-
[quote=הנואש לווינר;1316467]מה ממכר..? מה יש באתר הזה חוץ מלהוסיף אנימות ומנגות? Lol
גם אין שם הרבה מידע, יחסית.
מה יש במנגה הזאת בכלל?[/quote]
אותי זה מיכר.
יש שם אחלה מידע בכללי על דברים שונים. תרצה מידע מעבר אפשר להיכנס לויקי ולקרוא.
במאנגה יש פלישת דגים מן הים שצמחו להם רגליים רובוטים והם תוקפים את בני האדם.
דניס אה הוא-שכחתי ממנו.
-
חחח נכון תמונה אדירה שלו?
-
[QUOTE=Death The Kid;1316473]עזוב,עוד מעט יש לי מיצ''ב,ואתה לא תהיה שם לעזור לי,אני אצטרך להתמודד עם זה לבד,יש לי 6 תרגילים,כל תרגילים 2-3 דקות,למצוא את התמונות,תוך כמה חצי שעה-45 דקות יש לך את זה מוכן[/QUOTE]
שמע אני אתמול עזרתי לי"בניקים לפני מגן,בטוח אני אוכל לעזור לך לפני המיצ"ב שלך.
תביא תרגיל ואני אעזור לך(זה חומר של ח' לא?)
-
[QUOTE=Death The Kid;1316473]עזוב,עוד מעט יש לי מיצ''ב,ואתה לא תהיה שם לעזור לי,אני אצטרך להתמודד עם זה לבד,יש לי 6 תרגילים,כל תרגילים 2-3 דקות,למצוא את התמונות,תוך כמה חצי שעה-45 דקות יש לך את זה מוכן[/QUOTE]
עוד כמה זמן המיצ"ב ?
-
לא הבנת אותי,אני מכיר את החומר הזה,אני גם שולט בו ופשוט אני רוצה להתאמן עם החומר הזה לקראת המי''צב
-
[quote=Crown♕Clown;1316480]שמע אני אתמול עזרתי לי"בניקים לפני מגן,בטוח אני אוכל לעזור לך לפני המיצ"ב שלך.
תביא תרגיל ואני אעזור לך(זה חומר של ח' לא?)[/quote]
כנראה שזה חומר של ח' אם הוא בח' :nose_pick:
-
[QUOTE=Death The Kid;1316483]לא הבנת אותי,אני מכיר את החומר הזה,אני גם שולט בו ופשוט אני רוצה להתאמן עם החומר הזה לקראת המי''צב[/QUOTE]
LOL גם מה החומר למיצ"ב על בדוק אני נכשל בו
-
משוואת עם שני נעלמים,ויאללה שתישרף המורה הזאת!
עמית,כמה דקות ויש לך את זה
-
-
ממתי תקוע לאנל מתכת בצורת עיגול עם כדורים מוזרים כאלו בגב?! Wtf?!
-
אהההה, למדתי ברוך ה' זה בסדר דווקא זה לא הדבר שאני אמור לחשוש ממנו אני פותר את זה בדטרמיננטות לפעמים..
-
[SIZE=5][COLOR=red]אשמח לתגובות השקעתי מאוד ם:[/COLOR][/SIZE]
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49519[/URL]
-
-
[QUOTE=~prinny;1316488]איזה כיף, חידון נארוטו..[/QUOTE]
תזהר מספוילירים. יכול להיות שאלות מפרק 200+ של שיפודן
[QUOTE=Chopper;1316489]ממתי תקוע לאנל מתכת בצורת עיגול עם כדורים מוזרים כאלו בגב?! Wtf?![/QUOTE]
זה מגניב וזה מאז שאודה החליט לבבס את אנל על ראג'ין אל הברקים והרעמים היפני. [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Raijin[/url]
-
חשבתי שזה לא מחובר אליו וזה רק בכיסא שלו קודם Xd