-
[quote=odin borson;1455314]העריכה מצחיקה דווקא. אני מתכוון בפני עצמי[/quote]
לא יודע,לא מסתכל על הפורום שלך,אבל אם שרדת ואתה עושה פעילות במשך כל כך הרבה זמן,אתה כבר לא הליאון שהיית לפני חצי שנה
[quote=lordabizi;1455315]הייתי עונה לך על זה אלא שמתחיל הפרק החדש של סאות'פארק אז אני אתעלם מהקיום שלך ל-20 ומשהו הדקות הקרובות.[/quote]
גם אתה רואה סאות' פארק (((((:
-
רק כדי שאבין אתם מוחים על ההחלטה למנות את אנסטסיה/נסטי למנהלת או על דרך הניהול של היטמן?
-
אני לא מוחה נגד שום דבר ספיציפי. אני סתם אוהב דם.
-
[QUOTE=Alien;1455312]בן אדם...אנחנו באמצע מלחמה,אל תפריע או שתצטרף[/QUOTE]
זה לא מלחמה זה טלנובלה וזה נורא כיפי לצפות מהצד צפיתי כבר בכל הפרקים....
וגם בכל פרק המלחמה הזה זה נורא מהנה:)
------
טוגפי,ואתה הולך נהדר עם בייקון:punch:
-
אני על דרך הניהול של היטמן והטריגר הוא הכינויים והמינוי של פיוזטי
כולם שקט!ה-רותם פה
-
בכל מקרה, הנושא מיצה את עצמו. הבא שינסה לבדוק את הסבלנות שלי או את ההחלטות הניהוליות שלי, יגלה צד מאוד לא יפה שלי. וזה כולל כל אזכור של השם של נסטי באופן רע.
-
[quote=alien;1455322]אני על דרך הניהול של היטמן והטריגר הוא הכינויים והמינוי של פיוזטי
כולם שקט!ה-רותם פה[/quote]
סבבה אני מצטרף
אני מצטרף
לאגודת נועם הוא צ'יוואווה
-
אתה רציני?אף אחד בפוקימון כיס לא חשב על זה לפני?
-
מצוין, כמו בv for vendetta. הצעד הבא הוא כאוס.
-
[quote=alien;1455325]אתה רציני?אף אחד בפוקימון כיס לא חשב על זה לפני?[/quote]
על מה?
על זה שנועם הוא צ'יוואווה?
-
[QUOTE=LordAbizi;1455326]מצוין, כמו בv for vendetta. הצעד הבא הוא כאוס.[/QUOTE]
man i love you any moment more and more!
[QUOTE=Togfi;1455327]על מה?
על זה שנועם הוא צ'יוואווה?[/QUOTE]
אתה מנסה אותי בכוח נכון?
-
-
[QUOTE=Alien;1455322]אני על דרך הניהול של היטמן והטריגר הוא הכינויים והמינוי של פיוזטי
כולם שקט!ה-רותם פה[/QUOTE]
הוא כבר נעלם לנו :nose_pick:
-
[QUOTE=Togfi;1455327]על מה?
על זה שנועם הוא צ'יוואווה?[/QUOTE]
אני אשמח גם לגבינה צהובה מותכת:nose_pick:
-
[quote=alien;1455318]לא יודע,לא מסתכל על הפורום שלך,אבל אם שרדת ואתה עושה פעילות במשך כל כך הרבה זמן,אתה כבר לא הליאון שהיית לפני חצי שנה
גם אתה רואה סאות' פארק (((((:[/quote]
זו אשכרה המחמאה הכי גדולה שאי פעם נתת לי,זה עצוב קצת,הא? מצד שני,זה מייפורום:(קטע שירה)
מייפורווווווווווםםםםםםםםםםם! המקום שבו התקווה הלכה ואין כבר שמחה,אנחנו כבר מרגישים כמו מתים,אבל כולם פה נהנים כי אנחנו סובלים!!!!!!!!!!!!!!!!
תסתכלו ימינה תראו חייזר ממאדים שאוהב קרבות,תסתכלו קצת שמאלה ותראו משתמש חדש מנהל,תסתכלו לאן שתרצו אבל לא תוכלו לברוח! ממיפוורם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מייייייייפפפפפפפפפפפווווווווררררררררווווווום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
המצאתי בעצמי,אני גאון!~