[quote=ワンピース;1328425]זה למה אני עכשיו יושב בשקט בחדר ויכול לגרבץ בלי להלחץ (:[/quote]
הכי טוב ^^
Printable View
[quote=ワンピース;1328425]זה למה אני עכשיו יושב בשקט בחדר ויכול לגרבץ בלי להלחץ (:[/quote]
הכי טוב ^^
[QUOTE=Psychic;1328429]שורש 16 :nose_pick:[/QUOTE]
אז מה אתה נלחץ כל כך? אתה 4 יחידות O:
[QUOTE=LordAbizi;1328423]ולכן אני לא אקרא לך בשם הפרטי שלך... קרא היטב את ההודעה! חסר לך אם תעשה טעויות הבנה כאלו במבחן...[/QUOTE]
סליחה, אני קשה הבנה בהודעות שלך..
אוף אני שונא שאלות מילוליות זה הדבר הכי לא פתיר בעולם
אני 4 יחידות עם מגן גבוה ומפחד שזה יפיל אותי
[QUOTE=Psychic;1328433]אוף אני שונא שאלות מילוליות זה הדבר הכי לא פתיר בעולם[/QUOTE]
אצלי שאלות מילוליות אלה שאלות בונוס.. (:
למה שמגן גבוה יפיל אותך? חוץ מזה, ניגש למועד ב'?
[QUOTE=Psychic;1328433]אוף אני שונא שאלות מילוליות זה הדבר הכי לא פתיר בעולם[/QUOTE]
בגלל זה אני לא עושה אותן במבחן!
[QUOTE=Psychic;1328429]שורש 16 :nose_pick:[/QUOTE]
אני צריך להילחץ!אני חמש יחידות!
5 יחידות מה אתם עושים לי פה פוזות ימאניקים :nose_pick:
אוייש! אני לא מאמין ששכחתי להכין נושא על שבועות! אני חייב להתחיל להכין אותו בשיא המהירות!
נזכרתי עכשיו שיש לי צו ראשון מחר O:
אין לי כוח ):
[QUOTE=Psychic;1328436]5 יחידות מה אתם עושים לי פה פוזות ימאניקים :nose_pick:[/QUOTE]
אני לא עושה, אני פשוט לא לחוץ..
חוצמזה שתדע לך שאני דווקא אומר שאתה עושה פוזות כי החומר שלך פי 2,759 קל יותר משלנו!
[QUOTE=סת' קינגלר;1328437]אוייש! אני לא מאמין ששכחתי להכין נושא על שבועות! אני חייב להתחיל להכין אותו בשיא המהירות![/QUOTE]
תהנה.
[quote=ワンピース;1328438]נזכרתי עכשיו שיש לי צו ראשון מחר O:
אין לי כוח ):[/quote]
יצור אומלל. שאור העולם ייתן לך תקווה מחר.
[quote=ワンピース;1328438]נזכרתי עכשיו שיש לי צו ראשון מחר O:
אין לי כוח ):[/quote]
היה לי צו ראשון לפני 10 ימים אבל לא הספקתי ראיון אישי אז אני צריך ללכת שוב :|
[quote=Lambo;1328439]אני לא עושה, אני פשוט לא לחוץ..
חוצמזה שתדע לך שאני דווקא אומר שאתה עושה פוזות כי החומר שלך פי 2,759 קל יותר משלנו!
תהנה.[/quote]
טוב , בוא נחשב את מידת הלחץ שלך , אם ידוע שמידת הלחץ שלך גדולה משלי פי 2,759 והלחץ שלי עומד על 1,000.
[QUOTE=LordAbizi;1328440]יצור אומלל. שאור העולם ייתן לך תקווה מחר.[/QUOTE]
and may the force be with you XD
[QUOTE=LordAbizi;1328440]יצור אומלל. שאור העולם ייתן לך תקווה מחר.[/QUOTE]
שמעתי מחברים איך, פשוט נשמע סיוט..
עזוב את החלק של הריאיון אישי האימות נתונים נשמע לי מפחיד, עם המשפטים העבריים הלא מובנים האלה..
[quote=Psychic;1328441]היה לי צו ראשון לפני 10 ימים אבל לא הספקתי ראיון אישי אז אני צריך ללכת שוב :|
טוב , בוא נחשב את מידת הלחץ שלך , אם ידוע שמידת הלחץ שלך גדולה משלי פי 2,759 והלחץ שלי עומד על 1,000.[/quote]
אוי לא. ריאיון אישי. שעה וחצי של שאלות אידיוטיות מוציאות נשמה, שבגללן עלולים לחשוד שאתה חולה נפש.
יש להחליף את המילה "אתה" ב"אני".
שאור העולם יתן גם לך תקווה.
@שקד
לא יודע, מבחינתי כל חלק שמצריך חשיבה של פתירת בעיות אצלי הוא עדיף על כל חלק שבו אני צריך לענות על שאלות מעורפלות בכוונה.