[quote=טלי;1472053]כבר סיכמנו שיש לי סקייפ
לא? :([/quote]
לא שזכור לי s:
תביאי תביאי אותו שוב
Printable View
[quote=טלי;1472053]כבר סיכמנו שיש לי סקייפ
לא? :([/quote]
לא שזכור לי s:
תביאי תביאי אותו שוב
שלום.
וברכה.
[QUOTE=שליט האבטיח;1472055]לא שזכור לי s:
תביאי תביאי אותו שוב[/QUOTE]
taliah.0
[QUOTE=טלי;1472064]taliah.0[/QUOTE]
ישלי תמונה של בנות הים פליצי פליצי פליץ
אז אל תחששי
טוב?
[QUOTE=טלי;1472068]טוב?[/QUOTE]
לא אישרת אותי>>>:
[QUOTE=שליט האבטיח;1472070]לא אישרת אותי>>>:[/QUOTE]
לא שלחת בקשה :(
[QUOTE=טלי;1472083]לא שלחת בקשה :([/QUOTE]
שלחתי שלוש פעמים*:
פשוט תוסיפי אותי
ihavepipi
[video=youtube;GxaDzpe9sLg]https://www.youtube.com/watch?v=GxaDzpe9sLg[/video]
כמובן שהפתרון הנכון למבחן של שיקאמארו הוא פשוט שאף אחד לא יפתור שום דבר. ככה כולם עוברים.
הבעיה היא שאם מישהו משיג נקודה אחת, כל השאר נפסלים... אבל זה נראה כמו אסטרטגיה שולטת אם אפשר לאכוף אותה.
וואוו, סוף סוף יוצאו הפרקים של דרגון בול קאי מדצמבר... וכל הכבוד ליוצרים שידעו להכפיל את כל הזמנים פי 365 כדי להגיע למקבילות שלהן בחדר הזמן והנשמה. הם עשו הכול נכון.
ופיקולו ממש טוב בxanatos speed chess.
איזה צעיר אני o: רק עוד שבועיים צו ראשון...
מיאו
מצד אחד, זה הגיוני ששיקאמארו ישים שאלה שקשורה להותרת decoy מאחור. מצד שני, התשובה שלו לזה די מוזרה, בהסתמך על זה שכשהוא היה במצב הזה (פרקים 70 ומשהו בpart one), התשובה שלו הייתה "אני אשאר מאחור". מעניין גם שסאקורה (שנכחה בהחלטה ההיא) לא מהרהרת בכך, שהרי היא יודעת מי המציא את השאלה, והיה אפשר לחשוב על זה שהיא תניח שזה תלוי בנקודת המבט של שיקאמארו עצמו.
Fridge logic
אה אבל מצד שני זה די הגיוני ששיקאמארו ישנה את הגישה שלו. לאורך כל המשימה של החזרת ססקה, כל פעם מישהו אחר נשאר decoy, ואם אני לא טועה, שיקאמארו הזדעזע קשות כשגילה שכמעט כולם מתו, ולכן יכול להיות שזה שינה את השקפתו בנוגע לעניין הdecoy וגרם לו להבין שמפקדים צ'ונין צריכים להחזיק את הקבוצה כיחידה אחת.
Fridge brilliance!
ואו איף
אני בספק אם אפשר לקרוא לזה פורום