יאי בעמוד 207 בספר שלי הולכים בכל הכוח, יש סדרה מעניינת על חרדים אז בטח לא אכתוב בערב אבל בתקווה להתקדם קצת עד אז ם:
Printable View
יאי בעמוד 207 בספר שלי הולכים בכל הכוח, יש סדרה מעניינת על חרדים אז בטח לא אכתוב בערב אבל בתקווה להתקדם קצת עד אז ם:
אביב, אני ממליץ לך לא לראות/לקרוא ואנגרד/op בזמן הקרוב, זה יכנס לך לראש ולא תוכל לכתוב... (אלא אם כן אתה כותב ספר על ואנגרד/וואן פיס Xp)
[quote=♣Gogeta ssj4♣;1319069]אביב, אני ממליץ לך לא לראות/לקרוא ואנגרד/op בזמן הקרוב, זה יכנס לך לראש ולא תוכל לכתוב... (אלא אם כן אתה כותב ספר על ואנגרד/וואן פיס Xp)[/quote]
למה שייכנס לי לראש ולא אוכל לכתוב? אני לא מושפע ככה מדברים, אבל וואן פיס זה לא דברים, OP זה יצירת אומנות שלולא ההשפעה שלה לא יודע היכן הייתי, ולכן אמשיך להיות מושפע מזה כמה שאוכל ם:
[QUOTE=♣Gogeta ssj4♣;1319069]אביב, אני ממליץ לך לא לראות/לקרוא ואנגרד/op בזמן הקרוב, זה יכנס לך לראש ולא תוכל לכתוב... (אלא אם כן אתה כותב ספר על ואנגרד/וואן פיס Xp)[/QUOTE]
הכינוי שלו זה בלאקבירד.. מזה מסיקים ש... הוא ראה וואן פיס.
היגיון פשוט LOL
הוא התכוון שלא אראה רק בזמן הקרוב, ותשמע לולא האוואטאר שלי היה אפשר להגיד שאני מתכוון לשחור הזקן מהמציאות ם: ידעתם שוויטבירד מבוסס עליו למעשה?
ניחשתי שיש קשר ביניהם.. מעניין למה Xd
"נו באמת, לא הייתי כזה שיכור.."
אחי, שאלת את חברה שלך אם היא פנויה O.ס
אני מתחיל לחזור על הבדיחות שלי אין לי רעיונות.
[QUOTE=Blackbeard;1319076]הוא התכוון שלא אראה רק בזמן הקרוב, ותשמע לולא האוואטאר שלי היה אפשר להגיד שאני מתכוון לשחור הזקן מהמציאות ם: ידעתם שוויטבירד מבוסס עליו למעשה?[/QUOTE]
כע זה ידוע ,הם מתו גם בצורה דומה.
על מה מדברים?
תגידו מים ורוח זה שילוב טוב?
למה?
הלכתי לחדר כושר..
ביי עידן
[quote=monster;1319078]כע זה ידוע ,הם מתו גם בצורה דומה.[/quote]
לא כולם יודעים ם:
יבש פה
[quote=LordAbizi;1318976]זה לא הבעיה, המשחקים ברמה סבירה. אני פשוט כמו מכשף שלא ישן 50 שעות ומנסה להטיל קסם... או... פיזבן שמנסה להטיל כדור אש אבל כל פעם שוכח את המילים.
גם אם כל משתמשי הפורום יפרשו, ויישארו כאן רק אתה ואני, גם אז אני לא אקבל אותך לצוות סינון של משחקים.[/quote]
חחח .
ועדיין אתה צריך קצת עזרה להוריד את הלחץ של המשחקים. במיוחד כשיש פה ילדים כמו ליאון שפותחים מ"ת כל יומיים.