אני אשקול את זה אם תגיב במ״ת שלך
Printable View
אני אשקול את זה אם תגיב במ״ת שלך
מכפת לי מה אתה עושה
אתה רוצה לקבל את זה היום או לא
[IMG]https://49.media.tumblr.com/5dc106e3787117230e9c2ed52b023634/tumblr_myl3mpFvJ51rhzoppo1_500.gif[/IMG]
אתה בא פורוקינג או שאני מתחיל
יש לי בעיה במחשב
לוקח לפירמוט השבוע
מאז שדיסק c התמלא לי איכשהו והעברתי את המשחק לd המשחק קורס כל הזמן בלואדינג סקרין ואני מצליח להתחבר רק בדקה 8 אחרי שזה טוען מליון שנה ומעכב את כולם
אז תתחיל
איטססססססססססססססססס נוטטטטטטטט גיייייייייייימ אווווווווווווווווווובר
[QUOTE=Will O' Wisp;1494238]אתה בא פורוקינג או שאני מתחיל[/QUOTE]
מה קורה?, אתה חושב שבליגה של קאלוס אש יבקש מפרופסור אוק לשלוח לו פוקימונים ממחוזות קודמים?.
[QUOTE=Shiny Noctowl;1494242]מה קורה?, אתה חושב שבליגה של קאלוס אש יבקש מפרופסור אוק לשלוח לו פוקימונים ממחוזות קודמים?.[/QUOTE]
לא ראיתי פוקימון מעבר להואן
אבל אני חושב שעם ההתפתחויות מגה החדשות האלה זה נדרש וזה יקרה
[QUOTE=דניס זה אני;1494243]לא ראיתי פוקימון מעבר להואן
אבל אני חושב שעם ההתפתחויות מגה החדשות האלה זה נדרש וזה יקרה[/QUOTE]
מכל הפוקימונים שיש לאש שמסוגלים לבצע התפתחות מגה, (הרקרוס גליליי ספטייל וצ'אריזארד) רוב הסיכויים שרק צ'אריזארד יוכל לעשות את זה בגלל שיש להם קשר מאוד חזק.
[QUOTE=Shiny Noctowl;1494244]מכל הפוקימונים שיש לאש שמסוגלים לבצע התפתחות מגה, (הרקרוס גליליי ספטייל וצ'אריזארד) רוב הסיכויים שרק צ'אריזארד יוכל לעשות את זה בגלל שיש להם קשר מאוד חזק.[/QUOTE]
בטח יתגלו חדשים
וואי חשבתי שגרובייל לא התפתח שכחתי שהוא כן
[QUOTE=Shiny Noctowl;1494242]מה קורה?, אתה חושב שבליגה של קאלוס אש יבקש מפרופסור אוק לשלוח לו פוקימונים ממחוזות קודמים?.[/QUOTE]
האמת שכן
כשעשו את זה בסינו זה היה נהדר, ממש אהבתי ואני מאמין שעוד רבים אחרים.
לכן אני מניח שהם לא יפסיקו את זה
ביונובה זה היה טיפה שונה כי היה לו אינסוף פוקימונים
אבל עכשיו יחזירו אותם, אני בטוח.
במי לדעתך הוא ישתמש במכון ה8 נגד מאמן מכון הקרח?
[QUOTE=Will O' Wisp;1494246]האמת שכן
כשעשו את זה בסינו זה היה נהדר, ממש אהבתי ואני מאמין שעוד רבים אחרים.
לכן אני מניח שהם לא יפסיקו את זה
ביונובה זה היה טיפה שונה כי היה לו אינסוף פוקימונים
אבל עכשיו יחזירו אותם, אני בטוח.
במי לדעתך הוא ישתמש במכון ה8 נגד מאמן מכון הקרח?[/QUOTE]
לדעתי בגרנינג'ה האולוצ'ה, והשלישי הוא: טאלונפליים או פיקאצ'ו ואולי נויברן (אם נויבאט יתפתח לפני קרב המכון).
[QUOTE=Shiny Noctowl;1494247]לדעתי בגרנינג'ה האולוצ'ה, והשלישי הוא: טאלונפליים או פיקאצ'ו ואולי נויברן (אם נויבאט יתפתח לפני קרב המכון).[/QUOTE]
אני מאמין שנויבאט ישתתף בקרב המכון גם אם לא יתפתח, כי לא יכול להיות שהוא לא יילחם כלל.
אולי אפילו הוא זה ש'יעניק' את הנצחון, דווקא בגלל שהוא מסוג דרקון ויהיה לו קשה.
אולי לראשונה יעשו שאש מפסיד בקרב המכון ה8? [אני לא זוכר, אולי ככה זה היה גם עם קלייר]
בכל אופן לדעתי נויבאט ופיקאצ'ו ישתתפו
טאלונפליים והאולוצ'ה גם
טוב המחשב ילך לפרמוט בחמישי
קצת אחרי שיחזור אני אפתח עוד מקום או שניים במ״ת שלי, למעוניינים when things will start rolling
פרטים על ההתחלתיים בהמשך (כל התחלתי ניתן לתפוס במשחק בהמשך גם ככה, אז אף אחד לא באמת נדפק אם הוא מקבל אחד שפחות רצה או שהוא נרשם עם משהו ורצה יותר משהו מהחדשים)
כן אני מדבר עליך, אדם
[QUOTE=Will O' Wisp;1494248]אני מאמין שנויבאט ישתתף בקרב המכון גם אם לא יתפתח, כי לא יכול להיות שהוא לא יילחם כלל.
אולי אפילו הוא זה ש'יעניק' את הנצחון, דווקא בגלל שהוא מסוג דרקון ויהיה לו קשה.
אולי לראשונה יעשו שאש מפסיד בקרב המכון ה8? [אני לא זוכר, אולי ככה זה היה גם עם קלייר]
בכל אופן לדעתי נויבאט ופיקאצ'ו ישתתפו
טאלונפליים והאולוצ'ה גם[/QUOTE]
נויבאט חלש פי 4
אש בדיוק בתהליך התאוששות מהטמבליות למה שהוא יחזור לשם?