סקסטייל פרש או משהו?
אם כן זה מגדיל את הסיכויים של Rk להפוך לפקח [כי זה או הוא או Stm או עמית נראלי] ואז אנחנו צריכים אחד בניהול ועוד אחד במתקדם,אני יכול להפוך שוב להיות מנהל יוגיהו אבל לא באלי ):
Printable View
סקסטייל פרש או משהו?
אם כן זה מגדיל את הסיכויים של Rk להפוך לפקח [כי זה או הוא או Stm או עמית נראלי] ואז אנחנו צריכים אחד בניהול ועוד אחד במתקדם,אני יכול להפוך שוב להיות מנהל יוגיהו אבל לא באלי ):
[quote=Veigar;1390134]סקסטייל פרש או משהו?
אם כן זה מגדיל את הסיכויים של Rk להפוך לפקח [כי זה או הוא או Stm או עמית נראלי] ואז אנחנו צריכים אחד בניהול ועוד אחד במתקדם,אני יכול להפוך שוב להיות מנהל יוגיהו אבל לא באלי ):[/quote]
לא נראה לי שהוא פרש.
ואתה יודע, אתה צריך גם עומר אחד בבאן.
[QUOTE=Overkill;1390028]היחידה במשחק שאתה חורש לה את התחת Literally זאת איימי חמוד שלי ):[/QUOTE]
ההקשר היחיד לתחת שהיה הוא על התחת שלי, ואני מאמין שאתה חורש עליו יותר מעל איימי ):
[URL]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=51661[/URL]
כנסו, זה מזל טוב כפול :[
[quote=Veigar;1390131]יש לנו עומר בניהול,עומר בפקחות,2 עומרים וותיקים ושני רשומים,אנחנו חייבים אחד בתהילה ואחד במתקדמים[/quote]
אנחנו חייבים אחד בבאן.
:sunglasses:
אנחנו צריכים רשום,מתקדם,וותיק,פקח,מנהל ותהילה,6 דרגות ל-6 עומרים,לא צריך באן,ראשי,מייסד או מנכ''ל
[QUOTE=Veigar;1390151]אנחנו צריכים רשום,מתקדם,וותיק,פקח,מנהל ותהילה,6 דרגות ל-6 עומרים,לא צריך באן,ראשי,מייסד או מנכ''ל[/QUOTE]
רשום יש , מתקדם לא נראלי שיש, וותיק יש, פקח יש, מנהל יש, היכל התהילה אין ):
איזה יופי, אני ממש משתפר בזיהוי שחקנים בסרטים. אני פותח סרט באקראי, רואה מישהו, חושב שהוא נראה לי מוכר, ובודק בויקיפדיה שהוא אכן שחקן בסרט אחר שראיתי.
אוח עזה נודניקים~
עוד אזעקה מסריחה!
בית ♥
סעמק ערס..
בני זונות הערבים ופיקוד העורף ביחד
היתה טעות באזעקה העירו אותי משינה ):
עזה:
אחדמכשדחגמכשדגכחשמדגכ
סיי סיי ם-ם
זה מה שאני מבין ממה שהם אומרים בני זונות!!!!11
אני עושה Fap Fap Fap
פתאום אזעקה!