-
[b]אריאל[/b]
הוא לא אני אמחק אותו מחר
לפתע תקרית משונה קוראת, אתה מועד על אבן, ואבן האש שלך מתגלגלת מהתיק שלך ונוגעת ברגלה של וולפיקס
לפתע וולפיקס מתחילה לזהור! ~תפנית בעלילה P: ~
לפתע עומדת לפנייך וולפיקס אבל שונה, אתה מזהה אותה אך זנב ואוזניי הוולפיקס נעלמו והחלפו באוזניים זהובות ותשעה זנבות זהובין ענקיים!
[b]ריי[/b]
''ניצחתי בקרב, אני זכאית ללכת הם נפרדו ממני'' אומרת פוצ'אינה בחיוך בחיוך
בגלל שלילה אתה הולך לישון
בבוקר אתה ממשיך ללכת (איזה עיר היית עכשיו?אני כבר מבולבלתxdd)
ולפתע רואה את אורות העיר הבאה לפנייך!
[b]אופק[/b]
ד''א סקווירטל יודע בועות נהמה והתקלה
לפתע הנערה המוזרה מגיעה למחסום עצים וכך גם אתהף אין לה לאן לברוח, אתה שם לב עד כמה הפציעות שלה עמוקות וקשות ''לך או שאתקוף!'' היא אומרת בקול רועד, ובהוכחה תוקפת בפעימת מים(אכן על פי סרבי היא יודעת להשתמש בזה!) את השיח הקרוב, אתה רואה על פי מבטה שלא תהסס לתקוף אותך
[b]אנדי[/b]
הוא כבר איתך עידכנתי לך 3:
-
[QUOTE=ttrrtte;1362459][b]אריאל[/b]
[b]אנדי[/b]
אומר לה שתקפו אותנו ואז אשאל אותה אם היא בסדר ואמשיך בדרכי אחרי שאחזיר את הפוקימונים שלי ואז אראה שיש לי עוד פוקדור אחד לידי ואז אזכר שהוד שהמ"ותה טל שלחה לי פוקדור ואזרוק אותו באוויר
-
[QUOTE=ttrrtte;1362459][b]אריאל[/b]
הוא לא אני אמחק אותו מחר
לפתע תקרית משונה קוראת, אתה מועד על אבן, ואבן האש שלך מתגלגלת מהתיק שלך ונוגעת ברגלה של וולפיקס
לפתע עומדת לפנייך וולפיקס אבל שונה, אתה מזהה אותה אך זנב ואוזניי הוולפיקס נעלמו והחלפו באוזניים זהובות ותשעה זנבות זהובין ענקיים!
[b]ריי[/b]
''ניצחתי בקרב, אני זכאית ללכת הם נפרדו ממני'' אומרת פוצ'אינה בחיוך בחיוך
בגלל שלילה אתה הולך לישון
בבוקר אתה ממשיך ללכת (איזה עיר היית עכשיו?אני כבר מבולבלתxdd)
ולפתע רואה את אורות העיר הבאה לפנייך!
[b]אופק[/b]
ד''א סקווירטל יודע בועות נהמה והתקלה
לפתע הנערה המוזרה מגיעה למחסום עצים וכך גם אתהף אין לה לאן לברוח, אתה שם לב עד כמה הפציעות שלה עמוקות וקשות ''לך או שאתקוף!'' היא אומרת בקול רועד, ובהוכחה תוקפת בפעימת מים(אכן על פי סרבי היא יודעת להשתמש בזה!) את השיח הקרוב, אתה רואה על פי מבטה שלא תהסס לתקוף אותך
[b]אנדי[/b]
"אני חבר" אומר "אני לא רוצה לפגוע בך" אמרתי הרמתי את סקווירטל "תתכוני לתקוף אם נצטרך" אלחש כדי שהנערה לא תשמע את דבריי "אני רואה שאת פצועה תספרי לי מה קרה אולי אני יוכל לעזור" אמרתי לנערה 'אני מקווה שהיא תסמוך עליי אני לא רוצה להיכנס לקרב עכשיו' אחשוב
-
[b]אנדי[/b]
פלאסל מאשרת שהיא בסדר
אתם ממשיכים בדרככם
שלפתע פלאסל שואלת במפתיע ''רוצה קרב נגדי?''
[b]אופק[/b]
אתה לוחש לסקווירטל והיות מוכנה ותוך כדי מתקדם בטעות צעד אחד
צעד אחד יותר מידי בשביל הנערה שתוקפת אותך בפעימת מים!!
אתה עף לאחור וסקווריטל משיבה במהירות בבועות הנערה מתכופפת, והבועות חולפות מעליה
-
[QUOTE=ttrrtte;1362477][b]אנדי[/b]
פלאסל מאשרת שהיא בסדר
אתם ממשיכים בדרככם
[b]אופק[/b]
אתה לוחש לסקווירטל והיות מוכנה ותוך כדי מתקדם בטעות צעד אחד
צעד אחד יותר מידי בשביל הנערה שתוקפת אותך בפעימת מים!!
אתה עף לאחור וסקווריטל משיבה במהירות בבועות הנערה מתכופפת, והבועות חולפות מעליה[/QUOTE]
אקום מהאדמה שנפלתי עליה ואומר לסקווירטל "בואי נלך אני מבין שהיא לא רוצה את העזרה שלנו" ואתחיל ללכת אלך לאט כדי שסקווירטל תוכל לעקוב אחריי 'ללכת לאט אולי הנערה תתחרט' אחשוב לעצמי ואבדוק עם סקווירטל עוקבת אחריי
-
[b]אופק[/b]
אתה הולך לאט בכדי שסקווירטל תוכל לעקוב אחרייך.
אתה מנסה לשמוע עם נערה עוקבת אחרייך אך אתה שומע
רק את קול צעדיה של סקווירטל.
לפתע, שאתה חושב כבר שכלום לא יקרב, אתה שומע קול נפילה, אתה מסתובב במהירות ורואה שהנערה התעלפה, אתה משער שמתשישות או מהפצעים שלה
מה תעשה?
-
[QUOTE=ttrrtte;1362492][b]אופק[/b]
אתה הולך לאט בכדי שסקווירטל תוכל לעקוב אחרייך.
אתה מנסה לשמוע עם נערה עוקבת אחרייך אך אתה שומע
רק את קול צעדיה של סקווירטל.
לפתע, שאתה חושב כבר שכלום לא יקרב, אתה שומע קול נפילה, אתה מסתובב במהירות ורואה שהנערה התעלפה, אתה משער שמתשישות או מהפצעים שלה
מה תעשה?[/QUOTE]
אנענע את ראשי "מצד אחד היא לא רצתה שנעזור לה מצד שני..." אומר לסקווירטל "אי אפשר להשאיר אותה ככה בואי" אומר לסקווירטל ואסמן לה בראשי לבוא אני ירים את הנערה "סקווירטל תחפשי מקום לשים אותה את העיר או מערה" אומר לסקווירטל 'הכל יהיה בסדר... הכל יהיה בסדר...'
-
[b]אופק[/b]
אתה מרים את הנערה ומשלח את סקווירטל לחפש מקום למצא להניח בא את הנערה
לבסוף בסקווירטל חוזרת ומובילה אותך למערה גדולה ורחבת יידים, היא מוסתרת בין שני שיחים
אתה מנח בא את הנערה
אתה מביט בט בעין בוחנת בפעם הראשונה, יש לה שיער ורדרד עדין שמשתלב עם אוזני הסקיטי, יש לה פנים יפות ועדינות, קודם ראית שיש לה עיינים תכולות
היא לבושה בשמלה ורדרדה שהולמת אותב, ומהשמלה מציץ זנב סקיטי יפייפה
-
[quote=ttrrtte;1362366][B]אופק-[/B] בזמן רגיל הייתי מבקשת ממך לשפר את הרקע אבל אני עייפה ויודעת שתשקיע במ''ת מניסון אז התקבלת תגיב להתחלהp:
[B]אריאל[/B]
"גארצ'ומפ, אני מאמין בך! באלבאזור, קדימה, עוד מאמץ קטנטן. תתקפו את וולפיקס במתקפה משולבת של זעם דרקון ועלי תער!" אתה מורה להם
באלבאזור וגראצ'ומפ תוקפים את וולפיקס במתקפה משולבת
וולפיקס קמה על הרגליים בקושי ואומרת ''זה היה רעיון ממש טוב, אבל נתת גם לי רעיון'', אתה רואה שעוד פגיעה של מתקפה עוצמתית כמו זאת היא תתעלף, וולפיקס וסקווירטל תוקפים יחד בשילוב של אקדח מים ולהביור על באלבאזור שמתעלף!
[B]אנדי[/B]
קיי תזכיר לי מחר אני עדכן
_____________________-
אניאומר למריפ להשתמש במכת חשמל חזקה על כמה שיותר זובאטים ולצ'יקו להשתמש בעלי תער שישתלבו עם מכת הברק ויצאו עלים מחושמלים
מריפ תוקפת במכת חשמל חזקה ככל שתוכל וצ'יקו משתמשת בעלי תער, עלי התער החוששמלים פוגעים בשלושה זובאטים שנופלים ארצה מעולפים
2 נותרו
[B]קווין[/B]
אתה מכבה את הרדיו בתמימות ולפתע כל הריאלו והלוקאריו מביטים סביבם בבלבול
לאחר כמה דקות הם מתחילים לצאת החוצה עדיין מבולבלים, אתה רואה בזרם הריאלו והלוקאריו גם את ריאלו(הבת) יוצאת עם כולם מבולבלת, כנראה לכיוון המזח
[B]ריי[/B]
אתה רץ אל סקווירטל וקורא לו לבו
לא נראה שפיספסת הרבה מהקרב
אתה מורה לסקווירטל להשתמש בסחרור מים, דבר שבהחלט עוצר את הקרב
''אבא אתה בסדר?'' שואלת פוצ'אינה בדאגה את המייטיהנה שנפגע ופונה אלייך בכעס ''ריי מה אתה עושה פה? הרסת את הכרו!''[/quote]
חזרתי! אחרי יום בישול ארוך ומתיש במועדונית ואחריו ישב"צ ארוך פי 2 ומתיש עוד יותר
האם ראו עיניי נכון? אנדי שלנו מעתיק?!
אתה מרים את הנערה ומשלח את סקווירטל לחפש מקום למצא להניח בא את הנערה
לבסוף בסקווירטל חוזרת ומובילה אותך למערה גדולה ורחבת יידים, היא מוסתרת בין שני שיחים
אתה מנח בא את הנערה
אתה מביט בט בעין בוחנת בפעם הראשונה, יש לה שיער ורדרד עדין שמשתלב עם אוזני הסקיטי, יש לה פנים יפות ועדינות, קודם ראית שיש לה עיינים תכולות
היא לבושה בשמלה ורדרדה שהולמת אותב, ומהשמלה מציץ זנב סקיטי יפייפה[/QUOTE]
''תחשוב אופק תחשוב'' אומר לעצמי "סקווירטל לכי תתאמני אם את מאלפת פוקימון אחד תביא אותו לפה" אומר לסקווירטל "בעצם תישארי פה סקווירטל" אומר לה אני אנסה להעיר את הנערה 'תתעוררי... ת-ת-ע-ו-ר-ר-י' אחשוב "היא חייבת להתעורר היא פשוט חייבת" אומר לעצמי
-
[quote]אריאל
הוא לא אני אמחק אותו מחר
לפתע עומדת לפנייך וולפיקס אבל שונה, אתה מזהה אותה אך זנב ואוזניי הוולפיקס נעלמו והחלפו באוזניים זהובות ותשעה זנבות זהובין ענקיים![/quote][
היא עדיין אנושית?
"וולפיקס, אני ממש מצטער, זה קרה בטעות!" אומר ואנסה בכל כוחי לעצור את ההתפתחות. "וולפיקס, וולפיקס, את בסדר?" אצעק אליה. 'היא הולכת להרוג אותי' אחשוב לעצמי.
-
[QUOTE=ttrrtte;1362477][b]אנדי[/b]
פלאסל מאשרת שהיא בסדר
אתם ממשיכים בדרככם
[/QUOTE]
"נגדך?, אבל רק הרגע קמת, אבל אם את מתעקשת" אומר לפלאסל ואז אוציא את צ'יקו ואומר לו לתקוף בעלי תער ושינסה לחזק אותם בסיבוב לאט לאט כדי שתצא סופת עלים.
-
[b]קווין[/b]
Xd אני צריכה טובה ממך: תתאהב בבקשה בריאלו (לאט לאט כי היא גם בך) Xd עם אתה רוצה רמז למה כנס לעמ' שלה בסרביp:
[b]אופק[/b]
לאחר מעט התלבטות אתה מחליט לומר לסקווירטל להישאר במקום
אתה מחכה במערה ומקווה שהנערה המוזרה תתעורר, לפתע אחת האוזניים שלה זזה לאט לאט
והיא פוקחת עיינים בתימהון ''מה..מה קרה פה? איפה אי?'' היא שואלת בבלבול, אתה רואה שהיא מבולבלת מידי בכדי לתקוף היא מביטה בך בסקרנות וחשדנות כאחד
מה תעשה?
[b]אריאל[/b]
כע
שלפתע היא תוקפת את אחד העצים בספירלת אש וגלגל להבה עוצמתיים!\''מגניב תראה מה למדתי'' היא אומרת בחיוך שובב
[b]אנדי[/b]
''אל תדאג לי'' אומרת לך פלאסל וקורצת
אתם מוצאים קרחת יער מבודדת ומתמקמים לקרב
אתה מורה לצ'יקו לתקוף בעלי תער וולנסות לחזק אותם בסיבוב לאט לאט כדי שתצא סופת עלים.
צ'יקו מוציא עלי תער רבים, פלסל תוקפת מנגד בכדורי חשמל עוצמתיים שמסיטים את כולם ומעיפים את צ'יקו לאחור שקם במהרה מותע מעומתה של פלאסל, ניצוצות נראים מלחייה של פלאסל שלפתע יוצאת במכת ברק!
-
[QUOTE=ttrrtte;1362715][b]קווין[/b]
[b]אנדי[/b]
''אל תדאג לי'' אומרת לך פלאסל וקורצת
אתם מוצאים קרחת יער מבודדת ומתמקמים לקרב
אתה מורה לצ'יקו לתקוף בעלי תער וולנסות לחזק אותם בסיבוב לאט לאט כדי שתצא סופת עלים.
צ'יקו מוציא עלי תער רבים, פלסל תוקפת מנגד בכדורי חשמל עוצמתיים שמסיטים את כולם ומעיפים את צ'יקו לאחור שקם במהרה מותע מעומתה של פלאסל, ניצוצות נראים מלחייה של פלאסל שלפתע יוצאת במכת ברק![/QUOTE]
"את ממש חזקה" אומר לפלאסל ואז אצעק לצ'יקו "תתחמק במהירות ותנסה שוב סופת עלים עד שתצליח, אני מאמין בך".
-
[quote]אריאל
כע
שלפתע היא תוקפת את אחד העצים בספירלת אש וגלגל להבה עוצמתיים!\''מגניב תראה מה למדתי'' היא אומרת בחיוך שובב[/quote]
וואו!" אומר. "מבחינתי את ניצחת ניצחון טכני. שנמשיך לעיר הבאה?" אומר ואשבח אותה על ההתפתחות. "אני יכול לקרוא לך וולפיקס?"