[quote=May Chan;1303845]ערב טוב גם לך איש D:
אה יפה D: איך הוא יראה? XD[/quote]
אני לא איש , אני אדוני. :sunglasses:
Printable View
[quote=May Chan;1303845]ערב טוב גם לך איש D:
אה יפה D: איך הוא יראה? XD[/quote]
אני לא איש , אני אדוני. :sunglasses:
[QUOTE=May Chan;1303840]אני?~
מי זה ריומה? D:[/QUOTE]
לא אז לא את..
את בסוף פותחת אותו בכלל?
[QUOTE=מאסטר ליאון;1303850]די חתיך והוא קוסם. בהופעה הראשונה הוא הראה כמה קסמים ואז קסם נהדר "העלמת" המבורגר!
אביזי, זה לריטסוקה קון[/QUOTE]
יאי חתיך זה טוב. וגם קוסם זה טוב.
חח בהצלחה במשחק 3:
[QUOTE=LordAbizi;1303848]הוא יהיה על הסיפור שלי, שהגרסא הכי מלאה של הסיפור שלי בפורום נמצאת כאן: [URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=44727[/URL]
ודבר שני, יש לינקים למשחקים שלי (שכבר מתים ממזמן) בחתימה.. (ומשום מה לא הורדתי אותם).
ודבר שלישי, אני אסתכל על המשחק שלך מחר (משחק בנושא לא ידוע זה יותר מדי בשבילי היום)[/QUOTE]
אה אני זוכרת את הסיפור הזה! D: קראתי אותו פעם, הוא נורא ישן XD
אני הולכת לראות את המשחקים שלך 3:
ואוקיי זה בסדר 3: (בנוגע למ''ת שלי)
[QUOTE=!!♕Sniper♕!!;1303852]לא אז לא את..
את בסוף פותחת אותו בכלל?[/QUOTE]
כן, שלחתי לבקשה ^^ אמרתי לך כבר ם:
[QUOTE=Prince;1303851]אני לא איש , אני אדוני. :sunglasses:[/QUOTE]
מה שתגיד, אדוני XD
[QUOTE=May Chan;1303854]יאי חתיך זה טוב. וגם קוסם זה טוב.
חח בהצלחה במשחק 3:
ואוקיי זה בסדר 3: (בנוגע למ''ת שלי)[/QUOTE]
תודה(כשאסיים עמוד ראשון אוסיף סעיף של התגובה הראשונה אחרי ההתחלה שאכתוב ולכן תגובה ראשונה דווקא תהיה המשך)
[quote=מאסטר ליאון;1303855]תודה(כשאסיים עמוד ראשון אוסיף סעיף של התגובה הראשונה אחרי ההתחלה שאכתוב ולכן תגובה ראשונה דווקא תהיה המשך)[/quote]
אה יפה D:
אם אתה צריך עזרה או משהו או תמונות אני פה P:
אביזי סיים לבדוק לי את המשחק D:
היי
[quote=THE CHOSEN ONE;1303860]היי[/quote]
היי מה קורה?
[quote=מאסטר ליאון;1303850]די חתיך והוא קוסם. בהופעה הראשונה הוא הראה כמה קסמים ואז קסם נהדר "העלמת" המבורגר!
אביזי, זה לריטסוקה קון[/quote]
מה זה "זה"?
[quote=May Chan;1303854]יאי חתיך זה טוב. וגם קוסם זה טוב.
חח בהצלחה במשחק 3:
ואוקיי זה בסדר 3: (בנוגע למ''ת שלי)
כן, שלחתי לבקשה ^^ אמרתי לך כבר ם:
מה שתגיד, אדוני XD[/quote]
קראת ולא הגבת... זו עברה שדינה מוות. (הערה: זוהי בדיחה)
קצת הנחיות בנוגע למשחקים שלי:
JOURNEY TO THE PAST הוא משחק גועל נפש, שאם הייתי בודק אותו היום הוא לא היה מקבל אישור, אלא אם הייתי ממש משפץ אותו.
לעומת זאת MEDIEVAL AGES הוא משחק שאני מאוד גאה בו, וחבל לי שהוא אף פעם לא התקדם כל כך...
@Prince
יכול להיות (וכנראה שזה אכן כך) שלא הסברתי לך את מה שאני עושה היטב:
אני קורא את השינויים במשחק שלך, וכותב את מה שאני כותב. אחר כך אתה צריך להגיב למה שאני כתבתי שם, ורק אחרי זה אני אוכל להמשיך להתייחס לזה וכן הלאה. התהליך ייגמר כשנסכים על כל דבר בערך.
חצי כאן חצי מכין שיעורים
מאי בסוף אני אכין לבד את הלוגו, חבל שסיננת אותי אבל אם תזכרי בזה פתאום כבר אל תכיני
[QUOTE=May Chan;1303857]אה יפה D:
אם אתה צריך עזרה או משהו או תמונות אני פה P:[/QUOTE]
אני באמת צריך, אז תודה ואת שמורה. יש ביצה אדומה,ביצה כחולה,ביצה ורודה עם לבן וגם X סייברים בצבע אדום,כחול וחום. מה תרצי?(כל הביצים זזות)
אביזי, זה זה המ"ת
[quote=LordAbizi;1303862]מה זה "זה"?
JOURNEY TO THE PAST הוא משחק גועל נפש, שאם הייתי בודק אותו היום הוא לא היה מקבל אישור, אלא אם הייתי ממש משפץ אותו.
לעומת זאת MEDIEVAL AGES הוא משחק שאני מאוד גאה בו, וחבל לי שהוא אף פעם לא התקדם כל כך...
@Prince
אני קורא את השינויים במשחק שלך, וכותב את מה שאני כותב. אחר כך אתה צריך להגיב למה שאני כתבתי שם, ורק אחרי זה אני אוכל להמשיך להתייחס לזה וכן הלאה. התהליך ייגמר כשנסכים על כל דבר בערך.[/quote]
אה. סבבה אני יחכה שתסים
[quote=מאסטר ליאון;1303863]אני באמת צריך, אז תודה ואת שמורה. יש ביצה אדומה,ביצה כחולה,ביצה ורודה עם לבן וגם X סייברים בצבע אדום,כחול וחום. מה תרצי?(כל הביצים זזות)
אביזי, זה זה המ"ת[/quote]
אתה יכול לשלוח כמובן אליו שהוא יעזור לך אם אתה רוצה, אבל גם אני יכול לעשות את זה (וזה חלק מהתפקיד שלי כמנהל חת"ם). במילא בסוף תצטרך לשלוח את זה אלי...
[quote=Prince;1303865]אה. סבבה אני יחכה שתסים[/quote]
...
אני כבר שלחתי לך ה"פ עם כמה הערות. הכדור במגרש שלך, (מסרתי אותו לנבדל ולכן אני לא יכול לגעת בו) עכשיו אתה צריך להגיב על מה שכתבתי שם. ייתכן ונראה לך שאין כל כך מה להגיב על מה שכתבתי, וזה הגיוני, כי זו בדיקה רק לחלק ממשחק, ומן הראוי שתהיה מצומצמת יותר.
[QUOTE=Prince;1303859]אביזי סיים לבדוק לי את המשחק D:[/QUOTE]
מזל'''ט P:
[QUOTE=THE CHOSEN ONE;1303860]היי[/QUOTE]
היי ^^
[QUOTE=LordAbizi;1303862]מה זה "זה"?
@Prince
אני קורא את השינויים במשחק שלך, וכותב את מה שאני כותב. אחר כך אתה צריך להגיב למה שאני כתבתי שם, ורק אחרי זה אני אוכל להמשיך להתייחס לזה וכן הלאה. התהליך ייגמר כשנסכים על כל דבר בערך.[/QUOTE]
כן אני חושבת שראיתי פעם את המשחק MEDIEVAL AGES, זה על פוקימון כאילו של פעם, נכון? D:
(אתה היית זה שפתחת אותו? XD )
את JOURNEY TO THE PAST אני לא חושבת שראיתי ם:
[QUOTE=מאסטר ליאון;1303863]אני באמת צריך, אז תודה ואת שמורה. יש ביצה אדומה,ביצה כחולה,ביצה ורודה עם לבן וגם X סייברים בצבע אדום,כחול וחום. מה תרצי?(כל הביצים זזות)
אביזי, זה זה המ"ת[/QUOTE]
אממ. ביצה אדומה D: או X סייבר אדום. 3:
[QUOTE=ShotGun;1303864]חצי כאן חצי מכין שיעורים
מאי בסוף אני אכין לבד את הלוגו, חבל שסיננת אותי אבל אם תזכרי בזה פתאום כבר אל תכיני[/QUOTE]
יש לי אותו במחשב אבל כבר שבועיים שאני לא על המחשב ואני לא יכולה לעשות כלום ><
כשאני אקבל אותו (רוב הסיכוים ביום רביעי או מחר או חמישי) אני אכין לך, בסדר? ^^'
[quote=May Chan;1303870]מזל'''ט P:
היי ^^
כן אני חושבת שראיתי פעם את המשחק MEDIEVAL AGES, זה על פוקימון כאילו של פעם, נכון? D:
(אתה היית זה שפתחת אותו? XD )
את JOURNEY TO THE PAST אני לא חושבת שראיתי ם:[/quote]
לא הבנת ...
התכוונתי להגיד לו לסיים , לא שהוא כבר סיים ..
בלבול בין זמנים