-
[B]ניל~[/B]
אתה מודה למנהיג ויוצא מהמכון בחיוך. השגת את התג הראשון שלך. אתה מתחיל ללכת בעיר, מחפש את אליסה. אחרי עשרים דקות של חיפושים, אתה מבחין בה מהלכת לה סחור סחור בתחילת דרך 26. אתה קורא לה ורץ אליה בהתלהבות מחזיק את התג בידך.
[B]אליסה~[/B]
את הולכת ממורמרת הלוך ושוב לרוחב השביל מקללת את קול בזעם. לפתע את שומעת את ניל, קורא לך מחזיק את תג המכון בידיו.
[B]פלינט~ [/B]
טיילו טס לעברה של איגליבאף ומצליח לגרום לה לאבד את מיקומו ואז כשהיא באה לתקוף עם חבטה, טיילו מפיל אותה קדימה, עם מתקפת כנף קטלנית. איגליבאף מתעצבנת ומתחילה לשאוב את כל האוויר סביבה, מה שגורם לטיילו גם להישאב לעברה ולפתע, משהו מזור קורא. איגליבאף בולעת את טיילו בגופה הקטן!
"מה לכל הרוחות?" אומר דני ונראה מופתע בעצמו ממה שקורה "איגליבאף, אם הוא כבר שם רוח קפואה!" הוא אומר בפליאה.
אתה מבחין בזוויות עינך שתמי וסנובול גם הן נראות מופתעות מהקטע. איגליבאף מתחילה לייצר בתוכה קרב עצמי ולפתע פיצוץ מאיגליבאף והיא מוציאה את כל האוויר בתוכה, וכולל את טיילו.
שני הפוקימונים נוחתים על המזרן מעולפים.
"שני הפוקימונים אינם מסוגלים להלחם!" אומרת יובאבה "על שני המאמנים להחליף פוקימונים!" היא מכריזה.
דני, מעט מופתע ממה שקרה אבל מחזיר את איגליבאף לפוקדור ושולח פוקדור חדש לאוויר. מתוך הקרן אור יוצא עוד פוקימון קטן וורוד, אבל זה מזכיר לך ליצן ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_439.png[/IMG]). "הרשה לי להציג לך את מיים ג'וניור הפוקימון הכי חזק שלי!" אומר דני בהתלהבות.
-
[QUOTE=F!upy;1337505][B]
[B]פלינט~ [/B]
טיילו טס לעברה של איגליבאף ומצליח לגרום לה לאבד את מיקומו ואז כשהיא באה לתקוף עם חבטה, טיילו מפיל אותה קדימה, עם מתקפת כנף קטלנית. איגליבאף מתעצבנת ומתחילה לשאוב את כל האוויר סביבה, מה שגורם לטיילו גם להישאב לעברה ולפתע, משהו מזור קורא. איגליבאף בולעת את טיילו בגופה הקטן!
"מה לכל הרוחות?" אומר דני ונראה מופתע בעצמו ממה שקורה "איגליבאף, אם הוא כבר שם רוח קפואה!" הוא אומר בפליאה.
אתה מבחין בזוויות עינך שתמי וסנובול גם הן נראות מופתעות מהקטע. איגליבאף מתחילה לייצר בתוכה קרב עצמי ולפתע פיצוץ מאיגליבאף והיא מוציאה את כל האוויר בתוכה, וכולל את טיילו.
שני הפוקימונים נוחתים על המזרן מעולפים.
"שני הפוקימונים אינם מסוגלים להלחם!" אומרת יובאבה "על שני המאמנים להחליף פוקימונים!" היא מכריזה.
דני, מעט מופתע ממה שקרה אבל מחזיר את איגליבאף לפוקדור ושולח פוקדור חדש לאוויר. מתוך הקרן אור יוצא עוד פוקימון קטן וורוד, אבל זה מזכיר לך ליצן ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/0c/Spr_5b_439.png[/IMG]). "הרשה לי להציג לך את מיים ג'וניור הפוקימון הכי חזק שלי!" אומר דני בהתלהבות.[/QUOTE]
"טיילו היית מצוין,כל הכבוד!" אשבח אותו על הקרב המצוין ואחזיר אותו לפוכדור, "ועכשיו ארשה לי להציג את הפוקימון הכי חזק שלי! צ'ימצ'אר אני צריך אותך!" אקרא ברשמיות ואשחרר את צ'ימצ'אר.
"אתה יודע,אתה יכול לאמץ את הטכניקה הזאת" אומר לדני ואתמקד בקרב, "אוקיי צ'ימ'צאר תתחיל עם גחלת,בוא נראה איך הוא יגיב,כל מתקפת נגד שהוא מנסה לעשות תתחמק בעזרת מיקוד אנרגיה!" אדריך את צ'ימצ'אר
-
[QUOTE=F!upy;1337505][B]ניל~[/B]
אתה מודה למנהיג ויוצא מהמכון בחיוך. השגת את התג הראשון שלך. אתה מתחיל ללכת בעיר, מחפש את אליסה. אחרי עשרים דקות של חיפושים, אתה מבחין בה מהלכת לה סחור סחור בתחילת דרך 26. אתה קורא לה ורץ אליה בהתלהבות מחזיק את התג בידך.
[/QUOTE]
"נו מה הספקת לעשות ?"אשאל ולפניי שאקבל תשובה אומר "בכל מקרה עכשיו תורך".
-
[QUOTE=Flupy;1337507]"נו מה הספקת לעשות ?"אשאל ולפניי שאקבל תשובה אומר "בכל מקרה עכשיו תורך".[/QUOTE]
"תפסתי בידוף וקראתי לו עומר. חוץ מזה, לא הרבה. קול היה פה, הוא אמר שהנהורים כאן ושכדאי שניזהר. קדימה, בוא נלך למכון"
-
[b]פלינט~[/b]
"לזה חיכיתי" אומר דני בחיוך. בינתיים, צי'מיצאר מסתער לעברו של מיים ג'וניור ושולח לעברו עשרות כדורי גחלת, אשר פוגעים במיים ג'וניור. "תרגיל הקופסה!" קורא דני בחיוך. מיים ג'וניור מחייך ומתחיל לרוץ מסביבו של צ'ימיצ'אר, אשר אינו מבין מה קורה, והוא מזיז את ידיו בפראיות לכל עבר ואז קופץ לאחור בסלטה אלגנטית. "בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור באור כחול בהיר והאור מקיף גם את צ'ימיצ'אר והוא מורם ומוטח על המזרן הרך.
"בוא נראה אותך בורח מזה" אומר דני בחיוך מתגאה.
[b]ניל~[/b]
אליסה אומרת לך שלכדה בידוף, והיא מציעה לך ללכת יחד איתה למכון. אתה מוציא מהכיס שלך חפץ קטן וכחול, הסוכרייה הנדירה שמצאת בדרך ונותן אותה לאליסה. ואומר לה שאתה נשאר להתאמן עם סידוט.
[b]אליסה~[/b]
ברצינות חלאס עם זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מספרת לניל את כל מה שקרה מאז שהלך למכון ואז מתחילה לצעוד כשניל עוצר אותך ומביא לך עוד סוכרייה נדירה, ומסביר לך שהוא רוצה להישאר ולהתאמן עם סידוט.
-
[QUOTE=F!upy;1337512][b]
[b]ניל~[/b]
אליסה אומרת לך שלכדה בידוף, והיא מציעה לך ללכת יחד איתה למכון. אתה מוציא מהכיס שלך חפץ קטן וכחול, הסוכרייה הנדירה שמצאת בדרך ונותן אותה לאליסה. ואומר לה שאתה נשאר להתאמן עם סידוט.
[/QUOTE]
"בהצלחה במכון"אומר לאליסה בזמן שאתרחק לכיוון היציאה מהעיר על מנת לאמן את סידוט ואולי להוסיף פוקימון לצוות.
-
[QUOTE=F!upy;1337512][b]פלינט~[/b]
"לזה חיכיתי" אומר דני בחיוך. בינתיים, צי'מיצאר מסתער לעברו של מיים ג'וניור ושולח לעברו עשרות כדורי גחלת, אשר פוגעים במיים ג'וניור. "תרגיל הקופסה!" קורא דני בחיוך. מיים ג'וניור מחייך ומתחיל לרוץ מסביבו של צ'ימיצ'אר, אשר אינו מבין מה קורה, והוא מזיז את ידיו בפראיות לכל עבר ואז קופץ לאחור בסלטה אלגנטית. "בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור באור כחול בהיר והאור מקיף גם את צ'ימיצ'אר והוא מורם ומוטח על המזרן הרך.
"בוא נראה אותך בורח מזה" אומר דני בחיוך מתגאה.
[/QUOTE]
אבל אמרתי שאם הוא מתקרב אליו בתמקפת נגד אז שיתחמק עם מיקוד אנרגיה! הוא בתוך הקופסא?
"אוקיי צ'ימ'צאר תישאר רגוע! ואל תתקוף! תנסה להסתכל על הקופסא שאתה נמצא בתוכה בדקדקנות,אני מניח שככל שאתה בקופסא אתה מוגן גם מהמתקפות של מיים ג'וניור,לכן תחפש בדקדקנות איזושהיא פירצה או משוה שיוכל לעזור לך לשבור את הקופסא הזאת,כשתמצא משהו שיוכל לעזור לך,תנסה להשתמש בסיוע ונראה מה יקרה!" אדריך את צ'ימ'צאר,אשמור על רוגע
-
[B]ניל~[/B]
אתה נפרד מאליסה, והולך לתוך היער. עד מהרה, אתה נתקל באיזור שהיית לפני שהצטרפת לצללים, יחד עם תמי. זה נראה לך למחשבה לאחור לפני כ"כ הרבה זמן.
אתה משחרר את סידוט מהפוקדור שלו ומתחיל לחפש פוקימונים להלחם נגדם, כשלפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן וירוק, התלוי על חוט במהופך על אחד מהעצים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_5b_167.png[/IMG]). שאותו אתה מזהה במהירות כספינראק- פוקימון העכביש.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר מסתכל סביב, אבל הוא נמצא בתוך מבנה בלתי נראה בעליל. וכל פעם שהוא מנסה ללכת לחקור כיוון אחד הוא נתקל באחד מהקירות הבלתי נראים. אחר המון תסכול הוא יוצר לפני פיו כדור אור קטן היוצא בצורה של ניקור, אבל הניקור פשוט חוזר אחורה ומתפוגג באוויר.
"ובכן" אומר דני "צדקת בכמעט הכל, יש לי משהו אחד בלתקן אותך" הוא אומר בחיוך "אני כן יכול לתקוף בזמן שהפוקימון שלך בתוך הקופסה שלי! מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא קורא והפוקימון שלו משלב את ידיו ואז מפיו נוצרת קרן צהובה וגדולה, העשויה מחשמל טהור והיא עפה לעברו של צ'ימיצ'אר ופוגעת בו ישירות.
-
[QUOTE=F!upy;1337517][B]
[B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר מסתכל סביב, אבל הוא נמצא בתוך מבנה בלתי נראה בעליל. וכל פעם שהוא מנסה ללכת לחקור כיוון אחד הוא נתקל באחד מהקירות הבלתי נראים. אחר המון תסכול הוא יוצר לפני פיו כדור אור קטן היוצא בצורה של ניקור, אבל הניקור פשוט חוזר אחורה ומתפוגג באוויר.
"ובכן" אומר דני "צדקת בכמעט הכל, יש לי משהו אחד בלתקן אותך" הוא אומר בחיוך "אני כן יכול לתקוף בזמן שהפוקימון שלך בתוך הקופסה שלי! מיים ג'וניור קרן טעינה!" הוא קורא והפוקימון שלו משלב את ידיו ואז מפיו נוצרת קרן צהובה וגדולה, העשויה מחשמל טהור והיא עפה לעברו של צ'ימיצ'אר ופוגעת בו ישירות.[/QUOTE]
"צ'ימ'צאר! החזק מעמד!" אקרא,אקווה שיעמוד בקרן הטעינה, 'צדקת כמעט בהכל..כנראה שכן יש פירצה לקופסא הזאת..' אחשוב, "אוקיי צ'ימ'צאר! חייבים למצוא את הפירצה! אני רוצה שתשרוט את כל הדפנות של הקופסא בפראות! תנסה להפילן או לגרום נזק קשה! אם אתה רואה שמיים ג'וניור מכוון אליך מתקפה נוספת תשתמש בגחלת כדי ששתי המתקפות ייפגשו ותבטלו! קדימה תנסה למצוא פירצה בעזרת שריטות חזקות בכל הדפנות של הקופסא! בצדדים,בקודקודים,כל מקום שיכול להוציא אותך ממנה!" אדריך את צ'ימ'צאר,אביט בקופסא טוב כדי להבחין בדרך שצ'ימ'צאר יוכל להיחלץ ממנה
-
[QUOTE=F!upy;1337517][B]ניל~[/B]
אתה נפרד מאליסה, והולך לתוך היער. עד מהרה, אתה נתקל באיזור שהיית לפני שהצטרפת לצללים, יחד עם תמי. זה נראה לך למחשבה לאחור לפני כ"כ הרבה זמן.
אתה משחרר את סידוט מהפוקדור שלו ומתחיל לחפש פוקימונים להלחם נגדם, כשלפתע, אתה מבחין בפוקימון קטן וירוק, התלוי על חוט במהופך על אחד מהעצים ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/9/95/Spr_5b_167.png[/IMG]). שאותו אתה מזהה במהירות כספינראק- פוקימון העכביש.
[/QUOTE]
'לא טוב' אחשוב לעצמי ואתחיל לחפש פוקימון אחר.
' אידיוט לא ריפאת את הפוקימונים אחריי המכון עדיף עכשיו מאשר לעולם לא' אחשוב לעצמי ואלך חזרה במטרה לרפאות את הפוקימונים, אחר כך אחזור ליער בחיפוש אחר פוקימון.
-
[B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתחיל לשרוט את האוויר בפראות והוא מסתובב מצד לצד "קדימה מיים ג'וניור, הוא מוכן להגן רק עם מתקפות פיזיות" אומר דני "צא עם בלבול ואז ריקוד מנדנד!" ממשיך ומיים ג'וניור מתחיל לזהור בכחול בהיר, באותו זמן צ'ימיצ'אר מנסה לשלוח עליו גחלת, אבל המתקפה נהדפת בגלל החומות הסובבות אותו, ויחד עם המתקפה של מיים ג'וניור הוא נחלש בהרבה.
אתה מסתכל מיואש מהקרב ועוד יותר מזה כמו מלח על פצע פתוח הפוקימון שלו מתחיל לרקוד ריקוד לואה סוער וגלים וצלילים ורודים מתחילים להיווצר סביבו והם מרחפים עד שנדבקים בצ'ימיצ'אר וגורמים לו לסחרור.
"מעט מאוד מאמנים הצליחו להשתחרר מהקופסה של מיים ג'וניור שלי" אומר דני בחיוך.
"פלינט אל תתרגש!" קוראת לפתע תמי "אתה מסוגל לזה, פשוט תתרכז! תנסה לחשוב על זה, המתקפות שלו עוברות את החומה!" היא ממשיכה.
[B]ניל~[/B]
אתה רץ בחזרה לעבר העיר, ואחרי עשר דקות חוזר אל העיר ג'נטה בחזרה. אתה הולך ישירות למרכז ושם נפגש עם אחות ג'וי חייכנית המרפאה לך את הפוקימונים בזריזות "בהצלחה!" היא אומרת בחום. אתה נפרד ממנה, וחוזר לדרך 26. עד מהרה אתה מחליט להכנס עמוק יותר לעומק היער עד שאתה נתקל בפוקימון חום וקטן עם אוזניים גדולות ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/09/Spr_5b_427.png[/IMG]).
באנרי- פוקימון הארנב.
-
[QUOTE=F!upy;1337512]
[b]אליסה~[/b]
ברצינות חלאס עם זה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מספרת לניל את כל מה שקרה מאז שהלך למכון ואז מתחילה לצעוד כשניל עוצר אותך ומביא לך עוד סוכרייה נדירה, ומסביר לך שהוא רוצה להישאר ולהתאמן עם סידוט.[/QUOTE]
אני באמת לא מבין מה הבעיה םם
--------------
"ביי. נפגש אחרי זה במרכז הפוקימונים?" אגיד ואז אמשיך למכון בכדי לאתגר את דני הפאגוט הזה.
-
[QUOTE=F!upy;1337529]
[B]ניל~[/B]
אתה רץ בחזרה לעבר העיר, ואחרי עשר דקות חוזר אל העיר ג'נטה בחזרה. אתה הולך ישירות למרכז ושם נפגש עם אחות ג'וי חייכנית המרפאה לך את הפוקימונים בזריזות "בהצלחה!" היא אומרת בחום. אתה נפרד ממנה, וחוזר לדרך 26. עד מהרה אתה מחליט להכנס עמוק יותר לעומק היער עד שאתה נתקל בפוקימון חום וקטן עם אוזניים גדולות ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/0/09/Spr_5b_427.png[/IMG]).
באנרי- פוקימון הארנב.[/QUOTE]
"זה יכול להיות אימון מעולה, סידוט צא ! השתמש בצמיחה ואז ברוח חדה"
-
[QUOTE=F!upy;1337529][B]פלינט~[/B]
צ'ימיצ'אר מתחיל לשרוט את האוויר בפראות והוא מסתובב מצד לצד "קדימה מיים ג'וניור, הוא מוכן להגן רק עם מתקפות פיזיות" אומר דני "צא עם בלבול ואז ריקוד מנדנד!" ממשיך ומיים ג'וניור מתחיל לזהור בכחול בהיר, באותו זמן צ'ימיצ'אר מנסה לשלוח עליו גחלת, אבל המתקפה נהדפת בגלל החומות הסובבות אותו, ויחד עם המתקפה של מיים ג'וניור הוא נחלש בהרבה.
אתה מסתכל מיואש מהקרב ועוד יותר מזה כמו מלח על פצע פתוח הפוקימון שלו מתחיל לרקוד ריקוד לואה סוער וגלים וצלילים ורודים מתחילים להיווצר סביבו והם מרחפים עד שנדבקים בצ'ימיצ'אר וגורמים לו לסחרור.
"מעט מאוד מאמנים הצליחו להשתחרר מהקופסה של מיים ג'וניור שלי" אומר דני בחיוך.
"פלינט אל תתרגש!" קוראת לפתע תמי "אתה מסוגל לזה, פשוט תתרכז! תנסה לחשוב על זה, המתקפות שלו עוברות את החומה!" היא ממשיכה.
[/QUOTE]
'המתקפות שלו עוברות את החומה..המתקפות שלו עוברות את החומה...' אנסה לחשוב ולהגיע לפתרון שיציל את הקרב, "אולי המתקפות שלו עוברות את החומה כי רק מתקפות מבחוץ יכולות להיכנס פנימה?" אמלמל לעצמי ואביט בצ'ימ'צאר "ואם מה שאמרתי הוא נכון,איך אוכל לצאת?" אמלמל לעצמי שוב, "צ'ימ'צאר קדימה אל תוותר! אתה מסוגל אתה רק צריך לצאת מהקופסא הזאת!" אעודד את צ'ימצ'אר, "קודם כל תנסה להשתמש בסיוע בתקווה שמתקפת הדגירה של טיילו תעזור לך להתחזק יותר!" אומר לו, 'המתקפות שלו עוברות את החומה...' אנסה שוב לחשוב ולפתע יצוץ לי רעיון, "צ'מצ'אר יש לי רעיון! תחכה לרגע שמיים ג'וניור ינסה לתקוף,כשאתה רואה שהמתקפה שלו עומדת להיכנס לתוך הקופסא,תשלח אתה מטר של גחלת,כך שהמתקפה של מיים ג'וניור תיפגש עם הגחלת שלך ממש שהיא עומדת להיכנס! אולי זה ייצור מאין פיצוץ שיוריד את הקיר!" אדריך את צ'ימ'צאר,אקווה שהבנתי את תמי
-
[B]אליסה~[/B]
זה מפריע לי~ לא מספיק? Oם
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם קובעים להפגש במרכז ואז את רצה למכון, מוכנה לקרב. את פוגשת שוב, את דני מנהיג המכון שבדיוק מרפא את הפוקימונים שלו במכשיר קטן יותר, מאשר מה שיש במרכז.
"הבחור הזהיר אותי ממך" אומר דני בחיוך ולוקח את הפוקדורים שלו בחזרה לכיס "את צריכה גם לרפא אותם?" הוא שואל ורק לייתר ביטחון את מסכימה ומרפאת את שלך גם.
דני מוביל אותך לזירה, הנראית כהמשך ישיר לחדר הקודם. הכל פרוותי ורך, והמגרש בנוי על מזרן רך ופרוותי בצבע ירוק דשא.
שניכם נעמדים בפנות שונות של המגרש ושופט נעמד באמצע "הקרב יהיה 2 על 2!" הוא אומר "למנהיג אסור להחליף פוקימונים. התחילו!" קורא השופט ומוריד דגל.
"בוא נראה עד כמה את באמת חזקה" אומר דני בחיוך אדיב וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון ורודה המזכירה לך במעט בלון [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/3/33/Spr_5b_174.png[/IMG].
"איגליבאף תתחילי עם פעימת מים!" קורא דני מנהיג המכון.
[B]ניל~[/B]
אתה משחרר את סידוט לקרב והוא מתחיל לזהור בצבע ירוק בהיר העוטף את כולו ואז הוא מסתובב במקום ויוצר שברי רוח חדים למראה הנעמדים לפניו ומחכים להישלח. באנרי, בינתיים מבחינה בכם ואז מסתכלת על סידוט והיא רצה אליו במהירות, ובאופן מפתיע מחבקת אותו בחוזקה ונראית מאושרת.
[B]פלינט~[/B]
צ'ימצ'אר יוצר לפני פיו בועת אור וואכן, המתקפה שרצית נבחרת וצ'ימיצ'אר מתחיל לזהור בכחול בהיר ונראה שהוא החזיר לעצמו המון חיים מכל הפגיעות מהקרב.
"קדימה מיים ג'וניור בלבול!" קורא דני והפוקימון שלו מתחיל לזהור בכחול גם ואז האור מתחיל להקיף את צ'ימיצ'אר, ואז צ'ימיצ'אר מתחיל לרחף באוויר ולהסתובב במהירות במקום, מה שמוסיף לבלבול שהוא כבר נמצא בו, ואז נזרק בחוזקה על את מהקירות.
"מיים ג'וניור אל תוותר מחשבה רגועה ואז שוב בלבול!" ומיים ג'וניור שלו עוצם את עיניו ומתחיל לזהור באור בהיר וחזק והוא נראה שהוא מוכן לשלוח שוב מתקפת בלבול לעברו של צ'ימיצ'אר המסוחרר.