-
[QUOTE=סת' קינגלר;1326034]כבר אמרתי לך שיש לי חזקה. לפי דיני חזקות יש לי הזכות להשאיר את החתימה באורך הזה בדיוק.
אם אתה לא יודע מה זה חזקה, אז חפש את הערך המשפטי של זה בוויקיפדיה.[/QUOTE]
תכף אני אראה לך מה זה חזקה, תקטין ומיד.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PVxQ9RWGHI[/YOUTUBE]
-
אם היטמן שוב נכנס לפורום הזה, ועוד הגיב בנו"ד, הכל אפשרי! אפילו שמאי תיתן עוד תגובה במ"ת!
-
טרינר בחר אצבע ופשוט תשב עליה... חח... כרכת את עבודת הגמר? איך יצא?
היי היטמן! מה נשמע אח יקר?
אני פשוט קורא פה את כל ההודעות של איתי וואללה... כל הודעה גורמת לי להתגעגע לדניס יותר ויותר...
-
[quote=triner;1326029]אלון תגיד אתה ראשי?[/quote]
לא @:
ת'אמת, טוב שכך
[quote=סת' קינגלר;1326034]כבר אמרתי לך שיש לי חזקה. לפי דיני חזקות יש לי הזכות להשאיר את החתימה באורך הזה בדיוק.
אם אתה לא יודע מה זה חזקה, אז חפש את הערך המשפטי של זה בוויקיפדיה.[/quote]
גלעד תקטין את החתימה, היא באמת מעט ארוכה.
אגב, מאי מסננת, היא לא תיתן תגובה במ"ת ם:
-
[QUOTE=Amitlv;1326035]מתי אני אי פעם פניתי אליך בפרטי?[/QUOTE]
אל תשחק אותה
[QUOTE=The Charmander;1326038]טרינר בחר אצבע ופשוט תשב עליה... חח... כרכת את עבודת הגמר? איך יצא?
היי היטמן! מה נשמע אח יקר?
אני פשוט קורא פה את כל ההודעות של איתי וואללה... כל הודעה גורמת לי להתגעגע לדניס יותר ויותר...[/QUOTE]
סטוקר O_O
עזוב, יש 2 עוגיות במדף, קח ת'אמצעית...
[QUOTE=snivy~;1326039]לא @:
ת'אמת, טוב שכך
גלעד תקטין את החתימה, היא באמת מעט ארוכה.
אגב, מאי מסננת, היא לא תיתן תגובה במ"ת ם:[/QUOTE]
שיט.. אני רוצה שיהפכו אותי לחבר כבוד כי אני ילד טוב X:
-
אלון אל תתחיל גם אתה עכשיו, בחייאת פתאום לכולם מפריע בעין החתימה...
-
[QUOTE=snivy~;1326039]לא @:
ת'אמת, טוב שכך
גלעד תקטין את החתימה, היא באמת מעט ארוכה.[/QUOTE]
הייתם יכולים להעיר לי מספיק זמן, זה לא שהוספתי לה משהו עכשיו, לכן אם לא הערתם לי על זה אין לכם טענה לכך שפתאום כן צריך לקצר.
-
[QUOTE=The Charmander;1326041]אלון אל תתחיל גם אתה עכשיו, בחייאת פתאום לכולם מפריע בעין החתימה...[/QUOTE]
גם שלך ארוכה מדי, תקצר.
-
אתם יכולים לתת את הקרדיט לעמית על בואי.
-
אני מסכים עם גלעד... מה נפל עליכם?
טרינר קפוץ לי.
-
[quote=סת' קינגלר;1326042]הייתם יכולים להעיר לי מספיק זמן, זה לא שהוספתי לה משהו עכשיו, לכן אם לא הערתם לי על זה אין לכם טענה לכך שפתאום כן צריך לקצר.[/quote]
זה כי אני כמו ישו, הערתי את עיני האחרים, עכשיו אתה סתם יוצא הילד הקטן שמרגיז בכוונה.
וחוץ מזה אם אותי הכריחו להוריד את כל הציטוטים שד"א, נמקו לי לעזאזל, אף אחד פה לא ישים חתימה יותר ארוכה משלי, וחוץ מזה מעצבן לי לגלגל!!!
[QUOTE=The Charmander;1326045]אני מסכים עם גלעד... מה נפל עליכם?
טרינר קפוץ לי.[/QUOTE]
אוהו חבל לך על הזמן איך אני אקפוץ!! כמו קנגורו!
-
[QUOTE=triner;1326043]גם שלך ארוכה מדי, תקצר.[/QUOTE]
של אדם??!!! מה קורא לך בן אדם? כל חתימה שארוכה משלך גורמת לך לקנא? אם אין לך מה לשים בחתימה על תעצבן אחרים בגלל זה.
-
[quote=triner;1326040]
שיט.. אני רוצה שיהפכו אותי לחבר כבוד כי אני ילד טוב X:[/quote]
אל תדאג אני אדאג לכך שתעלה למנהל ראשי, תרד לאחר כמה דקות ותהיה בהיכל התהילה :wink:
[quote=The Charmander;1326041]אלון אל תתחיל גם אתה עכשיו, בחייאת פתאום לכולם מפריע בעין החתימה...[/quote]
לי בעקרון לא מפריע, אבל אם לאחרים מפריע, אני בודק אם זה באמת ארוך..
[quote=סת' קינגלר;1326042]הייתם יכולים להעיר לי מספיק זמן, זה לא שהוספתי לה משהו עכשיו, לכן אם לא הערתם לי על זה אין לכם טענה לכך שפתאום כן צריך לקצר.[/quote]
תקרא^^
עד שלא מתלוננים לא כזה אכפת לי חח
מישהו? גלעד? אדם?
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=49776[/url]
-
[quote=סת' קינגלר;1326047]של אדם??!!! מה קורא לך בן אדם? כל חתימה שארוכה משלך גורמת לך לקנא? אם אין לך מה לשים בחתימה על תעצבן אחרים בגלל זה.[/quote]
יודע מה? סבבה. מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך, עכשיו תרגיש את זה על בשרך מותק שלי :>
-