[quote=LordAbizi;1400338]בני אדם שעדיין מרגישים דברים... זה תמיד מצחיק אותי לחשוב על זה.[/quote]
קשה לי למצוא כאן את הקטע המצחיק
Printable View
[quote=LordAbizi;1400338]בני אדם שעדיין מרגישים דברים... זה תמיד מצחיק אותי לחשוב על זה.[/quote]
קשה לי למצוא כאן את הקטע המצחיק
[quote=!!!;1400339]אני מדבר על המדינה של אסקיה לא על הערבים באמת..... מזה MEH?
הסיאמים הם מדינה די גדולה בגודל שלי כמעט... אבל החיילים שלהם לא מפותחים יש להם הכי חזק רובאי ברמה 3 אחד ולי יש כבר אינפנטרי ומלא הדבר היחידי שעומד בדרכי הוא שלושה כפרי ברברים צמודים אחד לשני שהתעצלתי לטפל בהם מבערך 800 לפני הספירה אבל אולי הסיאמים כבר הרסו אותם[/quote]
MEH... דרגתי את התכונות של המנהיגים לשלוש - תכונות פרקטיות, תכונות נחמדות, ותכונות MEH (שזה פשוט הצליל הזה שמביע "לא משהו").
[QUOTE=LordAbizi;1400344]MEH... דרגתי את התכונות של המנהיגים לשלוש - תכונות פרקטיות, תכונות נחמדות, ותכונות MEH (שזה פשוט הצליל הזה שמביע "לא משהו").[/QUOTE]
שהאזרחים אומרים לי שהם רוצים לוויתנים או בדים או פילים ואין לי בסביבה וכתוב לי משהו שיש מרכז החלפות איך אני משיג את הדברים האלה? או פשוט להתעלם
הלכתי לנקות את הדבר שהכי קשה לנקות ):
טל את ודעת שאני דור, נכון? O:
[quote=!!!;1400345]שהאזרחים אומרים לי שהם רוצים לוויתנים או בדים או פילים ואין לי בסביבה וכתוב לי משהו שיש מרכז החלפות איך אני משיג את הדברים האלה? או פשוט להתעלם[/quote]
אני לא מבין מה זה מרכז החלפות. מה המונח באנגלית? ובנוגע למשאבים שהם רוצים - אם אין את זה בסביבה ואתה רוצה להשיג את זה, אתה יכול לסחור עם מישהו כדי להשיג את זה. אם לא, לא נורא. זה בסך הכל נותן בונוס מזון לכמה תורות ואז הם רוצים משהו חדש...
זה בגלל שהיא אמרה שפוקימון איכותי ונארוטו זה ")&_*&(^)^&*(^() "
והיא גם אמרה שוואן פיס זה חרא ופיירי טייל זה מעולה,זה למה
הייxd
אאוץ?
וראיתי את הסרט לא הבנתי כלום ואז בדקתי עם יש לזה סדרה ככה הגעתיxd
טל מיום ליום את משתפרת עם הטעם שלך,אם אין לך רעיון לאנימה תראי Fma2009 גם אחת האנימות
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400349]זה בגלל שהיא אמרה שפוקימון איכותי ונארוטו זה ")&_*&(^)^&*(^() "
והיא גם אמרה שוואן פיס זה חרא ופיירי טייל זה מעולה,זה למה[/QUOTE]
אגב ראית את האנימה SORA NO OTOSHIMONO..
יש גם לטל איזה הרגל להעריץ את הדמויות השטוחות מה היא מרגישה הזדהות עם זה שהן שטוחות?
בFMA היא תאהב את הסינית הקטנה (שכחתי מה השם שלה) צ'אנג?
עוד לא אבל זה ב-plan To Watch שלי,והיא לא סינית,היא מקסינג [xing] וקוראים לה מיי צ'אנג
[QUOTE=nymph;1400350]הייxd
אאוץ?
וראיתי את הסרט לא הבנתי כלום ואז בדקתי עם יש לזה סדרה ככה הגעתיxd[/QUOTE]
מתי תלמדי לכתוב אצ'י?
השיר שאת אוהבת זה שיר שמראים את טומוקי ערום:um_face:
[QUOTE=Protgas D. Ace;1400351]טל מיום ליום את משתפרת עם הטעם שלך,אם אין לך רעיון לאנימה תראי Fma2009 גם אחת האנימות[/QUOTE]
שתראה גינטאמה.
תראו קוד גיאס געגעגעגעגעגעגעגע.
אם היא סיימה את פיירי טייל ביומיים,כמה זמן יקח לה לסיים את גינטמה ואת גינטמה'?3-4 ימים לא?
[QUOTE=ジンベエ;1400355]מתי תלמדי לכתוב אצ'י?
השיר שאת אוהבת זה שיר שמראים את טומוקי ערום:um_face:
שתראה גינטאמה.[/QUOTE]
אני לא אוהבת אותו0-0 כתבתי גם למעלה מוזר
הפתיחה האהובה עליי זה השני שזה מתחיל שרואים את איקרוס ליד מפל מים
[quote=nymph;1400359]אני לא אוהבת אותו0-0 כתבתי גם למעלה מוזר
הפתיחה האהובה עליי זה השני שזה מתחיל שרואים את איקרוס ליד מפל מים[/quote]
איך אפשר שלא לאהוב אותו. עליו בנויה כל הסדרה, הצחוקים, העלילה.
[QUOTE]אם היא סיימה את פיירי טייל ביומיים,כמה זמן יקח לה לסיים את גינטמה ואת גינטמה'?3-4 ימים לא?[/QUOTE]
נהמר על שבוע.