-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 06:39 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתה ממשיך לצעוד לך בתוך המערה, ולאחר כמה מטרים אתה נתקל לך בג'יודוד עצבני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa074.png[/IMG
[/b][/quote]
אני מחייך קלות ומנסה לזוז ממנו לפני שהוא ישים לב אליי.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה לוקח את סטארלי בידיים שלך, כשלפתע אתה מבחין מרחוק במרכז פוקימונים באמצע הדרך. אתה צועד לעברו וכעבור רבע שעה מגיע אליו. אתה נכנס פנימה וניגש אל האחות גו'י, היא מברכת אותך לשלום ולוקחת את סטארלי לטיפול, וכעבור חצי שעה מחזירה לך אותו בריא ושלם. "העיר ויולט לא רחוקה מכאן" היא אומרת לך "מרחק של שעה וחצי עד שעתיים הליכה" היא מוסיפה. [/b][/quote]
"מתאים לי אני הולך לויולט" אומר ואתחיל ללכת לכיוון וילט מחזיק בפוקדורים של סטארי וטרטוויג למקרה שיאבדו לי למרות שזה לא יקרה ואתחיל ללכת נרגש לכיוון ויולט לקרב המכון הראשון שלי
-
[b]עומרי~[/b]
אתה צועד מספר צעדים הצידה, אולם ג'יודוד מבחין בך, מסתכל עליך בעצבנות, ותוקף אותך עם גילגול, שאתה מצליח להתחמק ממנו.
[b]ארתור~[/b]
אתה מחזיר את סטארלי לפוכדור שלו, ורואה שכל הפוקימונים שלך נמצאים עליך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט, ולאחר כשעה ו45 דקות מגיע לפתח העיר, בדיוק ששעון העיר מצלצל 16:00.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 07:02 PM
[b] [b]עומרי~[/b]
אתה צועד מספר צעדים הצידה, אולם ג'יודוד מבחין בך, מסתכל עליך בעצבנות, ותוקף אותך עם גילגול, שאתה מצליח להתחמק ממנו. [/b][/quote]
אני מוציא מהר את נידורן "תתקפי אותו עם בעיטה כפולה!"
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 07:02 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה מחזיר את סטארלי לפוכדור שלו, ורואה שכל הפוקימונים שלך נמצאים עליך. אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ומתחיל לצעוד לעבר העיר ויולט, ולאחר כשעה ו45 דקות מגיע לפתח העיר, בדיוק ששעון העיר מצלצל 16:00. [/b][/quote]
אני הולך למגדל ספראוט לראות אם יש שם דברים מעניינים
-
[b]
[b]אורון~[/b]
קרנידוס מצליח להתחמק, ואז הוא רץ במהירות קדימה ומשתמש בהיתקלות יורדת (TAKE DOWN) שפוגעת ישירותב הנדוואר, מעיפה אותו על המאמן, והם עפים רחוק מהמקום. התיק שלך נותר במקום.
[/b][/quote]
אני רץ תופס את התיק ועף מהמקום לכיוון מרכז הפוקימון הקרוב וחושב ~זה היה קרוב הוא כמת לכך את הקרנידוס שלי~
-
[b]ארתור~[/b]
פתחת את עמוד 50! אתה זכית בחפץ לפי בחירתך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד אל עבר מגדל הספראוט ומגיע אליו. אתה נכנס לתוכו ורואה בפנים את עמוד העץ שזז בתוכו, ולמעשה מניע את המגדל ימינה ושמאלה. אתה מתחיל לעלות במדרגות לקומה הבאה, ולפתע מפתיע אותך גאסטלי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa092.png[/img]
[b]עומר~[/b]
נידורן יוצאת ותוקפת את גיוד'וד עם בעיהט כפולה ופוגעת בו, ג'יודוד מתעצבן עוד יותר ומשתמש כעת בחפירה ונעלם מתחת לאדמה. נידורן לא יודעת היכן הוא.
[b]אורון~[/b]
*כמעט, לקח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את התיק ומגלה שהכל בפנים. אתה מחזיר את קרנידוס, ומתחיל לצעוד לעבר מרכז פוקימונים. אתה מוצא אחד באמצע הדרך לעיר ויולט, ונכנס פנימה.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 07:58 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
נידורן יוצאת ותוקפת את גיוד'וד עם בעיהט כפולה ופוגעת בו, ג'יודוד מתעצבן עוד יותר ומשתמש כעת בחפירה ונעלם מתחת לאדמה. נידורן לא יודעת היכן הוא. [/b][/quote]
"נידורן אל תעמדי במקום אחד ביותר מידי זמן תתחילי לרוץ במעגל כשהוא יעלה תתקפי אותו בבעיטה כפולה ועוקץ רעל!"
-
[b]
[b]אורון~[/b]
*כמעט, לקח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה לוקח את התיק ומגלה שהכל בפנים. אתה מחזיר את קרנידוס, ומתחיל לצעוד לעבר מרכז פוקימונים. אתה מוצא אחד באמצע הדרך לעיר ויולט, ונכנס פנימה. [/b][/quote]
אני נגש לאחות גוי אם היא יכולה לטפל בפוקימונים שלי וחושב לי~אני חייב לפתח את כול הפוקימונים שלי כמה שיותר מהר~
-
[b]עומר~[/b]
נידורן לא מספיקה לזוז, וג'יודוד מגיח מתחתיה ופוגע בה קשות, והיא נופלת חצי מעולפת על הקרקע. ג'יודוד מסתובב ומתגלגל משם.
[b]אורון~[/b]
האחות גו'י מחייכת ולוקחת את הפוקימונים שלך לטיפול. כעבור מספר דקות, היא מחזירה לך אותם, בריאים ושלמים.
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 11:11 PM
[b] [b]עומר~[/b]
נידורן לא מספיקה לזוז, וג'יודוד מגיח מתחתיה ופוגע בה קשות, והיא נופלת חצי מעולפת על הקרקע. ג'יודוד מסתובב ומתגלגל משם. [/b][/quote]
"טוב תחזרי נידורן" אני אומר לה מיואש ומנסה לחפש פוקימון אחר.
-
[b] [b]ארתור~[/b]
פתחת את עמוד 50! אתה זכית בחפץ לפי בחירתך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה צועד אל עבר מגדל הספראוט ומגיע אליו. אתה נכנס לתוכו ורואה בפנים את עמוד העץ שזז בתוכו, ולמעשה מניע את המגדל ימינה ושמאלה. אתה מתחיל לעלות במדרגות לקומה הבאה, ולפתע מפתיע אותך גאסטלי! [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa092.png[/img] [/b][/quote]
מגמזייר
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 11:11 PM
[b]
[b]אורון~[/b]
האחות גו'י מחייכת ולוקחת את הפוקימונים שלך לטיפול. כעבור מספר דקות, היא מחזירה לך אותם, בריאים ושלמים. [/b][/quote]
אני מודה לה וממשיך ללכת לכיוון העיר ויולט
-
[b]
[b]ירין~[/b]
אתה שולח פוכדור לעברו של אייפום והוא נשאב פנימה. הפוכדור נע מצד לצד ולבסוף נעצר. אייפום נלכד!
טוטודייל שמח מכך, שהוא מתחיל לשלוח לאוויר אקדחי מים, ואחד מהם פוגע בך XD.
[/b][/quote]
"היי תיזהר! הייתה מצוין! כל הכבוד!" אניא ומר בשמחה
-
[quote][i]Originally posted by Ferrari[/i]@Jun 26 2009, 04:36 PM
[b] [b]קורן~[/b]
מאריפ יוצאת ומשתמשת בגל רעם שמתקרב לעבר פוליוואג. פוליוואג קופץ הצידה בשנייה האחרונה ומשתמש בבועות שפוגעות במאריפ. [/b][/quote]
"בסדר מרי, גל רעם!" אומר ואוסיף, "תנסי לשתק אותו!".