סתיו יכול להציע מה שהוא רוצה, זה רק מראה תרצינות שלו, הותק ממש לא נחשב, אלא אם זה משתמש ממש אגדי כאן.
ועובדה שקרה. הרוב פרשו ועזבו, אבל אני נשארתי כאן נאמן ומשקיע כמעט במשך כל ה5 שנים...
Printable View
סתיו יכול להציע מה שהוא רוצה, זה רק מראה תרצינות שלו, הותק ממש לא נחשב, אלא אם זה משתמש ממש אגדי כאן.
ועובדה שקרה. הרוב פרשו ועזבו, אבל אני נשארתי כאן נאמן ומשקיע כמעט במשך כל ה5 שנים...
[QUOTE=X-Drake;1343538]סתיו יכול להציע מה שהוא רוצה, זה רק מראה תרצינות שלו, הותק ממש לא נחשב, אלא אם זה משתמש ממש אגדי כאן.
ועובדה שקרה. הרוב פרשו ועזבו, אבל אני נשארתי כאן נאמן ומשקיע כמעט במשך כל ה5 שנים...[/QUOTE]
לא הבנתי מה הכוונה במשתמש אגדי, נרשמתי אתמול כי ממש נמאס לי מFXP וכל החרא האלה, רציתי פורום קטן שיהיה בו כיף והרגשה "משפחתית"...
נו אמרתי שאתה יכול להציע מה שבא לך ושהותק שלך לא משנה כלום להנהלה, אלא אם אתה משתמש ותיק ומשקיען רצח שלמילה שלך יהיה אפילו יותר משקל. והגעת בדיוק למקום הנכון, זה התיאור של הפורום שאני גם מנסה לבנות לו במשך כל ה5 שנים שהוא קיים
[QUOTE=X-Drake;1343540]נו אמרתי שאתה יכול להציע מה שבא לך ושהותק שלך לא משנה כלום להנהלה, אלא אם אתה משתמש ותיק ומשקיען רצח שלמילה שלך יהיה אפילו יותר משקל. והגעת בדיוק למקום הנכון, זה התיאור של הפורום שאני גם מנסה לבנות לו במשך כל ה5 שנים שהוא קיים[/QUOTE]
אני מעריך את זה!
וכן, הבנתי שאני הגעתי למקום המתאים.
היית מנהל או משהו פה פעם?
הייתי אדמין בשנתיים הראשונות בערך שזה הדרגה הכי גבוהה למי שלא מייסד, ואחרי זה כמה פורומים שונים בתקופות שונות
[QUOTE=X-Drake;1343520]קצת מעצבן אותי היכל התהילה. יש אנשים שנתנו פה תחיים שלהם כמוני וכמו היטמן, ואז סתם אנשים ש'ניהלו פעם' גם מקבלים תתואר. הוא כבר לא מרגיש מיוחד.
וכן פלופי, לא מבין יש לכם בעיה עם זה?[/QUOTE]
זה פשוט פרימיטיבי ומטופש... גרמניה היום המדינה שהכי דואגת ותומכת בניצולי שואה. אפילו ישראל לא עוזרת להם.
חוצמזה, גם בתקופת השואה, רק בערך 2-5% מכלל האוכלוסיה הגרמנית השתייכו/תמכו במפלגה הנאצית
אז... לא יודע, זה נשמע לי קצת מפגר
[QUOTE=Prxj;1343521]רציני, מה למה אין?! זה יכול להיות אחלה פרס, דרגה יחודית, אולי פורום יחודי לווינרים...
פרסים אפשר לוגואים לחתימה, חתימות, עוד כל מניי דברים... לא חסר[/QUOTE]
יש פורום יחודי לדרגות ווינר ומנהלים. זה פורום וי איי פי
[QUOTE=Tobi...;1343545]יש פורום יחודי לדרגות ווינר ומנהלים. זה פורום וי איי פי[/QUOTE]
אז בקרוב מאוד אוכל להיכנס לשם :D
[QUOTE=Prxj;1343539]לא הבנתי מה הכוונה במשתמש אגדי, נרשמתי אתמול כי ממש נמאס לי מFXP וכל החרא האלה, רציתי פורום קטן שיהיה בו כיף והרגשה "משפחתית"...[/QUOTE]
אם להגיד ת'אמת יש פה כמה דברים שהורגים וחונקים את התחושה ה"משפחתית" של הפורום
אבל בכללי עכשיו שטיפלו בניהול הוא הולך להיות יותר אחלה משהיה לא מזמן
באת בתקופה הנכונה P:
[quote=X-Drake;1343543]הייתי אדמין בשנתיים הראשונות בערך שזה הדרגה הכי גבוהה למי שלא מייסד, ואחרי זה כמה פורומים שונים בתקופות שונות[/quote]
איך מתקדם עניין הCS
אוף סתיו גורם לי להתגעגע לדסו :(
פלופי :(
מה קורה פלופי ):
[QUOTE=FIupy;1343547]אם להגיד ת'אמת יש פה כמה דברים שהורגים וחונקים את התחושה ה"משפחתית" של הפורום
אבל בכללי עכשיו שטיפלו בניהול הוא הולך להיות יותר אחלה משהיה לא מזמן
באת בתקופה הנכונה P:[/QUOTE]
דברים כמו מה?
[QUOTE=FIupy;1343549]אוף סתיו גורם לי להתגעגע לדסו :([/QUOTE]
דסו...?:oing:
[QUOTE=X-Drake;1343543]הייתי אדמין בשנתיים הראשונות בערך שזה הדרגה הכי גבוהה למי שלא מייסד, ואחרי זה כמה פורומים שונים בתקופות שונות[/QUOTE]
מגניב, עכשיו אני יודע למי לפנות :wink:
[quote=FIupy;1343544]זה פשוט פרימיטיבי ומטופש... גרמניה היום המדינה שהכי דואגת ותומכת בניצולי שואה. אפילו ישראל לא עוזרת להם.
חוצמזה, גם בתקופת השואה, רק בערך 2-5% מכלל האוכלוסיה הגרמנית השתייכו/תמכו במפלגה הנאצית
אז... לא יודע, זה נשמע לי קצת מפגר[/quote]
על מה אתה מדבר היו בסוף עשרות אחוזי תמיכה במפלגה הנאצית, ולא בכלל נכנס איתך לויכוח הזה, סבתא שלך היא זו שמשפחתה ואחיה [B]נרצחו[/B] ואין שיחה אחת שלך איתה שלא מצליחה שלא להזכיר משהו מהשואה וחיה עוד את הטרואמה בכל לילה? וגם אם כן, לי זה עושה אנטי לגרמניה, נקודה, מי אתם שתבקרו את זה?
לא בדקתי CS שיט חח