם שאני שוקל לפתוח מחדש מ''ת של [b]פוקימון [/b][תבינו לאיזו דרגת שיעמום ירדתי,השלב הבא זה להמציא מ''ת פוקימון חדש]
[quote=~Donphan~;1270055]אם הייתי מבין על מה הנושא של המ"ת שלך הייתי בשמחה מנסה להירשם..
לא אכפת לי מה הנושא, אבל אני צריך לדעת מהו.[/quote]
גם אם זה כרוך בלמלא טופס הרשמה שאורכו כדף וחצי בוורד בTIMES NEW ROMAN 12?
המשחק מבוסס על הסיפור שלי, שבתורו מבוסס על MAPLE STORY. אך הציטוט הבא מהמשחק שלי מסביר זאת בצורה הטובה ביותר:
[SIZE=3][FONT=Times New Roman]"אני אחזור על כך פעם נוספת – המשחק עלול להראות דומה, לפחות בשלושת המבטים הראשונים, למייפל סטורי, אך [B]בשום פנים ואופן הוא אינו מיועד באופן בלעדי לשחקני משחק הרשת, ובשום פנים ואופן לא יהיה יתרון לאלו שהם שחקני המשחק על פני אלו שלא שמעו על המשחק מימיהם!![/B][/FONT][/SIZE]
[FONT='Times New Roman']יגעתי."[/FONT]
[QUOTE=Aichi Sendou;1270056]אני כול כך משועמם שאני שוקל לפתוח מחדש מ''ת של [b]פוקימון [/b][תבינו לאיזו דרגת שיעמום ירדתי,השלב הבא זה להמציא מ''ת פוקימון חדש][/QUOTE]
תן לי לנחש, השלב אחרי זה הוא לראות פוקימון וזה שאחרי זה זה לשנות את השם משתמש שלך למאסטר ליפיאון?