סוף סוף סיימתי תחלק הדרמתי ומעצבן, נארוטו פוגש את אמא שלו בלה בלה בלה שיעור היסטוריה בלה בלה.
Printable View
סוף סוף סיימתי תחלק הדרמתי ומעצבן, נארוטו פוגש את אמא שלו בלה בלה בלה שיעור היסטוריה בלה בלה.
מאי, את רואה את זה?
מותר לי לדעת למה נראלכם שפרשתי?
סתם כי אמרת כזה "ביי." מחשיד כזה, אבל אני רואה את זה פשוט כרצון שתישאר אף אחד לא קורא לאף אחד לפרוש אולי מישהו חושש זה הכל ם:
שאף אחד לא יזכיר תמילה פרישה היום
[QUOTE=Blackbeard;1321505]אין דרך לפתוח סרטונים אחרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ג'אמון(או דגוזארו כי אתה רואה ואנגארד).[/QUOTE]
מה נהיית נאפטון?
יאי עוד מעט ני זוכה בWALLPAPER של מינטו(הוקאגה 4)
הכנתי תג ראשון למ"ת שלי. יש לכם רעיונות לשאר התגים? (אני צריך עוד שבע, בכל סוג שנראה לכם מתאים חוץ מעשב)
[quote=ξένος;1321511]יאללה שיפרוש..
ואני עוד לא סלחתי לפורום הזה על מה שעשו לי..
הייתי מנהל פורום ספורט,מנהל דיבורים ואקטואליה פעמיים, ופעמיים מפקח
ועדיין לא מספיק בשבילם להיכל התהילה..
הם אומרים שאי אפשר לתת היכל התהילה לכל אחד.. באמת שזה מעצבן אותי.. וזה היה בתקופת אלכס אולי עכשיו הוא נעלם וזה יישתנה.. עדיין זה מתסכל לא חושבים?[/quote]
הם? למה אתה מכליל? אני ממש שונא אנשים שמכלילים.. דבר ראשון רותם הוא זה שקובע ודבר שני בגלל שלא נכנסת להיכל התהילה זה לא אומר שאתה צריך לכעוס ולפרוש.. ״וואו היכל התהילה״, עכשיו אני אהיה עשיר ומפורסם והרבה בחורות ירצו אותי.. נו באמת.. זה סתם תואר בפורום.. למה לעשות סיפור..?
אני בפרק 244:) אגב המלא רווחים והביי שהוא כתב זה כדי שנחשוב שהוא פורש וכדי שנגיד לו ״לא לא אל תפרוש רק לא זה״ או בקיצור, צומי..
[quote=monster;1321518]מה נהיית נאפטון?
יאי עוד מעט ני זוכה בWALLPAPER של מינטו(הוקאגה 4)[/quote]
שיראהושי ג'אמון!!!
ומה הכוונה? ם0
אתם קולטים שעוד 17 פרקים אני מגיע לעדכני??
חיכיתי לזה כבר שנה..
יווואוו הטובי הזה כזה תסביך להבין מי זה >>
אני אצטט אותכם:
"יש לכם נושא רשמי, דברו שם".
אתם אמרתם לי על וואן פיס, תיישמו את זה על נארוטו
הם אמרו את זה גם ל-dn לא?
והנושא הרשמי הוא של שיפודן,אז אפשר לדבר על נארוטו הרגיל
[quote=~prinny;1321521]הם? למה אתה מכליל? אני ממש שונא אנשים שמכלילים.. דבר ראשון רותם הוא זה שקובע ודבר שני בגלל שלא נכנסת להיכל התהילה זה לא אומר שאתה צריך לכעוס ולפרוש.. ״וואו היכל התהילה״, עכשיו אני אהיה עשיר ומפורסם והרבה בחורות ירצו אותי.. נו באמת.. זה סתם תואר בפורום.. למה לעשות סיפור..?
אני בפרק 244:) אגב המלא רווחים והביי שהוא כתב זה כדי שנחשוב שהוא פורש וכדי שנגיד לו ״לא לא אל תפרוש רק לא זה״ או בקיצור, צומי..[/quote]
ואני ממש שונא טיפשות ואנשים טיפשים(לא אתה אבל סתם רצית להצהיר מה אתה שונא גם אני רוצה).
דבר ראשון לרותם פחות הייתה את ההחלטה הזאת, היה את האדמינים ועוד דרגה שרותם המציא לפני כמה זמן כי הוא היה בצבא והוא היה צריך מישהו שיחליף אותו עד שהוא יוכל להגיב באופן סדיר
אז אני כן מתכוון אליהם.
דבר שני מי אמר לך שאני רוצה לפרוש באיזה מילה מהמילים שאתה רואה כתוב את המילה פרישה?
וכן אם אני רוצה איזה הערכה קטנה להשקעה שלי אני חושב שמגיע לי אחרי הכל תראה לי עוד אחד שהיה פה מנהל 3 פעמים ומפקח פעמיים..
אני אף פעם לא אמרתי את זה וגם זה שנשאר לי עוד 17 פרקים זה יהיה שם ספאם..
[quote=ξένος;1321531]ואני ממש שונא טיפשות ואנשים טיפשים(לא אתה אבל סתם רצית להצהיר מה אתה שונא גם אני רוצה).
דבר ראשון לרותם פחות הייתה את ההחלטה הזאת, היה את האדמינים ועוד דרגה שרותם המציא לפני כמה זמן כי הוא היה בצבא והוא היה צריך מישהו שיחליף אותו עד שהוא יוכל להגיב באופן סדיר
אז אני כן מתכוון אליהם.
דבר שני מי אמר לך שאני רוצה לפרוש באיזה מילה מהמילים שאתה רואה כתוב את המילה פרישה?
וכן אם אני רוצה איזה הערכה קטנה להשקעה שלי אני חושב שמגיע לי אחרי הכל תראה לי עוד אחד שהיה פה מנהל 3 פעמים ומפקח פעמיים..[/quote]
ארווין