-
[QUOTE=Alice;1493123][SIZE=5]
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה מחמיא לראלטס. ראלטס מתחיל לטעון כדור צל, הכדור מוכן לפניו, אבל הוא לא משחרר אותו. סקיטי נע במהירות אל עבר ראלטס, הוא כבר קרוב, ועוד שנייה מגיע אליו. סקיטי קופץ אל עבר ראלטסת מוכן לנגוח בו. בו זמנית, ראלטס משחרר את כדור הצל שלו ומזנק שמאלה. כדור הצל מתנגש במצח של סקיטי, שמועף לאחור בכח. 'ראלטס טוב מאוד. לא יכולתי לצפות ליותר' אתה חושב לעצמך בסיפוק, צופה בסקיטי, שלא יכול להילחם יותר. ראלטס קופץ משמחה, שהוא קולט שאתה מסתכל עליו הוא מסמיק ונעצר. סקיטי מתרומם, מותש. "נראה שניצחת, ונראה שזה הזמן שלי להפוך לשותף" אומר לך סקיטי בקול עייף ומחייך.[/QUOTE]
"עבודה מעולה ראלטס! אתה גדול!" אני קורא בשמחה לכיוון ראלטס,
"ואתה סקיטי, אני שמח שאתה מצטרף אלינו" אומר בחיוך רחב אל סקיטי,
"עכשיו, מה דעתכם שנתקדם?" אני אומר ומתחיל ללכת בהמשך הדרך
-
[QUOTE=Alice;1493123][SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה מנסה לסדר בראש את הדברים שלינה אמרה לך. "זה.. באמת מעניין, אולי אצטרף אלייך אפילו" אתה אומר בחיוך, ולינה צוחקת בתגובה. אתה קולט את הפוקימונים סביבך ונזכר שלא יצא לך לצלם בכלל כבר הרבה זמן. אתה מוציא את המצלמה מהתיק שלך ומתקרב לדירלינג, מתחיל לצלם אותו. לינה מסתכלת במסך המצלמה שלך "וואוו" היא לוחשת, מודהמת מאחת התמונות שיצאו לך-דירלינג בעשב, מביט לכיוון השמש. דירלינג מרים את ראשו, הוא שם לב שאתה מצלם אותו. "אפשר לעזור?" הוא שואל בסקרנות, מעט נרתע מהמצלמה המכוונת אליו.
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה מחמיא לראלטס. ראלטס מתחיל לטעון כדור צל, הכדור מוכן לפניו, אבל הוא לא משחרר אותו. סקיטי נע במהירות אל עבר ראלטס, הוא כבר קרוב, ועוד שנייה מגיע אליו. סקיטי קופץ אל עבר ראלטסת מוכן לנגוח בו. בו זמנית, ראלטס משחרר את כדור הצל שלו ומזנק שמאלה. כדור הצל מתנגש במצח של סקיטי, שמועף לאחור בכח. 'ראלטס טוב מאוד. לא יכולתי לצפות ליותר' אתה חושב לעצמך בסיפוק, צופה בסקיטי, שלא יכול להילחם יותר. ראלטס קופץ משמחה, שהוא קולט שאתה מסתכל עליו הוא מסמיק ונעצר. סקיטי מתרומם, מותש. "נראה שניצחת, ונראה שזה הזמן שלי להפוך לשותף" אומר לך סקיטי בקול עייף ומחייך.[/QUOTE]
״ל-לא, זה בסדר..״ אני עונה בביטול, קצת מוסך מזה שהוא שם לב
אני מצלם את לינה כמה תמונות ואז נזכר שאנחנו סוג של ממהרים
״אוי, אין זמן! בואי״ אני מחזיק לה בזרוע ומתחיל ללכת הלאה
-
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
עם רומאנס או בלי?
~~~~
"עבודה מעולה ראלטס! אתה גדול!" אתה קורא בשמחה אל עבר ראלטס, שמחייך בביישנות. אתה פונה לסקיטי ואומר לו שאתה שמח שהוא הצטרף. אתם מחליטים להמשיך ללכת ולאחר זמן קצר יחסית מגיעים לשלט עם הכיתוב "דרך 30". אתה שם לב שהסביבה משתנה כמעט מיד לשדה פרחים גדול עם פרחים בכל הצבעים-אדומים, לבנים, כחולים, סגולים, צהובים ועוד המון..סקיטי ישר רץ אל תוך הפרחים ומתחיל לרוץ ולקפץ ביניהם. ראלטס מוצא וקוטף פרח אדום שנראה לו יפה ובוהה בו כל הדרך. אתה שומע זמזומים וקולט שהשדה שוקק חיים.
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
"ל-לא, זה בסדר.." אתה עונה בביטול, חש מעט מובך מכך שדירלינג שם לב. אתה מצלם את לינה בזמן שהיא מדברת עם ליף, התמונות יוצאות לך מדהים-לינה מחייכת, שליף יושב בחיקה ונח. אתה שקוע בתמונות שלפתע אתה נזכר "אוי, אין זמן! בואי" אתה אומר, אתה תופס בזרועה של לינה שקמה במהירות, ליף נופל ממנה "היי!" הוא אומר בקול מעט נעלב ומתנער. אתם ממשיכים ללכת, ומרחוק אתה רואה בניין צהבהב. ככל שאתם מתקרבים אתה מבחין ביותר פרטים-הבניין מוקף בחומה נמוכה יפה והוא בעל שער פתוח. מעל השער מודבק שלט "המכון לחקר פוקימוני חשמל", ולידו סימן של ברק.
-
[QUOTE=Alice;1493146][SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
עם רומאנס או בלי?
~~~~
"עבודה מעולה ראלטס! אתה גדול!" אתה קורא בשמחה אל עבר ראלטס, שמחייך בביישנות. אתה פונה לסקיטי ואומר לו שאתה שמח שהוא הצטרף. אתם מחליטים להמשיך ללכת ולאחר זמן קצר יחסית מגיעים לשלט עם הכיתוב "דרך 30". אתה שם לב שהסביבה משתנה כמעט מיד לשדה פרחים גדול עם פרחים בכל הצבעים-אדומים, לבנים, כחולים, סגולים, צהובים ועוד המון..סקיטי ישר רץ אל תוך הפרחים ומתחיל לרוץ ולקפץ ביניהם. ראלטס מוצא וקוטף פרח אדום שנראה לו יפה ובוהה בו כל הדרך. אתה שומע זמזומים וקולט שהשדה שוקק חיים.
[/QUOTE]
נעע אין צורך בזה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'מקום יפה, אני שמח שסקיטי הצטרף... באיזשהו אופן העליזות שלו מאזנת את הביישנות של ראלטס' אני חושב לעצמי בעוד אני צופה על שניהם בחיבה.
"טוב חבר'ה, מה דעתכם שנתאמן קצת?" אני שואל אותם תוך כדי חיפוש עם העין אחרי פוקימונים מעניינים שבדרך.
-
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה שמח על כך שסקיטי הצטרף, ומבחין בזה שהעליזות שלו מתאזנת עם הביישנות של ראלטס. "טוב חברה, מה דעתכם שנתאמן קצת?" אתה שואל והם מיד רצים אלייך בהתרגשות. אתה מסתכל סביב ומאתר במהירות ללא מעט פוקימונים הנעים בין הפרחים. כולם נעים באיטיות ובשלווה בשדה, ולא נראה שהם שמים לב אלייך.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/015.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/265.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/152.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/406.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/049.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1493151][SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
אתה שמח על כך שסקיטי הצטרף, ומבחין בזה שהעליזות שלו מתאזנת עם הביישנות של ראלטס. "טוב חברה, מה דעתכם שנתאמן קצת?" אתה שואל והם מיד רצים אלייך בהתרגשות. אתה מסתכל סביב ומאתר במהירות ללא מעט פוקימונים הנעים בין הפרחים. כולם נעים באיטיות ובשלווה בשדה, ולא נראה שהם שמים לב אלייך.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/015.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/265.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/152.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/406.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/049.gif[/IMG][/QUOTE]
"גדול! זה צ'יקורטה שם!" אני קורא בהתלהבות ומתקדם במהירות לכיוונו,
"היי צ'יקורטה, אני מיילס ואלה הם ראלטס וסקיטי" אני מציג אותנו אליו, "מה דעתך על קרב קטן?" אני שואל אותו בחיוך ומורה לסקיטי להתכונן לקרב.
-
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
"גדול! זה צ'יקוריטה שם!" אתה קורא בהתלהבות מהפוקימון הקטן ומתחיל להתקדם במהירות לכיוונו. שאתה מתקרב אתה רואה שצ'יקוריטה יושב בעשבת נראה מנומנם. הוא ככל הנראה רק התעורר. אתה מציג את עצמך והשותפים שלך. ראלטס מסתתר מאחורייך שאתה מזכיר אותו וסקיטי מחייך. אתה מזמין את צ'יקוריטה לקרב. הפוקימון קם ומתמתח לפני שהוא עונה לך. "בשמחה. רק כדאי שתדע, אתה עומד להפסיד" צ'יקוריטה עונה לך בחיוך, מהקול שלה אתה מבין שזו בת. סקיטי נעמד אל מול צ'יקוריטה, מוכן ללחום. צ'יקוריטה לא צריכה שום סימן כדי להתחיל, העיניים שלה זוהרות ולפתע עלים זוהרים בעל צבעי הקשת מופיעים סביבה, ועפיפ במהירות אל עבר סקיטי!
-
[QUOTE=Alice;1493160][SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
"גדול! זה צ'יקוריטה שם!" אתה קורא בהתלהבות מהפוקימון הקטן ומתחיל להתקדם במהירות לכיוונו. שאתה מתקרב אתה רואה שצ'יקוריטה יושב בעשבת נראה מנומנם. הוא ככל הנראה רק התעורר. אתה מציג את עצמך והשותפים שלך. ראלטס מסתתר מאחורייך שאתה מזכיר אותו וסקיטי מחייך. אתה מזמין את צ'יקוריטה לקרב. הפוקימון קם ומתמתח לפני שהוא עונה לך. "בשמחה. רק כדאי שתדע, אתה עומד להפסיד" צ'יקוריטה עונה לך בחיוך, מהקול שלה אתה מבין שזו בת. סקיטי נעמד אל מול צ'יקוריטה, מוכן ללחום. צ'יקוריטה לא צריכה שום סימן כדי להתחיל, העיניים שלה זוהרות ולפתע עלים זוהרים בעל צבעי הקשת מופיעים סביבה, ועפיפ במהירות אל עבר סקיטי![/QUOTE]
"סקיטי, תשתמש בחפירה כדי להתחמק מהמתקפה של ציקוריטה! לאחר שאתה יוצא מהבור ותוקף תשתמש מיד אחרי זה בחבטת זן כדי לנצל את אפקט התקיפה למקסימום ותתרחק מציקוריטה לאחר מכן!" אני מורה לסקיטי.
"אני מאמין בך, לא סתם אני וראלטס רצינו שתצטרף אלינו" אני מעודד אותו.
-
[QUOTE=Alice;1493113][SIZE=7]שימו לב: עודכן בדף הראשי דף שבו מתוארים אנשים שפגשתם מהצבא של הארי והמידע שנחשף עליהם
[/SIZE]
[SIZE=5]~מייק~[/SIZE]
זה גרוטל לא טריטוגה
גאווה על השם חח
~~~
"אה נכון" אתה אומר ומביט בצ'ו. גרוטל מסכים להילחם. אתה יושב ליד זורוארון וצופה בקרב שמתחיל בין צ'ו לגרוטל. וולפיקס גם מתיישבת לידכם, מביטה בצ'ו בעניין. גרוטל יוצר סביב עצמו עלים חדים, זוהרים בכל הצבעים. הוא משלח את העלים האלו במהירות אל עבר צ'ו. צ'ו נושם עמוק, ובהתחלה, אתה חושב שכלום לא קורה-אתה לפתע מתחיל להרגיש שהטמפרטורה יורדת וקולט שצקו יצר סביב רוח קרירה, הוא משלח את הרוח אל גרוטל. הרוח מקפיאה את העלים הקסומים של גרוטל ומפילה אותם ארצה. גרוטל נפגע מעט מהרוח הקרירה של צ'ו. לאחר מכן, גרוטל מחליט לנסות לנשוך את צ'ו, אך הגודל שלו מקשה עליו0צ'ו הרבה יותר זריז ממנו ומתחמק בקלות. פוקימון הדוב הקטן מתחיל לטעון קרן כחלחלה, שנראת כמו קרן קרח. גרוטל נראה קצת אבוד, לא בטוח מה לעשות.[/QUOTE]
לא זה טירטוגה חח
שמת לב שכל הסגנים של הארי נראים נשיים?
וחוצמזה למה יש מעורב מגה צ'ריזרד X בלוגו :oing:
~~~~~~~~~~~
"טירטוגה, תחליף את גרוטל!" אומר. "עבודה טובה גרוטל, תנוח קצת". 'אמנם גרוטל הוא מבין השותפים החזקים שלנו, אבל הוא בחיסרון סוגי מול קאבצ'ו. חוץ מזה, אשמח לראות איך טירטוגה נלחם שוב. מאז המכון בקנלייב שבו הוא היה ביתרון סוגי לא ראיתי אותו בקרב אמיתי'. לזורואה אומר:" תגיד, אתה יכול לקחת עליך צורה של אדם בערך בגילנו? או לפחות בגילה של ביאנקה?" אומר לו במטרה למצוא הסוואה טובה יותר. אם הוא יוכל, אצפה בצורה העכשווית שלו. לאחר מכן אחזור לצפות בקרב
-
[QUOTE=Alice;1493146][SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
עם רומאנס או בלי?
~~~~
[SIZE=5]~ג'ימי~
[/SIZE]
"ל-לא, זה בסדר.." אתה עונה בביטול, חש מעט מובך מכך שדירלינג שם לב. אתה מצלם את לינה בזמן שהיא מדברת עם ליף, התמונות יוצאות לך מדהים-לינה מחייכת, שליף יושב בחיקה ונח. אתה שקוע בתמונות שלפתע אתה נזכר "אוי, אין זמן! בואי" אתה אומר, אתה תופס בזרועה של לינה שקמה במהירות, ליף נופל ממנה "היי!" הוא אומר בקול מעט נעלב ומתנער. אתם ממשיכים ללכת, ומרחוק אתה רואה בניין צהבהב. ככל שאתם מתקרבים אתה מבחין ביותר פרטים-הבניין מוקף בחומה נמוכה יפה והוא בעל שער פתוח. מעל השער מודבק שלט "המכון לחקר פוקימוני חשמל", ולידו סימן של ברק.[/QUOTE]
אני רואה את המכון ונזכר באלקטרו
אחרי ויכוחים פנימיים אני מחליט שאני חייב לבדוק אם הוא הגיע לשם במקרה
״לינה... אני.. אני רוצה שניכנס לפה, אני רוצה.. לבדוק משהו.״ אני אומר ללינה בהיסוס
-
[QUOTE=Alice;1490159][SIZE=6]אנשי מ"ת יקרים! הראשון שיענה על החידה שבספויילר, (פשוט תענו מעל התגובה שלכם) יזכה ב...[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/570.gif[/IMG][/SIZE]
[SPOILER]*אני לא טובה בחרוזים אז ששש.*
לפעמים אני אדום ולפעמים כחול
חלק ממני קשה יותר מיהלום
אני אולי רץ מהר אבל לא תמיד הייתי ככה
מי יודע מי אני?
[/SPOILER]
[SIZE=5]~מוריס~[/SIZE]
סבבה
~~
אתה מחמיא למאמן על הפוקימון שלידו ומזהיר אותו שאתה פונאפי צוות מדהים. פנאפי מהנהן לעברך בשמחה, מוכן לקרב.
אתם שומעים צפצוף מכני, שמורה על פתיחת הקרב. הנער רץ אל עברך בכנפיים פרוסות, אט אט הוא מתרומם מהקרקע ועף אלייך במהירות עם כנפיים בוהקות באור לבן!. סקארמורי, השותף שלו עף אל עבר פנאפי עם מקור זוהר.
[/QUOTE]
" פנאפי תשתמש ברעידת אדמה ואז תקפוץ לעבר סקארומרי ותחבוט בו " הורה לפנאפי והתחיל לשיר בקול גדול.
-
[QUOTE]''הוט, הוט. הוט, הוט'' אתם שומעים את השעון המעורר שלכם מצלצל.
אתם מתעוררים בפיהוק רחב ומסתנוורים מעט למראה קרני השמש החודרות לחדרכם דרך החלון ''הוט, הוט'' ממשיך השעון לזמזם ואתם דופקים במכה עצבנית את ראש הפלסטיק של שעון המעורר בצורת הוט, הוט שלכם, יש לכם הרגשה שהשעון הזה עשה לכם טראומה מהפוקמון ''הוטהוט'' ושבטח לא תרצו אותו כשותף שלפתע אתם נזכרים מדוע כיוונתם את השעון לשעה כה מוקדמת בבוקר! היום אתם מתחילים את המסע שלכם נגד הארי וסטון חיוך עולה על פניכם ולפתע כל קורי השינה עוזבים אותכם.
אתם מדלגים בחריצות אל חדר האמבטיה ומצחצחים שיניים במהירות .כל כך מהר שבלי כוונה אתם בולעים מעט ממשחת השיניים בריח מנטה מרענן).
אתם יורדים למטה בריצה ושופכים בגסות קורנפלס בוצרת פוקימונים עם חלב אל קערה ומתחילים לאכול, בעודכים חושבים על כך שהפיקאצ'ו טעים יותר מהמג'יקארפ עינכם מטיילות אל שעון הקיר ואתם כמעט מתעלפים שאתם מגלים שעוד רגע אתם צריכים להיות במעבדה!
אתם חוטפים במהרה את התיק שלכם ופותחים אותו בכדי לוודא שהכל שם- 5 מנות בשבילכם וחמש מנות פוקימונים, 10 בקבוקי מים, חכת עץ זולה, אוהל ושק שינה, כן הכל בפנים.
אתם חוטפים קרקר בפיכם ומתחילים לרוץ במהירות אל עבר המעבדה של הפרופסור רואן, זה הרגע שלכם אתם עומדים מול דלת העץ הכבדה, מבחוץ המעבדה נראת כמו בית רגיל אך רק מעטים יודעים כי היא נמשכת עמוק עמוק אל מתחת לפני האדמה והיא ממש לא בית רגיל.
נראה כי מותקנת מצלמה או כי מישהו מתצפת על הדלת מפני שלפתע היא נפתחת במהירות ודמות מושכת אותך פנימה, אתה שומע את הדהוד טריקת הדלת מאחורייך.
אתה מביט על האדם שמשך אותך ומרגיש כאב קל בכתפף, האיש בעל שיער שחור קצוץ ולובש חלוק מעבדה, ''שלום לך'' הוא אומר ''אתה בטח XXX נרגש להתחיל את המסע שלך יחד עם השותף שלך YYY?''[/QUOTE]
"בהחלט!" אומר לפרופסור... "רק למה בכתף..." אומר בקול חלוש ואשפשף את כתפי בניסיון להקל על הכאב. "סוף כל סוף.. אחרי כל השנים האלה, מישהו לחלוק איתו את הקטע הזה. אני הולך להוכיח לעולם למה מעורב כמוני מסוגל.." אומר בגאווה ואצפה לראות את השותף שלי.
-
[COLOR="#800080"][SIZE=5]הגרלתי פרסים כי חנוכה וזה. תקבלו בקרוב הודעה פרטית עם הפרס שלכם![/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE=5]~מיילס~[/SIZE]
סקיטי חופר בור, וקופץ לתוכו במהירות, חומק בשנייה האחרונה מהעלים הזוהרים של צ'יקוריטה. אתה שומע רחשים קטנים מהאדמה, צ'יקוריטה נראת מתרכזת וקופצת הצידה בהתחמקות בדיוק בשנייה שסקיטי מנסה להתקיל אותה מתוך האדמה. המצח של סקיטי מתחיל לזהור באור ורוד, מוכן לחבטת זן. הוא חובט בצ'יקוריטה שזועקת מעט מעוצמת המכה, ומתרחק מיד אחרונית. אתה מעודד אותו, ונראה שהוא שמח מהעידוד. צ'יקוריטה לעומת זאת, לא נראית שמחה במיוחד. היא פוערת את פיה וכדור אנרגיה ירקרק מופיע מולה, היא משגרת את הכדור במהירות עצומה, סקיטי לא מספיק להתחמק ועף אחורנית, היישר על שיח קוצני.
[SIZE=5]~מייק~
[/SIZE]
חחח לא קלטתי האמת חח
וסוד כמוס לפרה ולסוס
~~~~~
גרוטל הולך הצידה, וטירטוגה מחליף אותו. אתה מבין שגרוטל בחיסון סוגי מול צ'ו. זרורא מחייך ומשנה את צורתו, אתה מרים את מבטך למעלה וקולט שהוא נראה בדיוק כמו לונה. הוא מסתובב וצוחק. "היי! לא להשתנות אליי!" צועקת לונה בחיוך ורודפת אחרי זרורא, היא תופסת בזנב שלו, שנראה כמו זנב זרורא ולא אמבריאון והוא חוזר ישר לצורתו הרגילה. זרורא מתגלגל מצחוק "שאני משתנה לבן אדם, הזנב שלי נשאר. ואם מושכים בו, אני חוזר לצורה המקורית שלי" היא אומר בחיוך. טירטוגה משתמש בצוות כפול, שלושה טירוטגה עומדים כעט אל מול צ'ו. כל שלושת הטירטוגות משתמשים באקדח מים אל עבר צ'ו, שלא מספיק להתחמק ונפגע משלושתם. הוא קם, מותש ונראה שהקרב קרוב לסיום. צ'ו נראה מעט מיואש, הוא פוער את פיו ומתחיל לטעון קרן קרח!
[SIZE=5]~ג'ימי~[/SIZE]
אתה רואה את המכון, וישר נזכר באלקטרו. לאחר כמה וויכוחים פנימיים אתה מחליט שאתה חייב לבדוק אם הוא הגיע למכון במקרה. "לינה..אני.. אני רוצה שניכנס לפה, אני רוצה.. לבדוק משהו" אתה אומר לה בהיסוס. "אוקיי. בוא ניכנס" היא עונה, רואה בעינייך כמה חשוב לך להיכנס. אתם עוברים דרך השער ומנסים לפתוח את הדלת, מגלים שהיא לא נעולה. אתם נכנסים לרחבה ומבחינים בכמה מדענים מדברים אחד עם השני. מדען אחד נראה בוגר יותר מהשאר ועל החלוק שלו תגית "מנהל מכון. פרופסור רוברט". רוברט מבחין בכם וניגש אלייכם. "שלום, אפשר לעזור?" הוא שואל
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
פנאפי משתמש ברעידת אדמה, אך היא לא משפיע על המעורב והסקארמורי שלו מפני שהם מעופפים מעל פני האדמה. אתה מתחיל לשיר, ובו זמנית פנאפי קופץ וחובט בסארמורי שמועף קלות לאחור. אתה רואה שהמעורב מפהק, ולאט לאט נוחת על פני האדמה, נרדם. סקארמורי מפהק, ונראה שקשה לו להחזיק את עצמו ער, במאמץ רב הוא שורט את פנאפי עם ציפורניו החדות ומעופף בקושי רב.
[SIZE=5]~מייקל~[/SIZE]
הפרופסור מחייך, מסופק מהתשובה שלך. הוא מבקש ממך להמתין והולך לעומקי המעבדה. כמה דקות אחר כך, שאתה כבר כמעט ולא יכול לחכות יותר חוזר הפרופסור עם יצור קטן וכתמתם, שאת זנבו הבוער אתה מכיר יותר מידי טוב. שהפרופסור מתקרב אלייך מבין שצ'ימצ'אר קטן מסתכל עלייך בביטחון. "מייקל, תכיר את צ'ימצ'אר. הוא הולך להיות השותף הראשי שלך. הוא עדיין קצת קטן ויש לו הרבה ללמוד-אבל אני בטוח שביחד ששניכם תוכלו להפיק את המירב".
צ'ימצ'אר קופץ מידי הפרופסור אל הרצפה ואומר "היי! אני בטוח ששנינו נהיה צוות חזק!", אתה שומע ביטחון רב בקולו.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/390.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Alice;1493201][COLOR=#800080][SIZE=5]הגרלתי פרסים כי חנוכה וזה. תקבלו בקרוב הודעה פרטית עם הפרס שלכם![/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE=5]~מוריס~
[/SIZE]
פנאפי משתמש ברעידת אדמה, אך היא לא משפיע על המעורב והסקארמורי שלו מפני שהם מעופפים מעל פני האדמה. אתה מתחיל לשיר, ובו זמנית פנאפי קופץ וחובט בסארמורי שמועף קלות לאחור. אתה רואה שהמעורב מפהק, ולאט לאט נוחת על פני האדמה, נרדם. סקארמורי מפהק, ונראה שקשה לו להחזיק את עצמו ער, במאמץ רב הוא שורט את פנאפי עם ציפורניו החדות ומעופף בקושי רב.
[/QUOTE]
" פנאפי אל תוותר ! תנסה להשתמש בכוח עתיק ותכוון את המתקפה לאבר הכנפיים של סקארמורי כך שיהיה לו קשה לעופף !" אני מורה לפנאפי לאחר מכן אני קופץ על המעורב ומנקר את עינו בכל העוצמה כדאי להפריע לראייתו כמו שניסתי כבר בעבר.
-
[QUOTE]
~מייקל~
הפרופסור מחייך, מסופק מהתשובה שלך. הוא מבקש ממך להמתין והולך לעומקי המעבדה. כמה דקות אחר כך, שאתה כבר כמעט ולא יכול לחכות יותר חוזר הפרופסור עם יצור קטן וכתמתם, שאת זנבו הבוער אתה מכיר יותר מידי טוב. שהפרופסור מתקרב אלייך מבין שצ'ימצ'אר קטן מסתכל עלייך בביטחון. "מייקל, תכיר את צ'ימצ'אר. הוא הולך להיות השותף הראשי שלך. הוא עדיין קצת קטן ויש לו הרבה ללמוד-אבל אני בטוח שביחד ששניכם תוכלו להפיק את המירב".
צ'ימצ'אר קופץ מידי הפרופסור אל הרצפה ואומר "היי! אני בטוח ששנינו נהיה צוות חזק!", אתה שומע ביטחון רב בקולו[/QUOTE]
"יש לך המון ביטחון עצמי, הה?" אומר לו בחיוך גדול וארים אותו על מנת שיתיישב על כתפי. "ביטחון עצמי זה דבר חשוב! אני מייקל, השותף שלך. אנחנו הולכים לעשות כיף חיים, מה?" אומר לצ'ימצ'אר ואודה לפרופסור. לאחר שאתחיל להתקדם עם צ'ימצ'אר, אפנה אליו. "אז, מה הדבר הראשון שהיית רוצה לעשות? להתאמן קצת, אולי?"