-
[quote=הנואש לווינר;1313735]אלכס, אל תאשים אותנו בדיבור לא יפה!
תסתכל, כמעט בכל נושא הוא מספאים ואומר דברים שלא קשורים בכלל..
"בדיחה מצחיקה ותאר שאבא של אביזי הוא ביל גייטס"
[SIZE=7]wtf?![/SIZE][/quote]
איפה הוא אמר את זה?
[quote=~*DeXTeR*~;1313733]אז אל תדבר איתו...תתעלם ממנו...אם אתה לא יכול להסתדר איתו,אל תכנס איתו לעימותים...[/quote]
הוא מגיב בנושא שלי ומספים,ואני אמור לשתוק?
-
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313737]תן לי קישורים שהוא מספים.[/QUOTE]
נראה לך שאני עד כדי כך משועמם..?
פשוט תסתכל קצת בהודעות שלו בנושאים /=
נשבע לך שההודעה שציטטתי קודם הייתה אמיתית.
-
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313709][URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=7227"][COLOR=#6B8E23]master lion[/COLOR][/URL] אני מצפה ממך להיות קצת יותר בוגר...
ליום.[/QUOTE]
אני פועל לפי החוקים שלך. כתבת ליום, עוד אזהרה של 20% פרסומי ספאם. מילה אחת זה ספאם.
-
[QUOTE=Kaiser;1313738]איפה הוא אמר את זה?
הוא מגיב בנושא שלי ומספים,ואני אמור לשתוק?[/QUOTE]
באחד מהנושאים של עידן אם אני לא טועה.. זה לא שהוא הספאים בסיפור זה היה נושא אחר. S:
-
מתמטיקה וערבית זה חרא
מה קורה?
-
[quote=The Sir;1313730]אוף יש לי עוד 30 תרגילים במתמטיקה לעשות[/quote]
לי יש יותר ולא התחלתי >_-'
אני לומד מחר 6 שעות, כל אחת מהן שעה שונה... סיוט!
[quote=הנואש לווינר;1313735]אלכס, אל תאשים אותנו בדיבור לא יפה!
תסתכל, כמעט בכל נושא הוא מספאים ואומר דברים שלא קשורים בכלל..
"סיפור טוב ותאר שאבא של אביזי הוא ביל גייטס"
[SIZE=7]wtf?![/SIZE][/quote]
אהמ הנה משהו שהסברתי לאחרים:
[B]לא אכפת לי אם ליאון מספים או לא, אם הוא הספים הוא יקבל את העונש שלו.[/B]
[B]אז למה לעזאזל זה אכפת לכם? אתם כלכך חסרי חיים שאתם נטפלים לחיים של מישהו אחר?[/B]
[B]זה כמו שהאמהות אומרות לילדים הקטנים שלהן "אל תסתכל בצלחת של אחרים", שזאת אומרת. אם לך יש משהו, ולמישהו אחר יש משהו, תסתכל על מה שיש לך ואל תתחיל להסתכל ולרצות את מה שיש לאחר. כנראה שאתם כלכך חסרי חיים שאתם נטפלים אל אייל, ותאמין לי, זה מחליא.[/B]
[B]עומר יכול לחיות חיים גם בלעדיו, וזה וד נתון לשאלה האם הוא בוגר או לא.[/B]
[B]בינתיים ליאון יוצא פה הכי בוגר, וזה ברצינות.. איכשהוא הוא סובל אתכם.[/B]
[B]נהפכתם לבריונים מגעילים.[/B]
[B]ומעט לא אכפת לי מה שאני אומר פה, זו האמת עכשיו, השתדלתי מספיק לא לומר לכם כלום כל הזמן, אבל זו האמת.[/B]
[B]אתם מוזמנים להתחיל לקלל אותי, להציק ולשלוח עוד 101 דברים, אני לא אשנה את דעתי. (מניסיון)[/B]
[B]אז תתחילו להפנים את זה שאתם צריכים להתעלם ממנו ולהתנהג כבוגרים.[/B]
-
[quote=מאסטר ליאון;1313739]וגם לי עשו את זה[/quote]
[B]"מה ששנוא עליך אל תעשיך לחבריך\מכריך\כאלה שקורעים אותך ב-DN ושאר משתמשי הפורום",מכיר?אתה שונא שמספימים לך בנושאים,אנחנו שונאים שאתה עושה לנו את זה.[/B]
[quote=~*DeXTeR*~;1313744]בסדר,כמו מה הוא הגיב לך?[/quote]
תסתכל ב-250 תגובות אחרונות שלו,אתה תמצא לפחות 5 תגובות שהם ספאם שהוא לא קיבל עליהם משהו אם מישהו אחר היה עושה הוא היה מקבל אזהרה בע''פ
-
[COLOR=Red][B]אם אתה חושב שהוא מספים,תן לי קישורים שאסתכל ואבדוק אם אתה צודק או לא...
לדוגמה בסיפור שפתח מאסטר ליאון,הגבת תגובה מגעילה....אני מבקש שאם אין לך כוח לסיפורים בנושאים שאתה לא אוהבים,אל תכנס אליהם בכלל!
מה שכתבת בסיפור שלו פשוט מגעיל![/B][/COLOR]
-
חלאס לריב, זה היה התפקיד שלי ואני לא זוכר שנתתי למישהו רשות להחליף אותי !!!
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313752][COLOR=Red][B]אם אתה חושב שהוא מספים,תן לי קישורים שאסתכל ואבדוק אם אתה צודק או לא...
לדוגמה בסיפור שפתח מאסטר ליאון,הגבת תגובה מגעילה....אני מבקש שאם אין לך כוח לסיפורים בנושאים שאתה לא אוהבים,אל תכנס אליהם בכלל!
מה שכתבת בסיפור שלו פשוט מגעיל![/B][/COLOR][/QUOTE]
שקל?
-
[quote=~Donphan~;1313749]לי יש יותר ולא התחלתי >_-'
אני לומד מחר 6 שעות, כל אחת מהן שעה שונה... סיוט!
אהמ הנה משהו שהסברתי לאחרים:
[B]לא אכפת לי אם ליאון מספים או לא, אם הוא הספים הוא יקבל את העונש שלו.[/B]
[B]אז למה לעזאזל זה אכפת לכם? אתם כלכך חסרי חיים שאתם נטפלים לחיים של מישהו אחר?[/B]
[B]זה כמו שהאמהות אומרות לילדים הקטנים שלהן "אל תסתכל בצלחת של אחרים", שזאת אומרת. אם לך יש משהו, ולמישהו אחר יש משהו, תסתכל על מה שיש לך ואל תתחיל להסתכל ולרצות את מה שיש לאחר. כנראה שאתם כלכך חסרי חיים שאתם נטפלים אל אייל, ותאמין לי, זה מחליא.[/B]
[B]עומר יכול לחיות חיים גם בלעדיו, וזה וד נתון לשאלה האם הוא בוגר או לא.[/B]
[B]בינתיים ליאון יוצא פה הכי בוגר, וזה ברצינות.. איכשהוא הוא סובל אתכם.[/B]
[B]נהפכתם לבריונים מגעילים.[/B]
[B]ומעט לא אכפת לי מה שאני אומר פה, זו האמת עכשיו, השתדלתי מספיק לא לומר לכם כלום כל הזמן, אבל זו האמת.[/B]
[B]אתם מוזמנים להתחיל לקלל אותי, להציק ולשלוח עוד 101 דברים, אני לא אשנה את דעתי. (מניסיון)[/B]
[B]אז תתחילו להפנים את זה שאתם צריכים להתעלם ממנו ולהתנהג כבוגרים.[/B][/quote]
הוא הכי בוגר פה?אתה לא קולט שהוא התחיל את כל זה?הוא מעצבן אותנו ואנחנו אמורים לשתוק?
[quote=~*DeXTeR*~;1313752][COLOR=red][B]אם אתה חושב שהוא מספים,תן לי קישורים שאסתכל ואבדוק אם אתה צודק או לא...[/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]לדוגמה בסיפור שפתח מאסטר ליאון,הגבת תגובה מגעילה....אני מבקש שאם אין לך כוח לסיפורים בנושאים שאתה לא אוהבים,אל תכנס אליהם בכלל![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה שכתבת בסיפור שלו פשוט מגעיל![/COLOR][/B][/quote]
אתה מדבר אליי? אני לא מגיב בסיפורים שלו
-
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1313744]בסדר,כמו מה הוא הגיב לך?[/QUOTE]
הוא מגיב הודעות לא קשורות כאלה..
חלק אחד הוא מודה או מתייחס לנושא בדרך כלשהי בשתי מילים, ואז רושם דברים שלא קשורים בכלל.. S:
-
[QUOTE=The Sir;1313754]חלאס לריב, זה היה התפקיד שלי ואני לא זוכר שנתתי למישהו רשות להחליף אותי !!![/QUOTE]
מה קורה רומה?